10 Най-добри навигации за кола

За 2024

Трябва ли ви добра навигация за кола? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Навигация за кола Garmin DriveSmart 55 Full EU MT-S

Навигация за кола Garmin DriveSmart 55 Full EU MT-S
виж цената
Провери наличност

Garmin DriveSmart 55 MT-S с пълна карта на Европа е GPS сателитна навигация за кола, която е лесна за използване и има голям, ясен екран.

Включва карти на Европа и гласови команди, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се изгубите. Може дори да ви даде информация за трафика, камерите и полезни спирки, докато сте на път. Освен това има специални сигнали, които ви помагат да шофирате безопасно.

Тази навигация има голям, ясен екран, на който можете да видите триизмерни снимки на сгради и хълмове.

Стигнете до мястото, където отивате, по-бързо, като използвате трафика на живо, за да намерите най-добрия маршрут.

Можете също да използвате оценките на TripAdvisor, за да намерите забавни неща за вършене, като хотели, ресторанти и атракции, и да видите готини места, които хората обичат да посещават с помощта на Foursquare.

Предупрежденията на водача за неща като училищни зони и промени в скоростта помагат за насърчаване на по-безопасно шофиране, а вградената Wi-Fi връзка позволява лесни актуализации без компютър.

2

Навигация за кола TomTom Go 400 Lifetime

Навигация за кола TomTom Go 400 Lifetime
виж цената
Провери наличност

TomTom GO е променен, за да ви помогне да шофирате по-добре. Вземете най-умните решения при шофиране, като знаете точно какво се случва около вас и какво ви предстои. Изследвайте света със забавна интерактивна карта. Шофирайте с най-добрите актуализации за трафика от TomTom Traffic завинаги! Вижте 3D карта на сгради и места, за да знаете къде се намирате. Вижте плановете си по-ясно от всякога с най-добрия наличен HD екран!

Можете лесно да видите посоките, които трябва да следвате, дори когато навън е слънчево, защото те изглеждат много ясни и ярки. Не карайте по пътища, тунели или мостове, които не са подходящи за вашия автомобил, в зависимост от това колко е голям, колко е тежък, какъв тип неща носите и колко бързо можете да карате.

Карти

Покрива много страни в Европа, включително Андора, Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург , Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сан Марино, Словакия, Словения и Испания. Канарските острови, Швеция, Швейцария, Турция и Обединеното кралство са места по света. Нормандските острови, Украйна и Ватикана са свързани с пътища с Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Македония, Молдова, Черна гора и Сърбия.

3

Навигация за кола Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU

Навигация за кола Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU
виж цената
Провери наличност

Отправете се на приключение с Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU! Това GPS устройство има наистина голям екран, който ви показва много информация, като например колко бързо шофирате и кога ще стигнете до мястото, където отивате.

Този модел Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU ще ви помогне да разберете кога има задръстване, за да можете да поемете по различен маршрут и да го заобиколите.

Екранът е чувствителен на допир, така че е лесен за управление. Ще бъде лесно да въведете места, които искате да посетите, и да направите промени в настройките.

Цветните стрелки ще ви покажат в коя лента трябва да сте, за да можете да направите следващия си завой или да излезете безопасно. Можете да правите планове за три различни начина да стигнете до мястото, където отивате, за да изберете най-добрия.

Можете да включите вашето устройство към вашия компютър, телефон или зарядно за кола с USB кабел, за да получите най-новите карти, да получите актуализации за трафика и много други. Bluetooth технологията ви позволява да се свързвате с други устройства, без да използвате кабели. Можете да говорите по телефона, докато шофирате, без да се налага да използвате ръцете си.

4

Vivas Android 7057C

виж цената
Провери наличност

Модерна GPS навигационна система с голям 7-инчов сензорен дисплей, съвместима с операционната система Android.

Това устройство е оборудвано с интегрирана система за заснемане на видео и интегрирана радарна система. Дисплей с ширина 800 пиксела и височина 480 пиксела.

Vivas 7057C има нтегриран FM радиопредавател, 8 гигабайта вътрешна памет и работи с операционна система Android 4.4. Идва с предварително зареден Google Play и има 512 мегабайта памет с произволен достъп.

Поддържа набор от видове медии, като снимки, музика, видео и текстови файлове.

Менюто и гласовите команди на български и други езици са налични като опция. Този продукт е подходящ както за автомобили, така и за камиони.

5

Навигация за кола TomTom Via 62 LM EU

Навигация за кола TomTom Via 62 LM EU
виж цената
Провери наличност

TomTom Via 62 LM EU предоставя невероятно прецизен отчет за трафика. Това позволява да генерира оптимален маршрут и да избягва задръстванията.

Актуализирането на устройството с най-новите карти е лесно и безплатно. Уверете се, че имате най-новите пътни модификации и промени, когато тръгнете на път!

TomTom Via 62 LM EU може да ви предупреди предварително, когато се приближавате до камера за скорост, така че да сте наясно.

Можете да свържете вашия смартфон с TomTom, за да останете свързани и да извлечете максимума от вашето пътуване. Съвместими устройства като MicroSD и други компоненти, включително USB, са проектирани да отговарят на размера на дисплея от 6,0 инча.

6

GPS навигация за кола Vivas 9066 EU

GPS навигация за кола Vivas 9066 EU
виж цената
Провери наличност

Vivas 9066 EU се предлага със зарядно за кола, което работи с всяка кола от 12 волта до 30 волта.

Можете да получите много страхотни приложения на вашето устройство, като се свържете с интернет и използвате Google Play.

Навигацията има всички видове карти на Европа, като карти за шофиране на кола, шофиране на камион, на автобус, каране на велосипед и др.

Vivas Android 9066 EU има голям 9-инчов екран, който лесно можете да видите дори при ярка слънчева светлина.

Картите се поставят на вашето устройство, така че не е необходимо да сте свързани с интернет, докато сте далеч от дома. Можете да добавите до 32 GB допълнително място за съхранение към вашето устройство със специална карта, а GPS вътре ще ви помогне да намерите къде трябва да отидете бързо и точно.

7

Навигация Garmin DriveSmart 65 Full EU MT-S

Навигация Garmin DriveSmart 65 Full EU MT-S
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Garmin DriveSmart 65 LMT-S Europe ще ви помогне да достигнете желаното от вас местоположение за възможно най-кратко време. С помощта на безплатното приложение Link на вашия телефон можете да бъдете информирани за всякакви проблеми с трафика или камери за скорост, които може да са пред вас.

Освен това ще бъдете предупреждавани за всякакви актуализации на големия 6-инчов дисплей и можете да провеждате телефонни разговори, без да се налага да държите телефона си.

Искате да хапнете нещо, докато сте на път или да отседнете някъде за нощувка? Тази навигация за кола е в състояние да предостави на потребителите подробни мнения в TripAdvisor за ресторанти и хотели, разположени в непосредствена близост.

Откриването на място за паркиране е лесно, тъй като имате достъп до информация за наличността и цените на паркинги и гаражи в района. Можете да предложите на приятелите си достъп до вашето местоположение и информация за пътуването, така че да могат да ви следват.

8

TomTom GO BASIC 5

TomTom GO BASIC 5
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

TomTom GO BASIC 5 е страхотна навигация за шофьори, които искат да останат свързани, докато са на път. Предлага се с WiFi възможности, бързи актуализации и известия по телефона, така че да можете да останете фокусирани и свързани.

Можете да се възползвате и от безплатни доживотни актуализации на картата, за да сте сигурни, че винаги имате най-новите маршрути. Свържете се с MyDrive, за да начертаете вашето пътуване и влезте в TomTom Roadtrips, за да изследвате и получите вълнуващи зони, които да посетите по време на пътуванията си.

Основното приложение работи в перфектна хармония с вашия телефон, създавайки гладко и непрекъснато изживяване. Подгответе пътуванията си с TomTom MyDrive и слушайте вашите текстови съобщения, които се четат на глас. Персонализирайте вашето изживяване и поканете вашите спътници да се присъединят към вас.

TomTom GO BASIC 5 предлага 5-инчов сензорен екран и може да се актуализира чрез Wi-Fi без нужда от компютър. Предлага се заедно с доживотни пълни карти на Европа.

9

Навигация за кола Navitel E707 Magnetic

Навигация за кола Navitel E707 Magnetic
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

NAVITEL E707 MAGNETIC е модерна навигация за кола, която разполага с магнетизирана система за монтаж и сензорен дисплей, осигуряващ плавно и ефективно навигационно изживяване.

Устройството разполага със 7-инчов TFT-дисплей, който е изключително светъл. Има голямо предимство в това, че е мултитъч и много удобен за потребителя и лесен за използване. Тази функция улеснява навигацията и извличането на максимума от устройството. Водачът може лесно да регулира размера на дисплея, да планира пътувания и да персонализира навигацията само с една ръка.

NAVITEL E707 MAGNETIC има революционна магнитна стойка, която осигурява постоянен източник на енергия, което е невероятно полезна функция.

Включената стойка за вендуза се закрепва сигурно към предното стъкло на автомобила, което позволява сигурно закрепване. Свързва се към гнездото на запалката на автомобила чрез зарядното устройство за кола NAVITEL, което идва заедно с USB порта.

10

Vivas AllRoad 5000 EU

Vivas AllRoad 5000 EU
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Това е идеалната GPS навигация за всичките ви транспортни нужди. Разполага с 5-инчов HD LCD дисплей, карти на Европа, 4 GB вътрешна памет и допълнителен слот за micro SD карта, който поддържа до 32 GB място за съхранение.

Освен това навигацията е на български език и поддържа много други езици. Основните предимства на това устройство са неговата впечатляваща производителност, ниска консумация на енергия и използване на MStar MSB2531 800MHz GPS процесор.

Той е оборудван с операционна система Microsoft Windows CE 6.0 и графичен, лесен за използване интерфейс.

В допълнение, усъвършенстваното управление на захранването поддържа устройството да работи дълго, независимо от живота на батерията. Има и добър GPS приемник, който осигурява бързо позициониране и точни насоки.

За да бъде по-универсално устройство, Vivas AllRoad 5000 EU разполага с функции за игри, възпроизвеждане на музика и видео, гледане на снимки и четец на електронни книги.

И накрая, неговите навигационни възможности са подходящи за велосипедисти, туристи, шофьори на автомобили, товарни камиони и автобуси.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart