10 Най-добри перални с горно зареждане

За 2024

Трябва ли ви добра пералня с горно зареждане? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

8

Пералня с горно зареждане Electrolux EW6T5261

Пералня с горно зареждане Electrolux EW6T5261
Търси в emag.bg
Провери наличност

Тази пералня с горно зареждане е идеална за всеки, който има проблеми с гърба, както и за възрастни хора.

Технологията SensiCare претегля всяко зареждане и автоматично регулира цикъла, така че дрехите ви да бъдат изпрани за точно определено време. SensiCare се грижи за дрехите ви и гарантира, че ще запазят перфектния си външен вид за по-дълъг период от време.

Насладете се на по-бързо пране с функцията TimeSave. Само натиснете бутона и ще намалите времето за основния цикъл с до 50%. Вашите дрехи от памук и синтетика се третират със същото ефективно почистване, само че за два пъти по-кратко време.

Функцията за забавяне на старта ви дава контрол върху прането. Можете да отложите началното време на цикъла, така че дрехите да не стоят мокри в барабана с часове. Сега можете да персонализирате прането си според вашия график.

Перете вълнени дрехи с абсолютна увереност, като използвате специалната програма Woolmark Blue. Пере с нежна и премерена грижа, както при ръчното пране. Така дрехите запазват формата и мекотата, което означава, че можете да се наслаждавате на любимите си дрехи за по-дълъг период от време.

Electrolux EW6T5261 спецификации

 • Капацитет на зареждане: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1200 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 57 dB/78 dB
 • Енергиен клас: F
 • Размери ВxШxД (см) 89x40x60
2

Пералня с горно зареждане AEG LTX8C373E

Пералня с горно зареждане AEG LTX8C373E
Търси в emag.bg
Провери наличност

Технологията OkoMIX, използвана в пералните с горно зареждане AEG 8000, почиства всички деликатни дрехи с максимална грижа, дори и в по-кратки цикли.

С OkoMIX, перилния препарат и омекотителя се смесват с вода, разтварят се и се активират напълно, преди да стигнат до барабана. Това е първата технология на измиване, която разпределя и изплаква напълно равномерно перилния препарат, позволявайки на всички влакна да бъдат достигнати, почистени и обгрижвани.

Програмата за ежедневно измиване OKOPower ви дава всичко необходимо. Изперете дрехите си само за 59 минути с отлични резултати и ниска консумация на енергия. Това е идеалната програма за ежедневна употреба, ако не искате да правите компромиси нито по отношение на производителността, нито по отношение на устойчивостта.

Технологията ProSense измерва теглото на товара и изчислява възможно най-краткото време на програмата, за да поддържа дрехите чисти. По този начин те ще се износват по-малко и и ще запазят оригиналния си цвят.

AEG LTX8C373E спецификации

 • Капацитет на зареждане: 7 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1300 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 49 dB/79 dB
 • Енергиен клас: D
 • Размери ВxШxД (см) 89x40x60
3

Пералня с горно зареждане Whirlpool TDLR65230SSEUN

Пералня с горно зареждане Whirlpool TDLR65230SSEUN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Открийте перфектна грижа за дрехите с технологията 6-то чувство. Това е система с вградени сензори, които адаптират ресурсите според размера и вида на натоварването, предлагайки спестяване до 50% на енергия, вода и време.

Функцията FreshCare осигурява лек цикъл на сушене, когато цикълът на пране приключи, вашите дрехи ще са свежи, сухи и готови за употреба.

Функцията Color 15 ° осигурява всички грижи и защита, които заслужавате, като същевременно осигурява идеални резултати от прането на всички ваши цветни дрехи.

Тази перална машина Whirlpool има скорост на центрофугиране до 1200 оборота в минута.

Тя е с несравнима енергийна ефективност и се отличава с изключителен енергиен рейтинг A +++, намалявайки консумацията на енергия с 10%. Клас D съгласно най-новите европейски разпоредби.

Предлага капацитет на барабана от 6,5 кг., а с функцията Drum Up автоматично го пренасочва за лесно разтоварване, когато цикълът приключи. А мекото отваряне на вратата на тази пералня позволява по-лесно зареждане и разтоварване от всякога.

Програмата Rapid осигурява идеалните резултати за пране, които заслужавате, за по-кратко време.

Whirlpool TDLR65230SSEUN има интуитивен интерфейс и вграден цифров LCD дисплей, който осигурява удобна и лесна работа на пералнята.

Whirlpool TDLR65230SSEUN спецификации

 • Капацитет на зареждане: 6.5 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1200 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 58 dB/77 dB
 • Енергиен клас: D
 • Размери ВxШxД (см) 90x40x60
4

Пералня с горно зареждане Indesit BTWS72200EU/N

Пералня с горно зареждане Indesit BTWS72200EUN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Въпреки че не са толкова често срещани, пералните с горно зареждане работят също толкова добре, колкото тези с предно зареждане, но с допълнителното удобство на тесен размер и лесен достъп до вратата. Тъй като вратата е разположена в горната част на машината, прекаленото навеждане за поставяне и изваждане на дрехите не е нужно.

Не се притеснявайте от повреди на деликатни материали, от свиване на вълнените дрехи или други проблеми, тъй като Indesit BTWS72200EU/N има редица цикли на пране, които ще се грижат за вашите дрехи.

Цикли, включително деликатни и синтетични, ви позволяват да приспособите прането си според вашите нужди.

Забавянето посредством таймера ви позволява да започнете прането тогава, когато ви е най-удобно, дори и ако не сте вкъщи.

Indesit BTWS72200EU/N спецификации

 • Капацитет на зареждане: 7 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1200 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 60 dB/78 dB
 • Енергиен клас: E
 • Размери ВxШxД (см) 90x40x60
5

Пералня с вертикално зареждане Electrolux EW7T3272

Пералня с вертикално зареждане Electrolux EW7T3272
Търси в emag.bg
Провери наличност

Пералнята Electrolux EW7T3272 намалява гънките по дрехите ви с една трета благодарение на технологията SteamCare. Тази функция въвежда пара в края на програмата, като ви помага да постигнете по-гладко покритие. Всичко това без допълнителна топлинна и дрехите излизат от барабана с по-малко бръчки. Без нужда от допълнително гладене, дрехите изглеждат по-гладки за по-дълъг период от време. 

Технологията SensiCare претегля всеки товар и автоматично регулира цикъла, така че дрехите ви да бъдат почистени само за необходимото им време.

Дрехите ви ще имат усещане за свежест и мекота за по-дълъг период от време, благодарение на технологията SoftPlus. Тя разпределя омекотителя равномерно преди последното изплакване, така че всичките ви дрехи да получат максимална грижа. 

Насладете се на енергийно ефективно пране с програмата Eco TimeManager. Спестете ресурси, като адаптирате продължителността на цикъла според вашите нужди, без да жертвате качеството на резултата от почистването. 

Високоефективната антиалергична програма работи усилено, за да премахне микробите и акарите от вашето пране, комбинирайки цикъл на пране и пара, за да се погрижи внимателно и дълбоко за всички влакна. 

Electrolux EW7T3272 спецификации

 • Капацитет на зареждане: 7 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1200 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 56 dB/77 dB
 • Енергиен клас: F
 • Размери ВxШxД (см) 89x40x60
6

Candy Smart CSTG 262DE/1-S

Candy Smart CSTG 262DE1-S
Търси в emag.bg
Провери наличност

Когато нямате лукса на просторна кухня или сервизно помещение, трябва да намерите пералня, която да се побере в пространството, което имате. Предлагайки същата страхотна мощност и производителност като моделите с предно зареждане, тази машина с горно зареждане ще заема по-малко място във вашия дом.

Със 6 кг барабан е идеална за по-малки и средни домакинства. Всъщност с едно зареждане можете да съберете около 30 тениски, така че капацитетът ще е напълно достатъчен за ежедневно пране. Сред 17-те програми, които предлага, ще намерите стандартните програми за вълна и деликатни, които бихте очаквали, както и специални цикли за дънки, лесно гладене и др. Бързата програма е идеална, ако имате нужда от тоалет възможно най-скоро, докато 24-часовият таймер за забавяне ви помага да планирате прането си по-удобно за вас време.

Закупувайки оборудване с най-висок енергиен клас, вие спестявате енергия и по този начин плащате по-ниски сметки за електричество. Ако старата ви пералня е била по-нисък клас ще усетите разлика в сметките.

Candy Smart CSTG 262DE/1-S спецификации

 • Капацитет на зареждане: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1200 об/мин
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 61 dB/81 dB
 • Енергиен клас: F
 • Размери ВxШxД (см) 86x41x60
7

Пералня с горно зареждане Indesit Btw L50300 Eu/N

Indesit Btw L50300 EuN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Indesit Btw L50300 е пералня с горно зареждане, идеална за малки жилища. Категоризирана в енергиен клас D и има капацитет за 5 кг пране. При центрофуга нивото на шума достига до 76 dB с максимална скорост на въртене от 1000 оборота в минута. С функцията за отложено стартиране можете да настроите началото на цикъла на пране по-късно, независимо дали през деня или през нощта. 

Пералнята Indesit предлага избор от 13 програми. Ще намерите програмите Памук, Синтетика, Еко, Еко памук, Вълна, Деликатни, Смесени, Памук 30 °, Синтетика 30 °, Въртене + източване, изплакване + центрофугиране. Програмата Turn & Go е практично решение за пране на памучни и синтетични дрехи за по-малко от 45 минути. Освен това можете да изберете интензивно пране, предпране, допълнително изплакване, икономия на енергия, забавено стартиране или да зададете скоростта на центрофугиране.

С иновативна програма за пране се използва само толкова енергия и вода, колкото е абсолютно необходимо за перфектно изпиране на дрехите.

Indesit Btw L50300 Eu/N спецификации

 • Капацитет на зареждане: 5 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1000 rpm
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 60 dB/76 dB
 • Енергиен клас: D
 • Размери ВxШxД (см) 90x40x60
8

Whirlpool AWE 60410

Whirlpool AWE 60410
Търси в emag.bg
Провери наличност

Подарете на дрехите дълбоко почистване и нежна грижа с тази пералня с горно зареждане от Whirlpool. Цикълът за бързо пране може да измие малко количество като използва увеличени скорости на центрофугиране и автоматично регулира количеството вода в пералнята. Нископрофилния барабан помага на дрехите да бъдат старателно и нежно изпрани. Неговата безшевна повърхност и уникални лопатки задвижват дрехите към центъра, където се осъществява най-дълбокото почистване.

Whirlpool AWE 60410 спецификации

 • Капацитет на зареждане: 6 кг
 • Максимална скорост на въртене: 1000 rpm
 • Ниво на шум пране/центрофуга: 59 dB/76 dB
 • Енергиен клас: A++
 • Размери ВxШxД (см) 89x40x60
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 3 (10 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart