10 Най-добри лостове за набиране

За 2024

Трябва ли ви добър лост за набиране? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Лост за набиране MAXIMA 310220, За монтаж на стена

Оборудвайте дома си с лост за набиране MAXIMA 310220, фитнес уред, предназначен за стенен монтаж. Тази универсална част може да превърне ъгъл на стаята ви във фитнес зала, позволявайки ви да тренирате гърба, раменете, гърдите, ръцете, трицепсите, бицепсите и дори корема.

Снабден с множество позиции за захващане, подплатен с мека пяна, той не само гарантира, че е удобен за ръцете ви, но също така предотвратява подхлъзване, причинено от пот.

Със своята здрава конструкция, той е достатъчно здрав дори за най-енергичните режими на упражнения. Освен това, лесния монтаж прави настройката лесна. Подарете на семейството си подобрение във фитнеса с този фантастичен уред.

2

Лост за набиране Kondition Voit, За врата, Мултифункционален, Sit-up/Push-up

Подобрете тренировките си за горната част на тялото с лост за набирания Kondition Voit. С многофункционален дизайн, тази универсална лента ви позволява да изпълнявате различни упражнения като набирания, лицеви опори, брадички, пропадания и коремни преси.

Той превръща всяка врата във вашата лична фитнес зала за секунди, като използва лост за задържане срещу касата, предотвратявайки повреда на вашата врата.

Предлагайки три позиции на захващане, тои уред поддържа максимално тегло от 100 кг, което гарантира, че можете да промените рутината си и да предизвикате мускулите си за по-ефективна тренировка.

3

Мобилен уред FITROOM за закрепване на каса на врата

Превърнете всяка врата във вашата тренировъчна станция този модел FITROOM. Предназначен за закрепване към каси на врати, този уред е иновативно решение за упражнения в комфорта на вашия дом.

Може да се използва като лост за набирания или коремни лости, което ви позволява да насочвате към различни мускулни групи. Неговата уникална кука за закрепване гарантира, че няма да повреди рамките на вратите, докато предната лента, покрита с мека пяна, гарантира комфорт и защита на вашите ръце.

Създаден да поддържа до 90 кг, той е идеален за хора, които търсят здрав и многофункционален фитнес уред.

4

Лост за стена с изчистен дизайн FITROOM

Лостът FITROOM предлага стилно, но ефективно решение за домашен фитнес. Той включва хоризонтален лост, който се простира в ръкохватка от двете страни, заедно с успоредни лостове, вървящи напред.

Позволява множество вариации на хват за набиране и брадичка за балансирана тренировка. Изработен от здрава българска стомана и завършен с черно прахово-полимерно покритие, здравата му конструкция може да издържи до 250 кг, което го прави издръжлив фитнес аксесоар за всеки дом.

5

Лост за набиране за таван FITROOM, 120 cm, (бял или черен)

Увеличете максимално вашата домашна тренировка с лоста за набиране за таван FITROOM. Предлага се в бяло или черно, този лост е изработен от висококачествена стомана и разполага с екологично чисти нехлъзгащи се дръжки.

Неговите четири монтажни отвора осигуряват голяма стабилност и твърдост, докато различните му дръжки позволяват широк спектър от упражнения. Издържащ до 250 кг, този лост за теглене на таван е универсално допълнение към вашия домашен фитнес.

6

Стойка с лост за набиране MAXIMA 310226, За монтаж на стена

Стойката с лост за набиране MAXIMA 310226 е всичко-в-едно фитнес решение за вашия дом. Създадена за стенен монтаж, тази лост за набиране има неплъзгаща се дръжка за удобен захват, заедно с дебели подложки от пяна за намаляване на умората.

Със своята тежка стоманена конструкция и здрава конструкция, той може да издържи тегло до 100 кг, осигурявайки както стабилност, така и издръжливост.

7

Лост за набиране Kondition Voit за врата

Лостът за набиране за врата Kondition Voit е универсално фитнес оборудване, което осигурява цялостна тренировка от комфорта на вашия дом.

Изработен от висококачествена стомана, той разполага с две неплъзгащи се дръжки от пяна за максимален захват и комфорт по време на вашите тренировки.

Неговите регулируеми дръжки от пяна осигуряват противоплъзгащо задържане, което го прави идеален дори за интензивни тренировки. Прилягайки плътно към всяка врата, той е лесен за монтиране и може също така да се монтира при натиск за леки упражнения като коремни преси.

С разнообразни налични упражнения, от набирания до разтягане на крака, този лост може да помогне за развитието на мускулите на предмишницата, бицепса, гърба, рамото и трицепса и дори да помогне при тренировката ви за корем. Това универсално домашно фитнес оборудване е с дължина между 62 cm и 100 cm, което отговаря на различни потребителски предпочитания.

8

Лост за набиране Iron Gym, за врата

Iron Gym е многофункционален инструмент за фитнес, който без усилие превръща вашата врата в пълноценна тренировъчна станция.

Това универсално устройство ви позволява да се занимавате с широк набор от упражнения като набирания, коремни уоражнения и други. Изработен от тежка стомана и завършен с изящно прахово покритие, той е устойчив на ръжда и корозия, предлагайки издръжливост и стабилност.

Неговият удобен захват има шест неплъзгащи се позиции, които ви позволяват да изпълнявате с лекота упражнения с широк, тесен и неутрален хват. Освен това уникалният му дизайн означава, че той се завива на рамката на вашата врата с помощта на лост, така че няма нужда от винтове или притеснение за повреда на вашата врата. Подходящ за рамки на врати с ширина 60-80 см, може да се прикрепи или премахне за секунди, което го прави идеалният фитнес спътник за всеки дом.

9

Лост за набиране IsoTrade, С фиксиране за врата, Телескопична, Стоманена, 60-100 см, 200 кг

Издигнете вашата фитнес рутина на следващото ниво с IsoTrade. Този телескопичен лост, изработен от здрава стомана, е проектиран с неплъзгаща се ръкохватка, изработена от гума, за да осигури безопасност по време на вашите тренировки. Мекото докосване на ръкохватката е не само удобно, но също така не се плъзга и е устойчиво на скъсване, осигурявайки сигурно захващане дори когато ръцете ви са потни.

С регулируема дължина от 60 до 100 см, той издържа тежести до 200 кг, което го прави подходящ избор както за мъже, така и за жени. Освен това се предлага с прозрачни гумени маншети от двете страни, за да се предотвратят следи по рамката на вратата, което го прави идеален дори за имоти под наем.

Подплатените дръжки на този лост за набиране осигуряват здрав захват при всяко упражнение. Този многофункционален спортен уред е не само удобен, но и стилен, което го прави популярен избор за фитнес ентусиастите.

10

Лост за набиране Tunturi Gym Deluxe, Мултифункционален

Tunturi Gym Deluxeе многофункционален фитнес уред, предназначен да извае тялото ви и да изгради сила. Изработен от здраво желязо, той осигурява издръжливост и стабилност по време на тренировка.

Можете да държите лоста с различни хватки за разнообразен тренировъчен ефект, помагайки за изграждането на мускули по цялото тяло, от раменете и гърдите до гърба, бицепсите, трицепсите и основните мускули. С лесния си монтаж пасва на повечето рамки на врати и може да се окачи на вратата или да се използва на пода за различни упражнения.

Неговата ергономично проектирана ръкохватка с извит ъгъл предпазва китките ви по време на тренировка, докато подплатената ръкохватка с пяна предлага удобно тренировъчно изживяване. Нещо повече, неговата олекотена структура го прави лесен за използване и транспортиране, предлагайки удобна частна тренировка направо у дома.

Меките дунапренови подложки също предпазват рамката на вашата врата от драскотини и следи, което я прави подходящо допълнение към вашия домашен фитнес.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart