10 Най-добри съдомиялни за вграждане 45 см.

За 2024

Търсите ли перфектната съдомиялна за вграждане с ширина 45 см.? Открийте нашата топ селекция от 10 отлични модела, които предлагат изключително качество и ефективност, правейки ги страхотна инвестиция за вашия дом.

Мнения и избор на модел

1

Съдомиялна за вграждане 45 см. Bosch SPV6YMX08E

Съдомиялна за вграждане 45 см. Bosch SPV6YMX08E, 10 комплекта, 6 програми, Клас B, Home Connect, 45 см

Новата серия на Bosch представя високоефективна съдомиялна машина, която е идеална за съвременния дом. Съдомиялната машина Bosch SPV6YMX08E е с ширина само 45 см, но може да побере до 10 комплекта чинии. Има шест различни програми за измиване, които гарантират, че вашите съдове са измити до необходимото ниво на чистота. Този модел обаче има и функцията Home Connect, която ви позволява да управлявате вашата съдомиялна от смартфон или таблет. Клас на енергийна ефективност B осигурява високо енергоспестяване и затова този модел е идеален за съвременния потребител, който иска да има полезно устройство с минимално въздействие върху околната среда.

2

Съдомиялна за вграждане 45 см. Electrolux EEM63301L

Съдомиялна за вграждане 45 см. Electrolux EEM63301L, 10 комплекта, 8 програми, Клас D, Time Beam, Motor inverter, SatelliteClean, 45 см

Electrolux EEM63301L е технологично напреднала съдомиялна машина, която включва функции, които улесняват живота. Този модел има капацитет за 10 комплекта и има осем програми за измиване, което гарантира правилното измиване на съдовете. Технологията SatelliteClean е нова и осигурява три пъти по-добро покритие с вода, докато инверторната система на мотора осигурява нисък шум и по-дълъг живот на устройството. Клас D за енергийна ефективност и функцията Time Beam, която показва оставащото време до края на програмата на пода, допълват списъка с функции на тази съдомиялна машина, което я прави една от най-популярните сред купувачите, които ценят технологията, която помага при домакинска работа.

3

Beko BDIS38040A

Beko BDIS38040A, 10 комплекта, 8 програми, Клас C, AutoDose, Мотор ProSmartInverter, AutoGlassShield, SelfDry, Hygiene Intense, Отделение за прибори, Mini 30, 45 см

Beko BDIS38040A е най-добрата съдомиялна машина за семейства, които търсят качество и напреднала технология в домакинските уреди. Тази машина има 10 комплекта капацитет и осем програми за измиване и специални функции като AutoDose за автоматично дозиране на почистващ препарат, Hygiene Intense за високо хигиенично измиване и SelfDry за автоматично изсушаване на съдовете след измиване. Освен това, моторът ProSmartInverter осигурява тиха работа и ниска консумация на енергия (клас C), за да бъде екологичен и икономичен.

4

Съдомиялна за вграждане 45 см. Bosch SPI4HMS61E

Съдомиялна за вграждане 45 см. Bosch SPI4HMS61E, 10 комплекта, 6 програми, Клас Е, Home Connect

Bosch SPI4HMS61E е съвременна и практична съдомиялна машина, която лесно ще се впише във всяка кухня, тъй като е с ширина от 45 см. Този модел съдомиялна машина има капацитет за съхранение на съдове до 10 комплекта и се предлага с шест опции за измиване; икономичност и интензивност сред тях. Технологията Home Connect позволява управление на съдомиялната машина чрез смарт устройства, което е допълнително предимство в комфорта и удобството. E клас за енергийна ефективност се осигурява от тази машина, която е много ефективна при използването на ресурси и следователно е идеална за домакинства, които искат да намалят разходите си.

5

Whirlpool WSIC 3M17

Whirlpool WSIC 3M17, 10 комплекта, 6 програми, 6th Sense, Клас F

Whirlpool WSIC 3M17 е съдомиялна машина с технологията 6th Sense, която помага за контролиране на ресурсите в зависимост от степента на замърсяване на съдовете и програмата за измиване. Този модел Whirlpool има 10 комплекта капацитет и шест програми за измиване и е широк 45 см, за да гарантира максимална ефективност на измиването. Енергиен клас F подчертава екологичната и енергоспестяваща политика на компанията и възможността за ефективно използване на ресурсите на домакинството. Този модел е идеален за тези, които искат да намерят дом, който ще има добри показатели и в същото време няма да навреди на околната среда.

6

Съдомиялна за вграждане 45 см. Hansa ZIM466TH

Hansa ZIM466TH, 10 комплекта, 6 програми, Клас E, 45 см

Hansa ZIM466TH е един от малките и мощни модели съдомиялни машини, които са подходящи за малки пространства с ширина само 45 см. Въпреки че този модел е доста малък, можете да измиете до 10 комплекта чинии наведнъж, като има шест налични програми. Hansa ZIM466TH е оборудван с клас на енергийна ефективност E, което означава, че въпреки че предлага голяма функционалност, той консумира умерени количества енергия, което е идеално за домакинства, които търсят икономични решения, без да правят компромис с качеството на пране. Този модел е идеален за тези, които имат малък апартамент или малка кухня, но не желаят да правят компромис с размера и ефективността на машините.

7

Beko BDIS38120Q

Съдомиялна за вграждане 45 см. Beko BDIS38120Q 11 комплекта, 8 програми, E, AquaIntense, Мотор ProSmart Inverter, AutoGlassShield ®, Fast+™

Beko BDIS38120Q е съдомиялна машина, която е нещо повече от стандарт – тя има 11 комплекта капацитет и 8 програми за измиване, включително AquaIntense за интензивно измиване на трудни за почистване предмети и Fast+™ за по-бързо измиване. ProSmart Inverter моторна технология предлага нисък шум и дълъг живот на устройството, AutoGlassShield предпазва чашите и фините съдове от надраскване по време на миене. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас Е, така че е идеална за тези, които искат да намерят най-доброто решение за своята кухня с ефективност и иновации. Освен това е с малки размери, което позволява да се монтира във всякакви условия на кухня и осигурява комфорт и лекота на използване при организиране на работата в домакинството.

8

Съдомиялна за вграждане 45 см. AEG FEE73517PM

AEG FEE73517PM, 10 комплекта, 9 програми, Клас D, MaxiFlex, SatelliteClean, QuickLift, AirDry

AEG FEE73517PM е шедьовър на инженерството; има девет програми за измиване и няколко други функции като MaxiFlex за правилно подреждане на съдовете, SatelliteClean за подходящо покритие на водата и AirDry, която отваря вратата в края на цикъла за перфектно изсушаване. Клас на енергийна ефективност D и размерите на съдомиялната 45 см са идеални за модерен човек, който цени технологиите и ефективността. Тези функции гарантират не само висока производителност на пране, но и рационално използване на вода и електричество, което е много важно в съвременния свят, когато хората обръщат много внимание на опазването на околната среда и минимизиране на въздействието върху природата.

9

Miele G 5590 SCVi SL ED Active

Съдомиялна за вграждане 45 см. Miele G 5590 SCVi SL ED Active, 9 комплекта, 5 програми, Клас Е, QuickPowerWash

Miele G 5590 SCVi SL ED Active е модел съдомиялни машини, който принадлежи към премиум сегмента поради комбинацията от атрактивен външен вид и висока производителност. Има капацитет от 9 комплекта съдове и пет програми за измиване, една от които е QuickPowerWash, която е бърз цикъл на измиване. Тази машина е с клас на енергийна ефективност E и ширина от 45 см, така че е идеална за домакинства, които изискват висока производителност, елегантен дизайн и спестяване на разходи едновременно. Продуктът се характеризира с качество на изработка и перфектен детайл на марката Miele, което говори за издръжливост и надеждност на продукта в бъдеще, а бялата цветова гама придава на кухнята свеж и модерен вид.

10

Samsung DW50R4050BB/EO

Samsung DW50R4050BB/EO, 10 комплекта, 6 програми, Клас F

Samsung DW50R4050BB/EO е съдомиялна машина, която може да се класифицира като модел на съвремието поради малките си размери и множество функции. Тази съдомиялна машина има 10 комплекта капацитет и шест програми за измиване, за да гарантира ефективно измиване на съдове във всеки дом. Класът F на енергийна ефективност демонстрира отдадеността на Samsung към опазването на околната среда и ефективното използване на ресурсите, поради което този продукт е идеален за екологични потребители. Визията на този модел отговаря на тенденциите в дизайна на домакинските уреди, има елегантен и стилен външен вид, който няма да пречи на цялостната хармония на кухнята.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart