7 Най-добри тенис маси

За 2024

Трябва ли ви добра тенис маса? Разгледайте класацията ни с 7-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Тенис на маса SPONETA S1-13e, Екстериор, Сгъваема, Син, 4 мм

Нищо не предизвиква градинско парти така, както игра на тенис на маса. Със Sponeta S1-13e можете да се насладите на тръпката от тениса на маса двора си. Създадена за средно напреднали и начинаещи играчи, този сгъваем модел за открито може да се похвали със завладяващ син цвят.

4-милиметровата меламинова маса предлага добър отскок, който добавя завладяващ ритъм към вашата игра, идеален за приятелски мач с вашите приятели.

Масата също е мобилна и лесно преносима с размери 274 см дължина, 152,5 см ширина и 76 см височина. Когато е сгъната, тя се прибира добре с дължина 152,5 см, височина 187 см и ширина 66,5 см, тежаща 47,5 кг.

2

Маса за тенис Kondition, Външна, Сгъваема, 6 мм

Сгъваемата и подвижна външна маса за тенис на маса Kondition е добре дошло допълнение към всяко външно пространство.

Популярността ѝ нараства сред клиентите поради простия, но елегантен външен вид. Плотът на масата, изработен от комбинация от алуминий и пластмаса, е водоустойчив и издръжлив, което го прави много подходящ за употреба на открито.

Масата е предназначена за начинаещи и средно напреднали играчи. Способността ѝ да се сгъва я прави идеален за удобно съхранение. Тя се предлага и с мрежа и комплект за тенис на маса, всички в ефектен син цвят.

Размерите на този модел са стандартните 274 см дължина и 152,5 см ширина, при 76 см височина. Профилът на рамката е 6 mm, което я прави здрава, но лека.

3

Маса за тенис TECHFIT 15 мм, На закрито, Сгъваема, Син

Techfit ви предлага здрава и стабилна опция за тенис на маса на закрито със своя 15 мм модел. Със своята издръжлива конструкция от стоманена рамка, тя издържа изпитанието на времето.

Сглобява се лесно, не изисква професионални инструменти. Просто разгънете краката, закопчайте половинките заедно, прикрепете мрежата и сте готови за игра!

С оглед на безопасността, тази маса има ъглов предпазен дизайн в ъглите, за да минимизира нараняванията от сблъсъци. Сгъваемият дизайн я прави идеална за компактно съхранение, а многофункционалното ѝ използване позволява на отделните половини да се удвоят като обща маса. Предлага се в успокояващ син цвят и включва комплект за тенис на маса и мрежа.

4

Тенис маса Kondition, На закрито, Сгъваема 18 мм

Масата за тенис на закрито Kondition предлага цялостна игрална повърхност за начинаещи, средно напреднали и напреднали играчи. Отличителна черта е специалната система за сгъване с предпазни ключалки, която позволява масата да се сгъва или разгъва за секунди.

Дръжката под масата освобождава ключалките, позволявайки на половинките на масата да се разгънат. Веднъж разгънати, половинките се свързват здраво с патентовани конектори.

Колелцата на масата осигуряват лесно движение, а спирачките позволяват паркиране, където желаете.

Предлага се в стилен черен и син цвят и е с размери 274 см дължина, 152,5 см ширина и е 76 см височина. Здравият профил на рамката е с дебелина 18 мм, което гарантира издръжливост и стабилност.

5

Тенис маса Kondition, Интериор, Сгъваема, Синя, 15 мм

Поканете вълнуващия свят на тениса на маса в дома си с масата за закрито Kondition. Изработена от метал, това не е просто тенис на маса, а жизнено допълнение към вашата колекция от игри на закрито.

Сгъваемият ѝ характер я прави лесна за транспортиране и съхранение, което ви позволява да настроите игра, където пожелаете.

Проектирана с мисъл за начинаещи и средно напреднали, тази маса е фантастичен начин да ангажирате цялото семейство в часове на забавление.

Предлага се в комплект с мрежа и комплект за тенис на маса, всичко това в хипнотизиращ син цвят.

Тази маса за тенис на маса с официален размер е с дължина 274 см и ширина 152,5 см с профилна рамка от 15 мм, осигуряваща стабилност по време на тези енергични ралита. Въпреки здравата си конструкция, тя тежи само 52 кг, което я прави леко допълнение към вашата колекция от игри на закрито.

6

Маса за тенис Kondition 12 мм

Ако пространството ви притеснява, масата Kondition Midi е идеалният избор. Тази вътрешна маса е лесна за поставяне и се прибира спретнато, когато не се използва. Нейната забележителна характеристика е рамката за увеличаване на стабилността, която гарантира, че дори и най-интензивните игри протичат гладко.

Изработена от метал и дърво, тя е сгъваема, практична и стилна, в двуцветно черно и синьо. Тази маса, предназначена за начинаещи и средно напреднали играчи, е особено идеална за деца или по-малки пространства.

Масата е с дължина 274 см, ширина 152,5 см и височина 76 см. С профил на рамката от 12 mm и тегло от 47,5 Kg, той е управляемо и издръжливо допълнение към вашия арсенал от игри на закрито.

7

Маса за тенис MAXIMA 200312, 274х152.5х75 см, С колелца

Пригответе се да изпитате уникален обрат към традиционния тенис на маса с Maxima 200312. Тя разполага с два отделни плота, което я прави идеална и за соло игра. Половинките са проектирани да се сгъват и заключват за безопасност, което го прави безпроблемно допълнение към вашата стая за игри.

Предназначена за използване на закрито, Maxima има MDF плот с дебелина 15 мм и носеща метална рамка под плота. Профилът на крака е с размери 30х30 мм, осигуряващ стабилност по време на игра.

Това, което отличава тази маса е възможността за регулиране на дължината на краката. Тапите се доставят с винтове, които позволяват регулиране на 3 см, което ги прави идеални за нивелиране на масата върху неравни повърхности.

Предлага се с осем колела, по четири на всяка половина, осигуряващи лесно преместване и настройка. Колелата имат и стабилна спирачна система за допълнителна безопасност по време на игра. Тази маса за тенис на маса за напреднали е задължителна за тези, които искат да издигнат играта си. Тя е дълга 274 см, широка 152,5 см и висока 75 см, украсена в приятен син цвят, което прави времето ви за игра по-приятно.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart