10 Най-добри масажори за крака

За 2024

Трябва ли Ви добър масажор за крака? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Масажор за крака VibroLegs

Масажор за крака VibroLegs
виж цената
Провери наличност

Подърете си релаксиращ масаж на краката с VibroLegs, за да се почувствате освежени и спокойни. Осцилацията и акупресурата спомагат за релаксиращи и здрави крака. Масажирането с въртяща се акупресура ще помогне да се почиствате по-добре след тежък и изморителен ден.

Можете да избирате между 4 програми или 10 нива на скорост. Подложките за крачета са подвижни и улесняват почистването.

VibroLegs е лесен за съхранение и достатъчно малък, за да се побере в малка чанта. Този текст е преведен на английски език. Краката се използват много и тук идва уникалната комбинация от трептене и акупресура. Тази комбинация е особено ефективна за отпускащи и живи крака, тъй като стимулира мускулите на краката чрез трептене. Освен това подложките за крака могат да се отстранят за лесно почистване.

VibroLegs характеристики

 • Вибромасаж, трептене и акупресура
 • 4 програми
 • 10 нива на скорост
2

Масажор за крака Beurer FM 60

Масажор за крака Beurer FM 60
виж цената
Провери наличност

Шиацу масажор за крака Beurer FM60 има шест тройни глави по три на крак, осигурявайки мощен масаж, който е много ефективен за тези, които имат тригерни точки в краката си.

Може да Ви помогне да успокоите краката си от всякаква болка или напрежение, а също така може да помогне за насърчаване на кръвообръщението. Терапията се основава на японската традиция Шиацу, която използва техники на натиск и месене, за да помогне на тялото да се почувства облекчено от стреса. Твърди се също, че ободрява и успокоява тялото.

Beurer FM60 е уред за масажи, който Ви помага да получите облекчение от стреса и болките в собствения си дом. Отличава се с изключителен дизайн, който го прави лесен за използване.

Beurer разпространява само най-добрите продукти, които ще са от полза за вашето здраве и благополучие, което ги прави известна марка за здраве и благополучие.

Устройството може да се регулира така, че да е на удобна за вас височина и ъгъл. Масажните глави са покрити с мрежеста тъкан, така че масажът е плавен и удобен.

Масажирането ще продължи 15 минути, като потребителя може да постигне най-много ползи, като използва това време за отпускане на тялото си и да повиши кръвообращението.

Ако чувствате краката си студени, можете да активирате функцията за затопляне, за да се чувствате още по-добре.

Beurer FM 60 характеристики

 • Регулиране
 • Включване / изключване на инфрачервената топлина
 • 2 скорости
3

Масажор за крака Fit King S9015

Масажор за крака Fit King S9015
виж цената
Провери наличност

Този масажор за крака и стъпала с въздушно налягане има две големи въздушни възглавници, които могат да масажират повече области на краката и прасците. Освен това големите въздушни възглавници могат да помогнат за облекчаване на умората и подобряване на кръвообращението.

Уредът за масаж на крака и стъпала има две нива на загряване на колената. Можете да го изключите отделно. Васажор за крака Fit King S9015 има три режима на масажиране с десет различни техники и методи.

Този модел е идеален за използване при различни нужди.

Fit King S9015 характеристики

 • 3 скорости
 • 10 вида масаж
 • 3 различни режима
4

Масажор за крака и стъпала Шиацу Zenet Zet-763

Масажор за крака и стъпала Шиацу Zenet Zet-763
виж цената
Провери наличност

С ръчен режим можете да насочвате различни области на тялото си с регулируема скорост и две различни посоки на масажиране. Това улеснява намирането на перфектния масаж за вас.

Има автоматична програма за масаж с три режима за избор, както и ръкави, които могат да се свалят и перат.

Цикълът на масаж също може да се регулира до 15 минути, с функция за автоматично изключване.

Дизайнът и оформлението на този масажен уред са специално пригодени да отговарят на нуждите на отделните крака, което го прави лесен за използване от всеки.

Има три настройки за скорост (ниска, средна и висока), както и три режима на масаж.

Zenet Zet-763 характеристики

 • Функция за подгряване
 • Вибромасаж
 • Регулиране на скоростта
 • Акупунктура
5

Medisana FM 900 Premium

Medisana FM 900 Premium
виж цената
Провери наличност

Кажете сбогом на уморените, стресирани крака. Отпуснете се и се насладете на усещането за дълбока релаксация. Този масажор за крака Medisana FM 900 Premium може да Ви направи масаж и да Ви помогне да се отпуснете, благодарение на своята акупресурна функция. Масажните глави насърчават енергийния поток, вдъхновен от традиционната китайска медицина.

Компресионният масаж специално масажира свода на стъпалото. Medisana FM 900 Premium има три нива на интензивност, които могат да помогнат за насърчаване на циркулацията и облекчаване на уморените крака.

Топлинната функция позволява напрежението да бъде насочено към определени зони, което помага за разхлабване на стегнатите мускули.

Автоматичното изключване след 15 минути и лесната за поддръжка материя, която може да се пере, допълват функциите на този продукт.

Medisana FM 900 Premium характеристики

 • Акупресурен, компресионен масаж
 • 3 нива на интензитет
 • Затопляща функция
6

OEM Shiatsu

OEM Shiatsu
виж цената
Провери наличност

Искате да премахнете стреса и да се отпуснете? Този масажор за крака е идеален за тази работа! Той е удобен и предназначен за домашна употреба, така че можете да се грижите за себе си, без да се налага да посещавате масажен салон. Освен това е идеален за облекчаване на стреса и за отлично чувство. Може да помогне за увеличаване на подвижността на ставите и за подобряване на здравето.

Функцията за независимо загряване може да помогне за облекчаване на напрежението и освобождаване на стегнатите мускули. Този масажор за крака е предназначен да осигури мощно облекчение на уморените мускули и да подобри притока на кръв. Той се фокусира специално върху предната половина на стъпалото, която обикновено носи най-голяма тежест. Електрическият масажор за крака разполага с удобно управление и свалящ се дишащ капак, който улеснява поддържането му.

OEM Shiatsu характеристики

 • 3 степени на интензивност
 • Функция за нагряване
7

Масажор на крака Beurer FM 90

Масажор на крака Beurer FM 90
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Искате ли да отпуснете краката си? Масажът с въздушна компресия може да помогне с това! Този уред има три настройки за интензитет, от които можете да избирате, така че можете да намерите идеалното ниво за облекчение според вашите нужди.

Отоплителната функция е лесен начин за затопляне на студените пръсти и стимулиране на дълбока мускулна релаксация и насърчаване на циркулацията.

Шиацу масажът е вид масаж, който използва точки на натиск за облекчаване на напрежението и насърчаване на цялостно усещане за благополучие.

Можете да избирате между три програми или три настройки за интензивност на въздушното налягане. Масажорът за крака Beurer FM 90 е чудесен начин да отпуснете краката и мускулите си.

Beurer FM 90 характеристики

 • 3 нива на интензивност
 • 3 програми
8

Beurer FM150

Beurer FM150
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Масажор за крака BEURER FM150 може да помогне за отпускане на напрегнатите мускули на краката, да подобри кръвообращението, да помогне при проблеми с вените и да облекчи болката в прасците.

Компресионният масаж на краката може да помогне за облекчаване на болката и напрежението в краката. Този тип масаж използва натиск и масаж, за да помогне за намаляване на подуването и подобряване на кръвообращението.

Възглавниците за крака се надуват и изпускат лесно, което ги прави идеални за различни масажни нужди. Те разполагат с постоянно регулируема интензивност на масажа, което ги прави идеални за всеки.

Функцията на таймера Ви позволява да настроите за определен период от време, минути или часове. Това може да бъде полезно, ако трябва да засечете нещо или ако трябва да следите определен период от време.

Beurer FM150 характеристики

 • Без стъпково регулиране на интензитета
 • Бутон STOP за безопасност
9

Medisana, FM 883 88396

Medisana, FM 883 88396
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Този масажор за крака Medisana FM 883 може да Ви помогне да отпуснете краката си и да им позволите да дишат отново.

Благодарение на Шиацу масажа, ходилата и петите могат да се отпуснат и презаредят. На масажните сесии можете да се насладите по два различни начина – в зависимост от това как се чувствате в момента.

Medisana FM 883 има функция за инфрачервена светлина и топлина, която може да бъде включена във всички масажни глави, както и функция за облекчаване на напрежението, която може да се активира в определени глави.

Има две регулируеми на височина крачета за лесно регулиране на масажната му позиция. Това улеснява персонализирането на масажа според вашите нужди.

Medisana, FM 883 88396 характеристики

 • Дясна и лява зона за масаж
 • Бутон за избор на режим на работа с индикаторна лампа
 • Дръжки за носене
 • Две регулируеми на височина крачета
 • Ключ за включване/изключване
10

Масажна вана за крака MPM MMS-03

Масажна вана за крака MPM MMS-03
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Масажът с въздушни мехурчета е нежен начин за масажиране на краката, който може да Ви помогне да се отпуснете или да Ви подготви за педикюр.

Вградената инфрачервена светлина в този масажор за крака MPM MMS-03 помага за подобряване на кръвообращението в краката Ви.

Уреда разполага с шест ролки, които ще масажират краката Ви. Има три режима на масаж: вибрация, инфрачервен и температурен. Освен това има и мехурчета.

Контролният бутон за режима в горната част позволява да избирате между различни видове масаж, което е чудесно за персонализирана грижа за краката Ви.

Има капацитет от 5,6 литра, така че можете да се насладите на дълга масажна сесия. Неплъзгащата се основа гарантира, че той остава неподвижен по време на употреба, особено по време на вибрационен масаж. Това го предпазва от движение и причиняване на дискомфорт.

MPM MMS-03 характеристики

 • 3 функции
 • 6 ролки
 • Мехурчета
 • Инфрачервена светлина
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart