7 Най-добри магнитни чистачки за прозорци

За 2024

Трябва ли ви добра магнитна чистачка за прозорци? Разгледайте класацията ни с 7-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Чистачка за прозорци с магнит 18 – 30 мм

Чистачка за прозорци с магнит 18-30мм, ултра устойчива, почиства двете страни едновременно, за 2 листа стъкло - Бяло/Зелено

Всеки иска да има чисти прозорци без много усилие и това е времето на този уред за почистване на прозорци с магнит. Това устройство е създадено за изключително устойчиво почистване и ще почисти двете страни на прозореца наведнъж с по-бърза скорост. Идеален е за прозорци с две стъкла с дебелина между 18 и 30 мм. Уредът е в стилни цветове бяло и зелено, което е не само функционално, но и допринася за естетиката. Комплектът се състои от две кърпи за почистване, магнитна чистачка и предпазно въже, за да можете да го използвате без никакъв страх.

 • Магнитна чистачка: за стъкла с дебелина 20-30 мм
 • Цвят: Бяло и Зелено
 • Комплект: 2 x Кърпи, 1 x Магнитна чистачка, 1 x Предпазно въже
 • Особености: Почиства двете страни на прозореца едновременно
2

Магнитна чистачка за почистване на прозорци 20- 30 мм

Магнитна чистачка за почистване на прозорци с дебелина до 20-30 мм и вграден предпазен кабел, Бял / Оранжев цвят

Тази магнитната чистачка за стъкла с дебелина до 20-30 мм. се характеризира с мощния си магнит, който прави прозорците направо сухи. Цветовете бяло и оранжево не само внасят свежест, но и подчертават модерния дизайн на това устройство. Вграденият предпазен кабел, който идва с него, е предназначен да предотврати падане и да гарантира, че сте в безопасност. Внимавайте, докато използвате уреда, за да избегнете нараняване или счупване на стъклото.

 • Магнитна чистачка: за стъкла с дебелина 20-30 мм
 • Цвят: Бял и Оранжев
 • Вграден предпазен кабел: За допълнителна безопасност
 • Особености: Силен магнит за ефективно почистване
3

Многоцветна чистачка за предно стъкло

Магнитна чистачка за предно стъкло, ABS, 11,5 см, Многоцветна

Тази магнитна чистачка е идеалният избор за тези, които искат да имат лесен и бърз начин за почистване на предните стъкла на автомобилите си. Изработен от висококачествен ABS материал, той е здрав и ще издържи дълго време. Размерът ѝ е 11,5 см, което ѝ позволява да бъде удобна и компактна. Многоцветният дизайн прави по-приятно да вършите домашните си задължения.

8 Най-добри роботи за прозорци
Deal
Трябва ли ви добър робот за прозорци? Разгледайте класацията ни с 8-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията. Мнения и избор на модел HOBOT е високотехнологичен продукт, …
4

Магнитна чистачка за тънки прозорци 1-5мм, Matheus-WindowClean

Магнитна чистачка за тънки прозорци 1-5мм, Matheus-WindowClean

Matheus-WindowClean прави почистването на прозорци не само лесно, но и вълнуващо. Този нов продукт е специално предназначен за тънки прозорци с дебелина от 1-5 mm и ще ви позволи да почиствате едновременно отвътре и отвън, без да се налага да се движите от другата страна на прозореца. Този инструмент е изработен от висококачествен полипропилен, което го прави здрав и издръжлив, и има магнит и почистваща гума, за да осигури безупречно чист прозорец. Освен това, с четирите си полиестерни гъби, процесът на почистване също е по-ефективен. Предпазното въже ще се погрижи чистачката да не падне, за да се чувствате спокойни и сигурни при почистване. Фактът, че е удобен за потребителя и лесен за използване, прави Matheus-WindowClean най-добрият помощник в къщата.

 • Изработен от висококачествен полипропилен
 • Силен магнит и почистваща гума за ефективно почистване
 • Включва 4 полиестерни гъби за по-добро почистване
 • Предпазен кабел за допълнителна безопасност
 • Едновременно почиства прозорците отвътре и отвън
 • Удобен и лесен за използване
 • Приблизителни размери: 11,5 х 5,5 х 11 см
 • Подходящ за стъкло с максимална дебелина 0,5 см
5

Стъклочистачка MKT™ за почистване на прозорци

Стъклочистачка MKT™, Магнитна, За почистване на прозорци, Почистване на двете страни едновременно, Лилава

MKT™ Magnetic Glass Cleaner се предлага с магнит, който ви позволява да почиствате прозорците удобно и бързо. Чистачката е специално създадена за използване в модерни домове върху прозоречно стъкло с дебелина между 18 мм и 30 мм. Магнетизмът на MKT™ е много силен и това качество го прави идеалният избор за почистване на двете страни на прозореца едновременно с прецизност и лекота. Висококачествените материали гарантират, че техните продукти са издръжливи и дълготрайни, дори при тежка употреба. MKT™ направи революция в почистването на прозорци, като го направи по-удобно и ефективно от всякога, с авангарден дизайн и функционалност.

 • Внимателно проектирана за прозорци с дебелина между 18 и 30 мм
 • Силна магнитна система за стабилна адхезия и прецизно почистване
 • Изработена от висококачествени материали за дълготрайност
 • Позволява почистване на двете страни на прозореца едновременно
 • Лилав цвят за стилен и модерен вид
6

Магнитна чистачка за прозорци, Стъргалка С гъба, Дължина 23 cm

Магнитна чистачка

Открийте практичността и пестенето на време с магнитната чистачка за прозорци със скрепер и гъба, която е дълга 23 см. Това е правилният инструмент за тези, които искат да са сигурни, че прозорците им са винаги чисти без излишни усилия. С магнитната сила, удобството на скрепера и силната абсорбираща способност на гъба, този почистващ уред ще ви даде перфектен резултат от почистване с минимални усилия. Със своята лекота на използване и висока почистваща сила, този почистващ препарат ще се превърне в един от необходимите домакински аксесоари. Независимо дали почиствате леки замърсявания или поемате по-упоритите петна, тази магнитна чистачка за прозорци ще реши проблема ви винаги да имате кристално чисти прозорци.

7

Магнитна стъклочистачка, Две страни едновременно

Магнитна стъклочистачка, Две страни едновременно

Представяме ви уникалната магнитна чистачка за прозорци със специален дизайн, който ви позволява да почиствате прозорците си от две страни едновременно, без да се налага да излизате. Магнитната система, която е новост, ви позволява да постигнете перфектно почистване, дори и във вашата стая. Този инструмент е многофункционален; има две странични гъби и две ножчета, които ви позволяват да почиствате прозорците от всякакви замърсявания и ги прави кристално чисти. Продуктът е предназначен за използване върху прозорци с дебелина между 20 и 30 мм, което обхваща широка гама от единични и двойни стъклопакети, което го прави подходящ за всеки дом. Добавеното въже гарантира, че частта от устройството, която е отвън, няма да падне и да причини инцидент. Бързото почистване под течаща вода и високата якост при интензивна употреба правят този магнитен препарат за почистване на стъкла необходим помощник в домакинството.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart