10 Най-добри стелки за кола

За 2024

Трябват ли ви добри стелки за кола? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават покупката.

Мнения и избор на модел

1

Универсални стелки за кола MICHELIN Heavy Duty

Универсални стелки за кола MICHELIN Heavy Duty
виж цената
Провери наличност

При лоши условия като зимния сезон или пътуване по кални пътища, при влизане и излизане от колата, ще вкарва много мръсотия и ще бъде много мръсна и трудна за почистване. 

Бъдете сигурни, че MICHELIN Heavy Duty ще ви помогнат да решите проблемите, споменати по-горе.

Комплектът е с размери: предни 71.1×47х1.93см и задни 33×48х1.93см, подходящи за много различни 4-местни автомобили, много лесни за поставяне и смяна.

MICHELIN Heavy Duty са 4 стелки за кола изработени от висококачествена гума. Дебели, издръжливи и красиви, с много дълъг живот.

Когато мокетените стелки са замърсени се почистват трудно и са нужни много усилия, тъй като мръсотията се отстранява доста трудно и отнема повече време, за да изсъхнат.

Междувременно, когато искате да почистите MICHELIN Heavy Duty, просто трябва внимателно да ги извадите, да отърсите мръсотията и след това внимателно да ги изтъркате със сапунена вода и стават като чисто нови. Не са нужни много усилия и изсъхват по-бързо от другите материали. Ако нямате много време за сушене, можете просто да ги забършете с кърпа и да ги използвате веднага.

2

Комплект гумени универсални стелки за кола PROMATS

Комплект гумени универсални стелки за кола PROMATS
Провери наличност

Комплект от 4 части, стелки за кола от гума. Подходящи за всички видове автомобили, микробуси, джипове и камиони. Водоустойчиви, подходящи за всички сезони.

Не се напукват, разцепват или деформират. Перфектно изработени, за да издържат при различни метеорологични условия като дъжд, сняг, кал и др.

Всички части са направени да пасват на различните видове автомобили, микробуси, джипове и камиони. Те са проектирани внимателно, за да осигурят добро сцепление и комфорт. Лесни за рязане и перфектно пасване.

3

Универсални мокетни стелки за кола Sparco, SPF508RD

Универсални мокетни стелки за кола Sparco, SPF508RD
виж цената
Провери наличност

Комплектът включва две предни и две задни стелки. Подходяща за всички сезони. Лесни за почистване. Универсална форма, подходяща за повечето автомобили. Тази от страната на водача е с гумено покритие. Лесни за почистване.  Не перете в пералня и не сушете в сушилня. Черно с червено и лого на Sparco. Размери: Предни: 68 х 48 см. Задни: 37 х 48 см.

4

Универсални PVC стелки за кола Sparco

Универсални PVC стелки за кола Sparco
виж цената
Провери наличност

Уникален дизайн с шарка на гумите за подобряване на интериора на вашия автомобил. Подходящи за всички сезони, произведени от нехлъзгащ материал, супер лесни за почистване и поддръжка.

Комплектът включва 2 предни и 2 задни части с универсална форма, подходяща за повечето автомобили.

5

Sparco, SPC1917BK

Sparco, SPC1917BK
виж цената
Провери наличност

Комплект от 4 части луксозни стелки за кола от нехлъзгаща гума. Подходящи за всички видове автомобили и всички сезони.

Проектирани с уникален грайфер за най-добра защита от подхлъзване или движение по време на шофиране. Те са издръжливи и изискват минимална поддръжка. 

Лесни за почистване: извадете ги, изтупайте, избършете, изчеткате, почистете с прахосмукачка за кола или с водоструйка. Те са водоустойчиви и запазват вида си след всяко измиване. Оставете ги да изсъхнат естествено, преди да го поставите обратно в колата, за да избегнете образуването на миризми на влага.

Тези постелки са с високо качество, подходящи за всякакви метеорологични условия и издържат на дъжд, кал или сняг.

С тяхната универсалност са лесни за напасване и са съвместими с всички превозни средства. 

Размери: Предни: 70X48cm, Задни: 44X39cm

6

Стелки за кола Flexzon тип леген, гумени 4 части

Стелки за кола Flexzon тип леген, гумени 4 части
виж цената
Провери наличност

Устойчиви на мръсотия, влага и износване. Приблизителни размери: предни 69 X 48 cm, задни 47 X 45 cm. Произведени от първокласен, устойчив PVC материал с грапава, нехлъзгаща повърхност.

Универсални размери подходящи за много автомобили. Производител Flexzon

Пясъкът и течностите могат да се изхвърлят лесно и удобно., Черен цвят, без мирис, неплъзгащ се, устойчив на температура.

7

Гумени стелки за кола PERFECT

Гумени стелки за кола PERFECT
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Универсални гумени стелки за кола PERFECT са за тежки условия – 4 части, черни с червено с червено. Размери: 2 предни 70 X 51 см и 2 задни 51 X 35 см. Лесни за монтиране. Лесно рязане за идеално пасване. Те са универсални и са подходящи за всички видове превозни средства и са с грайфер против хлъзгане. Устойчиви на атмосферни влияния, предотвратяват следи от кал, сняг или вода в колата ви, поддържат я чиста.

8

Paolo 1303

Paolo 1303
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Изработени с превъзходни материали и проектирани за дълготрайна употреба. Модерната технология за отрязване ги прави подходящи за всички автомобили. 

Изработени от мека гума и (борд тип леген) за по-дълъг живот и качествено събиране на мръсотията.

Този комплект ще ви помогне да предпазите пода на колата от мръсотия.

9

Комплект стелки за автомобил

Комплект стелки за автомобил
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Изберете тези издръжливи стелки за кола, които са предназначени да предпазват пода на автомобила. Подходящи за всички сезони, те предпазват интериора на автомобила от вода, сняг и кал.

Те са устойчиви на надраскване, гуменият материал издържа на износване и е подходящ за многократната употреба.

Неплъзгащите се постелки имат естетически и функционални приложения. Те са добър начин за добавяне на текстура към интериора на автомобила. Осигуряват повече сцепление, като гарантират, че краката ви няма да се плъзгат.

С перфектен размер за лесна употреба, лесното сгъване/разгъване улеснява изваждането и почистването им. 

Комплектът съдържа 2 предни и 2 задни постелки.

10

Комплект стелки за кола – каучук и мокет

Комплект стелки за кола - каучук и мокет
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Изработени както от гума, така и от мокет, тези комплект подложки за кола предлагат луксозно усещане. Създадени за удължаване живота на подовия мокет на вашия автомобил. Четирите части от този комплект са издръжливи и имат текстурирана гумена повърхност за улавяне на мръсотията и осигуряване на допълнително сцепление под краката. Те са универсални и са проектирани да паснат на повечето автомобили.

Mогат да се почистват лесно, с четка или маркуч, оставете да изсъхнат добре преди да ги поставите обратно в колата.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart