10 Най-добри уреди за готвене на пара

За 2024

Трябва ли ви добър уред за готвене на пара? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Уред за готвене с пара Tefal VC1401

Влезте в по-здравословния начин на живот с Tefal VC1401, вашият идеален кухненски спътник за ежедневни питателни ястия. Този удобен уред за готвене на пара е проектиран с две купи. Те могат да се подреждат една върху друга, което прави съхранението им много лесно.

6-литровият капацитет осигурява достатъчно място за готвене на пара на множество храни. Можете да готвите на пара ориз, зеленчуци, риба и дори месо благодарение на разнообразната гама от програми за готвене. Tefal VC1401 е компактен с кръгъл дизайн, което означава, че се вписва добре във всяка кухня, без да заема твърде много място.

Захранван от 900 W, Tefal VC1401 гарантира, че храната ви е приготвена старателно и равномерно. С механичен контролен панел, работата е изключително лесна.

Уредът за готвене на пара е оборудван и с функция за автоматично изключване и индикатор за нивото на водата. Черният му цвят добавя нотка изтънченост към всеки кухненски декор. С размери от 30 см на ширина, дълбочина и височина и тежащ само 1,9 кг, той е компактна мощност във вашата кухня.

2

Уред за готвене на пара Heinner Master Collection HSA-1000XMC

Heinner Master Collection HSA-1000XMC ви позволява да се насладите на предимствата на готвенето на пара у дома. Неговата мощност от 1000 W, комбинирана с 1,4-литров резервоар за вода, ви дава цялата мощност, от която се нуждаете, за да приготвите любимите си ястия.

С голям общ капацитет от 12 литра и три купи за готвене, този уред ви позволява да готвите няколко ястия наведнъж.

Освен това, Heinner Master Collection HSA-1000XMC е снабден с 90-минутен таймер, звуков сигнал за завършване на програмата, защита от прегряване и функция за автоматично изключване. Индикаторът за нивото на водата гарантира, че никога няма да остане без вода, докато готвите. Със своите декорации от неръждаема стомана, този уред за готвене на пара е толкова стилна, колкото и функционална.

3

Уред за готвене на пара Russell Hobbs Cook Home 19270-56

Russell Hobbs Cook Home 19270-56 ви позволява да готвите на пара ориз, зеленчуци и риба, като същевременно запазвате максимално хранителни вещества и витамини. Включва три подреждаеми контейнера с общ капацитет 9 литра и 1-литров купа за ориз. Освен това се предлага с поставка за яйца в контейнерите.

Този уред за пара е с мощност от 800 W и разполага с 60-минутен таймер с автоматично изключване и предупредителен сигнал за край на цикъла на готвене. Основата на уреда за готвене на пара е изработена от шлифована неръждаема стомана, а купите са от прозрачна и бяла пластмаса.

4

Уред за готвене на пара Tefal VC145130

Tefal VC145130 прави вашето готвене лесно и ефективно. Разполага с 60-минутен таймер с автоматично изключване и видим индикатор за нивото на водата за лесно допълване по време на готвене. С мощност от 900 W и капацитет от 6 литра, този уред за готвене на пара е подходящ за готвене на различни храни.

Компактният дизайн на Tefal VC145130 означава, че няма да заема много място на вашия кухненски плот. Плюс това, с 2-годишна гаранция, можете да готвите спокойно.

5

Jata CV 200

С Jata CV200 400W можете да се насладите на предимствата на приготвената на пара храна, която е пълна с витамини и естествени аромати. Този уред разполага с 60-минутни часове и функция за автоматично изключване. Двете прозрачни кошници, които могат да се подреждат една върху друга. Това осигурява общ капацитет от 3,5 литра, а резервоарът за вода от 500 мл. позволява по-дълги сесии на пара.

В допълнение към тези характеристики, Jata CV200 се предлага и с решетка за готвене на яйца и съд за ориз или сосове.

6

Уред за готвене на пара TEFAL Mini Compact VC139810

TEFAL Mini Compact VC139810 осигурява вкусни и питателни ястия в компактна опаковка. Този уред за готвене на пара е проектиран с патентована система за подреждане, която спестява място както в шкафа, така и на плота. Купите без вредни материали осигуряват здравословно готвене, а 2-степенното многостепенно готвене на пара ви позволява да готвите различни съставки едновременно.

С капацитет за вода от 1,2 литра и мощност от 800 вата, Mini Compact VC139810 предлага ефективна работа. Той също така включва 60-минутен таймер с автоматично изключване, което позволява лесно и безпроблемно готвене на пара.

7

Tefal VS400333 VitaCuisine Compact

С Tefal VS400333 VitaCuisine Compact предлага модерни технологии в компактен, лесен за използване уред за готвене на пара. Този уред извежда приготвянето на пара на следващото ниво, опаковайки витамини във вашата храна и подобрявайки естествения им вкус. Оборудван е с дигитален таймер, който ви осигурява свободата да вършите други задачи, докато се приготвя храната ви. Освен това VitaCuisine Compact се предлага с четири купи, което го прави идеален за приготвяне на по-малки порции или индивидуални ястия.

VitaCuisine Compact може да приготви цяло тристепенно меню едновременно. Плюс това, уникалната функция Vitamin+ осигурява по-бърз процес на готвене, като същевременно запазва повече витамини от традиционните методи на готвене.

Този уред за готвене на пара може да се похвали със сребрист цвят и кръгъл дизайн, оборудван с три тави и зони за готвене. Неговият 10-литров капацитет и 1800W мощност осигуряват ефективно готвене. Компактните му размери го правят лесно за съхранение след употреба, което ви позволява да поддържате кухнята си чиста.

8

Уред за готвене на пара Cuisinart “Cook Fresh”

Професионалният стъклен уред за готвене на пара Cuisinart “Cook Fresh” е уникален както по дизайн, така и по функция. Той генерира мощна пара, като я разпределя бързо и равномерно във вашите съставки. Готвенето на пара е не само бързо и лесно, но също така запазва влагата, текстурата и цвета на съставките. Това го прави по-здравословен начин на готвене.

Големият съд е изработен изцяло от стъкло, спомага за запазването на деликатните вкусове и предлага мигновено стилно представяне на масата. Неговата функция за бързо нагряване означава, че паренето започва само за 30 секунди. Лесният за използване дигитален дисплей с таймер за обратно отброяване, заедно с функциите за поддържане на топлината, претопляне и пауза, осигуряват лесно готвене.

Този уред за готвене на пара може да се похвали и с голям резервоар за вода от 1 литър. Разполага и със звуков сигнал, за да ви уведоми, когато има нужда от презареждане. Тавата е от неръждаема стомана и отделните контейнери за зърна и по-малки зеленчуци поддържат вкуса, като същевременно осигуряват подкрепа на храната.

9

DomoClip DOC141

DomoClip ви предлага здравословно готвене, като запазва витамините във вашата храна непокътнати. Независимо дали става въпрос за риба, зеленчуци, плодове, домашни птици или ориз, този уред за готвене на пара може да готви всякакви храни с лекота. Разполага с три подвижни купи, позволяващи едновременно готвене на различни ястия.

Уредът за готвене на пара Domoclip 3-tier 9L DOC141 има щедър капацитет от 9 литра. Устройството включва купа за ориз, съд за яйца, 60-минутен механичен таймер, светлинен индикатор и индикатор за вода. Той също така идва с функция за автоматично изключване за безопасност.

Сребристата, кръгла готварска печка на пара е изработена от инокс и работи с мощност 800 W. Размерите ѝ са ширина 31 см, дълбочина 23,5 см и височина 39,7 см. Всички части могат да се мият в съдомиялна машина, което прави почистването много лесно.

10

Уред за здравословно готвене Clatronic DG 3547

Clatronic DG 3547 е истински защитник на здравословното готвене. Той е предназначен да готви храна, без да унищожава витамините, което прави вашите ястия по-здравословни. Уредът за готвене на пара се предлага с три пластмасови контейнера, капак, купа за ориз и основа от висококачествена стомана.

Една от отличителните му характеристики е програмируемият цифров таймер с LCD дисплей, което улеснява наблюдението на времето за готвене. Той също така включва лампа за контрол на мощността. Съдът за отцеждане събира течности, поддържайки кухнята ви чиста и без бъркотия.

Дизайнът от черно и неръждаема стомана добавя нотка елегантност към вашата кухня, докато трите му кошници предлагат достатъчно място за готвене на различни ястия едновременно. Дизайнът му също така включва лесна за почистване функция, заедно със защита от прегряване за безопасност.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart