10 Най-добри шиацу масажори

За 2024

Трябва ли ви добър шиацу масажор? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Шиацу масажор, 3D масаж, Загряваща функция

Шиацу масажор, 3D масаж, Загряваща функция
виж цената
Провери наличност

Този шиацу масажор има осем ролки на двупосочно въртене, с три различни интензитета. Той е предназначен да Ви помогне да се отпуснете дълбоко, особено в областите на тялото, които могат да бъдат напрегнати.

Може също така да помогне за облекчаване на болката в мускулите. Този продукт има първокласна дишаща мрежа и конструкция от Еко кожа, която го прави по-удобен за разпръскване на топлината.

Ергономичната U-образна форма ви помага да получите дълбок масаж, като го увиете около тялото си. С 12V захранване можете да се масажирате навсякъде като дома, офиса, колата.

Той е ергономичен и мултифункционален. Адаптира се към всички желани зони. Можете да го използвате върху врата, гърба, раменете, ръцете, корема, бедрата и краката (вижте още масажори за крака). Подходящ за дома, офиса и фитнеса.

Характеристики

 • Захранване: 12 V – 220 V
 • Брой зони: 12
 • Степен скорости: 3
 • Брой програми: 2
 • 3D масажиране
 • Загряваща функция
2

Шиацу масажор Beurer MG151

Шиацу масажор Beurer MG151
виж цената
Провери наличност

Този шиацу масажор Beurer MG151 3D е идеален за възстановяване след тренировка, осигурявайки ефективен масаж за врата, гърба, раменете и бедрата.

Той има осем въртящи се масажни глави и три настройки за интензитет, така че можете да намерите идеалното ниво на комфорт и релакс за себе си.

Beurer MG151 3D е предназначен за използване от хора от всички възрасти и нива на фитнес. Това е чудесен начин за облекчаване на напрежението и болката. Освен това Beurer MG151 3D е лесен за използване. Може да се използва за облекчаване на мускулни болки и напрежение в бедрата, гърба, раменете и шията, оставяйки ви да се чувствате подмладени и готови да започнете отново на следващия ден.

3D масажните глави предлагат страхотно изживяване. Те включват функция за осветление и отопление, три нива на интензитет и две посоки на въртене. Уредът се нанася лесно с помощта на контролния елемент, а повърхността с кожен ефект осигурява комфортен масаж. Масажните глави се изключват автоматично за повишаване на безопасността.

Beurer MG151 характеристики

 • 8 ролки
 • 3 настройки на интезитета
 • Затопляне
 • Вибрации
3

Шиацу масажор Branded

Шиацу масажор Branded
виж цената
Провери наличност

Шиацу масажор Branded има няколко функции, които го правят особено полезен за облекчаване на болката, като бутон за активиране на топлината, режим на автоматично обръщане и бутон за интензивност.

Този модел има общо осем масажни ролки, които могат да се нагряват, за да осигурят успокояващ масаж. Branded има дълги презрамки, които са удобни за потребителя по време на масаж.

Ако искате инфрачервената светлина да осигури топло усещане, трябва да допрете ролките плътно към тялото си. Това е просто много леко усещане. Не съдържа никакъв нагревателен елемент. Продуктът се доставя с домашно зарядно устройство, идеално за използване у дома.

Branded характеристики

 • 3 скорости
 • Ротационно движение
 • Затопляне
4

Шиацу масажор с 16 глави с регулиране на скоростта

Шиацу масажор с 16 глави с регулиране на скоростта
виж цената
Провери наличност

8 масажиращи глави за дълбок шиацу масаж, помагат на частите на тялото Ви да се освободят от стреса, болките, напрежението и да отпуснат стегнатите мускули.

Дръжките са идеални за упражняване на натиск и регулиране на масажора за насочване към труднодостъпни зони.

Има шест бутона на уреда, които Ви позволяват да контролирате мощността, посоката, интензивността на масажа и отоплението. Въз основа на вашата действителна ситуация можете да изберете интензивност на масажа, посока на масажиране или нагряване.

Можете да се насладите на масаж по всяко време и навсякъде и да избирате между успокояващ масаж без топлина или с топлина за увеличаване на комфорта.

Характеристики

 • 2 за масаж
 • 3 скорости
 • 2 програми
5

Medisana MCG 820

Medisana MCG 820
виж цената
Провери наличност

За разлика от традиционните масажни глави, Medisana MCG 820 разчита на масажни глави от гел. Тези глави са пълни с гел, който помага за успокояване и отпускане на потребителя. Този вид масаж е особено полезен за хора с напрегнати или възпалени мускули. Главите с гел осигуряват нежно и естествено масажно изживяване с три масажни зони.

Medisana MCG 820 има три масажни зони за целенасочено лечение. Можете да изберете да масажирате горната, долната част или целия гръб с шиацу масаж. Тази уникална комбинация от масажираща седалка и акупресурен масаж и лека топлина го прави ефективен и релаксиращ.

Интегрираната функция за превключване на инфрачервената светлина и топлината също гарантира вашето благополучие.

Medisana MCG 820 характеристики

 • 3 вида масаж: шиацу, акупресурен и спот масаж
 • Автоматично изключване след 15 минути
 • Дистанционно управление
6

Възглавница за шиацу масаж MG149 Beurer

Възглавница за шиацу масаж MG149 Beurer
виж цената
Провери наличност

Възглавницата за шиацу масаж Beurer MG149 разполага с четири въртящи се масажни глави, които доставят автентично, успокояващо изживяване. Тя е идеална за използване у дома или в спа среда, а също така е чудесен избор за хора, които искат да изпитат ползите от шиацу масажа, но нямат време или място да посетят спа.

Дизайнът ѝ улеснява прилагането на древната японска масажна техника върху гърба, врата, раменете и краката. Също така е удобно да го направите сами.

Beurer MG149 е проектиран да бъде удобен и да приляга плътно към тялото Ви, благодарение на своя ергономичен дизайн. Шиацу масажът Beurer включва и успокояваща топлинна функция за максимален релакс, а масажорът може да бъде персонализиран, за да отговаря на вашите нужди.

С три нива на интензивност на масажа можете да регулирате натиска, който се прилага чрез лесните за хващане дръжки. Това го прави идеален за всеки, независимо дали е нов в масажите или не.

Освен това различните нива на интензивност улесняват намирането на идеалното ниво за вас. Масажните глави се въртят както по посока, така и обратно на часовниковата стрелка, а опционалната функция за светлина и топлина може да се използва за още по-интензивен масаж.

MG149 Beurer характеристики

 • 4 масажни глави
 • 4 орограми
 • Ергономичен дизайн
7

Шиацу масажор кресло с полу-PU тапицерия vidaXL

Шиацу масажор кресло vidaXL
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Този шиацу масажор е предназначен да Ви помогне да се отпуснете след натоварен ден. Той е с ергономичен дизайн, за да Ви помогне да се освободите от стреса и напрежението.

Ако търсите релаксиращ начин да прекарате вечерта си, помислете за креслото vidaXL. Масажите са чудесен начин да се отпуснете и можете да им се насладите, докато гледате любимото си телевизионно предаване.

Столът е изключително удобен, благодарение на дебелата си подплата. Масажните ролки на този уред са предназначени да помогнат за успокояване на гърба Ви. Те са разположени стратегически в цялата машина, за да Ви осигурят възможно най-добрия масаж.

Облегалката и поставката за крака могат да се регулират, за да осигурят най-удобната позиция за вас. Масажният стол включва дистанционно управление, което може да се съхранява в страничния джоб.

Не пропускайте релаксиращите предимства на този масажен стол! Черната дървена и стоманена рамка с тапицерия от Еко кожа е комбинирана с 14 ролки, които могат да се регулират, за да Ви осигурят удобен и терапевтичен масаж.

Облегалката и поставката за крака също са регулируеми, което улеснява намирането на перфектната позиция. Столът също така се отличава с лесен за сглобяване дизайн и е включено дистанционно управление, така че можете да регулирате настройките дори и в легнало положение.

vidaXL характеристики

 • 14 ролки
 • Максимално поддържано тегло: 110 кг.
 • 7 зони за масаж
 • 3 скорости
 • 14 програми
8

Beurer MG148

Beurer MG148
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Този шиацу масажор може да се използва за облекчаване на напрежението в раменете, шията и гърба, след изтощителна тренировка, напрегнат работен ден или просто при нужда.

Четирите въртящи се масажни глави с две посоки осигуряват приятна масажна техника, която може да облекчи дискомфорта и да помогне за поддържане на вашето здраве и спортна жизненост.

Боравенето с контролите на продукта, дръжките за ръчно регулиране на силата на масажа и фиксирането върху тялото за използване без ръце го правят лесен за използване.

Beurer MG148 характеристики

 • Автоматично изключване
 • Загряване
9

Шиацу масажор Shiatsu Pro Massaki OM

Шиацу масажор Pro Massaki OM
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Масажорът Shiatsu Pro Massaki е висококачествен инструмент за уелнес масаж, който може да се използва у дома. Действа благоприятно за облекчаване на напрежението и болката в тялото.

Шиацу е масажна техника, която произхожда от Япония се основава се на принципа на натиска с пръсти, за който се смята, че помага за освобождаване на блокажи и облекчаване на напрежението. 8-те ергономични глави на този масажор осигуряват дълбок, релаксиращ масаж. С всеки удар главите се движат около вашите мускули, осигурявайки уникален и персонализиран масаж.

Масажорът е лесен за пренасяне и може да се използва по всяко време. Той е идеален за използване в хотели, къмпинг или дори в офиса. Има три скорости и изходна мощност от 24 вата.

Въртящите се двупосочни глави са идеални за врата, гърба, кръста и краката. Има редица интересни кръгови движения, които имат много предимства.

Инфрачервената нагревателна подложка може да помогне за подобряване на усещането Ви за благополучие, като увеличи естествената способност на тялото ви да се загрява и да остава топло.

Shiatsu Pro Massaki OM характеристики

 • 3 скорости
 • 8 ергономични въртящи се ролки
 • Вибрации
10

Шиацу масажор, Затопляща функция, за цялото тяло

Шиацу масажор, Затопляща функция, за цялото тяло
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Този шиацу масажор се доставя с 8 масажиращи глави, които осигуряват дълбок масаж на тъканите на врата, раменете, горната част на гърба, долната част на гърба, талията, стъпалата, прасците, краката. Това помага за облекчаване на стреса и напрежението в частите на цялото ви тяло.

Този удобен уред е идеален за използване у дома, в офиса или в колата Ви. Той е лесен за използване и прави живота много по-лесен. Този модел включва AC адаптер, така че можете да го използвате у дома или в офиса.

Предлага се с безплатен адаптер за кола, за да можете лесно да го носите си със себе си, когато пътувате. Този масажор има три различни скорости, за да Ви даде дълбок масаж на тъканите с регулируема интензивност.

Предлага се и с две посоки на масаж. Този масажор има вграден контрол на движението, за да имитира движението, осигурявайки още по-приятно изживяване.

Този 3D шиацу масажор автоматично ще обръща всяка минута за по-добро разпределение на масажните ефекти. Това позволява по-задълбочен масаж, както и предотвратяване на умората.

Функцията за затопляне е предназначена да помогне за масаж на уморените мускули и да намали стреса.

Характеристики

 • 4 бутона
 • Еко кожа
 • 3 скорости
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart