10 най-добри зарядни за акумулатор

За 2024

Трябва ли ви добра зарядно за акумулатор? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Зарядно за акумулатор Einhell CE-BC 4 M

Зарядно за акумулатор Einhell CE-BC 4 M
виж цената
Провери наличност

Марково зарядно от Einhell 12 V. Смарт функции, оптимизирани за повечето видове акумулатори. Многостепенен цикъл на зареждане. Предназначено за гел, оловно киселинни и AGM модели. Зарядното устройство

Einhell CE-BC 4 M има и зимен режим на зареждане.Einhell CE-BC 4 M и микропроцесорно управление. Режимът за поддръжка защитава и запазва акумулатора за дълго време, поддържайки оптимално ниво на зареждане в дългосрочен план.

Следователно CE-BC 4 M е подходящо за всички типове превозни средства, особено за тези, които са подложени на дългосрочно съхранение: вместо да се изтощи и последва риск за акумулатора, уреда поддържа оптималното ниво на заряд.

Einhell CE-BC 4 M технически данни

 • Изходно напрежение: 12 V
 • Максимален ток на зареждане: 4 A
 • Капацитет на акумулатора: 3 – 120Ah
2

Зарядно за акумулатор CTEK, 56-999 MXS 5.0

Зарядно за акумулатор CTEK, 56-999 MXS 5.0
виж цената
Провери наличност

MXS 5.0 е зарядно за акумулатор, което предлага най-съвременна технология, която преди време се предлагаше само в професионалните продукти на Ctek. 

Това зарядно може да реши много проблеми с акумулатора и е идеално за тези, които имат повече очаквания от такъв уред. Mxs 5.0 предлага функции като диагностика на акумулатора, които показва дали може да приема и задържа заряд, специална функция за възстановяване, която възстановява дълбоко разредени батерии, функция за поддръжка, режим за оптимизирано зареждане през зимата и зареждане на по-претенциозни модели. 

Уникалният дисплей позволява на потребителя да проследи целия процес на зареждане. Mxs 5.0 е зарядно за акумулатор с напълно автоматично зареждане в 8 стъпки, което зарежда 12V 1.2 ah –110 ah батерии с мощност 0.8 A или 5 A, а също така извършва зареждане с цел поддържане до 160 ah.

CTEK, 56-999 MXS 5.0 технически данни

 • Изходно напрежение: 12 V
 • Максимален ток на зареждане: 5 A
 • Капацитет на акумулатора: 1.2 – 110Ah
3

Зарядно за акумулатор Einhell CC-BC 5

Зарядно за акумулатор Einhell CC-BC 5
виж цената
Провери наличност

Идеален инструмент за оптимална помощ за поддръжката на вашия автомобил. Einhell ви предлага зарядно за акумулатор CC-BC 5 висококачествено устройство на много разумна цена, без да получавате лошо качество на работа.

Einhell CC-BC5 е удобно 12V зарядно устройство със здрав, метален корпус за гъвкавото зареждане на изтощени акумулатори за кола и мотор. 

Устройството е снабдено с амперметър за наблюдение на процедурата за зареждане, който показва настоящия ток на зареждане. За максимална безопасност устройството има защитна изолация, също така има претоварване, обръщане на напрежението и защита от късо съединение. 

Кабелите за зареждане са с напълно изолирани щипки, които осигуряват оптимален контакт с клемите. 

Здравата дръжка е удобна за носене на устройство, лесно и удобно, където пожелаете.

Einhell CC-BC 5 технически данни

 • Изходно напрежение: 12 V
 • Максимален ток на зареждане: 5 A
 • Капацитет на акумулатора: 16 – 80 Ah
4

 Стартов акумулатор Einhell CE-JS 18

 Стартов акумулатор Einhell CE-JS 18
виж цената
Провери наличност

Einhell CE-JS 18 е компактен и удобен стартов акумулатор, който е идеален спътник за всяко превозно средство. Само с едно малко устройство можете да стартирате колата, ако акумулатора е изтощен, както и да зареждате мобилни консуматори на енергия като мобилен телефон, таблет, лаптоп и др. Бързо и лесно. 

Мощната литиево-полимерна батерия с капацитет 3 x 6000 mAh осигурява достатъчна мощност по всяко време. Проверката за състоянието на зареждане и текущото състояние става чрез светодиодите, които са интуитивни за четене. 

Друга полезна функция на това устройство тип външна батерия добавя вграденото LED фенерче с функция на непрекъсната светлина, стробоскоп и SOS сигнал за различни аварийни ситуации.

Като преносим стартов акумулатор е подходящ за потребители, които търсят бързо зареждане, са 5V / 2A USB връзка и връзка за бързо зареждане, 12V / 10A.

Доставката включва също така старт-стартов кабел с напълно изолирани терминални скоби.

Einhell CE-JS 18 технически данни

 • Изходно напрежение: 5 V, 12 V, 19 V
 • Максимален ток на зареждане: 600А
5

Зарядно за акумулатор BOSCH C3

Зарядно за акумулатор ,BOSCH
виж цената
Провери наличност

Това е едно от най-модерните, смарт зарядни за акумулатори на пазара.

Предлага надеждно зареждане с 6V и 12V за най-дълъг живот на вашите акумулатори. Превозни средства днес често са оборудвани с широк спектър от аксесоари за изразходване на енергия като GPS навигационни устройства, стерео звукови системи видео плейъри, дневни светлини и много други функции. 

Всички тези елементи поставят голямо изискване към акумулатора на колата, което може да доведе до разреждане, сулфатиране или образуването на киселини. 

Най-добрият начин да осигурите надеждно стартиране на вашето превозно средство е да правите редовна проверка на заряда – особено, ако не изпасвате колата целогодишно. 

Зарядното устройство на Bosch е първа помощ при изтощени акумулатори и ги връщат в отлично състояние.

Този модел на Bosch е лесно преносим, управляван от процесор MCU, който осигурява най-съвременна технология за зареждане, която позволява на устройството да взаимодейства и реагира на състоянието на батерията. Той модифицира действието си на зареждане въз основа на обратна връзка, за да осигури висококачествен заряд, който възстановява сулфатираните и разредените акумулатори до първоначалния им капацитет, без да се презареди. 

Може да се използва с различни оловно-киселинни акумулатори (AGM, мокри, гел, VRLA) за превозни средства като автомобили, бусове, мотоциклети, антични автомобили, лодки, джетове, атв-та, снежни шейни, трактори и кемперванове.

Bosch C3 технически данни

 • Изходно напрежение: 12 V
 • Максимален ток на зареждане: 3.8 A
6

OSRAM 904

OSRAM 904
виж цената
Провери наличност

OSRAM 904 е смарт устройство с многостепенен цикъл
на зареждане на 6V до 12V като мотоциклети и повечето по-малки превозни средства. С натискането на един бутон се стартира 7-степенен цикъл на зареждане за литиеви акумулатори и 9-степенен цикъл на зареждане за оловни / AGM. 

Зарядното устройство автоматично преминава в режим на дългосрочна поддръжка, веднага след като акумулатора е напълно зареден. Има цифров дисплей за опростяване на процеса на зареждане и множество функции за безопасност, включително защита от обръщане на полярността и защита от пренапрежение.

OSRAM 904 технически данни

 • Изходно напрежение: 6V, 12V
 • Максимален ток на зареждане: 4 A
 • 90Ah режим на зареждане и 140Ah режим на поддръжка
 • Голям LCD екран
 • Автоматично задава режим на дългосрочна поддръжка
7

Energon En12v-6А

Energon En12v-6А
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Това е напълно автоматично устройство с 3 степени на зареждане. Автоматичната функция предпазва от презареждане, така че можете да оставите зарядното устройство свързано за неопределено време.

Тристепенните зарядни устройства са подходящи за повечето видове батерии, включително оловно киселинни, гел, AGM и мокри. Energon En12v-6А също могат да помогнат за възстановяване на изтощените и сулфатирани акумулатори.

Energon En12v-6А технически данни

 • Изходно напрежение: 12V
 • Максимален ток на зареждане: 6.5 A
 • Подходящо до: 4 – 100 ah
8

Автоматично Зарядно Устройство TIGTAG KTB-BC1801

Автоматично Зарядно Устройство TIGTAG KTB-BC1801
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Управляванo с микропроцесор, автоматично регулира тока на зарежданe. Осигурява 2A и 6A ток за безопасно зареждане и удължен живот на акумулатора.

На LCD дисплея можете да видите напрежението и мощността, като устройството автоматично открива на напрежение 6V или 12V.

Защита от пренапрежение, от прегряване и с функция за автоматично спиране.

TIGTAG KTB-BC1801 технически данни

 • Изходно напрежение: 6V и 12 V
 • Максимален ток на зареждане: 6 A
 • Подходящо до: 1.2 – 110 ah
9

Професионално зарядно за акумулатор Yato

Професионално зарядно за акумулатор Yato
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Професионално зарядно за акумулатори на мотоциклети, трактори, леки автомобили, микробуси и моторни лодки. Той има функция за подпомагане на стартирането и поддържане на нормално напрежение в акумулаторните батерии (запазване на зареждането). 

Токоизправителят позволява презареждане на: традиционните киселинно-оловни и така наречените мокри акумулатори. Има защита от късо съединение и е оборудвано с LED дисплей.

Yato технически данни

 • Изходно напрежение: 12 V, 24 V
 • Максимален ток на зареждане: 15 A
 • Стартов ток: 75 A
 • Капацитет до: 10 – 300 Ah
 • LCD екран
10

Challenge

Зарядно за акумулатор Challenge
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Подходящо за използване с 6V и 12V мокри, оловно киселинни акумулатори между 15 – 80Ah. Подходящо за бензинови двигатели до 1800 и дизелови двигатели до 1400 куб. 

Бързо зареждане 6 ампера RMS. Времето за зареждане е базирано на 1800 куб. двигател 16 часа. Интегрална защита срещу неправилно свързване на проводниците, късо съединение и на претоварване.

Challenge технически данни

 • Изходно напрежение: 6 V, 12 V
 • Максимален ток на зареждане: 6 A
 • Капацитет на акумулатора: 15-80 Ah
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart