10 Най-добри масажори за гръб

За 2024

Трябва ли ви добър масажор за гръб? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Масажор за гръб Medisana MCG 820

Масажор за гръб Shiatsu MCG 820 е чудесен начин да превърнете всеки фотьойл в релаксиращ оазис. Прецизният шиацу масаж е идеален за постигане на холистична релаксация, благодарение на меките гел глави. Пружинните масажиращи глави също нежно масажират областта на шията.

С удобното дистанционно управление можете лесно да включвате функциите за червена светлина и топлина, както и да регулирате функциите за масаж по ваш вкус. Можете да избирате от общо три масажни зони и три интензитета на акупресурен масаж.

Medisana MCG 820 Comfort е устройство, което е проектирано да се използва на висок стол или фотьойл. Закрепва се към стола чрез закопчалки на гърба и е с тегло приблизително 7 кг. Размерите на седалката са 84 x 19 x 48 см. и има консумация на енергия от 40 вата и изисква захранване от 220 – 240 V~ 50-60Hz. Винаги го проверявайте за повреди преди употреба и не се опитвайте да използвате дефектен модул.

2

Шиацу масажор за гръб, врат, крака Branded, със затопляне

Шиацу масажор Branded за врат , рамена , крака и гръб със затопляне, Черен
Избери Шиацу масажор Branded за врат, рамена, крака и гръб със затопляне, Черен от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Този масажор има дълги дръжки с каишки и регулируема интензивност, така че можете да насочвате към труднодостъпни зони и да персонализирате натиска по ваш вкус. Освен това има 8 масажни възли за шиацу с дълбоко месене и усъвършенствана топлинна функция за успокояване на мускулната болка и насърчаване на кръвообращението.

Плюс това, 3D ротационният масажор с месене променя посоките си автоматично всяка минута, което го прави още по-ефективен при облекчаване на болката. И накрая, той е безопасен за използване със защита от прегряване и 20-минутно автоматично изключване и произвежда много малко шум, така че можете да се насладите на вашата масажна терапия, без да бъдете обезпокоявани.

3

Масажор гръб и шия Beurer MG 254

Масажор Beurer MG 254 Пълен отпускащ масаж на гърба и шията
Избери Масажор Beurer MG 254 Пълен отпускащ масаж на гърба и шията от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Тази шиацу масажна възглавница за седалка е идеална за отпускане на мускулите ви у дома или в офиса.

С четири въртящи се масажни глави и два пръста за шиацу масаж, тя може да помогне за облекчаване на напрежението и дискомфорта. Възглавницата също така може да се регулира на височина, за да се адаптира към вашия размер, и има два индивидуално регулируеми интензитета на масажа и функция за превключване на светлина и топлина.

Изработена е от твърд гръб и дишаща мрежеста и неопренова повърхност, с гъвкави ремъци за закопчаване за удобно прилягане. Също така е проектирана да пасне на вашия стол, фотьойл или друга мебел за сядане, с размери 82 x 43 x 13 см (Д x Ш x В) за облегалката и 38 x 39 x 2 см за седалката.

4

 CF-2508 с нагряване и различни програми

Масажна подложка CF-2508 с нагряване и различни програми за масаж
Избери Масажна подложка CF-2508 с нагряване и различни програми за масаж от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

CF-2508 е масажираща седалка с контролер и захранващ адаптер. Има подвижна облегалка за глава и предлага шиацу масаж на четири зони в областта на гърба, както и шведски масаж на две зони в областта на гърба.

Има три режима на шиацу масаж (цял гръб, горна част на гърба и долна част на гърба), два режима на шведски потупващ масаж (продължителен и пулсиращ с прекъсване) и три нива на вибриращ масаж на седалката (лек, среден и интензивен). CF-2508 има и функция за затопляне, а размерите му са 11×47.5×14.5cm. Тежи 4,5 кг.

5

Lila Care

Уред за масаж Lila Care, За гръб/рамене/крака/ръце/шия/корем, 6 подвижни глави, Сив, 24 W
Избери Уред за масаж Lila Care, За гръб/рамене/крака/ръце/шия/корем, 6 подвижни глави, Сив, 24 W от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Този масажор за гръб е с дизайн, който дава възможността да се насладите на изживяване с дълбок масаж у дома, в колата или в офиса, по всяко време. Неговият мощен мотор и предпазен дизайн могат ефективно да облекчат мускулната болка и се доставя с 6 взаимозаменяеми масажиращи възли, които помагат за отпускане и облекчаване на болката в различни области на тялото.

Освен това има и 6 регулируеми скорости, така че можете да персонализирате вашето масажно изживяване по ваш вкус. И накрая, неговият ергономичен дизайн го прави лесен за хващане и използване и му помага да се плъзга гладко върху различни части на тялото.

6

Универсален Масажор за Цяло Тяло REXTON CF-6605

Универсален Масажор за Цяло Тяло REXTON CF-6605, Шиацу, 3D Тапинг Масаж
Избери Универсален Масажор за Цяло Тяло REXTON CF-6605, Шиацу, 3D Тапинг Масаж от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Масажорът Rexton CF-6605 е универсален и достъпен вариант, който може да замени професионалния масажист. Предлага два вида масаж – шиацу с разбъркване и комбинация от шиацу с потупване – които проникват дълбоко в отделните слоеве на мускулите, стимулирайки кръвообращението. Освен това има потупващ масажен механизъм и функция за нагряване за разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на притока на кръв.

Масажорът е облицован със свалящ се, дишащ калъф, който може да се пере и почиства. 15-минутната програма гарантира максимален релакс и комфорт.

7

MG70 Beurer

Уред за масаж с инфрачервена светлина MG70 Beurer
Избери Уред за масаж с инфрачервена светлина MG70 Beurer от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Инфрачервеният пулсиращ масажор Beurer може да се използва със или без масажираща глава и се доставя с 2 масажиращи приставки, от които да избирате. Можете допълнително да променяте интензитета на масажа според нуждите, като увеличите или намалите натиска, прилаган върху масажора по време на масажната сесия.

Инфрачервеният пулсиращ масажор за тяло MG70 на Beurer има дълга дръжка, която ви позволява да достигнете до всички части на тялото си. Ако обаче предпочитате масажор, който е плътно прикрепен към дланта ви, можете да премахнете дръжката.

Beurer MG70 разполага с мощен потупващ масаж за подобрена ефективност. Перкусионната масажна глава осигурява допълнителна успокояваща и релаксираща терапия за болки и уморени мускули. Подвижната удължителна дръжка се грижи за недостъпните зони на гърба и краката. Отстранете дръжката за директно и мощно приложение върху достъпни зони. Основното устройство разполага с примка за ръка с велкро закопчалка.

8

Beurer MG 40

Инфрачервен уред за масаж Beurer MG 40, 3 аксесоара
Избери Инфрачервен уред за масаж Beurer MG 40, 3 аксесоара от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Това е ръчен масажор, който вибрира, за да ви помогне да се отпуснете и да се почувствате по-добре. Има въртяща се глава, така че можете да достигнете до всички различни части на тялото си, и се доставя с четири различни приставки за различни видове масаж.

MG40 е масажно устройство, което може да се използва за отпускане и подмладяване на тялото ви. Има въртяща се глава и регулируема дръжка, което улеснява насочването към определени зони. Има четири различни приставки, които можете да използвате, за да персонализирате масажа, и можете също да включите инфрачервена топлина, за да направите изживяването по-интензивно.

Масажорът може да се използва на гърба, гръбнака и краката. За да го използвате, вие го насочвате към зоната, която искате да масажирате с една или две ръце. Можете да сте седнали, изправени или легнали, докато масажирате.

Въртящата се глава на това масажно устройство ви позволява да насочите конкретно място от тялото си за по-интензивен масаж.

Функцията за инфрачервена топлина може да направи масажа още по-отпускащ и уютен, като затопля повърхността на кожата и насърчава циркулацията. Това позволява масажът да достигне до по-дълбоки слоеве на тъканите и мускулите.

Вибрационният масаж е вид масаж, който използва машина за вибриране на мускулите на човека.

Масажорът се чувства добре и помага за отпускане на мускулите и освобождаване от напрежението. Можете да направите масажа повече или по-малко интензивен, като натиснете по-силно или по-леко.

9

ZET-711

Ръчен масажор за тяло с нефрит ZET-711
Избери Ръчен масажор за тяло с нефрит ZET-711 от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Това е масажор, който може да ви помогне да се отпуснете. Има различни настройки, от които можете да избирате, в зависимост от това как искате да се чувствате.

Ръчният вибрационен масажор Zenet Zet-711 Jade е отличен избор за подарък на любим човек или приятел. Той има много предимства, като регулиране на кръвното налягане, ефективна борба с хроничния артрит, намаляване на тревожността и депресията.

ZET-711 има много различни функции, които го правят чудесен избор за всеки, който търси масажор. Има вградена функция за нагряване, която може да ви помогне да отпуснете мускулите си, както и функция за вибрация, която може да помогне за облекчаване на всяко напрежение, което може да почувствате.

Това устройство може да ви направи масаж, като вибрира върху кожата ви. Освен това има функция за горещ компрес, за да ви успокои. Има няколко нива на интензивност на масажа, от които можете да избирате, така че можете да персонализирате изживяването си. Дръжката е удобна за хващане, а уредът може да се използва върху всяка част от тялото ви.

Масажирането с това устройство може да помогне за стимулиране на кръвообращението и ускоряване на метаболизма ви. Също така може да помогне за отпускане и облекчаване на мускулното напрежение.

10

Масажор за гръб Medisana MM825 88955

Масажната постелка Medisana има четири различни зони за масаж, от които можете да избирате, включително горната и долната част на гърба, както и горната и долната част на краката. Има две нива на интензивност за всяка масажна зона и общо пет различни програми за масаж.

Можете също така да свържете постелката към функция за нагряване, която автоматично ще се изключи след 15 минути. Постелката се предлага и с меко, пухкаво покритие от полар и удобен страничен джоб за дистанционното управление.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart