10 машини за вакуумиране на храна

За 2024

Трябва ли ви добра машина за вакуумиране на храна? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Машина за вакуумиране на храна Laica VT3119, 110W, Черен/Сив

Тази машина за вакуумиране на храна е лесна за използване и идеална за всеки дом.

LAICA VT3119 е напълно автоматична, безопасна и лесна за използване. Може да вакуумира и съхранява всички видове храни, като ги предпазва от въздуха и запазва свежестта и качеството им до 5 пъти повече. Това означава, че можете да се насладите на естествения вкус на храната дори след няколко дни.

Този продукт е проектиран да се използва с контейнери и разполага с термична защита и заключваща дръжка. Тавата за течности може да се сваля и да се мие, а уредът има способността само да запечатва, да работи като контейнер, да създава частичен вакуум или да работи с ръчен импулсен вакуум.

Устройството се управлява от пет бутона и разполага с 6-LED дисплей на капака, който показва избрания процес. За по-лесна употреба Laica VT3119 е оборудван с нож за лесно рязане до правилния размер.

2

Foodsaver FFS005X-01, 28 см, 3 Скорости

Тази машина за вакуумиране на крана ще запази храната ви много по-свежа за много по-дълго от другите методи за съхранение!

Foodsaver FFS005X-01 помага за запазването на храната свежа, като я затваря в херметична торба. Използва се лесно – просто поставете храната си в торба, а машината ще свърши останалото.

Предлага два режима на запечатване, един за суха храна и един за мокра храна. Освен това има тава за събиране на излишната влага или течност, която излиза по време на процеса на запечатване. Има три скорости на засмукване и “импулсна” функция, за да запази най-крехката ви свежа храна.

Компактният дизайн на тази машина sous vide означава, че тя не заема много място във вашата кухня и може да се съхранява изправена.

3

Машина за вакуумиране Foodsaver, FFS014X-01

При вакуумно затваряне въздухът се отстранява от храната, което запазва свежестта й до 5 пъти по-дълго във фризер, хладилник или кухненски шкаф.

Уредът за вакуумиране е лесен за използване и се предлага с конектор за аксесоари, който е съвместим с всички аксесоари FoodSaver, както и тава за събиране на течност, подходяща за миене в съдомиялна.

FoodSaver FFS014X е проектиран да бъде тънък и компактен и може да се съхранява вертикално, за да спести място във всеки размер кухня.

4

Уред за вакуумиране FoodSaver FFS017X-01, 1 скорост, 28 см

Тази машина е чудесна за запазване на храната свежа за по-дълго време. Има автоматичен процес на вакуумиране и запечатване и може да се използва с торбички и контейнери за прясна храна. Освен това има интегриран ролков лагер и нож за създаване на подходящи торбички, както и настройка за вакуум за мокри и сухи храни.

Чудесна за удължаване на свежестта на зеленчуци, салати, колбаси, твърдо сирене, готови ястия и остатъци. Настройката за фризер предпазва загубата на вкус. А настройката на кухненския шкаф запазва пастата, ориза, сладкишите и кафените зърна свежи за по-дълго време.

Този уред също има издърпваща се връзка за аксесоари за контейнери, бърза функция за мариниране, капачки за бутилки за течности (олио, вино), торбички и тава за отцеждане.

5

Машина за вакуумиране на храна CASO VC10

Машина за вакуумиране на храна CASO VC10 е универсален и лесен за използване уред, който може да ви помогне да запазите храната свежа до 8 пъти по-дълго. Със своята регулируема сила на вакуум и възможност за запечатване на торби с различни размери, VC10 е идеален за консервиране на остатъци, мариноване на месо или подготовка на зеленчуци за готвене sous-vide. Благодарение на компактния си дизайн, VC10 може лесно да се съхранява във всяка кухня.

6

Jata EV1026

Професионална машина Jata EV1026 е най-доброто решение за запазване на свежестта и хранителните вещества на вашата храна до 5 пъти по-дълго!

С мощност от 130 вата и ръчен режим на работа, Jata EV1026 може бързо и лесно да опакова храната ви под вакуум и да я запечата за хигиенично и безопасно съхранение. Машината е с капацитет на помпата 12 л/мин. и ръчна вакуумна система с мощност на засмукване до 0,85 bar. Освен това има време за заваряване от само 6 секунди за сухи храни и 9 секунди за сосове, което гарантира, че вашата храна ще остане свежа и вкусна за по-дълго време.

Jata EV1026 е оборудвана с водоустойчива и гъвкава функция, която предотвратява деформацията на деликатните храни. Освен това има вградена функция за навиване на кабела, което я прави лесна за съхранение, когато не се използва.

Една от уникалните характеристики на Jata EV1026 е функцията му за мариноване, която помага за подобряване на вкуса на вашата храна. Включва и херметически затворен контейнер с индикатор за датата на балсамиране, което улеснява проследяването на свежестта на вашата храна. Коутуята е с капацитет 1 литър и е безопасна за използване в съдомиялна машина и микровълнова фурна.

7

Laica VT3225, 18 л/мин, Pulse Vacuum

Ако искате машина за вакуумиране на храна, която работи наистина добре, VT3225 Laica е чудесен избор. Има много функции, които са предназначени да ви помогнат да запазите храната си свежа за по-дълго време.

VT3225 Laica има специален бутон за бързо мариноване на храната. Има и бутон за вакуумиране в кутии. Бутонът Pulse/Vacuum стартира машината да засмуква въздух, когато го натиснете, и спира, когато го пуснете. Бутонът за запечатване е само за запечатване на храна. Има и индикатор за напредък, който показва докъде е стигнала машината в процеса.

Машината разполага с бутон “Вакуум”, който ви позволява да избирате количеството сила на засмукване.

Благодарение на двойната всмукателна мощност, VT3225 е идеалното решение за консервиране на всякакъв вид продукти.

VT3225 Laica има настройка за тройно запечатване, която ви позволява да изберете времето за запечатване въз основа на вида храна, която опаковате. С бутона “Sealing SET” можете да изберете “1” за сухи храни като хляб, тестени изделия, бисквити и други подобни, които изискват кратко време за запечатване. За влажни храни, които съдържат течности и влага, като плодове, зеленчуци и сушени меса, които изискват по-дълго време за запечатване, можете да изберете “2”. Междувременно, за мокри храни или храни с много влажност, като например варено месо и зеленчуци, които изискват продължително време за запечатване, можете да изберете “3”.

VT3225 Laica може да ви помогне да запазите храната си свежа за по-дълго време. Има настройка за тройно запечатване и импулсен/вакуумен ключ, който можете да използвате, за да персонализирате процеса на вакуумиране и запечатване, за да отговаря на вашите нужди.

8

FoodSaver FFS002X-01 Compact

FoodSaver FFS002X-01 Compact ще ви помогне да запазите храната си свежа за по-дълго време. Просто заредете торба с вашите остатъци или друга храна, поставете я в уплътнителя и натиснете бутона. Операцията с едно докосване ще премахне целия въздух, ще запечата торбичката и ще ви даде спокойствието да знаете, че храната ви ще остане свежа за по-дълъг период от време.

Ако искате да запазите храната си свежа за по-дълго време, можете да я замразите с помощта на FoodSaver. Тази машина ще ви помогне да предотвратите изгаряния във фризера и ще запази храната ви свежа. Можете също така да използвате тези торбички в sous vide машина или вряща вода. Този актуализиран уплътнител се отличава с тънък дизайн, идеален за съхранение във всяка кухня. Може дори да се съхранява вертикално, за да ви спести ценно място в шкафа.

FoodSaver имат мисия да направят така, че любимите ви храни да издържат възможно най-дълго. За да направят това, те създадоха набор от иновативни продукти, включително торби за съхранение, контейнери и вакуумни уплътнители. Тези продукти са предназначени да запазят храната ви свежа за два пъти по-дълго време. Ако искате да намалите хранителните отпадъци и да запазите повече храна, тези уреди са от съществено значение.

9

Машина за вакуумиране на храна LUND

Тази машина за вакуумиране на храна е произведена от LUND, доверена марка, която произвежда качествени кухненски уреди.

Уредът е мощен и лесен за използване. Страхотен е за поддържане на храната свежа и предотвратяване на развалянето й.

Lund 67882 е безопасен и лесен за използване уред със светлинен индикатор и предпазен ключ. Стабилната му работа се дължи на гумените крачета, което го прави идеален за ежедневна употреба.

реда работи както с изрязани торбички, така и с ролка, като ви дава гъвкавост и удобство.

С четири различни бутона можете лесно да контролирате процеса на вакуумиране. Импулсният бутон е перфектен за деликатни храни, а бутонът за незабавно залепване ви позволява незабавно да спрете процеса на вакуумиране.

Със своя мощен мотор, лесна употреба и гъвкави функции, той е чудесно допълнение към всяка кухня.

10

Машина за вакуумиране на храна Electrolux E4VS1-4AG

Electrolux E4VS1-4AG е по-малка от повечето други, което я прави лесна за съхранение и използване всеки ден. Въпреки че е малка, тя има разширени функции, които са лесни за използване.

Машината Vac & Seal може лесно да вакуумира вашата храна. Или, ако искате, можете да използвате ръчната функция, за да създадете свой собствен режим.

Тази машина е проектирана да поддържа вашата храна свежа и пълна с вкус. Идеална е както за готвени, така и за пресни храни, за да можете да се наслаждавате на любимите си ястия по-дълго.

Идеална е за техника за готвене, наречена Sous Vide. Тази техника подобрява вкуса на храната и ви позволява да опитате нови методи на готвене.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart