10 Най-добри охладители за вино

За 2024

Трябва ли ви добър охладител за вино? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Охладител за вино Haier HWS42GDAU1, 42 бутилки

Охладителят за вино Haier HWS42GDAU1 е идеален за съхранение на червено и бяло вино при идеалната температура. Haier HWS42GDAU1 има две независими температурни зони, така че можете да регулирате настройките за всеки вид вино.

Haier Natural Airflow System поддържа идеалното ниво на влажност от 50-70%, точно както в истинска винарна. Той прави това, като използва влага от резервоар за вода в долната част на охладителя. Това осигурява най-добрите условия за вашето вино.

Хладилникът разполага и с антивибрационна система и филтър с активен въглен, както и UV-рефлекторно стъкло на вратата, което създава перфектната среда за дълготрайно съхранение на деликатни продукти или вино, готово за пиене.

Приложението Haier hOn, разработено в партньорство с Vivino, водещата винена база данни и общност, предоставя подробна информация за бутилките поставени във този охладител за вино, както и виртуален списък на всички бутилки, до които имате достъп от вашия смартфон.

Haier HWS42GDAU1 има ниво на шум 37 dB и полезен обем 112 литра. Побира до 42 бутилки и има 4 рафта. Също така има 1 врата и 2 зони за охлаждане. Вратата се отваря стандартно, а контролният панел е цифров.

Материалът на външната част е инокс, а материалът на вратата е инокс и стъкло, а рафтовете са изработени от дървен материал.

2

Хладител за вино CASO WineExclusive 24 Smart, 24 бутилки

CASO WineExclusive 24 Smart е страхотел охладител за вино, който предлага модерни функции и удобства. Със своята двузонова система за охлаждане и възможност за контролиране на температурите от приложение на вашия телефон, CASO WineExclusive 24 Smart е идеален за съхранение както на червени, така и на бели вина.

С капацитет до 24 бутилки, този модел е чудесно допълнение към всеки дом или бизнес. Активните вентилатори осигуряват равномерно разпределение на температурата навсякъде, а уредът работи гладко и тихо.

Тази хладилна витрина е предназначена специално за съхранение на вино, с две отделни зони за бяло и червено. Разполага със сензорни бутони за контрол на температурата, две температурни скали и приятно вътрешно осветление. Освен това е много тиха и има шест дървени рафта за съхранение. Съвместима е с IEEE 802.11 b/g/n и може да се управлява чрез приложението CASO Control за iOS или Android.

Моделът е подходящ е за домашна или бизнес употреба и се предлага с 24 месеца гаранция.

3

Охладител за вино Whirlpool ADN 231

Този охладител за вино е предназначен за съхранение на до 105 бутилки с вместимост 0,75 литра. Оборудван е с тонирано фолио на вратата, което блокира ултравиолетовите лъчи, които могат да повлияят неблагоприятно на качеството на виното, и въглероден филтър, който абсорбира всякакви странични миризми и гарантира адекватно ниво на влажност в помещението.

Рафтовете са изработени от естествен дъб, като има 6 зони с различна температура. Има и LED осветление, система за автоматично размразяване и изпаряване на водата и механично управление. Вратата може да се заключва, а рафтовете и крачетата се регулират.

4

Охладител за вино за вграждане AEG AWUS020B5B

AEG AWUS020B5B е идеален за съхранение и охлаждане на вина. Побира до 20 бутилки и има регулируеми температурни настройки, за да гарантира, че те винаги са с перфектната температура. Вътрешното LED осветление създава усещане за класа, докато обръщащата се врата го прави лесен за инсталиране във всяко оформление на кухнята.

Типът монтаж за този модел е вграждане и е фиксиран тип. Нивото на шума е 42dB, а нетният обем е 58 литра. Този охладител за вино може да побере 20 бутилки и има 6 рафта. Материалът на вратата е от стъкло, а рафтовете са направени от дървен материал.

Според изискванията на най-новите европейски разпоредби, този уред е класифициран като клас G по отношение на енергийна ефективност. Годишната му консумация на енергия е 137 kWh. Допълнителните функции включват реверсивна врата, електронно управление, LED осветление и вграден вентилатор.

5

Haier HWS49GA

Този охладител за вино от Haier със сигурност ще впечатли вашите гости. Може да побере до 49 бутилки, което го прави идеален за партита или големи събирания.

Температурата вътре може лесно да се регулира, за да поддържа колекцията ви вино във възможно най-доброто състояние. Специалната анти UV стъклена врата блокира вредните ултравиолетови лъчи, така че можете да го поставите, където пожелаете без притеснение. Вратата също може да се регулира, за да се отваря отляво или отдясно, което улеснява поставянето му, където желаете.

Витрината има стандартен тип монтаж и дигитален контролен панел, ниво на шум 37 dB и е изработена от черен материал Inox. Вратата е от инокс и стъкло, а рафтовете от дървен материал.

6

Охладител за вино SOGO, NEV-SS-21905

Всички бихме се радвали да имаме голяма, красива сутеренна изба, в която да съхраняваме нашата колекция от вина, но малко от нас могат да си го позволят.

Следващото най-добро решение е да ги съхранявате в охладител за вино. Този конкретен модел е с капацитет от 33 литра и може да побере до 12 бутилки вино.

Със своята екологична система за охлаждане и възможност за регулиране на температурата между 12-18 градуса, този хладилник е идеален за всеки дом. Освен това разполага с подвижни хромирани рафтове, меко вътрешно осветление и син LED екран със сензорен контролен панел.

Неговият елегантен дизайн със стъклена врата и огледално покритие го прави идеален за всяка стая във вашия дом.

7

Охладител за вино Zilan ZLN4681

Доброто вино трябва да се сервира при температура, която най-добре ще подчертае неговите вкусове и аромати.

Това означава, че хотели, ресторанти и други, които се грижат за поддържането на качеството на храната и напитките си, разполагат с охладители, които поддържат температурата и влажността на подходящите нива.

Този модел може да съхранява до 12 бутилки и можете да регулирате температурата, за да отговаря на типа вино, което искате да сервирате.

Уредът е не само функционален и енергийно ефективен, но има и елегантен външен вид.

Zilan ZLN4681 има мощен 50-ватов охлаждащ елемент, който може безшумно и ефективно да охлажда до 12 бутилки наведнъж. Той също така разполага с елегантен контролен панел със сензорно управление, което ви позволява да регулирате прецизно температурата, както и цифров дисплей, показващ избраната температура.

Освен това Zilan ZLN4681 има неплъзгащи се крачета за стабилност и вътрешна светлина, която може да се изключва, което го прави идеален за всеки дом или офис.

8

SOGO, NEV-SS-21910

Ако искате да съхранявате виното си по най-добрия възможен начин, трябва да помислите за закупуване на охладител. Този конкретен модел е с капацитет от 48 литра и може да побере до 18 бутилки. Разполага със система, която поддържа температурата между 12-18°C, както и подвижни хромирани рафтове, меко вътрешно осветление и син LED дисплей със сензорен контролен панел. Елегантният му дизайн и ниското ниво на шум го правят чудесно допълнение към всеки дом.

Охладителната система с топлинна тръба е ефективен начин за премахване на топлината от вашия компютър.

Синият LED дисплей със сензорен контролен панел е идеален за потребители, които искат уверен и лесен за използване интерфейс! Меката светлина вътре създава топло, привлекателно усещане.

9

Охладител за вино SOGO, NEV-SS-21900

Много хора биха искали да имат подземна изба, където да съхраняват виното си, но не могат да си го позволят.

SOGO, NEV-SS-21900 може да побере до 8 бутилки и има охладителна система, която варира от 8-14 градуса. Те също така разполага с подвижни рафтове, меко вътрешно осветление и син LED дисплей със сензорен контролен панел. Елегантният му дизайн и ниското ниво на шум го правят идеален за всеки дом.

Охладителят за вино е с капацитет от 23 литра.

Охладителната система използва топлинна тръба за пренос на топлина от устройството към охлаждащ елемент, като вентилатор или радиатор. Това помага да се предпази устройството от прегряване и предотвратява повреда на устройството.

Този уред има син LED дисплей и може да се управлява със сензорен панел.

Той е издръжлив и има елегантен външен вид. Има четири рафта, които могат да се свалят за лесно почистване. Рафтовете са изработени от хром, което ги прави издръжливи и лесни за почистване. Вратата от закалено стъкло с огледално покритие.

Осветлението е проектирано да бъде меко и нежно, което го прави идеално за използване в дома или друга сграда. Компресора на този модел е проектиран да работи без да създава вибрации или шум, което го прави идеален избор за използване в среди, където шумът е проблем.

10

Camry CR 8068

Охладител за вино като Camry CR 8068 е от съществено значение за всеки, който иска да сервира вино с перфектната температура. Този уред може да побере до 12 бутилки вино и има функция за контрол на температурата, така че можете да го регулирате, за да отговаря на вида вино, което сервирате. Той не само е функционален и енергийно ефективен, но има и елегантен дизайн.

Моделът е предназначен е за стандартни бутилки и има капацитет от 33 литра.

Енергийният клас на този уред е G, което означава, че не е много ефективен в сравнение с други продукти в диапазона от A+++ до G.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart