Резервни таблетки за влага Ceresit aero 360

За 2024

Трябва ли ви резервни таблетки за влага Ceresit aero 360? Разгледайте списъка ни с най-популярните варианти, които си заслужават покупката.

Мнения и избор на модел

6

Резервни таблетки Ceresit Aero 360 Лавандулова градина

2 х 450 гр.
Резервни таблетки Ceresit Aero 360 Лавандулова градина
Търси в emag.bg
Провери наличност

Предотвратете натрупването на излишна влага у дома с AERO 360 абсорбатор на влага. Тази опаковка от две резервни таблетки Ceresit Aero 360 лавандулова градина е съвместима с устройството за абсорбация на влага Ceresit Aero 360. Разделът 2 в 1 неутрализира миризмата и абсорбира влагата, за да създаде комфортен вътрешен климат и да предотврати често срещани проблеми като конденз, мухъл и плесен.

 • Таблетките AERO 360 предлагат просто решение за ефективно абсорбиране на излишната влага и за неутрализиране на лошите миризми във вашия дом
 • 2-в-1 пълнител за пълнене Ceresit, изработен от ултрапоглъщащи кристали за усъвършенствано абсорбиране на влага, патентована технология против миризма.
 • Една таблетка издържа до 3 месеца и е идеална за помещения до 20 кв.м или 50 куб. м., в зависимост от нивото на влага и стайната температура.
2

Резервни таблетки Ceresit Aero 360 Поляна с диви цветя

2 х 450 гр.
Резервни таблетки Ceresit Aero 360 Поляна с диви цветя
Търси в emag.bg
Провери наличност

Патентованите таблетки имат сегментирана форма за по-голяма контактна площ с въздуха в помещението. Благодарение на активните кристали, абсорбцията на влага е по-ефективна.

Ефективно намаляване на миризмите благодарение на технологията за спиране на миризмата в таблетките. Миризмите се улавят и неутрализират с химични реакции. 

Ароматизирайте дома си с аромата на природата. Освежете дома си с усещането за природа и се оставете да бъдете заобиколени от приятния аромат на свежи цветя. Парфюмиран с редки етерични масла. 

Системата 360 ° абсорбира излишната влага и неутрализира миризмите благодарение на уникалната циркулация на въздуха около таблетката и технологията 2 в 1.

3

Таблетки за Ceresit Aero 360 Свежестта на водопада

Таблетки за Ceresit Aero 360 Свежестта на водопада
Търси в emag.bg
Провери наличност

Ceresit Aero 360 се нуждае от пълнители, за да абсорбира влагата и да неутрализира миризмите във въздуха. Можете да внесете свеж аромат във вашия дом със свежестта на водопада, който ще изпълни всяка стая в дома ви с релаксираща миризма.

Системата работи, като абсорбира допълнителна влажност и превръща това в течност, която се събира в резервоара на влагоабсорбатора. Това ще отнеме всякакви лоши миризми, така че гостите ви да се чувстват освежени всеки път, когато ви посетят в дома ви. Тези таблетки ще помогнат за предотвратяване на конденз, мухъл, отлепване на тапети и други, като абсорбират излишната влага във въздуха, когато се използват с влагоабсорбатора.

Всяко таблетка има специална форма и отвор в центъра за повече въздушен контакт, за да се повиши нейната производителност и ще издържи около три месеца. 

 • Дълготрайност: Само един от тези пълнители може да намали влагата в избрана от вас стая във вашия дом за три месеца.
 • Лесен за използване: просто вземете едно от тези пълнители и го поставете в уреда, който вече имате.
 • Неутрализира лошите миризми: Вашият дом отново ще мирише свежо, когато използвате един от тези пълнители във вашия влагоабсорбатор.
 • Опаковка от 2 таблетки свежестта на водопада
 • Съвместими с влагоабсорбатор Ceresit Aero 360
4

3 естествени аромата

3 естествени аромата
Търси в emag.bg
Провери наличност

Резервни таблетки за Ceresit Aero 360 – ново поколение абсорбиращи таблетки с още по-висок ефект на абсорбиране на прекомерна влага. Те абсорбират прекомерната влага, неутрализират миризмите и в същото време приятно освежават с деликатен аромат.

Прекомерната влажност създава благоприятни условия за поява на акари и гъбички и увеличава риска от алергии. Ceresit AERO 360 абсорбират прекомерната влажност на въздуха и по този начин помагат за предотвратяване образуването и разрастването на плесен, предотвратяват алергии, астматични симптоми, назална конгестия, дразнене на кожата и екзема.

 • Ново поколение абсорбиращи таблетки с още по-висок ефект на абсорбиране на прекомерната влага.
 • Абсорбират прекомерната влага и в същото време неутрализират миризмите
 • Патентована технология против миризма: до 70% намаляване на миризмата.
 • Използването им с устройството допринася за здравословна среда във вашия дом.
 • Предотвратяват развитието на плесени, утаяването на водни пари и алергии
 • Трайност на таблетката е в стаята до 20 кв.м. до 3 месеца (в зависимост от относителната влажност и температурата в помещението).

Пакетът съдържа:
3 бр. таблетки (аромат на ванилия, енергични плодове, лавандула)

5

Резервни таблетки за влага Ceresit Aero 360 Neutral

Резервни таблетки за влага Ceresit Aero 360 Neutral
Търси в emag.bg
Провери наличност

Ползите за продукта С един поглед:

 • Контрол на влага и неутрализира миризми.
 • Добра абсорбция на влага с ултра-абсорбиращи кристали.
 • Патентован дизайн за оптимална ефективност.
 • Патентована анти-миризма технология.
 • Дълготрайна: до 3 месеца в стая до 20m² *
 • Формат: 2 x 450g
6

С аромат на диви цветя, 2 х 450 гр. – 2 кутии

С аромат на диви цветя, 2 х 450 гр. - 2 кутии
Търси в emag.bg
Провери наличност
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart