Най-добри перални със сушилни

За 2024

Трябва ли ви добра пералня със сушилня? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Пералня със сушилня Samsung WD90T754DBX/S7

Пералня със сушилня Samsung WD90T754DBXS7
Търси в emag.bg
Провери наличност

Пералня със сушилня Samsung с технология Eco Bubble за ефективно почистване, дори при ниски температури. 

Насладете се на ефективно пране, дори при ниски температури с технологията Eco Bubble. Перилния препарат се превръща в мехурчета, така прониква бързо в тъканта и лесно премахва замърсяванията, спестявайки енергия и защитавайки цвета и текстурата ѝ.

Намалете времето на цикъла, когато активирате технологията QuickDrive, която намалява времето за пране с до 50%. Динамичното въртене на барабаните с технология “Q-Bubble” създава по-обогатени и силни мехурчета, така че препаратът да проникне по-бързо и изпере дрехите ви с грижа.

Програмата Super Speed ​​изпира само за 39 минути. QuickDrive спестява време, като подобрява действието на перилния препарат, докато Eco Bubble осигурява силно почистване. Времето за изплакване се намалява с помощта на Speed ​​Spray и ускорява скоростта на въртене.

Дайте на дрехите си дълбоко почистване с пара. Цикълът за хигиенно почистване с пара подобрява качеството на прането без предварителна обработка. Отделя се пара от дъното на барабана, така че всяка дреха да е напълно наситена. Това премахва мръсотията и 99,9% от бактериите и алергените.

Samsung WD90T754DBX/S7 спецификации

 • Капацитет на пране: 9 кг
 • Капацитет на сушене: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1400 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 54 dB/72 dB
 • Енергиен клас: B
 • Размери ВxШxД (см) 85x60x65
2

Пералня със сушилня Electrolux EW7W361S

Пералня със сушилня Electrolux EW7W361S
Търси в emag.bg
Провери наличност

Системата DualCare автоматично избира цикъла според вида плат и теглото на прането. Това означава, че всичко от дънки до деликатни и вълнени дрехи може да се изпере и след това да се изсуши в един цикъл на пране и сушене. Всичко това, за да се гарантира, че всички дрехи запазват своя външен вид, деликатност и качество за дълго време. 

Понякога дрехите не се нуждаят от пълно изпиране, а само от бързо освежаване. Системата FreshScent ви позволява ефективно да освежите дрехите си благодарение на комбинацията от свеж аромат и нежното действие на парата. Това удължава живота на дрехите, като намалява ненужното пране, като същевременно осигурява брилянтен външен вид и свежест, гарантирайки им по-дълъг и изискан външен вид. 

ONE Go е страхотна програма, когато не разполагате с много време. Пералнята със сушилня ще изпере и изсуши 1 кг от вашите дрехи за 60 минути. 

Системата SensiCare разпознава нивото на влажност на прането и съответно регулира времето за сушене, така че дрехите да не бъдат изложени на прекомерна топлина и по този начин да бъдат износвани безпричинно. По този начин се грижите не само за дрехите си, но и за околната среда благодарение на по-ниската консумация на енергия. 

PerfectCare EW7W361SP пералня-сушилня перфектно сушене при половината температура. Благодарение на изключително нежното измиване и сушене можете да се погрижите дори за най-деликатните вълнени неща. Всичко в едно устройство. В същото време те удължават солидността дори на най-деликатните материи. Запознайте се с перални-сушилни PerfectCare: Вашият впечатляващ непоколебим външен вид за един цикъл. Циклите са съобразени с вида на тъканта и теглото на товара

Програмата за пара на Electrolux разхлабва влакната в дрехите ви, като систематично намалява намачкването и намалява нуждата от гладене, като по този начин им гарантира по-дълъг и изящен външен вид.

Electrolux EW7W361S спестява време и енергия, като същевременно предлага перфектни резултати от прането и сушенето.

Electrolux EW7W361S спецификации

 • Капацитет на пране: 10 кг
 • Капацитет на сушене: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1600 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 51 dB/76 dB
 • Енергиен клас: C
 • Размери ВxШxД (см) 85x60x63.1
3

Пералня със сушилня Samsung WD80M4A43JW/LE

Пералня със сушилня Samsung WD80M4A43JWLE
Търси в emag.bg
Провери наличност

Samsung WD80M4A43JW/LE разполага с технологията Eco Bubble, благодарение на която можете лесно да перете дрехите си дори при ниски температури. 

Препаратът образува активна пяна, която премахва всички примеси от тъканите по безопасен за дрехите начин. 

Уникалната функция StayClean улеснява изплакването на чекмеджето за перилен препарат. Функцията стартира винаги, когато препаратът влезе в барабана и измива чекмеджето. На стените на чекмеджето няма да има остатъци от прах и цялото количество ще бъде използвано оптимално по време на пране.

Дълъг експлоатационен живот, висока енергийна ефективност и минимално ниво на шум се гарантират от цифров инверторен мотор, който е сертифициран за 20 години експлоатация. Samsung WD80M4A43JW/LE е машина с високо качество и редица практични функции, както и първокласен дизайн и елегантно изпълнение. Луксозната врата Crystal Gloss прави тази пералня със сушилня идеалното допълнение към всеки модерен дом.

Технологията Air Wash е гаранция, че прането ви винаги ще бъде свежо и красиво. Вече можете да се отървете от бактериите и неприятните миризми, без да използвате химикали. Технологията Air Wash работи само на принципа на силно горещ въздух, който грижливо елиминира бактериите и миризмите.

С функцията Bubble Soak ще се отървете от упоритите петна. След активиране на функцията, Samsung WD80M4A43JW/LE прецизно изплаква прането с активна пяна, която освобождава и премахва изсъхналите и упорити замърсявания.

Samsung WD80M4A43JW/LE спецификации

 • Капацитет на пране: 8 кг
 • Капацитет на сушене: 4.5 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1400 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 54 dB/73 dB
 • Енергиен клас:
 • Размери ВxШxД (см) 85x60x60
4

Пералня със сушилня AEG L9WBC61B

Пералня със сушилня AEG L9WBC61B
Търси в emag.bg
Провери наличност

Иновативното решение с технологията SensiDry адаптира настройките към различните дрехи: деликатни, вълнени или спортни. Термопомпата контролира движенията на барабана и температурата, за да осигури цялостно и равномерно изсушаване. Тази технология се основава на задълбочени познания за тъканите, за да предложи най-ефективните и рентабилни програми.

Технологията ProSense автоматично настройва времето за пране и сушене в зависимост от размера на прането. Резултатът са удобни и икономични програми, които спестяват време, вода и енергия – независимо от обема на прането.

Технологията DualSense регулира движенията на барабана и температурата спрямо различните тъкани и избира правилната програма за всяко пране. По-ниската температура и контролираното движение ви позволяват да изперете и изсушите старателно прането си с едно движение – от деликатни до спортни дрехи.

Програмата NonStop 3 h / 3 kg ви позволява да изперете и изсушите до 3 кг пране за 3 часа, за да имате освежени дрехи за кратко време. Най-удобният начин да се грижите за дрехите си – без компромиси.

AEG L9WBC61B спецификации

 • Капацитет на пране: 10 кг
 • Капацитет на сушене: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1600 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 51 dB/77 dB
 • Енергиен клас: C
 • Размери ВxШxД (см) 87x60x63
5

Пералня със сушилня Bosch WDU8H541EU

Пералня със сушилня Bosch WDU8H541EU
Търси в emag.bg
Провери наличност

Търсите ли мощна машина, която предлага функция за сушене в допълнение към прането? Тогава пералня със сушилня Bosch WDU8H541EU е точно за вас. Този модел е оборудван с тих, мощен и дълготраен мотор EcoSilence Drive. Големият барабан с обем 70 литра може да побере до 10 кг пране, за което може да се погрижи със стандартни и специални програми за пране. 

Bosch WDU8H541EU използва най-новите технологии и функции, като например функцията SpeedPerfect, която значително ускорява процеса на пране, технологията AutoDry, която нежно изсушава прането точно до необходимото ниво.

Изборът на подходящата програма за вашето пране вече ще е много лесен. Bosch WDU8H541EU е оборудвана с технология Home Connect, която ви помага да настроите правилно програмата за пране. Просто въведете цвят, материя и степен на замърсяване в приложението Home Connect. Вашето пране винаги ще бъде перфектно и в същото време невероятно чисто. 

Дистанционния начин на управление на тази пералня със сушилня осигурява пълен контрол върху прането с натискането на един бутон. Просто използвайте мобилния си телефон или таблета си, за да управлявате и наблюдавате удобно дистанционно своя уред с помощта на приложението Home Connect. Можете да управлявате дома си така, както ви харесва, дори когато не сте вкъщи.

Благодарение на своя дизайн, ефективният и тих мотор EcoSilence Drive елиминира шума и вибрациите и остава хладен. Няма енергийни загуби, което му осигурява дълъг живот. Толкова е тих, че можете да перете в Bosch WDU8H541EU дори докато бебето ви спи. 

Перфекти резултати с минимални усилия за тези, които обичат да се радват на живота.

Bosch WDU8H541EU спецификации

 • Капацитет на пране: 10 кг
 • Капацитет на сушене: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1400 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 45 dB/70 dB
 • Енергиен клас: C
 • Размери ВxШxД (см) 84.8×59.8×61.6
6

Пералня със сушилня LG F4DT408AIDD

Пералня със сушилня LG F4DT408AIDD
Търси в emag.bg
Провери наличност

LG F4DT408AIDD е пералня със сушилня от енергиен клас D с капацитет на зареждане 8 кг. В допълнение към стандартните 14 програми, LG F4DT408AIDD предлага и други функции, които можете да задействате чрез Wi-Fi. Можете да се възползвате от 10 допълнителни опции, като функциите за предпране, забавен старт или почистване на барабана.

LG F4DT408AIDD е идеален избор за домакинства с ограничено пространство. Тя предлага функциите на два уреда. Тази пералня със сушилня има няколко уникални технологии, които подобряват резултатите от прането и сушенето. Едно от най-големите нововъведения със сигурност е специалният инверторен двигател Direct Drive, който е много тих и изключително надежден. Ще бъдете изненадани от ниския шум, който не надвишава 75 dB дори при центрофуга.

Ако не сте сигурни в избора на подходящата програма за дрехите си, технологията AI DD technologie ще ви я реши. Просто изберете програмата за памук, смесено бельо или синтетика и поставете прането в барабана на LG F4DT408AIDD. Изкуственият интелект AI DD претегля прането, разпознава мекотата на тъканите и след това автоматично избира най-подходящите движения за пране.

За да сте сигурни, че прането ви е не само идеално чисто, свежо, но и здравословно, пералнята LG F4DT408AIDD предлага програма с пара. Технологията Steam унищожава до 99,9% от домашните алергени, като акари.

Машината разполага с голям дисплей, метален въртящ се бутон за избор на програмите, устойчива черна врата от закалено стъкло и антибактериални остриета от неръждаема стомана в барабана.

LG F4DT408AIDD спецификации

 • Капацитет на пране: 8 кг
 • Капацитет на сушене: 5 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1400 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 55 dB/74 dB
 • Енергиен клас: D
 • Размери ВxШxД (см) 88.5x63x65
7

Пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE

Пералня със сушилня Samsung WD80T4046CXLE
Търси в emag.bg
Провери наличност

Пералня със сушилня за дрехи Samsung WD80T4046CX/LE е с технология Eco Bubble, която смесва въздух и вода за по-ефективно разтваряне на препарата и създаване на високоефективна пяна, проникваща по-бързо във влакната. Насладете се на отлично почистване, дори при ниски температури. 

Пералните на Samsung могат да перат на студено (15 градуса) със същата ефективност като прането при 40 градуса, спестявайки енергия и поддържайки качеството и цветовете на тъканите.

Освежете дрехите си, без да ги перете. Технологията Air Wash премахва неприятните миризми и дезинфекцира дрехите ви, така че те винаги да миришат свежо. Неприятните миризми, както и 99,9% от бактериите се неутрализират само чрез използването на много горещ въздух. По този начин дрехите ще изглеждат така, сякаш сте ги занесли в пералнята и ще запазят свежестта си в продължение на много дни.

Програма за пара Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на прането без никаква подготовка. Тя отделя пара от дъното на машината, така че всяка дреха ще бъде напълно обработена. Това премахва мръсотията и 99,9% от бактериите и алергените.

Samsung WD80T4046CX/LE спецификации

Капацитет на пране: 8 кг
Капацитет на сушене: 5 кг
Максимална скорост на въртене: 1400 об/мин
Ниво на шум пране/центрофуга: 54 dB/72 dB
Енергиен клас: C
Размери ВxШxД (см) 85x60x60

8

Indesit BDE961483XWSEUN

Indesit BDE961483XWSEUN
Търси в emag.bg
Провери наличност

За по-ефективен подход към ежедневието, пералня със сушилня Indesit BDE961483XWSEUN е насочена към работните ви дрехи със специални програми за пране

Разполага с капацитет на пране 7 кг и 5 кг за сушене, центрофуга със с корост на въртене до 1400 оборота в минута, лесен за използване цифров дисплей и таймер за отложен старт, който работи за вашия график. Indesit BDE961483XWSEUN също разполага с тих инверторен мотор, за да имате малко повече спокойствие.

Благодарение на интелигентната технология Push & Go всичко, което трябва да направите, е просто да натиснете и задържите бутона Push & Go за 2 секунди, за да стартирате 45-минутен цикъл при 30 градуса. Толкова е лесно, че цялото семейство може да се включва в домакинската работа.

Indesit BDE961483XWSEUN спецификации

Капацитет на пране: 7 кг
Капацитет на сушене: 6 кг
Максимална скорост на въртене: 1400 об/мин
Ниво на шум пране/центрофуга: 55 dB/81 dB
Енергиен клас: C
Размери ВxШxД (см) 85×59.5×54

9

Пералня със сушилня Hotpoint RDD1175238KDVJEU

Пералня със сушилня Hotpoint RDD1175238KDVJEU
Търси в emag.bg
Провери наличност

Това е пералня със сушилня е снабдена с иновативни технологии, които да улеснят живота ви, Hotpoint RDD1175238KDVJEU в черно има барабан с капацитет за пране на 11 кг и сушене на дрехи до 7 кг. с 16 интуитивни цикъла и решение на едно гише за всички ваши нужди при пране.

Hotpoint RDD1175238KDVJEU разполага със системата Direct Injection, която се основава на предварително смесване на перилния препарат с вода като се образува активна пяна, която се инжектира директно в барабана. В резултат на това мощността на изпиране се увеличава с около 60% и способността за премахване на повече от 100 вида петна при много ниски температури с пълна грижа за тъканите и цветовете.

Програмата за борба с алергии използва комбинация от високотемпературна технология и допълнителни изплаквания, за да неутрализира и премахне 99,9% от основните алергени, включително акари.

Steam Refresh осигурява специален цикъл за освежаване на дрехите, без да е необходимо пълно им пране. Програмата отнема само 20 минути, като парата прониква дълбоко в тъканите, което ги прави леко влажни, намалявайки гънките за по-лесно гладене.

Hotpoint RDD1175238KDVJEU спецификации

Капацитет на пране: 11 кг
Капацитет на сушене: 7 кг
Максимална скорост на въртене: 1600 об/мин
Ниво на шум пране/центрофуга: 53 dB/59 dB
Енергиен клас: D
Размери ВxШxД (см) 85x60x61

10

Beko HTE7616X0

Beko HTE7616X0
Търси в emag.bg
Провери наличност

Тази пералня със сушилня Beko е с капацитет на пране до 7 кг и капацитет на сушене 4 кг. Висококачествен, ефективен и енергоспестяващ помощник за пране и сушене на вашите дрехи, спално бельо и др.

Контролирането на машината е много лесно, с помощта на иновативен LED дисплей, който ви позволява да наблюдавате работата на уреда, както и чрез технологията HomeWhiz, което ви позволява да управлявате пералната машина с вашия смартфон или таблет.

Beko HTE7616X0 ви предлага цели 15 програми и 4 допълнителни функции. Освен всичко друго, програмата Hygiene +, която благодарение на специален цикъл на въртене на барабана, прецизен контрол на температурата и допълнително изплакване и центрофугиране, дава изключителни хигиенни резултати при пране. 

Програмата DrumClean почиства старателно барабана и чекмеджето за перилен препарат, уплътнението на вратата и маркуча с помощта на вода, загрята до 70 ° C. 

Висококачественият двигател с технологията ProSmart се отличава с висока ефективност, тиха работа и изключителна издръжливост. Той използва до 65% по-малко енергия и е 3 пъти по-тих в сравнение със стандартния двигател. 

Технологията ProSmart осигурява изключителни грижи за най-деликатните ви дрехи. Деликатните вълнени дрехи, които досега сте прали на ръка, ще бъдат прани с най-висока степен на грижа и предпазливост.

Beko HTE7616X0 спецификации

Капацитет на пране: 7 кг
Капацитет на сушене: 4 кг
Максимална скорост на въртене: 1200 об/мин
Ниво на шум пране/центрофуга: 55 dB/76 dB
Енергиен клас: D
Размери ВxШxД (см) 84x60x50

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 2.69 (13 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart