10 Най-добри прахосмукачки Philips

За 2024

Търсите ли подходящата прахосмукачка Philips за вашия дом? Тук ще намерите кратки описания на 10-те най-добри модела на марката, характеризиращи се с висока производителност, иновации и дизайн. Всяка една от тях е проектирана да удовлетвори специфичните нужди на различни потребители, предлагайки отлични решения за почистване на дома.

Независимо дали имате нужда от мощност, удобство или компактност, представената тук класация съдържа модели, които наистина си заслужават инвестицията в чистотата и комфорта на вашия дом. Намерете правилната прахосмукачка, която ще отговаря на нуждите ви и дори ще осигури повече от това, което очаквате от нея.

Мнения и избор на модел

1

Прахосмукачка Philips PowerPro Compact FC9331/09

Прахосмукачка Philips

Philips PowerPro Compact FC9331/09 е много мощна прахосмукачка без торба, която е подходяща за почистване навсякъде във вашия дом. Тази прахосмукачка има мощност от 900 W и най-новата технология PowerCyclone 5, която осигурява максимална всмукателна мощност, като по този начин гарантира, че повече мръсотия и прах се събират с лекота.

Освен това, благодарение на четката TriActive и специалния накрайник за паркет, уредът е подходящ за всички видове подове. Антиалергичният ECARF филтър се използва за подпомагане на улавянето на алергени и следователно моделът е идеален за тези, които имат алергии.

Всичко това в стилен черен дизайн, който лесно ще се слее с всеки дом. Интелигентният дизайн също така прави процеса на почистване на филтъра много прост и поддръжката също не е проблем в ежедневието.

2

SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01, 15.76 kWh/година, 21.6V, Автономия макс. 50 мин, Четка с LED 180°, Мини четка Тurbo, Тюркоаз/Черен

Новият модел Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01 е вашият идеален спътник за бързо и цялостно почистване. Със своята мощна батерия от 21,6 V и до 50 минути автономност, това устройство предлага среда почти без кабели.

Вертикалната прахосмукачка има четка с LED светлина за подобряване на видимостта на 180 градуса и мини турбо четка, което улеснява почистването на труднодостъпни места. Универсалността на артикула и тюркоазено-черният цвят го правят не само практичен, но и красив аксесоар за всеки дом.

Това устройство се предлага и със система за мокро почистване, която ви позволява да почиствате и миете подовете си едновременно, като гарантирате, че домът ви е винаги чист.

3

Прахосмукачка Philips PowerPro Duo FC6168/01

Прахосмукачка Stick 2 в 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01, 18 V, 0.6 л, Технология PowerCyclone, Сива

Philips PowerPro Duo FC6168/01 е универсален почистващ препарат, който е 2 в 1, лек и компактен като дизайн. Разполага с 18V батерия и контейнер за прах с 0,6 литра, тази прахосмукачка предлага достатъчна мощност и работен капацитет за ежедневно почистване на вашия дом.

Технологията PowerCyclone подобрява способността за засмукване, което подобрява почистването на различни повърхности за много кратко време. Този Philips PowerPro Duo е лесен за управление и съхранение, което го прави идеален избор за всяко домакинство, което изисква функционалност и ефективност.

Освен това е много лесно да преминете към ръчна прахосмукачка, което я прави много удобна при почистване на мебели, коли и тесни ъгли.

4

Прахосмукачка Philips FC6725/01

FC6725/01, 2 in 1, 15.76 kWh/година, 21.6 V, Четка с LED, Зелена

Philips FC6725/01 е вертикална прахосмукачка, която е идеална за бързо и лесно почистване. Със своите 21,6 V мощност и годишно потребление от 15,76 kWh, тази прахосмукачка е високоефективна и осигурява страхотни резултати.

Освен това има четка, която има LED светлини, което улеснява почистването под мебели или на места, които не са добре осветени. Зеленият цвят придава свеж вид на дизайна и освен полезен продуктът е и естетически издържан уред във всеки дом.

Дизайнът и простотата на този почистващ уред го правят удобен за използване при почистване, докато интегрираната технология ви позволява достъп до всички ъгли на вашия дом.

5

Series 5000

Прахосмукачка без торба Philips Series 5000, Технология PowerCyclone 7, 900W, Алергенен филтър H13, Накрайник Triactive + LED, Четка miniTurbo за животинска козина

Philips Series 5000 е прахосмукачка без торба, която осигурява най-доброто почистване благодарение на технологията PowerCyclone 7.

Този модел е с мощност 900W, което означава, че предлага висока всмукателна мощност; филтърът за алергени H13 ефективно филтрира прах и алергени, което прави въздуха във вашия дом по-чист.

Освен това четката miniTurbo е уникална за събиране на козина от домашни любимци и по този начин е идеална за използване от собственици на домашни любимци. Продуктът се доставя с различни приставки, които му позволяват да почиства различни повърхности като под, мебели, килим и др.

6

Прахосмукачка Philips Performer Active FC8577/09

Performer Active FC8577/09, AirflowMax технология, TriActive, Кафяв/Черен

Philips Performer Active FC8577/09 е прахосмукачка с торбичка, която осигурява много ефективно почистване с помощта на технологията AirflowMax.

Той подобрява потока на въздуха и поддържа висок капацитет на засмукване за по-дълъг период от време, така че да можете да покриете повече площ за по-малко време. Четката TriActive се използва, за да проникне дълбоко в килима и да премахне праха от всички възможни посоки.

Дизайнът на продукта е в кафяво и черно, което съответства на външния вид на модула и добавя към неговата функционалност, както и естетическа стойност във вашия дом. Този модел е снабден и с пълноразмерна приставка за почистване на мека повърхност, която улеснява почистването на мебели и завеси.

7

Прахосмукачка Philips XW9383/01 Aqua Trio

Вертикална прахосмукачка Philips XW9383/01 Aqua Trio, серия 9000, прахосмукачки и измивания, време на работа до 45 мин., Aqua Diffusion System, функция за автоматично почистване на уреда и четки Power Brush, 3 режима на почистване

Philips XW9383/01 Aqua Trio е иновативна изправена прахосмукачка от серия 9000; вакуумира и пере. Този уред може да работи до 45 минути, което позволява да се почистват големи пространства, без да се налага да презареждате машината по средата на процеса.

Aqua Diffusion System помага за равномерното разпръскване на водата по повърхността и процесът на почистване на устройството и Power Brush, когато е включен, е лесен и спестява време.

В този уред са налични три режима на почистване и това улеснява регулирането на мощността в зависимост от повърхността, която се почиства. Този многофункционален уред осигурява възможност за контрол и удобство при почистване и е забавно.

8

PowerPro Compact FC9330/09

PowerPro Compact FC9330/09, 900W, PowerCyclone 5, Четка TriActive, Червена

Philips PowerPro Compact FC9330/09 е малка прахосмукачка, която е с технология без торба и има мощност от 900W за почистване. Това устройство има технология PowerCyclone 5, която му позволява да има силно засмукване, което улеснява премахването на прах и мръсотия от килима.

Четката TriActive е проектирана да почиства ефикасно и старателно, влизайки и в най-тесните ъгли. Цветът на модела е ярко червен, което създава енергична нотка във външния вид на уреда, а почистването става не само ефективно, но и удоволствие.

Устройството е снабдено с механизъм за изхвърляне на контейнера за прах, който намалява контакта със събраната мръсотия и процеса на почистване.

9

PowerGo FC8243/09

Прахосмукачка Philips PowerGo FC8243/09, 750 W, Антиалергичен филтър, Червена

Philips PowerGo FC8243/09 е мощна прахосмукачка, която работи на 750 W и има антиалергичен филтър. Този филтър е особено полезен в домове, които трябва да поддържат чиста среда, тъй като премахва фини прахови частици и алергени от въздуха.

Има контрол на мощността, което означава, че можете да регулирате мощността на устройството в зависимост от задачата за почистване, за да гарантирате, че осигурява най-добри резултати.

10

Прахосмукачка Philips Seria 3000 XD3112/09

Seria 3000 XD3112/09, 900 W, Събирателен капацитет 3 л, Антиалергенен филтър, Вградена четка, Накрайник TriActive, Метална телескопична тръба от 2 части, Черен

Philips Seria 3000 XD3112/09 е мощна прахосмукачка с торбичка, която е с мощност 900W. Устройството има капацитет за събиране от 3 литра, което означава, че периодите на почистване могат да бъдат по-дълги, без да се налага често да се сменя торбата.

Антиалергенният филтър е предназначен да улавя микрочастици и да поддържа домашната среда чиста и здрава. Четката, която е вградена в дизайна на почистващия препарат, и накрайникът TriActive също помагат при почистването на различни повърхности, а металната телескопична тръба позволява почистване на високи и труднодостъпни места.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart