10 Най-добри раници за лаптоп

За 2024

Трябва ли ви добра раница за лаптоп? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават покупката.

Мнения и избор на модел

1

Раница за лаптоп DOUGHNUT Macroon Large Cordura

Раница за лаптоп DOUGHNUT Macroon Large Cordura
виж цената
Провери наличност

Тази раница за лаптоп е изработена от черен плат и има едно основно отделение, което се закопчава с цип, както и три плоски джоба и три джоба с цип. Разполага и с регулируема презрамка и отделение за лаптоп, а максималната дължина е 89 см. Раницата е с вместимост 18 литра и размери 31 х 44,5 х 12 см. Тежи 558 гр.

2

Раница за лаптоп COLUMBIA Zigzag

Раница за лаптоп COLUMBIA Zigzag
виж цената
Провери наличност

Раница за лаптоп Columbia zigzag е изработена от текстил и плат и е в черен цвят. Съдържа 1 отделение и 4 джоба, които се затварят с цип. Разполага и с място за 2 химикалки и отделение за лаптоп. Презрамките се регулират, а максималната дължина на презрамката е 90см. Columbia zigzag е с вместимост 30 литра и размери 17/30 х 46 х 21 см.

3

Раница за лаптоп TOMMY HILFIGER Central

Раница за лаптоп TOMMY HILFIGER Central
виж цената
Провери наличност

Тази раница от Tommy Hilfiger е изработена от първокласна черна изкуствена кожа, гарантираща едновременно стил и издръжливост. Тя е идеална за ежедневна употреба, независимо дали сте се запътили към училище, на работа или на приключение през уикенда.

Има голямо основно отделение и две по-малки отделения, всички от които могат да се затварят с цип. Освен това има специално отделение за лаптоп, а презрамките са регулируеми, за да осигурят удобно прилягане за всеки. Тази чанта има максимална дължина на презрамката от 96 см и дължина по диагонал от 53,01 см. Тежи 980 гр., а размерите ѝ са 23/31 х 43 х 14 см.

4

Раница за лаптоп HERSCHEL Retreat

Раница за лаптоп HERSCHEL Retreat
виж цената
Провери наличност

Раницата за лаптоп Herschel Retreat е изработена от плат и не съдържа нетекстилни елементи от животински произход. Има максимална дължина на презрамката 87 см, капацитет 19,5 литра и размери 25/29 х 47 х 11 см.

Herschel Retreat е с едно отделение за лаптоп, един плосък джоб, закопчава се с връзки, копче и магнитна щипка. Предлага в преобладаващ оранжев цвят и е с щампа.

5

HERSCHEL Heritage

HERSCHEL Heritage
виж цената
Провери наличност

HERSCHEL Heritage е изработена от синтетична кожа и има едно голямо отделение, както и по-малък джоб с цип за допълнителна сигурност. Тази черна чанта има регулируеми презрамки, което я прави лесна за носене. Също така има един джоб с цип и възможност за регулиране на дължината на презрамките. Размерът на чантата е 21.5/30х45.5х12.5см, а теглото на продукта е 61гр.

6

GUESS Wanderluxe Flap

GUESS Wanderluxe Flap
виж цената
Провери наличност

Тази раница има едно основно отделение и четири малки джоба, всеки от които се затваря с цип. Раницата разполага и с отделение за лаптоп и отделение за таблет, както и ключодържател, за допълнително удобство. Презрамките се регулират, а чантата е бежова на цвят. Тя е с размери 31 x 36 x 16 cm и тежи 886 g.

7

Раница за лаптоп SAMSONITE

Раница за лаптоп SAMSONITE
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

SAMSONITE има много отделения и джобове, за да организирате нещата си, и е изработена от издръжлива материя. Това е добър избор за носене на лаптоп и друга електроника, с подплатено отделение за защита. Чантата е черна със сребристи метални детайли, а презрамките се регулират, за да я носите удобно. Има вместимост 22 литра и тегло 1,24 килограма.

8

KIPLING Seoul

KIPLING Seoul
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Тази раница за лаптоп от Kipling е проектирана да бъде стилна и функционална, с много отделения и джобове, за да поддържате нещата си организирани. Изработена е от текстил и се предлага в розов цвят. Презрамките ѝ са регулируеми, така че можете да персонализирате за ваше по-голямо удобство и има максимален капацитет от 27 литра.

9

HOFF

HOFF
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

HOFF е изработена от плат и има мека форма. Има едно основно отделение, което може да побере лаптоп, както и пет други джоба, които се затварят с цип. Презрамките са регулируеми, а раницата разполага и с декорации от метал и плат. На цвят е бежово и сиво. Размерите на раницата са 20/28 х 41.5 х 15 см., а теглото й е 986 гр.

10

Раница за лаптоп CALVIN KLEIN

Раница за лаптоп CALVIN KLEIN
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Тази раница от CALVIN KLEIN е изработена от текстилен плат и съдържа рециклирани материали. Има черен цвят и се предлага с карабинер за ключове, място за 3 химикалки и отделение за лаптопи. Раницата е с максимална дължина на презрамките 86 см и дължина по диагонал 51 см. Той има тегло на продукта 512 g и размери 29 x 42 x 10,5 cm.

За какво да гледате, когато избирате раница за лаптоп?

Когато избирате раница, в която да носите вашия лаптоп, е важно да имате предвид фактори като защита от повреди и комфорт. Ще искате да изберете раница, която е специално проектирана за лаптопи и която предлага функции като подплата и отделения за по-добра организация. Отделянето на време за намиране на правилната раница ще гарантира, че вашият лаптоп е добре защитен и че можете да го носите с лекота.

Размери

Трябва да сте сигурни, че раницата има специално отделение, което е достатъчно голямо, за да побере преносимия компютър, вместо просто да гадаете и да се надявате, че ще се побере.

Трябва да имаме предвид, че отделенията обикновено са по-големи, отколкото са обозначени, така че компютри с малко по-големи размери обикновено се побират в тях. Това обаче не е правило, което се спазва при всички модели.

Също трябва да проверите дали раницата има много място в нея и може да побере всичко необходимо. Отделението за лаптоп трябва да е отделно от останалата част на раницата, така че можете да съхранявате компютъра си отделно от останалите си вещи.

Защита

Когато избирате раница за лаптоп, е важно да вземете предвид нивото на защита, която предлага. Платнената система за носене с цип не е толкова добра, колкото подплатената предна и задна система за носене на компютър, тъй като последната е по-защитена от вода и температура.

Освен самата раница е важно да защитите и отделните устройства, които ще се съхраняват вътре. Това включва камери, външни хард дискове и всякакви други видове електронни устройства. Като вземете необходимите предпазни мерки, можете да сте сигурни, че всички ваши устройства ще бъдат добре защитени срещу потенциални повреди.

Капацитет

Трябва да сте сигурни, че раницата ви може да побере всичко необходимо. Ако трябва да носите само преносим компютър и придружаващите го кабели, всяка раница ще свърши работа. Ако обаче ви предстои по-дълго пътуване, може да използвате тази раница като за ръчен багаж. Следователно, добър капацитет, бихте могли да го използвате не само за технологични устройства, но и за други цели. Това би я направило по-полезна покупка за много хора.

Комфорт

Комфорта е важен фактор, който трябва да имате предвид при избора на раница за лаптоп. Презрамките и гърба трябва да са подплатени за удобство, а системата за закопчаване на кръста трябва да се регулира за по-добро прилягане.

Би било полезно чантата да има и система за носене на рамо. Този раздел е от решаващо значение, защото ако ще носите раницата дълго време, трябва да сте сигурни, че гърбът ви няма да се натоварва твърде много.

Материали

Качеството на материалите също е друго важно съображение, тъй като ще определи колко дълго могат да издържат.

Издръжливостта на чанта ще зависи от материалите, от които е изработена. Някои тъкани са по-устойчиви на надраскване или удари от други и осигуряват по-голяма защита на съдържанието на чантата.

Някои раници са изработени от водоустойчив плат, който може да ви помогне да защитите вещите си от дъжд или ако разлеете нещо. Освен това някои модели предлагат отделения, които могат да помогнат за поддържане на регулирана температура на съдържанието в раницата.

Допълнителни екстри

Някои раници за лаптоп се предлагат с допълнителни екстри като вградени батерии, които могат да се използват за зареждане на всякакви устройства. Има някои модели, които идват с отдел за поставяне на външна батерия, което ви позволява да зареждате каквото искате чрез кабел, който излиза от раницата.

Бюджет

Няма как да пренебрегнете бюджет си, когато вземате решения. Винаги е полезно да знаете колко можете да похарчите в самото начало и да се придържате към този бюджет. В противен случай може да се окаже, че харчите твърде много.

Това ще ви помогне да изберете модел с възможно най-добрата стойност. Има налични раници за лаптопи, които отговарят на различни нужди и бюджети, така че със сигурност ще намерите тази, която е подходяща за вас.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart