10 Най-добри съдомиялни Bosch 45 см

За 2024

Искате ли да купите най-добрата съдомиялна Bosch с ширина 45 см? Ето нашия изчерпателен списък с десетте най-добри модела, които гарантирано ще намерите достойни за инвестиция. Всички модели са избрани поради тяхната полезност, енергийна ефективност и допълнителни технологични характеристики.

Мнения и избор на модел

Независимо дали се интересувате от съдомиялна машина със специални опции, като Home Connect, или искате модел, който е възможно най-основен, нашият списък ще ви помогне да изберете най-добрата съдомиялна Bosch 45 см, която ще отговаря на вашата кухня и вашите нужди.

1

Съдомиялна Bosch SPS4EMW24E 45 см

Съдомиялна Bosch SPS4EMW24E, 10 комплекта, 6 програми, Home Connect, Silence Plus, Клас C, 45 см, Бял

Съдомиялната машина Bosch SPS4EMW24E е удобна и ефективна, тъй като може да поеме до 10 комплекта съдове и има 6 програми за измиване, което е подходящо за средно големи семейства. Технологията Home Connect ви позволява да управлявате вашето устройство от смартфон или таблет; Silence Plus гарантира, че машината ще работи без никакъв шум, който да наруши комфорта на вашия дом. Той е само 45 см широк, което го прави идеален за използване в кухни с ограничено пространство. Този модел принадлежи към клас C по отношение на енергийната ефективност и е боядисан в бял цвят, което създава красив и елегантен външен вид в кухнята.

2

Съдомиялна за вграждане Bosch SPV6YMX08E

Съдомиялна за вграждане Bosch SPV6YMX08E, 10 комплекта, 6 програми, Клас B, Home Connect, 45 см

Bosch SPV6YMX08E е предназначена за вграждане в обзавеждането на кухнята. С възможност за миене на 10 комплекта и 6 програми за миене според нуждите. Тази машина е с клас на енергийна ефективност B, което я прави икономична и щадяща околната среда. Функцията Home Connect, добавена към машината, ви позволява да я управлявате от разстояние, което е много полезно в суматохата на съвременния живот. Освен това е тънък с ширина от 45 см и може лесно да се побере във всяка кухня, без да се налага да заема твърде много място.

3

Бош SPI4HMS61E

Съдомиялна за вграждане Bosch SPI4HMS61E, 10 комплекта, 6 програми, Клас Е, Home Connect, 45 см

Тази съдомиялна машина за вграждане Bosch SPI4HMS61E има възможност да измие 10 комплекта наведнъж и има 6 програми, които я правят универсална и идеална за всяко ястие. Енергиен клас Е означава, че това е оптимално решение за тези, които ценят функционалността и енергийната ефективност едновременно. Функцията Home Connect му придава съвременен вид и може да се управлява през интернет. Малките размери от 45 см гарантират, че съдомиялната лесно ще се побере във вашата кухня и в същото време ще осигури достатъчно място за вашите съдове.

4

Съдомиялна за вграждане BOSCH 3SPI4HMS49E

Съдомиялна за вграждане BOSCH 3SPI4HMS49E, Series 4, Class E, 45 cm, ExtraDry, Triple Rackmatic System, Silence Plus, Home Connect, Favorit, AquaStop, DosageAssist, IntensiveZone, Автоматични програми, Неръждаема стомана

BOSCH 3SPI4HMS49E е модел съдомиялна за вграждане, който е проектиран с използването на съвременни технологии и има доста атрактивен външен вид от неръждаема стомана и няколко специфични характеристики. Тази машина може да пере 10 комплекта наведнъж и има 6 програмни опции; Автоматични програми, IntensiveZone и ExtraDry. Технологията Triple Rackmatic System позволява регулиране на височината на кошниците, а DosageAssist помага за правилното разпръскване на препарат. Silence Plus и AquaStop са две други функции, които гарантират, че пералната машина работи тихо и в случай на преливане на вода.

5

BOSCH 3SPS6YMI14E

Самостоятелна съдомиялна BOSCH 3SPS6YMI14E, Серия 6, Клас B, 45 см, анти-пръстови отпечатъци, PerfectDry, Triple Rackmatic System, Silence Plus, Home Connect, VoiceControl, Favorit, AquaStop, DosageAssist, IntensiveZone, Автоматични програми, Silver Inox

Свободностоящата съдомиялна машина BOSCH 3SPS6YMI14E Series 6 има някои от следните характеристики, които ще направят миенето на съдове по-лесно и ефективно. Има система PerfectDry за перфектно сушене, Triple Rackmatic System за регулиране на кошниците и Silence Plus за почти безшумна работа. Тази машина също има Home Connect и VoiceControl, което означава, че можете да управлявате тази машина с гласа си. Има покритие против пръстови отпечатъци и сребърен инокс дизайн, така че изглежда добре и не се замърсява и изцапва.

6

Модел 3SPV2HKX42E, Series 2, Class E, 45 cm, ExtraDry, Silence on demand, Home Connect

Съдомиялна за пълно вграждане BOSCH 3SPV2HKX42E, Series 2, Class E, 45 cm, ExtraDry, Silence on demand, Home Connect, Favorit, InfoLight, AquaStop, DosageAssist, Автоматични програми

Съдомиялната BOSCH 3SPV2HKX42E серия 2 за пълно вграждане е перфектен вариант за тези, които искат да закупят тих уред. Има опции като ExtraDry за подобрено изсушаване на съдовете, Silence с натискане на бутон за тиха работа и Home Connect за дистанционно управление. InfoLight осветява пода, за да покаже, че машината е включена, и AquaStop, за да избегне изтичане на вода.

7

Съдомиялна за пълно вграждане BOSCH 3SPV6EMX05E

Съдомиялна за пълно вграждане BOSCH 3SPV6EMX05E, Series 6, Class C, 45 cm, EfficientDry, Triple Rackmatic, Silence Plus 44 dB, Silence Program, VoiceControl, Favorit, TimeLight, AquaStop, DosageAssist, IntensiveZone, AquaSensor, EmotionLight

BOSCH 3SPV6EMX05E серия 6 има много специализирани функции, които улесняват миенето на съдове. Тази модерна съдомиялна машина се предлага с EfficientDry за подобрено сушене, Triple Rackmatic за лесно регулиране на височината на кошницата и Silence Plus с ниво на шум от 44 dB. Освен това има специални опции като VoiceControl и TimeLight, които показват оставащото време от цикъла на пода. EmotionLight осигурява и положително настроение с вътрешното осветление.

8

SPV2IKX10E, 9 комплекта, 5 програми, ActiveWater, EcoSilence

Съдомиялна за вграждане Bosch SPV2IKX10E, 9 комплекта, 5 програми, ActiveWater, EcoSilence Drive мотор, Клас F, InfoLight, Home Connect, 45 см

Bosch SPV2IKX10E е малка и практична съдомиялна за вграждане, която е идеална за малки кухни и може да измие 9 комплекта и има 5 програми. Системата ActiveWater гарантира, че водата се използва по правилния начин, докато моторът EcoSilence Drive гарантира, че измиването се извършва тихо и по енергоспестяващ начин. Тази машина също има InfoLight, която показва кога машината работи и Home Connect за работа чрез смарт устройства. Енергиен клас F, той е предназначен да предложи много добро измиване, като в същото време е щадящ околната среда.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart