10 Най-добри месомелачки

За 2024

Трябва ли ви добра месомелачка? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Месомелачка Bosch MFW68660

Месомелачката Bosch MFW68660 е много мощен кухненски помощник заради своя 2200W мотор. Способен да обработва до 4,3 кг месо в минута, той е идеален модел за големи семейства или тези, които предпочитат да готвят месо на едро. Дизайнът е елегантен, в черно и сребристо, което създава съвременно усещане за всяка кухня.

Bosch MFW68660 е придружена от разнообразни аксесоари като приставка за доматен сок, аксесоари за колбаси и кайма, за да можете да опитате различни рецепти. Четирите диска за рязане и настъргване спомагат за лесното приготвяне на салати и други ястия.

Тази месомелачка е проектирана и с вградена система за съхранение на аксесоари, което я прави идеален избор за ежедневна употреба, без да заема много място.

2

Bosch MFW3X17B

Месомелачката Bosch MFW3X17B е много преносима и мощна със своите 2000 W. Предназначен е за домашна употреба също като тези кухненски роботи и може да смила до 2,5 кг месо за минута. Дизайнът е малък и стабилен с гумени крачета за опора по време на работа.

Уредът се отличава със своята универсалност – разполага с няколко приставки и аксесоари като ренде и сокоизтисквачка за меки плодове и зеленчуци, което го прави перфектен за широк спектър от готварски поводи. Освен това месомелачката е реверсивна, което я прави по-безопасна за използване.

Този модел е много удобен и преносим поради малкия си размер. Той е идеален за всеки, който иска да спести място в кухнята, но в същото време иска мощно и универсално устройство.

3

Месомелачка Daewoo DMG2000C

Месомелачката Daewoo DMG2000C е идеалният помощник във всяка кухня. Този уред с мощност 2000 W и капацитет на смилане 2,2 kg/min ще Ви даде възможност да приготвите всякакви месни ястия за кратко време. Освен това, благодарение на различните приставки, е лесно да се приготви и домашно приготвен доматен сок или колбаси.

Месомелачката с три мелнични диска дава възможност за фино, средно и едро смилане, което я прави многофункционална. Разполага с режещо острие от неръждаема стомана, което осигурява дълга експлоатация и висока производителност при обработка на различни видове месо и зеленчуци.

Стилният кремав цвят на Daewoo DMG2000C я прави лесна за интегриране във всеки кухненски интериор. Месомелачката е проектирана с обратна функция и широк диаметър на отвора за смилане за удобство и лесна работа. Гумените крачета осигуряват стабилност и безопасност по време на работа.

4

Bosch MFW3X15W

Bosch MFW3X15W е представителство на традицията и качеството на Bosch. Тази месомелачка с мощност от 2000 W и капацитет на смилане от 2,5 kg/min е отличен вариант за всеки домакин, който държи на качеството и удобството. Машината притежава както характеристиките на надеждността на марката Bosch, така и технологичната иновация.

Уредът има приставки за домати и колбаси, които го правят по-гъвкав. Малкият размер дава възможност за съхранение на устройството на удобно и сигурно място. В допълнение, гумените крачета на устройството имат вендузи, които осигуряват стабилност по време на употреба.

Bosch MFW3X15W е проектиран с мисъл за потребителя с функцията Invert за повишена безопасност и двустранното острие за перфектен завършек. Уредът е лесен и приятен за използване благодарение на улея за пълнене и интегрираната система от аксесоари.

5

Месомелачка Kenwood MG700 Excel Pro 2000

Месомелачката Kenwood MG700 Excel Pro 2000 е въплъщение на съвършенството в кухнята. Този уред е не само мощен, с мощност от 2000 W, но и много ефективен, тъй като може да смила до 3 кг месо в минута. Черно-сребристият дизайн и металният корпус го правят идеално за всяка модерна кухня, добавяйки елегантност и издръжливост.

Тази месомелачка не само предоставя стандартни функции за смилане, но също така идва с аксесоари за карначета и кебе, така че е многофункционална и идеална за различни кулинарни приключения. Функцията за реверс улеснява работата с уреда и улеснява обработката на трудни за смилане меса.

6

Rohnson R5430

Rohnson R5430 е месомелачка, която е известна като доста ефективна поради своя 3000W мотор. Фактът, че може да смила до 2,5 кг месо за минута, го прави идеален вариант за ефективна и ефективна работа. Уредът е съчетание от качество и практичност, тъй като осигурява аксесоари за приготвяне на доматен сок и колбаси.

Rohnson R5430 е не само мощно устройство, но и много стилно предвид сребристия дизайн. Три метални диска предоставят различни опции за смилане, а функцията за реверс прави уреда по-безопасен и удобен за използване.

7

Месомелачка Tefal HV8 Plus NE685838

Tefal HV8 Plus NE685838 е многофункционално кухненско оборудване, което осигурява максимална производителност при смилане на месо. Този уред е с мощност от 2000 W и капацитет от 2,6 kg/min, което го прави идеален за приготвяне на различни ястия, включително кюфтета и колбаси. С допълнителни приставки за рендосване, рязане и пасиране, той се превръща в удобен помощник в кухнята.

Tefal HV8 Plus има голяма дръжка и място за кабел и приставки, което го прави лесен за транспортиране и съхранение. Металната връзка между мотора и шлифовъчната глава и самонаточващият се нож гарантират издръжливост и безопасност.

8

Месомелачка FRAM FMG-M2000X

Месомелачката FMG-M2000X на FRAM е безценен помощник във вашата кухня. С 2000W DC мотор гарантира по-бързо и ефективно смилане на месо. Капацитетът от 1,8 kg/min е идеален за производство на големи количества месни продукти като кюфтета или колбаси.

Тази месомелачка има метални зъбни колела за издръжливост и ефективност. Ножът от неръждаема стомана и три режещи сита правят обработката на различни видове месо прецизна. Функцията „Обратно“ е допълнителна функция, която помага при справяне с проблеми със смилането.

9

FRAM FMG-2500X

FRAM FMG-2500X е високопроизводителна месомелачка, идеална за дома. Работи с максимална мощност от 2500 W и осигурява последователно и ефективно смилане. Обработва повече от 2 кг месо за минута, което го прави отличен вариант за приготвяне на различни месни ястия.

Месомелачката разполага с приставка за домати, която дава възможност за приготвяне на пресни сосове и супи. Други принадлежности за колбаси разширяват обхвата на използване на уреда. Двете скорости, в допълнение към функцията “Реверс”, повишават удобството и контрола в процеса на работа.

10

Месомелачка Heinner Black Tail MG-D1800BK

Heinner Black Tail MG-D1800BK е универсална месомелачка, която осигурява производителност. Захранва се от 1800W мотор, който осигурява стабилна и ефективна работа за приготвяне на различни месни ястия.

Този уред позволява приготвянето на специалитети у дома с помощта на аксесоари за колбаси и кебапчета. Острието от неръждаема стомана гарантира точност на смилане, а двата различни размера на ситото осигуряват различни текстури на смилане.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart