10 Най-добри охладители за лаптоп

За 2024

Трябва ли ви добър охладител за лаптоп? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Охладител за лаптоп Gaming Trust GXT 278

Охладител за лаптоп Gaming Trust GXT 278
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

При повече употреба и с течение на времето, лаптопите загряват прекалено. Ако вентилационните отвори са блокирани от повърхността на масата или дрехите ви, устройството може бързо да прегрее. Това не само намалява мощността, например когато процесорът и видео картата се синхронизират автоматично, но също така намалява живота на лаптопа, за който сте броили не малко пари. Марката Trust има точното решение за този проблем: Охладител за лаптоп GXT 278.

Стойката GXT 278 не само поддържа отворите на устройството открити, но също така осигурява допълнително активно охлаждане с четирите си вентилатора, защитени от фина мрежеста решетка и осветени от шикозно червено LED осветление.

Стойката е изключително мобилна, а захранването се осъществява чрез USB кабел, който задвижва вентилаторите. Допълнителен комфорт се осигурява от възможния наклон с три нива, който улеснява четенето писането с клавиатурата. Заключването на крачетата гарантира, че лаптопът остава стабилен, когато е поставен върху стойката. 

Съвместим с преносими компютри с размери 17,3 инча и разбира се по-малки.

Trust GXT 278 технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 17,3 инча
 • Тегло: 752 g
 • Размери: 406 x 286 x 30 mm (Ш x Д x В)
2

Охладител за лаптоп Hama 53065

Охладител за лаптоп Hama 53065
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Осигурете възможно най-добрите условия за работа с тази охладител за лаптоп от производителя Hama. Използвайте го, за да подобрите производителността на цялата система. Компонентите няма да прегряват и ще предложат по-висока цялостна производителност.

Играйте тежки игри или редактирайте висококачествени видеоклипове, без да се притеснявате за температурата на вашата система. Охладителя предлага гъвкава опция за накланяне. Наклонът е напълно регулируем, което ви позволява да намерите оптималната си работна позиция.

Уникалната LED подсветка превръща стойката в стилен аксесоар, докато вентилаторът има ниско ниво на шум за комфортно работно изживяване. 

Компактните му размери помагат да спестите работно място на бюрото си. 

Hama 53065 представлява превъзходно решение за предотвратяване на прегряване както на геймърски, така и на обикновени лаптопи.

Hama 53065 технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 15,6 инча
 • Ниво на шум: 23 dB
 • Тегло: 802 грама
 • Размери: 270 x 370 x 30 mm (Ш x Д x В)
3

Охладител за лаптоп DeepCool Wind Pal FS

Охладител за лаптоп DeepCool Wind Pal FS
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

DeepCool Wind Pal FS предпазва целия ви лаптоп от прегряване, а не само зоната на процесора. Неговите два вентилатора, разположени от двете страни, работят заедно, за да осигурят необходимият въздушен поток за охлаждане на цялата долна част.

DeepCool Wind разполага с голяма метална мрежа, корпус от екологична пластмаса и меки силиконови крачета. Всички тези материали показват високото си качество и предполагат страхотен стил на всеки почтен бизнесмен.

Имате на разположение и USB хъб с два вградени порта за ваше по-голямо удобство, когато се налага да използвате външни USB устройства. 

Лесно можете да балансирате между шума и производителността на охлаждане с помощта на бутон за контрол на скоростта на вентилаторите.

DeepCool Wind Pal FS със сигурност ще ви хареса, защото има две различни регулируеми нива на ъгъла, от които да избирате. Изберете този, който ви дава най-голямо удобство.

DeepCool Wind Pal FS технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 15,6 инча
 • Ниво на шум: 26.5 dB
 • Тегло: 793 грама
 • Размери: 240 x 382 x 23.8 mm (Ш x Д x В)
4

Охладител за лаптоп White Shark CP-25 Ice Warrior

Охладител за лаптоп White Shark CP-25 Ice Warrior
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Можете драстично да намалите прегряването на компонентите, което е основна причина за късия живот на вашия лаптоп. С White Shark CP-25 можете да гарантирате, че вашият лаптоп няма да надвишава препоръчителните работни температури.

White Shark CP-25 ви позволява да държите лаптопа в скута или на бюрото си, без да се страхувате от неговото прегряване. Разполага с четири мощни вградени вентилатори в два различни размера; големи вентилатори с размер 125 мм и по-малки на 70 мм със скорост на вентилатора от 1500 об / мин.

Не се изисква външно захранване или инсталиране на софтуер, просто го включете в лаптопа си, за да сте сигурни, че устройството ви ще продължи да работи както трябва.

Сините вградени LED светлини, наподобяващи цвета на лед, добавят подобрена атмосфера в игралната ви сесия.

Охладителя също е лесно преносим, така че винаги можете да го взимате със себе си.

С ултрастабилна стойка и пет регулируеми нива на височината, можете да гарантирате, че вашият лаптоп работи напълно безшумно, докато поема необходимото количество въздух отдолу, за да поддържа хладна работната среда на ключовите компоненти.

Напълно подходящ за всеки лаптопи с размер на екрана до 17,3 инча.

White Shark CP-25 Ice Warrior технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 15,6 инча
 • Ниво на шум: 21 dB
 • Тегло: 867 грама
 • Размери: 280 x 390 x 28 mm (Ш x Д x В)
5

Гейминг охладител за лаптоп Mars MNBC3

Гейминг охладител за лаптоп Mars
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Mars MNBC3 е гейминг охладител за лаптоп, оборудван с 4 вентилатори за постигане на мощен и постоянен въздушен поток, с който да поддържате компонентите си на правилната температура. Има напълно оптимизиран дизайн и контролен панел за интензивност, за да възползвайте се максимално от вентилаторите, когато използвате лаптопа си.

Стойката MNBC3 има дизайн, подготвен да предложи възможно най-доброто охлаждане с минимално ниво на шум. С лека и устойчива структура, изработена от алуминий и пластмаса, както и идеална мрежеста повърхност, за да подобри циркулацията на въздуха, докато играете любимите си игри.

Освен това Mars MNBC3 разполага с осветление, което допълнително го украсява променящите се цветове.

Комбинацията от издръжлива пластмаса и алуминий образува лека структура, която можете да използвате като стойка за вашия лаптоп без да се притеснявате от теглото му. Можете също да го вземете със себе си, където искате и да се наслаждавате на игрите си толкова дълго, колкото желаете.

Благодарение на контролния панел можете да регулирате скоростта на вентилаторите по всяко време. А наличието на двата USB 2.0 порта ще ви позволи да се наслаждавате на други допълнителни периферни устройства. Свържете мишката, слушалките или колонките си и се наслаждавайте на всеки звук по най-добрия начин.

Mars MNBC3 технически данни

Захранване: USB
Съвместимост до: 17.3 инча
Тегло: 704 грама
Размери: 287 x 405 x 30 mm (Ш x Д x В)

6

Охладител за лаптоп Trust GXT 1126 Aura

Охладител за лаптоп Trust GXT 1126 Aura
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Trust Aura не само ще охлажда лаптопа ви по време на игровите сесии, но също така ще ви позволи да седите в удобна за вас позиция, за да намалите напрежението на врата и гърба си. Освен тази много важна характеристика изглежда наистина добре благодарение на многоцветното осветление. За перфектен геймърски вид и необходимото охлаждане.

Когато става въпрос за геймърски лаптопи, понякога те могат да бъдат доста натоварвани. Ето защо този охладител гарантира, че вашият хардуер поддържа ниска температура, докато ви предлага страхотно игрово изживяване. А за по-малко взискателни игри, просто можете да използвате тихия режим, за да се насладите на едва доловим, освежаващ бриз.

Тази охладител е подходящ за всеки лаптоп с размер до 17,3 инча. Дългата употреба на лаптоп често води до болки във врата или гърба, тъй като ъгълът на гледане не е оптимален. С Trust Aura можете да забравите за този проблем. Ъгълът може да се регулира на четири нива с височина до 210 мм, така че да можете да изберете най-подходящия за вас ергономичен ъгъл на гледане.

Trust GXT 1126 Aura технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 17,3 инча
 • Ниво на шум: 30 dB
 • Тегло: 1000 грама
 • Размери: 312 x 421 x 26-210 mm (Ш x Д x В)
7

Trust Azul

Trust Azul
виж цената
Провери наличност

С Trust Azul ще предпазите преносимия си компютър от прегряване. Благодарение на голямата повърхност, той е подходящ за модели с размер до 17,3 инча. 

Захранването се осъществява чрез USB порта на вашия лаптоп, но тъй като Trust Azul разполага с USB хъб винаги ще имате наличен USB порт. Той има 2 вентилатора, които светват в синьо, когато го свържете към захранването. 

Когато не използвате стойката, кабелът няма да попречи, защото можете да го съхранявате в отделението за съхранение на дъното на устройството. 

Горната страна осигурява оптимален въздушен поток, който поддържа лаптопа ви добре охладен.

Trust Azul технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 17,3 инча
 • LED осветление
 • Тегло: 476 грама
 • Размери: 280 x 360 x 55 mm (Ш x Д x В)
8

Охладител за лаптоп THERMALTAKE Massive 20 RGB

Охладител за лаптоп THERMALTAKE Massive 20 RGB
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Thermaltake Massive 20 RGB е охладител за лаптоп с пет режима на осветление (Wave, RGB Spectrum, Pulse, Blink и Full Lighted). Отличава се с вграден голям 200 мм вентилатор с регулируема скорост за супер охлаждане и ергономичен дизайн за осигуряване на оптимална височина на екрана. 

Подходящ е за лаптопи с големина до 19 инча и се захранва, както другите модели от USB слота на преносимия компютър. 

За да придадете на своя геймърски лаптоп завършен вид, Thermaltake Massive 20 RGB е това, от което се нуждаете!

Смесете и съчетайте желания цвят с желания от вас режим на осветление.
Чрез натискане на бутона Light Mode, пет LED светлинни режима могат да бъдат превключени от Wave, RGB Spectrum, Pulse, Blink Full Lighted, които идват заедно с различни цветови опции, които потребителите да избират при натискане на бутона Color Mode.

THERMALTAKE Massive 20 RGB технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 19 инча
 • Ниво на шум: 30 dB
 • Тегло: 1520 грама
 • Размери: 354 x 471 x 46 mm (Ш x Д x В)
9

Zalman ZM-NS2000, 12″-17″

Zalman ZM-NS2000, 12-17
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Охладител за лаптоп Zalman ZM-NS2000 осигурява четири различни ъгъла на наклон, а също така и тихо и безопасно охлаждане от долната страна на преносимия компютър с възможност за избор между две скорости на вентилатора. Той има елегантен и солиден дизайн, който ви дава максимален комфорт, докато използвате лаптопа си за дълги периоди от време.

Zalman ZM-NS2000 се отличава с удобното регулиране на ъгъла, леко и силно ниво на охлаждане, управление на задния кабел и наличието на удобен USB хъб. 

Можете удобно да регулирайте скоростта на вентилатора, докато използвате лаптопа, благодарение на контролера, който е позициониран отпред.

Zalman ZM-NS2000 се захранва директно от USB порта на вашето устройство, така че не са необходими допълнителни адаптери за постоянен ток. 

Стойката е подходяща за устройства с размер от 12 до 17 инча.

Zalman ZM-NS2000 технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост: 12 – 17 инча
 • Ниво на шум: 20 dB
 • Тегло: 1100 грама
 • Размери: 283 x 377 x 52 mm (Ш x Д x В)
10

Охладител за лаптоп Thermaltake Massive TM CL-N002-PL12BL-A

Thermaltake Massive TM CL-N002-PL12BL-A
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Тънък и лек охладител за лаптоп Massive TM от производителя Thermaltake. Първият по рода си модел с регулируем температурен сензор, контролен панел с дисплей и алуминиев дизайн с двойни вентилатори.

Възможното регулиране на температурата дава възможност на потребителя да настрои устройството според размера на лаптопа или различните точки на генериране на топлина за създаване на най-добри условия за работа. 

Отличният ергономичен дизайн допринася до най-удобния ъгъл на гледане и позиция при употреба. 

Двойните 120-милиметрови вентилатори позволяват ръчно или автоматично регулиране на скоростта само с едно щракване на бутон.

Thermaltake Massive TM CL-N002-PL12BL-A технически данни

 • Захранване: USB
 • Съвместимост до: 17 инча
 • Ниво на шум: 830 dB
 • Тегло: 1100 грама
 • Размери: 277 x 390 x 49 mm (Ш x Д x В)
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart