10 Най-добри микровълнови фурни

За 2024

Трябва ли ви добра микровълнова? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Микровълнова фурна Samsung GE83X

Микровълнова фурна Samsung GE83X
Търси в emag.bg
Провери наличност

Уверете се, че всичко, което готвите, е перфектно приготвено и вкусно. Уникална система разпределя микровълните в 3 посоки, така че те достигат до всеки ъгъл и проникват в храната от всички посоки. Samsung GE83X гарантира, че всичко се готви много по-старателно и равномерно.

Почистете по-лесно след всяко готвене. Благодарение на керамичното покритие може да се почиствате без търкане и няма да се обезцвети с течение на времето. Покритието е одобрено от германският институт Хоенщайн като
99,9% антибактериалено. Повърхността е силно устойчива на ръжда и надраскване, осигурявайки дълготрайна употреба с превъзходно качество.

Дизайнът на сензорния екран с отпечатана функция на бутоните предлага лекота на използване. Докато ЕКО режимът спестява до 40% енергия в режим на готовност.

Samsung ME83X спецификации

 • Вътрешен капацитет: 23 литра
 • Мощност: 800 W
 • Размери: Ширина 489 мм, Дълбочина 354 мм, Височина 275 мм.
2

Микровълнова фурна Whirlpool MCP349SL

Микровълнова фурна Whirlpool MCP349SL
Търси в emag.bg
Провери наличност

Насладете се на ненадмината свежест и вкусна храна с Whirlpool MCP349SL. Благодарение на 3D система, храната бива обгърната с микровълни, като по този начин се приготвя напълно равномерно.

Използвайте ексклузивната система JetDefrost 3D, за да размразявате храната ефективно и лесно във вашата микровълнова фурна.

Гответе здравословни ястия, приготвени на пара по всяко време. Технологията за готвене на пара осигурява най-пресните и вкусни рецепти с едно натискане на бутон.

Благодарение на технологията Forced Air, предварително загретият въздух циркулира във вашата микровълнова фурна чрез иновативна конвекционна система, осигуряваща сочни и вкусни ястия.

С функцията за размразяване на хляб на Whirlpool MCP349SL можете да размразявате хляба перфектно, с едно натискане на бутон.

Насладете се на затоплените си ястия за минути, като използвате функцията за бързо затопляне.

Whirlpool MCP349SL спецификации

 • Вътрешен капацитет: 25 литра
 • Мощност: 900 W
 • Размери: Ширина 520 мм, Дълбочина 494 мм, Височина 301 мм.
3

Микровълнова фурна Bosch HMT75G451

Микровълнова фурна Bosch HMT75G451
Търси в emag.bg
Провери наличност

Bosch HMT75M451B има капацитет от 17 литра, така че ще имате достатъчно място за готвене на широка гама от ястия. Не е много широка, така че лесно ще можете да намерите място за нея на кухненския си плот.

Има пет различни нива на мощност, от които можете да избирате, вариращи между 90 W и 800 W. Изберете желаните настройки с лекота, като използвате електронното управление на уреда.

За да направи готвенето на вашата храна още по-гъвкаво, този модел се предлага с редица програми. Има три програми за автоматично готвене в зависимост от теглото на продуктите и четири програми за автоматично размразяване. Те ще приготвят или размразят храната ви до съвършенство, въз основа на теглото, което въведете преди стартирането на програмата.

Има дори функция памет, която съхранява настройките на последното готвене. Тази функция е идеална, ако имате няколко ястия, които изискват еднакво време за готвене и ниво на мощност.

С помощта на големия цифров LED дисплей можете лесно да следите напредъка в готвенето. 99-минутният таймер ви дава възможност бързо да проверите колко време остава, за да можете да приготвите останалата част от храната си междувременно. Има и добра интериорна светлина, така че можете да видите всичко в микровълновата, независимо дали е ден или нощ.

Bosch HMT75G451 Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 17 литра
 • Мощност: 800 W
 • Функция грил
 • Мощност на грила: 1000 W
 • Размери: Ширина 462 мм, Дълбочина 320 мм, Височина 290 мм. 
4

Микровълнова фурна Samsung MG23F301TAS

Микровълнова фурна Samsung MG23F301TAS
Търси в emag.bg
Провери наличност

Приготвяйте много апетитни ястия и леки, вкусни закуски с тази превъзходна микровълнова фурна от Samsung. Тя има капацитет от 23 литра, който я прави идеалният избор за средно големи домакинства. Има и селекция от автоматични програми, които са програмирани с идеалното време за готвене за различни храни, докато удобната настройка за автоматично размразяване е много полезна, ако размразявате месо или риба за вечеря. Със своите бутони за управление и бутони, този модел е наистина лесен за използване.

Samsung MG23F301TAS Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 23 литра
 • Мощност: 800 W
 • Функция грил
 • Мощност на грила: 1100 W
 • Размери: Ширина 490 мм, Дълбочина 392 мм, Височина 288 мм. 
5

Микровълнова фурна Beko MOC20100S

Микровълнова фурна Beko MOC20100S
Търси в emag.bg
Провери наличност

Независимо дали трябва да претопляте или да размразите храната си, тази компактна микровълнова фурна е пълна с полезни функции. С пет нива на мощност, бутон за бърз старт и функция за размразяване, приготвянето на храна става много лесно. Нещо повече, компактният размер ви позволява да поставите уреда навсякъде в кухнята си, като същевременно предлага капацитет от 20 литра.

Наличните възможности за готвене са безкрайни. От готвене на кайма за болонезе до топене на шоколад за сладолед, има различни нива на мощност за всяка от вашите нужди за готвене.

Контролът на времето за готвене на всяко от вашите ястия е без усилие благодарение на стилните и лесни за използване бутони.

Beko MOC20100S Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 20 литра
 • Мощност: 700 W
 • Размери: Ширина 452 мм, Дълбочина 325 мм, Височина 262 мм. 
6

Микровълновa фурнa SHARP MG02ES

Sharp MG02ES
Търси в emag.bg
Провери наличност

Модерна самостоятелна микровълнова фурна с керамично покритиe. Насладете се на японските качествени уреди, които ще съкратят времето за приготвяне на вкусни ястия и ще направят готвенето в кухнята по-приятно.

Японската марка вече се е доказала с впечатляващия дизайн и безпроблемната електронна работа и разбира се с добре известната си надеждност.

Комби, грил, функция размразяване и 11 нива на мощност със сигурност ще отговарят на очакванията на всички потребители. Комбинираната функция позволява на грила и микровълновата да работят едновременно. По този начин храната бързо се стопля, като в същото време леко препича. С този модел ще намерите нов начин за приготвяне на вкусни ястия или претопляне на храна. Те никога повече няма да са студени или изгорени. За постигане на съвършенство е необходим натискането на един бутон.

Функцията грил в комбинация с мощност 1000 W ви позволява да се насладите на удоволствията от грила и извън сезона, по всяко време на годината. В допълнение, тази функция винаги дава възможност допълнително да ускори термичната обработка на много ястия.

SHARP MG02ES Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 20 литра
 • Мощност: 800 W
 • Мощност грил: 1000 W
 • Размери: Ширина 440 мм, Дълбочина 324 мм, Височина 258 мм. 
7

Микровълнова фурна Medion MD 15501

Микровълнова фурна Medion MD 15501
Търси в emag.bg
Провери наличност

Приказна 25 литрова микровълнова фурна от неръждаема стомана, която е като конвекционна фурна с грил, идеална за кухни с ограничено пространство. Добрата мощност гарантира, че микровълновата печка отговаря на всяка ваша ежедневна нужда за готвене. Затоплете някои вкусни остатъци, сгответе готово ястие, направете малко пуканки или размразете месо с този универсален уред.

Има 10 автоматични програми за избор и автоматични функции за месо, риба, картофи, тестени изделия, супа и торта, пуканки, пица и др.

Грил функцията е особено полезна за тънко нарязано месо, пържоли, кайма, кебап, колбаси или парчета пиле.

Дисплеят показва времето за готвене, нивото на мощност и работното състояние, така че винаги да сте информирани.

За допълнително спокойствие има заключване за деца, така че бутоните да не функционират, когато те бъдат натиснати.

Микровълновата фурна 4 в 1 е лесна за управление с въртящото копче и бутоните за управление. Яркият цифров дисплей предоставя надеждна информация за програмите и оставащите минути и ще добави модерно докосване към вашата кухня.

Medion MD 15501 Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 25 литра
 • Мощност: 900 W
 • Мощност долен грил: 500 W
 • Мощност горен грил: 1100 W
 • Размери: Ширина 520 мм, Дълбочина 490 мм, Височина 300 мм. 
8

Микровълнова фурна Toshiba MW2-MG20P 20 л

Микровълнова фурна Toshiba, 20 л
Търси в emag.bg
Провери наличност

Стил и практичност вървят ръка за ръка с тaзи микровълновa. Тя ви позволява да затопляте храни в по-големи съдове или на квадратни чинии (до 25 см на 25 см) с лекота. Проектиран с 5 нива на мощност можете да приготвите готовите си ястия или да размразите храната си за минути.

Интелигентният дизайн се отличава с черно покритие, лесно почистваща се вътрешност и въртящи бутони, което я прави стилно допълнение към всяка кухня.

Тази микровълновата фурна от Toshiba разполага с мощност от 800 W и 1000 W мощност на грила. В допълнение към грила, тя също така позволява на храната да се размрази бързо и равномерно. Обемът и е 20 литра, а управлението се извършва механично с помощта на въртящи се копчета. 

Toshiba MW2-MG20P Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 20 литра
 • Мощност: 800 W
 • Мощност грил: 1000 W
 • Размери: Ширина 440 мм, Дълбочина 334 мм, Височина 259 мм. 
9

Bosch HMT72M450

Търси в emag.bg
Провери наличност

Bosch HMT72M450 има пет различни настройки на мощността, вариращи от 90 вата до 800 вата, което ви позволява да приготвяте храната си с правилната мощност. Можете лесно да регулирате нивото, като използвате въртящото копче на предната част на микровълновата фурна, така че не е трудно да променяте настройките си при всяка следваща употреба.

Този модел на Bosch има капацитет от 17 литра, така че има достатъчно място за приготвяне на голямо разнообразие от ястия. Микровълновата фурна също има ширина 46,1 см, така че ще бъде лесно да се намери място за поставянето й върху плота в кухнята. Простият, но ефективен дизайн ще изглежда добре във всяка кухня, а завършеното му иноксово покритие означава, че ще отговаря на всяка цветова схема.

Вътре в уреда има чиния с диаметър 24,5 см, която се върти по време на готвене, гарантирайки, че храната ви ще се нагрява равномерно и безопасно. Чинията е направена от стъкло, което я прави наистина лесна за почистване – или я избършете бързо, или я поставете в съдомиялната си машина.

Тази микровълнова фурна Bosch HMT72M450 разполага с таймер, който може да работи за цели 60 минути, а механичният брояч позволява само с един поглед да видите колко минути остават. Това ще означава, че можете да отделите време за съвършенство и да приготвите останалата част от храната си, докато чакате. Има вътрешно осветление, което остава включено по време на готвене, така че можете да следите напредъка на вашата храна.

Bosch HMT72M450 Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 17 литра
 • Мощност: 800 W
 • Размери: Ширина 461 мм, Дълбочина 351 мм, Височина 245 мм. 
10

Samsung MS23K3515AK/OL

Samsung MS23K3515AKOL
Търси в emag.bg
Провери наличност

Автономна микровълнова фурна от Samsung с бързо размразяване и вътрешен капацитет от 23 литра.

Функцията за бързо размразяване размразява храната бързо и равномерно. Уредът разполага с автоматичен алгоритъм за размразяване, който изчислява правилното време за размразяване за пет често срещани вида храни. По този начин отнема много по-малко време за приготвяне на храната.

Трайното керамично покритие на вътрешните стени е лесен за почистване и не се надрасква. Гладката му повърхност се почиства без да се драска и без да губи цвета си с течение на времето.

ЕКО режимът значително намалява консумацията на енергия. Когато не готвите, мощността използвана за основните функции е намалена драстично, така консумацията на енергия е минимална.

Обезмирисяващата настройка изхвърля въздуха от вътрешността, така че упоритите миризми бързо се отстраняват. Тъй като веднага елиминира миризмата на всяко ястие, храната ви е винаги свежа и вкусна.

Samsung MS23K3515AK/OL Спецификации

 • Вътрешен капацитет: 23 литра
 • Мощност: 800 W
 • Режим ECO
 • Размери: Ширина 489 мм, Дълбочина 374 мм, Височина 275 мм
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart