10 Най-добри малки хладилници

За 2024

Трябва ли ви добър малък хладилник? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Малък хладилник Liebherr TPesf 1714 Comfort

Малък хладилник Liebherr TPesf 1714 Comfort
виж цената
Провери наличност

Този хладилник Liebherr е първокласен уред, включващ най-новите технологии и впечатляващо, интелигентно сребристо покритие. Той се отличава във всяка кухня със своя елегантен дизайн. Предлага набор от функции, включително подвижен рафт, функция SuperFrost и 4-звездно фризерно отделение, които правят живота ви прост и безгрижен.

Liebherr TPesf 1714 Comfort е проектиран да минимизира звука, излъчван от неговите механични елементи, осигурявайки повишен комфорт за вас и вашето домакинство. Функцията му за безшумна работа е особено важна вечер или когато кухнята е свързана с всекидневната.

TPesf 1714 Comfort е енергийно ефективен, с консумация на енергия от 146 Kwh годишно. Неговият хладилник има нетен капацитет от 125 литра и кутия за лед с нетен капацитет от 18 литра (0,6 кубически фута). Общият нетен капацитет е 143 литра. Нивото на шум е 37 децибела, а вратата е от неръждаема стомана.

2

Малък хладилник Liebherr Tb 1400

Малък хладилник Liebherr Tb 1400
виж цената
Провери наличност

Този малък хладилник Liebherr е атрактивен уред, който е снабден с най-новите технологии и се отличава с черно покритие и елегантен дизайн. Той се откроява във всяка кухня и има функции, които правят живота ви прост и безгрижен, като обръщащи се панти на вратите и прозрачни контейнери за зеленчуци.

Liebherr Tb 1400 е стилен черен хладилник подходящ за позициониране под плота с ширина 50 см и нетен обем от 136 литра. Разполага с голяма прозрачна кошница за зеленчуци, която осигурява достатъчно място за организиране на плодове и зеленчуци и е лесна за почистване. Четирите рафта от закалено стъкло са облицовани с метал, а горните три рафта са с регулируема височина.

Този хладилник е енергийно ефективен, с консумация на енергия от 118 Kwh на година. Неговият хладилник има нетен капацитет от 136 литра. Нивото на шум е 38 децибела, а вратата е от неръждаема стомана.

3

Малък хладилник HANSA FD207.4

Малък хладилник HANSA FD207.4
виж цената
Провери наличност

Хладилникът HANSA FD207.4 разполага с впечатляващ капацитет от 138 литра, включително 2 регулируеми рафта, 3 балкона с врати на хладилника и чекмедже за салата. Това осигурява достатъчно място за съхранение на всички ваши любими храни. Чекмеджето за чистачка е предназначено да запази вашите плодове и зеленчуци свежи възможно най-дълго.

Този хладилник също така разполага с обръщащи се панти на вратата, което го прави лесен за адаптиране към вашата съществуваща кухня. Неговото LED осветление улеснява намирането на вашата храна дори на тъмно, идеално за среднощна закуска. Автоматичното размразяване премахва необходимостта от ръчно размразяване, като гарантира, че няма натрупване на лед.

HANSA FD207.4 е енергийно ефективен с консумация на енергия от 190 Kwh годишно. Неговият хладилник има нетен капацитет от 98 литра и фризер с нетен капацитет от 40 литра, за общ нетен капацитет от 138 литра. Нивото на шум е 40 децибела, а вратата е от неръждаема стомана.

4

Малък хладилник с 1 врата Daewoo FN-146HEB

Малък хладилник с 1 врата Daewoo FN-146HEB
виж цената
Провери наличност

Този малък хладилник Daewoo FN-146HEB предлага място за 5 торби пресни продукти, което ви улеснява да се запасите с любимите си храни. Интериорът включва два рафта, за да ви помогне да организирате храната си, и кутия за сладолед за тези забавни петъчни вечери. Освен това чекмеджето за зеленчуци ви позволява да съхранявате вашите в добри условия. Вратата също може да се обръща, така че можете да смените пантите и да я отворите наляво или надясно.

Нетен обем на хладилника: 128 литра

5

Хладилник с 1 врата Liebherr Ksl 2834 Comfort

Liebherr Ksl 2834 Comfort
виж цената
Провери наличност

Liebherr Ksl 2834 Comfort е стилен сребрист малък хладилник с височина 140 см. Той може да се похвали с 250-литров нетен капацитет, който включва 229-литрово хладилно отделение и 21-литрово фризерно отделение. Използва 197 kWh електроенергия годишно. Прозрачните контейнери за зеленчуци предлагат достатъчно място за организирано съхранение на плодове и зеленчуци и се почистват лесно. 4-те рафта от закалено стъкло, включително горните три с регулируема височина, са облицовани с метал и има хромирана поставка за бутилки, за да съхранявате вашето вино.

Консумация на енергия: 197 Kwh на година
Нетен обем на хладилника: 229 литра
Нетен капацитет на фризера: 21 литра
Общ нетен капацитет: 250 литра
Ниво на шум: 37 Db
Врата от неръждаема стомана

6

Малък хладилник за вграждане с 1 врата Bosch KUL15ADF0

Хладилник за вграждане с 1 врата Bosch KUL15ADF0
виж цената
Провери наличност

Bosch KUL15ADF0 е компактен хладилник, подходящ за съхранение на хранителни продукти за 1-2 души. Разполага с малко фризерно отделение за съхранение на продукти като половин хляб и малко сладолед. Цифровият регулатор на температурата позволява повече опции за контрол на температурата, а гофрираното дъно MultiBox запазва свежите плодове и зеленчуци за по-дълго време. Системата за плавно затваряне гарантира, че вратата се затваря внимателно и автоматично под ъгъл от 20 градуса или по-малко, за да предотврати случайното ѝ оставяне отворена.

Консумация на енергия: 180 Kwh на година
Нетен обем на хладилника: 108 литра
Нетен капацитет на ледената кутия: 15 литра
Общ нетен капацитет: 123 литра
Ниво на шум: 38 Db

7

Малък хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh

Малък хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Liebherr IRBd 4020 Plus BioFresh е хладилник за граждани със кутии BioFresh за плодове и зеленчуци и месни и млечни продукти. Температурата в кутията за плодове и зеленчуци е близо до 0°C, а херметичното затваряне осигурява постоянна влажност, което е идеалното място за съхранение на деликатни храни. Температурата в кутията за месо и млечни продукти също е близо до 0°C, идеална за съхранение в деликатни храни. Liebherr може да бъде надграден със SmartDeviceBox за връзка с интернет, а сензорният дисплей позволява лесна и интуитивна работа. SoftSystem гарантира, че вратата се затваря меко и тихо, а LED осветлението на тавана осигурява добра осветена вътрешна гледка.

Консумация на енергия: 116 Kwh на година
Нетен обем на хладилника: 157 литра
Общ нетен капацитет: 143 литра
Ниво на шум: 37 Db

8

Малък хладилник Star-Light FTTM-93FWH

Star-Light FTTM-93FWH
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Малкият хладилник Star-Light FTTM-93FWH е чудесно допълнение към вашата кухня. С 93-литров капацитет за съхранение, този хладилник Star-Light осигурява впечатляваща охлаждаща производителност, за да запази вашите нетрайни продукти свежи. Дизайнът с две врати намалява загубата на студен въздух, когато отворите хладилника и фризера едновременно. Отделенията на хладилника се охлаждат равномерно с интелигентната технология на Star-Light, която спомага за поддържането на перфектната температура. Елегантният и стилен външен вид на този хладилник съчетава практичност и дизайн, което го прави идеален за вашата модерна кухня. Обърнете внимание, че не идва с вътрешна светлина.

 • Консумация на енергия: 107 Kwh на година
 • Нетен капацитет на хладилника:93 литра
 • Нетен капацитет Icebox: 18 литра/0.6cuft
 • Ниво на шум: 37 Db
9

Хладилник Crown DF 111A

Crown DF 111A
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Crown DF 111A е 91-литров хладилник с една врата, идеален за един или двама души. Работи тихо с ниско ниво на шум от 41 db. Hoover е надеждно име в предоставянето на качествени продукти, които са модерни, надеждни, практични и лесни за използване. Най-новите технологии се използват при проектирането на перални машини Hoover, което прави живота ви по-лесен. Тази гама от хладилни продукти включва издръжливи и лесни за почистване стъклени рафтове с хромирана облицовка, регулируеми за съхранение на високи предмети. С енергиен рейтинг до A+, този екологичен продукт ви спестява пари от сметки.

 • Консумация на енергия: 110 Kwh на година
 • Нетен капацитет на хладилника: 91 литра
 • Нетен капацитет камера: 9 литра
 • Общ нетен капацитет: 100 литра
 • Ниво на шум: 41 Db
 • Врата от неръждаема стомана
10

Bomann VS 354

Bomann VS 354
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Домакинските уреди Bomann са модерни, оборудвани с най-новите технологии, ниска консумация и отлична изработка. Този малък хладилник Bomann защитава вашия бюджет и околната среда с ниска консумация на енергия (клас на ефективност A++). VS 354 има капацитет от 130 литра и разполага с два стъклени рафта с регулируема височина за индивидуално позициониране. С 3 рафта на вратите, тава за яйца и прозрачна купа за зеленчуци имате голямо разнообразие от възможности за съхранение. Сменяемата панта на вратата добавя допълнителна гъвкавост, а системата за автоматично размразяване предотвратява заледяване. Постоянно регулируемият термостат ви позволява да настроите температурата според вашите нужди, а регулируемите крачета осигуряват оптимално и безопасно стоене.

 • Консумация на енергия: 88 Kwh на година
 • Нетен капацитет на хладилника: 130 литра
 • Ниво на шум: 40 Db
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart