10 Най-добри прахосмукачки Xiaomi

За 2024

Изборът на правилната прахосмукачка може да бъде предизвикателна задача поради непрекъснато нарастващия брой налични модели. Ако сте насочили фокуса си към марката Xiaomi, вие сте на прав път да намерите много ефективен и издръжлив уред за вашия дом. В нашата класация сме събрали 10 най-добри модела прахосмукачки Xiaomi с най-модерните технологии, модерен дизайн и висока производителност.

Тези уреди се предлагат с различни функции, за да отговарят на изискванията на всеки и са достойна инвестиция, която да направите за вашия дом. Изберете от нашата колекция и вземете правилната прахосмукачка робот, която ще промени начина, по който почиствате дома си.

Мнения и избор на модел

1

Робот прахосмукачка Xiaomi X10 BHR6068EU

Робот прахосмукачка Xiaomi X10 BHR6068EU, Wi-Fi, Прахосмукачка и моп, 46 W, 4800mAh, Всмукателна мощност 4000pa, Сензор за килими, Контейнер за прах 400 мл, Контейнер за вода 200 мл, Изпразваща станция, Бял


Прахосмукачката-робот Xiaomi X10 BHR6068EU е идеалната машина за почистване на дома, която ще ви помогне да подобрите чистотата на дома си. Това смарт устройство се предлага с мощност на засмукване до 4000pa, което гарантира, че почиства всяка повърхност до най-високо ниво. Батерията с мощност 4800mAh позволява непрекъсната работа без никакви прекъсвания. Що се отнася до контролите, устройството има Wi-Fi свързаност и може да се управлява директно от вашия смартфон. Освен това моделът има изпразваща станция, която ще разпредели 400 ml контейнер за прах и друг 200 ml резервоар за вода за мокро почистване. Интелигентният сензор за килими е друга функция, която има тенденция да повишава мощността при преминаване през по-високи повърхности, за да осигури цялостно почистване.

2

Mi Vacuum Cleaner PRO G10

Mi Vacuum Cleaner PRO G10, 3 скорости, 150W, 25.2 V, Батерия 3000 Mah, Работа на батерия до 65 мин.

Прахосмукачката XIAOMI Mi Vacuum Cleaner PRO G10 е силен и ефективен уред, който може да отстрани всякакви отпадъци по възможно най-добрия начин, благодарение на своите три режима и мощност от 150 W. Батерията е с капацитет 3000 Mah и може да работи с машината до 65 минути непрекъснато, което е достатъчно за почистване на големи пространства без необходимост от презареждане. Има напрежение от 25,2 V, този уред ще ви даде добри резултати и е подходящ за бързо и ефективно почистване на дома ви. Дръжката е проектирана така, че да е ергономична и уредът не е много тежък, което го прави лесен за използване и маневриране, а малкият размер го прави лесен за съхранение.

3

Робот прахосмукачка Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro, Auto-Empty Station, Моп, 4000Pa, 5200mAh батерия, Черен

Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro е прахосмукачка робот, която осигурява висока ефективност и е много издръжлива. Този модел има всмукателна мощност от 4000Pa и капацитет на батерията от 5200mAh, осигурявайки дълъг период на почистване с оптимална производителност. Черният цвят придава на продукта елегантен вид, а станцията за автоматично изпразване означава, че почистването е толкова лесно, колкото натискането на бутон за изхвърляне на събраната мръсотия. Интегрираната функция за моп позволява не само почистване на прах, но и миене на пода, което прави този робот много практичен.

4

Вертикална прахосмукачка Xiaomi Deerma DX600

Вертикална прахосмукачка Xiaomi Deerma DX600, Мощност 600W, Сила на засмукване 15000Pa, Резервоар за прах 0.8 л, Черен

Вертикалната почистваща машина Xiaomi Deerma DX600 е мощна почистваща машина за вашия дом с мощност от 600W и всмукателна мощност от 15000Pa. Това е малък и лек модел, идеален за бързо и ефективно почистване на всякакви повърхности. С резервоар за прах от 0,8 литра, тази прахосмукачка ще може да събере целия прах и мръсотия от вашия дом, без да е необходимо често да изпразвате кофата за смет. Устройството е снабдено и с HEPA филтър, който е в състояние да задържи и най-малките частици прах във въздуха, като по този начин прави въздуха в помещението здравословен за вдишване.

5

Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Wi-Fi, Едновременно почистване и измиване, 35.6W, Лазерна навигация LDS, 3000Pa, 5200mAh, Black

За тези, които желаят удобен и ефективен робот прахосмукачка, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro е най-добрият избор. Този робот е едновременно прахосмукачка и моп, което означава, че процесите на почистване и измиване могат да се извършват едновременно. Със своите 35,6 W мощност и LDS лазерна навигация, устройството осигурява висока степен на чистота. Така всмукателната мощност от 3000Pa и батерията от 5200mAh гарантират дълго и ефективно почистване. С Wi-Fi връзката не е нужно да сте вкъщи, за да управлявате почистването, тъй като можете да го направите на мобилното си устройство.

6

LYDSTO R1 Pro

Робот прахосмукачка Xiaomi LYDSTO R1 Pro, Автоматичен контейнер за отпадъци, Лазерна навигация, WiFi, Картографиране на помощението, Сухо и мокро почистване, Черна

Xiaomi LYDSTO R1 Pro е прахосмукачка робот, която е оборудвана с интелигентна лазерна навигация и WiFi свързаност. Този модел може също да осигури картографиране на стаята, което помага при почистването на различни зони на къщата. Функцията за сухо и мокро почистване е допълнителен бонус, помага не само за събиране на прах, но и за измиване на подовете. Черният цвят изглежда много модерен и в същото време доста елегантен, а автоматичният контейнер за отпадъци е много полезно допълнение към прахосмукачката.

7

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Mi Robot Vacuum Mop Essential, 2500 mAh, 25 W, Клас A+++, Бял

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е лесно за използване и тънко устройство, създадено за ежедневно почистване на дома. Той идва с капацитет на батерията от 2500 mAh и 25 W мощност, което го прави икономичен почистващ препарат, но в същото време има способността да се справя с различни видове замърсявания. Клас A+++ гарантира, че уредът работи с висока ефективност по отношение на потреблението на енергия, което го прави подходящ за домакинства в днешния свят, които са наясно с потреблението на енергия. Освен това придава на устройството бял цвят, който подобрява естетическия вид, така че може да се използва във всеки интериор.

8

S10 BHR5988EU

Робот прахосмукачка Xiaomi S10 BHR5988EU, Wi-Fi, Едновременно засмукване и измиване, 45W, 3200mAh, Контейнер за прах 300 мл, Контейнер за вода 170 мл, Всмукателна мощност 4000pa, Бял

Xiaomi S10 BHR5988EU е съвременна прахосмукачка-робот с възможности за засмукване и миене. Този модел също поддържа Wi-Fi връзка и има мощност от 45 W, така че е идеален за интелигентно и ефективно почистване. Батерията е 3200 mAh, за да осигури продължителна работа, а резервоарите за прах и вода са съответно 300 ml и 170 ml, за да има добра автономност при почистване. Всмукателната мощност от 4000pa осигурява ефективно почистване на всякакви повърхности, независимо дали са гладки или грапави.

9

Робот прахосмукачка Xiaomi X10+ BHR6363EU

Робот прахосмукачка Xiaomi X10+ BHR6363EU, Wi-Fi, Едновременно засмукване и измиване, 70W, 4800mAh, Всмукателна мощност 4000pa, Сензор за килими, Контейнер за прах 350 мл, Контейнер за вода 800 мл, Станция за изпразване, Бял

Xiaomi X10+ BHR6363EU е прахосмукачка робот от серията X10, която е оборудвана с функции за засмукване и измиване за възможно най-чистия дом. Това устройство е с мощност от 70W и батерия от 4800mAh и по този начин осигурява продължителна работа и висока производителност. Всмукателната мощност от 4000pa е идеална за дълбоко почистване, а голямата изпразваща станция, както и големите контейнери за прах и вода означават, че няма нужда от често обслужване на уреда. Белият цвят и елегантният външен вид на тази прахосмукачка означават, че тя може да се побере във всеки дом.

10

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame Bot W10

Dreame Bot W10, Автоматично почиства моповете си, Смукателна мощност 4000pa, Капацитет на батерия 6400 mAh, Почиства до 300 кв.м, Бял

Xiaomi Dreame Bot W10 е прахосмукачка робот от ново поколение, която автоматично почиства моповете си, така че да са чисти и готови да почистват пода през цялото време. Има всмукателна мощност 4000pa и капацитет на батерията 6400mAh, а площта за почистване е до 300 кв.м., което е подходящо за големи домакинства. Белият цвят му придава елегантен и стилен външен вид, докато самопочистващите способности на моповете са изключително полезни за минимизиране на необходимото обслужване, което прави този модел много функционален и лесен за използване в ежедневната суматоха.


Тези продукти обединяват аспектите на високи технологии, издръжливост и ефективност, които могат значително да помогнат за опростяване на живота ви. Всеки е направен с мисъл за потребителя, удобен е, лесен за използване и дава най-добри резултати при почистване. Xiaomi предлага както роботи, така и вертикални прахосмукачки, така че няма значение дали предпочитате един или друг тип, Xiaomi има всичко. Избирайки някой от тези модели, вие всъщност плащате за чистотата и здравето на вашето семейство.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart