7 Най-добри ремаркета за мотофреза

За 2024

Трябва ли ви добро ремарке за мотофреза? Разгледайте класацията ни с 7-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Ремарке за мотофреза, Мотоблок, GardenMAX 700кг

Ремарке за мотофреза, Мотоблок, GardenMAX 700кг, самосвално, 2 спирачки, с ресьори

Когато става въпрос за транспортиране на малки машини на къси разстояния, GardenMAX Trailer 700 kg е универсално и ефективно решение. То е идеално за вашето стопанство, двор или градина – просто го закачете за вашата мотофреза, мотоблок или дори малък трактор и е готово за работа.

С максимално натоварване от 700 кг, това ремарке има повече от достатъчно капацитет за вашите градински инструменти, почва и други основни неща на открито.

Неговата спирачна система е изключителна характеристика, с ръчна спирачка и педал върху феродови барабани, осигуряващи безопасно и гладко шофиране, дори когато е напълно натоварено.

Друг акцент са неговите обработващи и падащи страни за лесно товарене и разтоварване. Удобната мека кожена седалка, съчетана с окачване, осигурява комфортно возене независимо от терена. Ремаркето е с добре съразмерен кош с размери 1700х1200х280мм, а гумите са здрави 5х12″.

2

Ремарке за мотокултиватор O-Mac RM 40

Ремарке за мотокултиватор O-Mac RM 40, Ширина 105 см, Капацитет на натоварване 400 кг, Разглобяеми панели, Ръчно накланяне, Индивидуална спирачка

Ремаркето O’Mac RM 40 е универсален инструмент, който надхвърля традиционната употреба на мотофреза. Това удобно ремарке може да се справи с всички видове транспортни операции, благодарение на впечатляващата си товароносимост от 400 кг. Независимо дали премествате посадъчен материал, дърво, пясък или чакъл, това ремарке осигурява достатъчно място за съхранение.

Механизмът за ръчно накланяне прави разтоварването лесно, а подвижните панели са удобна функция, когато боравите с извънгабаритни товари. Полезните размери на ремаркето са просторните 100x80x28 cm.

Проектирано с ръчна и крачна спирачка, механична барабанна спирачка и пружинно окачване, това ремарке гарантира безопасно и гладко возене. Мястото за съхранение под седалката осигурява изискано решение за вашите по-малки инструменти и оборудване.

3

Ремарке за мотокултиватор Rotakt REM300S

Ремарке за мотокултиватор Rotakt REM300S, Товароносимост 300 кг, 110х74х31 см, Кутия за инструменти, Система за самообръщане, Механична спирачка, Гуми 4.00-8

Ремаркето за култиватор Rotakt REM300S е проектирано да улесни вашите земеделски задачи. Въпреки че не е предназначено за шофиране по обществени пътища, то е перфектно за работа в двора или градината. С максимален капацитет от 300 кг, това ремарке се предлага с механична барабанна спирачка и крачна спирачка, осигуряващи безопасност по време на работа.

Удобната седалка с кутия за съхранение на инструменти добавя удобство и ефективност към вашите задачи. Пневматичните колела с размер 4.00-8 са издръжливи и идеални за използване на открито. Размерът на каросерията е практичен при 110 x 74 x 33 см, идеален за различни видове товари.

Земеделското ремарке REM300S е продукт на стремежа на фирмата Rotakt към качеството, предназначен да улесни работата ви в двора или градината. Тегло му от 81 кг, заедно с опорен крак за стабилност, го правят надежден партньор за вашите задачи по култивиране.

4

Ремарке за мотокултиватор O-Mac RM 500

Ремарке за мотокултиватор O-Mac RM 500, 120 см ширина, 500 кг капацитет на натоварване, Сваляеми панели, Ръчна спирачка

Ремаркето за култиватор O’MAC RM 500 е истински работен кон, предназначен за тежки работни места. С впечатляващата товароносимост от 500 кг, това ремарке има достатъчно място за всичко, което трябва да теглите. Полезните размери на каросерията са 120 см дължина, 86 см ширина и 37 см височина, изработена от здрав метал, за да издържи всякакво натоварване.

Ремаркето се предлага с подвижни панели, което го прави адаптивно към различни видове и размери на товара. Функцията за самообръщане допринася за практичността на ремаркето.

То е с общи размери 182 см дължина, 120 см ширина и 83 см височина, което го прави компактен, но мощен инструмент за вашите нужди в градинарството и земеделието.

Една от забележителните характеристики на O’MAC RM 500 е неговата спирачна система с ръчна спирачка, която гарантира безопасност и контрол по време на работа. Системата за окачване с листови пружини допълнително гарантира гладко возене, дори и по неравни терени. И накрая, колелата с размер 4,00×12″ осигуряват стабилност и издръжливост на ремаркето.

5

Ремарке за моторен трион и култиватор DKD1000

Ремарке за моторен трион и култиватор DKD1000, товароносимост 1000 литра, самообръщане на гръб

Има нещо наистина задоволително в едно ремарке, което може да се адаптира към вашите нужди, а ремаркето за верижен трион и култиватор DKD1000 прави точно това.

Независимо дали транспортирате чували с картофи, зърнени култури или други селскостопански продукти, това ремарке ще ви помогне да го направите. С височина от 35 см капаците му са удобно проектирани, за да пазят вашия товар подсигурен.

Ако имате верижни триони или култиватори, които да местите, DKD1000 се справя със задачата, като носи тегло до 1000 кг и предлага товароносимост от 1000 л. Накланянето е лесно и се извършва отзад, благодарение на дизайна на ремаркето.

Безопасността е ключова характеристика, като спирачката тип феродо осигурява плавно спиране, когато е необходимо. С дължина 190 см и ширина 100 см, това ремарке е компактно, но способно. Това е фантастичен избор за транспортиране на животни и зърнени култури.

6

Ремарке за мотокултиватор O-Mac RM 45

Ремарке за мотокултиватор O-Mac RM 45, 105 см ширина, 450 кг товароносимост, Сваляеми панели, Ръчна спирачка

Ремаркето O’Mac RM 45 е здрав, многофункционален аксесоар, проектиран специално за мотокултиватори. С щедра максимална товароносимост от 450 кг, той е надежден инструмент за транспортиране на селскостопанска продукция и посадъчен материал.

Ремаркето е проектирано с подвижни панели, което ви дава гъвкавост в зависимост от размера на вашия товар. Механизмът за ръчно накланяне прави разтоварването лесно, добавяйки ниво на удобство към вашите земеделски задачи.

Неговите окачвания с ресори и индивидуална спирачна система се комбинират, за да гарантират безопасно и гладко изживяване при транспортиране. В допълнение, ремаркето включва допълнително място за съхранение, разположено удобно под седалката. Размерите на леглото му са просторни – 125 x 80 x 30 cm, а общите размери са 270 x 105 x 108 cm.

7

Ремарке за минитрактор Bronto T500C

Ремарке за минитрактор Bronto T500C

Когато става въпрос за транспортиране на товари, ремаркето за минитрактор Bronto T500C наистина превъзхожда много от моделите на пазара. С ограничение на полезен товар от 500 кг, то може да вози селскостопански продукти, инструменти, аксесоари и много други с лекота.

Каросерията на ремаркето е с впечатляващи размери 140 x 80 x 28 см, което позволява транспортирането на значителен обем товари. Съвместимостта му с мини трактори 6 – 12 HP го прави универсално допълнение към вашата селскостопанска техника.

Това ремарке е свидетелство за издръжливост, със своята здрава конструкция, обещаваща дълъг живот на продукта. Механичната спирачна система и здравият тип колело от 4,0 – 12″ подобряват експлоатационната му безопасност и ефективност.

Общите му размери са 285 x 100 x 125 cm, което го прави компактен, но мощен актив за вашите селскостопански задачи. И накрая, зеленият му цвят добавя докосване на жизненост към здравата му конструкция.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart