10 Най-добри слушалки JBL

За 2024

Трябва ли ви добрите слушалки JBL? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Слушалки JBL Club 950NC

слушалки JBL Club 950NC
виж цената
Провери наличност

Слушалките JBL CLUB 950NC са проектирани с мисъл за професионалистите в музикалната индустрия.

С адаптивно шумопотискане и Bluetooth свързаност, тези слушалки ви позволяват да забравите ежедневието си и да се наслаждавате на музиката си 55 часа без прекъсване. Опциите за персонализиране на EQ и подобряване на баса улесняват получаването на перфектния звук за вашата музика.

Сложете JBL CLUB 950NC и ще имате най-чистия звук от всички слушалки на пазара. Легендарният JBL Pro Sound и Hi-Res Audio осигуряват висококачествен звук за тези, които искат да чуват всичко много ясно.

Ако търсите по-тихо пътуване до работа, адаптивното намаляване на шума може да ви помогне. Учете без разсейване – това е точно това, от което се нуждаете. Затворете очи и се съсредоточете върху любимата си музика. За да бъдете в течение със заобикалящата ви среда, просто натиснете и задръжте бутона Smart Ambient за няколко секунди.

Най-добрите слушалки са тези, които не усещате, че носите. JBL CLUB 950NC имат подплатени, овални наушници, които прилягат удобно на ушите. Първокласният дизайн на този модел също включва висококачествени материали, като метални панти и акцентен панел.

Club 950NC характеристики

 • Адаптивно премахване на шума
 • 55 часа автономия
 • Сгъваеми
 • Двоен микрофон
 • Bass boost
2

Слушалки JBL Tour One

Слушалки over-ear JBL Tour One
виж цената
Провери наличност

Потопете се в музиката си с тези Bluetooth слушалки JBL Tour-One. С истинска технология за адаптивно шумопотискане те блокират околния шум, за да ви осигурят истинско слушане на музика без дразнещи звуци.

Техния 50-часов живот на батерията означава, че можете да слушате своя плейлист без прекъсване, дори когато сте в движение.

Слушалките имат дизайн над главата, за да осигурят сигурно и стабилно прилягане, така че можете да им се наслаждавате през целия ден.

Технологиите Smart Ambient Aware и TalkThru ви позволяват да слушате заобикалящата ви среда и да общувате с хората около вас само с едно докосване на бутона или приложението, без да се налага да сваляте слушалките си.

40-милиметровите динамични мембрани с висока разделителна способност осигуряват невероятно качество на звука, с дълбок бас и широк диапазон на звука. Те са идеални за всеки, който иска страхотен звук, без да прави компромис с качеството.

Вградените контролни бутони улесняват отговарянето на повиквания, регулирането на силата на звука, превключването между песните и др.

Вградената батерия от 920 mAh ще поддържа музиката ви да се възпроизвежда непрекъснато до 50 часа, когато е напълно заредена, или до 25 часа, когато шумопотискането е активирано.

Tour One характеристики

 • До 50 часа възпроизвеждане на музика
 • Истинско адаптивно шумопотискане
 • Технологии Ambient Aware & TalkThru
3

Слушалки JBL TUNE 225TWS

слушалки In-ear JBL TUNE 225TWS
виж цената
Провери наличност

Слушайте любимата си музика с тези JBL слушалки. Осигуряват отлично качество на звука и са удобни за носене.

Съвместимостта на този продукт с устройства с Android и iOS гарантира, че можете да го използвате по различни начини, докато ергономичният дизайн гарантира удобното носене.

Слушалките JBL TUNE имат мощна батерия, която осигурява до 3 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане. Бутоните са удобно разположени за лесно управление.

Дясната и лявата слушалка имат удобни бутони за превключване на песни, възпроизвеждане, пауза, гласови команди и отговаряне на повиквания. По този начин винаги ще имате контрол, независимо къде се намирате.

Калъфът за зареждане е проектиран красиво, с елегантна, удобна форма, меко тяло и извит капак, който изскача, за да ви даде бърз достъп до вашите слушалки.

TUNE 225TWS характеристики

 • 3 часа живот на батерията
 • Вграден микрофон
 • Предназначени за целодневно носене
4

Слушалки JBL LIVE650BTNC

Слушалки JBL LIVE650BTNC
виж цената
Провери наличност

Слушалките JBL LIVE650BTNC имат 40 mm мембрани, които осигуряват страхотен звук с подобрен бас, така че всяка песен във всеки стил да звучи страхотно.

Технологията за активно шумопотискане ви позволява да блокирате околните звуци, за да можете да се съсредоточите върху музиката си.

Страхотният лек и удобен дизайн означава, че можете да се наслаждавате на до 30 часа слушане на музика само с 2 часа време за зареждане.

Понякога можете да се възползвате от малко помощ, за да направите деня си по лек. Просто докоснете слушалката, за да активирате Google Assistant или Amazon Alexa и се наслаждавайте на любимия си плейлист, изпращайте съобщения на приятелите си и се обаждайте на прогнозата за времето, без да гледате мобилния си телефон.

LIVE650BTNC характеристики

 • До 30 часа живот на батерията
 • 40 mm мембрани
 • Поддъжка на гласов асистент
5

CLUB PRO+ TWS

CLUB PRO+ TWS
виж цената
Провери наличност

Независимо дали сте във влака, на бюрото си или във фитнеса, музиката ще направи деня страхотен.

Слушалките JBL CLUB PRO+ TWS осигуряват възможно най-доброто безжично представяне. Можете да се свържете безпроблемно с който и да е телефон.

С адаптивно шумопотискане от вас зависи да решите колко искате да чувате от външния свят, в зависимост от това какво правите.

Трите микрофона ви помагат да говорите, без да е необходимо да говорите на висок тон.

Тези безжични слушалки JBL предлагат комфорт през целия ден с лесно безжично зареждане. Плюс това, те разполагат с легендарен JBL звук.

Благодарение на 8 часа зареждане на батерията и 3 пъти повече с кутията за зареждане, ще можете да издържите през целия работен ден. Ако имате нужда от малко повече батерия, можете да ги заредите в кутията за зареждане само за 10 минути и ще работят още един час.

Стилният и ергономичен калъф за зареждане поддържа както Qi безжично зареждане, така и USB връзка тип C.

Просто натиснете логото на JBL, за да говорите с Google Assistant или да активирате Amazon Alexa. Трите малки микрофона на вашия цифров асистент гарантират, че можете лесно да бъдете чути и разбрани какво казвате.

CLUB PRO+ TWS характеристики

 • Легендарен JBL Pro звук
 • Адаптивно шумопотискане
 • Стерео микрофон
 • Живот на батерията от 8 до 24 часа
6

Слушалки JBL Tune 230NC TWS

Слушалки JBL Tune 230NC TWS
виж цената
Провери наличност

Слушалките JBL Wave 300TWS ви позволяват да се наслаждавате на музиката си, без да се притеснявате за досадни кабели, които да ви пречат.

Насладете се на 26 часа богат звук с JBL Deep Bass. Останете свързани, докато сте в движение със стерео разговори и без досаден страничен шум.

Управлявайте звука и управлявайте повиквания със свободни ръце с удобно сензорно управление от едната или двете слушалки.

Дизайнът на тези слушалки приляга плътно и дискретно в ушите ви, като ви осигурява комфорт и връзка през целия ден. Никога няма да пропуснете момент или разговор.

12 милиметрова мембрана осигурява мощен звук, който ще ви позволи не само да слушате, но и да усещате музиката.

Слушалките имат до 6 часа време за възпроизвеждане и също така имат бързо зареждане, така че никога да не се притеснявате, че ще останете без батерия. Те имат общо време за възпроизвеждане от 26 часа. Ако имате нужда от повече енергия, можете бързо да ги заредите само за 15 минути.

Tune 230NC TWS характеристики

 • 10 метра обхват
 • Акумулаторна батерия.
 • 26 часа живот на батерията
 • Водоустойчивост – IPX2
 • Калъф за зареждане
7

Слушалки JBL Live 460NC

Слушалки JBL Live 460NC
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Слушалките JBL LIVE 460NC са най-достъпната опция в списъка с актуализираната серия LIVE.

С JBL Live 460NC можете да слушате музиката си с по-ниска сила на звука дори и в шумна среда. Тези слушалки намаляват околния шум.

Благодарение на многоточковото сдвояване можете да свържете слушалките към вашия телефон и лаптоп. Вашият компютър и телефон автоматично се превключват помежду си, когато ги използвате.

Сега можете да гледате видео на лаптопа си и да отговаряте на обаждане от телефона си, без да се налага сами да превключвате връзките.

Ако имате напълно заредена батерия, можете да слушате музика в продължение на четиридесет часа с включена функция за шумопотискане. Без шумопотискане, издържат до 50 часа.

Live 460NC характеристики

 • Живот на батерията до 50 часа
 • Автоматично възпроизвеждане и пауза
 • Многоточкова връзка
8

On-ear JBL Tune 660NC

On-ear JBL Tune 660NC
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

С JBL Tune 510BT можете да се наслаждавате на мощен звук без кабели, без никакви ограничения.

Слушалки JBL Tune 510BT предлагат до 40 часа удоволствие от слушането, могат да бъдат презаредени само за 5 минути с USB-C кабел за зареждане и безпроблемно ще превключат към вашето мобилно устройство, когато получите обаждане.

JBL Tune 510BT са толкова лесни за използване, че можете да се свържете със Siri или Google, без да използвате мобилния си телефон.

Предлагат се в много свежи цветове и могат лесно да се сгъват, когато не ги използвате.

Tune 660NC характеристики

 • Безжична връзка чрез Bluetooth
 • До 40 часа живот на батерията
 • Бързо зареждане
 • Многоточкова връзка
 • Гласов асистент чрез натискане на многофункционален бутон
9

Слушалки JBL FREEX

Слушалки JBL FREEX
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Безжичните слушалки JBL Free доставят JBL Signature Sound в интуитивен, но интелигентен пакет.

Те са идеални за хора, които искат страхотен звук, без да се притесняват, че ще им пречат кабели. Те са захранвани с батерии и са чудесен избор за всеки, който иска да бъде активен и да има много гъвкавост.Те са лесни за използване и не изискват никакви кабели, което ги прави идеални за всеки, който иска да остане мобилен.

Получавате 24 часа споделено възпроизвеждане, а ергономичността на Comfort Stay Secure Fit осигурява плътно прилягане за носене през целия ден и активна употреба.

Устойчивият на пръски дизайн ви позволява да възпроизвеждате музика дори при слънчево време и дъжд.

FREEX характеристики

 • 24 часа комбинирано време за възпроизвеждане
 • Вграден микрофон
 • 3 размера накрайници за уши
 • Сертификат за издръжливост – IPX5
10

Слушалки JBL Tune 500

слушалки JBL Tune 500
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Благодарение на своя удобен и лек дизайн, JBL Tune500 ви позволяват да се движите свободно, докато слушате любимата си музика.

С тези Bluetooth слушалки можете безжично да предавате музиката си без никакви кабели. Това е чудесно, ако искате да останете мобилни и да избегнете досадни проблеми с кабелите.

Батерията ще издържи 16 часа и може да се зареди напълно в рамките на два часа.

С вградения микрофон можете да провеждате разговори със свободни ръце.

Когато приключите със слушането, можете да сгънете слушалките и да ги направите компактни и удобни за съхранение.

Тези слушалки JBL имат многоточково сдвояване, така че можете да свържете слушалките към няколко устройства едновременно. Това улеснява слушането на музика от вашия телефон, лаптоп или друг аудио източник. Слушалките могат да бъдат свързани например с лаптоп и смартфон и автоматично ще разпознаят кое устройство използвате. Ако гледате филм на лаптопа си и получите обаждане, можете или да отговорите на повикването, или да го игнорирате. Слушалките ще променят връзката между вашия лаптоп и вашия смартфон автоматично.

Tune 500 характеристики

 • До 16 часа живот на батерията
 • Вграден микрофон
 • Свързване на няколко устройства едновременно
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart