10 Най-добри съдомиялни за вграждане 60 см.

За 2024

Търсите ли перфектната съдомиялна за вграждане 60 см.? Ние сме подбрали десетте най-изключителни модела на пазара, които представляват отлична инвестиция за всяко домакинство.

Мнения и избор на модел

Нашата селекция включва уреди, които се отличават с висока ефективност, иновативни технологии и стилен дизайн, идеални за модерната кухня.

1

Съдомиялна за вграждане 60 см. Bosch SMV4EVX14E

Съдомиялна за вграждане 60 см. Bosch SMV4EVX14E, 13 комплекта, 6 програми, ActiveWater, EcoSilence Drive мотор, Клас C, Home Connect

Изборът на съдомиялна за вграждане може да бъде един от важните фактори във всяка кухня, особено когато става въпрос за Bosch SMV4EVX14E. Този уред има голям капацитет от 13 комплекта съдове и следователно е идеален за средни до големи семейства. Има шест различни програми за пране, така че можете да изберете най-подходящата в зависимост от обстоятелствата. Технологията ActiveWater се използва за постигане на ефективност при използване на вода, а двигателят EcoSilence Drive се използва, за да накара пералната машина да работи тихо, като в същото време използва по-малко енергия. Тази модерна съдомиялна машина с клас на енергийна ефективност C има и опция за управление чрез приложението Home Connect, което означава, че можете да управлявате уреда и да го настройвате дори когато не сте вкъщи.

2

Candy Rapido CS 6B0S3PSA

Candy Rapido CS 6B0S3PSA, 16 комплекта, 10 програми, Клас B, WiFi+Ble, Wash & Dry 35', Motor Speed-Drive Inverter, Automatic Open Door, Floor light

Друг страхотен модел съдомиялна е Candy Rapido е Candy Rapido CS 6B0S3PSA, която има капацитет да побере 16 различни комплекта капацитет и 10 програми за измиване. Класът на енергийна ефективност на уреда е B и има допълнителни опции като WiFi+Ble за дистанционно управление на уреда и система Wash & Dry 35’, която позволява измиване и сушене на съдове за 35 минути. Други функции като Motor Speed-Drive Inverter са други функции, които го карат да работи по най-добрия начин, докато автоматичното отваряне на вратата и подовата светлина са някои от допълнителните функции, които правят използването му по-приятно. Този модел има и опция за автоматично дозиране на препарата, което гарантира, че се използва точното количество и изпирането е още по-добро.

3

Съдомиялна за вграждане 60 см. Beko BDIN38531D

Съдомиялна за вграждане 60 см. Beko BDIN38531D, 15 комплекта, 8 програми, Клас D, Мотор ProSmartInverter, HygieneIntense, CornerIntense, Automatic Door Opening

Beko BDIN38531D е съдомиялна за вграждане 60 см., която има капацитет за измиване на петнадесет комплекта съдове и има осем програми за измиване; затова е подходящо за семейства. Има енергиен клас D и се предлага с ProSmartInverter мотор за тиха и енергийно ефективна работа. HygieneIntense е специална програма, която гарантира чистотата на съдовете, а функцията CornerIntense увеличава плътността на водния поток във всеки ъгъл на машината. Възможността за автоматично отваряне на вратата след края на цикъла също е плюс, който допринася за естественото изсушаване на съдовете. Дизайнът на тази машина е стилен и модерен и лесно се интегрира в кухненския интериор, благодарение на дизайна, който допълва модерното кухненско обзавеждане.

4

Bosch SMV4HVX37E

Bosch SMV4HVX37E, 13 комплекта, 6 програми, Клас Е, Home Connect

Bosch SMV4HVX37E е стилна и компактна съдомиялна за вграждане, която предоставя страхотни решения за всеки дом. Този модел има капацитет от 13 комплекта и 6 програми за пране и работи с висока ефективност и ниска консумация на енергия с клас Е. Този модел има и функция Home Connect, която позволява управление на уреда чрез смартфон или таблет, като по този начин добавя аспектът на удобството и модерната визия във вашия дом. Външният вид на модела Bosch SMV4HVX37E е проектиран така, че да се слее безпроблемно със съвременната кухня и в същото време контролният панел е направен лесен за използване, за да отговаря на всички членове на семейството.

5

Съдомиялна за вграждане 60 см. Electrolux EEM48320L

Съдомиялна за вграждане 60 см. Electrolux EEM48320L, 14 комплекта, 8 програми, Клас D, Инверторен мотор, TimeBeam, QuickSelect, SatelliteClean, AirDry, MaxiFlex, Осветление

Съдомиялната машина за вграждане Electrolux EEM48320L има възможност за измиване на 14 комплекта съдове и има 8 програми на измиване, което я прави универсален помощник в кухнята. С клас на енергийна ефективност D, тази машина включва и редица иновативни функции: инверторен мотор за нисък шум и дълъг живот, TimeBeam за показване на оставащото време до края на програмата на пода, QuickSelect за избор на програма, SatelliteClean за по-добро покритие по време на пране, AirDry за автоматично сушене и MaxiFlex за оползотворяване на пространството вътре в машината по най-добрия начин. Вътрешното осветление е допълнително удобство в процеса на зареждане и изваждане на съдове, така че този модел е идеален за интензивно семейство.

6

Indesit DIO3T131AFE

Indesit DIO3T131AFE, 14 комплекта, 9 програми, Клас D, Fast&Clean, Push&Go, Auto Door, Чекмедже за прибори, Сигнална светлина

Indesit DIO3T131AFE е съдомиялна за вграждане 60 см., която побира 14 комплекта и има 9 програми за измиване. Този модел с клас на енергийна ефективност D предлага страхотна производителност, като същевременно консумира минимално количество енергия. Функциите Fast&Clean и Push&Go позволяват да се осигурят бързи и ефективни цикли на пране, които са подходящи за семейства с натоварен график. Вратата се отваря автоматично след измиване, за да улесни процеса на сушене, а чекмеджето за прибори е допълнителен бонус. Сигналната лампа на пода е полезна и практична, за да покаже, че устройството работи. Тази съдомиялна машина е проектирана да се слее с настоящите дизайни на кухненския интериор, докато функцията Auto Door прави отварянето и затварянето, както и работата лесни.

7

Съдомиялна за вграждане 60 см. Smeg ST211DS

Съдомиялна за вграждане 60 см. Smeg ST211DS, 60 см., 13 комплекта, 5 програми, Клас D

Съдомиялната за пълно вграждане Smeg ST211DS е елегантна сива съдомиялна машина с елегантен дизайн, която ще допълни повечето модерни кухни. Тази машина има капацитет на зареждане от 13 комплекта и 5 програми за пране, което я прави идеален избор за семейства, които искат надеждна и ефективна машина. Класът на енергийна ефективност D е доста разумен по отношение на производителността и енергоспестяването, така че ще бъде подходящ за екологично чисти потребители. Това добавя към функционалността на уреда, като същевременно му придава стилен външен вид, който го прави подходящ за кухненска среда.

8

Съдомиялна за вграждане 60 см. Bosch SMI4HTS00E

Съдомиялна за вграждане 60 см. Bosch SMI4HTS00E, 13 комплекта, 6 програми, Клас D, Home Connect,

Bosch SMI4HTS00E е ново поколение съдомиялни за вграждане с възможност за 13 комплекта и 6 програми. Тази машина е с клас на енергийна ефективност D и има функцията Home Connect, която ви позволява да управлявате вашата съдомиялна машина от всяко място с помощта на смартфон или таблет. Подходящ е за днешните семейства, ориентирани към технологиите, които искат лекотата и удобството на своята кухня. Този модел има както висока производителност, така и енергоспестяващи технологии, което го прави много популярен сред екологичните потребители.

9

Heinner HDW-BI6614AID+++

Heinner HDW-BI6614AID+++, 14 комплекта, 6 програми, Клас D


Съдомиялната Heinner HDW-BI6614AID+++ е модел, който предлага добро измиване с възможност за измиване на 14 комплекта и разполага с 6 програми. Тази машина е клас на енергийна ефективност D, което означава, че е едновременно мощна и икономична. Той е идеален за домакинства, които искат уред, който е ефективен и лесен за използване благодарение на своя сензорен екран и елегантен външен вид. Позиционирането на контролите и ниското ниво на шум правят този модел най-подходящ за редовна употреба, тъй като е удобен и лесен за използване при миене на съдове.

10

Съдомиялна за вграждане 60 см. Samsung Inox

Съдомиялна за вграждане 60 см. Samsung, Inox, 1800 W

Съдомиялната машина на Samsung с бял вид и мощност от 1800 W е не само външно привлекателна, но и с висока производителност. Той е идеален за тези, които искат да получат най-доброто от модерния дизайн и в същото време висока производителност. Вашата кухня ще бъде оборудвана с най-новите технологии за миене на съдове и ще остане стилна, когато имате уред от Samsung. Офертата за захранване гарантира, че всяко измиване ще отнеме възможно най-малко време за завършване, като по този начин спестява вода и енергия, фактор, който е доста актуален в съвременния свят, където околната среда е от първостепенно значение.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart