8 Най-добри роботи за прозорци

За 2024

Трябва ли ви добър робот за прозорци? Разгледайте класацията ни с 8-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Робот за миене на прозорци Hobot 388

HOBOT е високотехнологичен продукт, който се предлага с видео ръководство. Това е уред с вграден UPS система, която предпазва робота от падане, ако електрическото захранване прекъсне.

Безчетковият DC мотор има по-дълъг живот и по-нисък шум. HOBOT се задържа без магнити и разполага с ултразвукова дюза за пръскане на вода. Има сменяем резервоар за вода и може да се управлява чрез приложение за смартфон или дистанционно. Има 3 програми за автоматично почистване на повърхности.

2

Робот за миене на прозорци Hobot 268, AI технология

HOBOT-268 е робот за почистване на прозорци, който използва вакуум, за да се залепи за стъклени повърхности. Освен това има две колела, които могат свободно да преминават през повърхности на прозорци и дори стени. Използва се кърпа от микрофибър за постигане на превъзходно почистване на стъкло. Вграден UPS (система за непрекъснато захранване) може да предотврати падането на робота от прозореца, дори когато захранването е изключено.

Има два усъвършенствани сензора, добавени за подобряване на почистващата производителност на HOBOT-268 и засилване на сигурността му, докато работи върху прозорци с рамки или без рамки. Сензорът за налягане следи изтичането на въздух, а лазерният сензор открива ръба на прозорците. HOBOT-268 има AI технология, която може да изчислява пътеки, автоматично открива ръбове на прозорци и автоматично почиства цели прозорци.

Автоматичният режим може да почисти цялата повърхност на прозореца чрез използване на алгоритъм за откриване на ръбове със собствена логика за планиране на маршрут, подпомагана от компютър. Роботът може да работи в три автоматични или ръчни режима според инструкциите от дистанционното управление.

3

Робот за почистване на прозорци Attractive Spider Spray 1

Роботът за почистване на прозорци Spider SPRAY 1 е предназначен за почистване на стъкла и всички видове твърди и гладки повърхности, както мокри, така и сухи.

Роботът за почистване на прозорци Spider SPRAY 1 се предлага с вградена батерия, която го предпазва от падане при прекъсване на захранването. Има скорост на почистване от 2 мин/кв.м., 3 хастройки на движение и мощност на вакуума от 5600 Pa. Освен това има удобен захват и ниво на шум от само 65 db.

Комплектът включва и дистанционно управление и осигурително въже с дължина 4,5 метра. Нетното тегло на робота е 1,02 кг и е с размери 29 х 14,4 х 7,5 см. Капацитетът на контейнера е 30 мл.

4

Hobot 298 с AI технология

Роботът за почистване на прозорци Hobot 298 е усъвършенстван робот, който може лесно да почиства големи прозорци. Има подвижен резервоар за вода и разпръскваща дюза, което го прави по-удобен за използване от по-старите роботи за почистване на прозорци Hobot.

Със своя квадратен дизайн, Hobot 298 покрива повече повърхност с всяко минаване. Голямата почистваща подложка на дъното на Hobot 298 бърше, повдига и премахва прах и мръсотия от вашето стъкло. Особено подходящ е за трудни за почистване прозорци. Като цяло, Hobot 298 осигурява добра почистваща производителност, която е още по-добра, когато се използва с почистващ препарат за прозорци.

5

HUTT DDC55, 3800PA, 27000 об/мин, Бял

Роботът за почистване на прозорци HUTT е оборудван с вграден AI чип, който може да идентифицира рамки на прозорци и препятствия. Има три режима на почистване, които могат да се контролират чрез дистанционно: отляво надясно, отдясно наляво и почистване на място. Когато приключи, роботът ще се върне в първоначалната си позиция.

HUTT също има силна всмукателна мощност, която може автоматично да разпознае степента на замърсяване и съответно да я премахне. Освен това, роботът за почистване на прозорци HUTT има защитна система за сигурност, която го предпазва от падане, дори когато няма захранване.

Роботът е оборудван и с два микрофибърни кърпи, които се въртят непрекъснато и избутват мръсотията към централния аспиратор. Подложките също могат да се перат в пералня.

И накрая, HUTT е лесен за употреба. Той е предназначен за почистване на прозорци, огледала, душ кабини, дървени врати, плочки и други гладки повърхности.

6

Робот за прозорци, Wi-Fi, Дистанционно управление

Уредът за почистване на прозорци е с безчетков мотор и висока мощност, нисък шум и дълъг живот. Има безжично дистанционно управление, ниско напрежение и висока ефективност.

Има три режима на почистване: зигзаг, N-образен и N / Z маршрут. Функцията за вакуумна адсорбция няма да изпусне почистващия препарат, така че той може да почисти дълбоко.

Уредът за почистване имитира ръчно избърсване, бърза ефективност и може да почисти 1 кв.м. стъкло за 2 минути, спестявайки време и усилия.

7

Робот за почистване на прозорци HUTT DDC5 Черен

Тази машина може да се използва за почистване на прозорци, както и други повърхности като керамични плочки, стъклени врати, дървени врати и огледала. Отличава се с ултра тънък дизайн за лесно избърсване, както и планиране на маршрута, задвижван от изкуствен интелект за ефективно почистване.

Това е робот, произведен от HUTT, който е 120 вата и има налягане от 3400 PA. Предлага се с дистанционно управление, AAA батерии за дистанционното управление, сменяеми дюзи за пране, адаптер за препарат и осигурително въже. Може да се включи в електрически контакт или да работи от вградената батерия, зареждането на която отнема 2,5 часа. Размерите са 290 x 135 x 85 mm и тежи 1200 грама.

8

Робот за миене на прозорци Hobot 198

При HOBOT-198 най-важните функции са значително подобрени, включително мощността на двигателя, качеството и скоростта на почистване. Дистанционното управление и съвместимостта със смартфон улесняват използването, а кърпите за почистване се сменят по-лесно. Цялостният дизайн е едновременно стилен и практичен.

Устройството е проектирано да работи с всякаква дебелина на стъклото и разполага с технология на изкуствен интелект V2.1. Има скорост на въртене от 70 оборота/минута и скорост на почистване от 4 минути/кв.м. Има 3 вида автоматични режими на работа за почистване на целия прозорец, като устройството ще спре автоматично след приключване на почистването.

Той също така разполага с вградена UPS система за непрекъснато захранване и алгоритъм за управление против падане. Освен това устройството е оборудвано с високочувствителен сензор за налягане, микрофибърна кърпа и здраво предпазно въже и катарама.

Уредът може да се управлява дистанционно или през мобилен телефон и има консумация на енергия 80W и тежи 930 гр. (2 lbs).

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart