10 Най-добри комплекти за полиране на фарове

За 2024

Трябва ли ви добър комплект за полиране на фарове? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Комплект за ръчно полиране на фарове Visbella

Комплект за полиране на фарове Visbella
виж цената
Провери наличност

Проектиран да възстанови фаровете, които са станали жълти, замъглени и мътни. Помага за възстановяване на прозрачна пластмаса, като премахва мъгливата повърхност и обезцветяването.

Комплектът за възстановяване на фаровете подобрява видимостта. Само три прости стъпки: шлифоване, полиране и защита, дори по-лесно от подмяната им с нови. Изисква само час, за да премахнете драскотините и да възстановите лещите като нови.

Възстановете предните фарове, задните светлини или фаровете за мъгла. Този комплект е предназначен за възстановяване на 2 фара. Комплекта включва лесни за използване инструкции, не включва полираща машина.

2

Комплект за полиране на фарове Philips HRK00XM

My custom subheading
Комплект за полиране на фарове Philips HRK00XM
Виж цената
Провери наличност

С течение на времето фаровете се износват и се надраскват поради удари и общо влошаване. Пластмасовите фарове се произвеждат с външно ултравиолетово (UV) защитно покритие. Това покритие се разгражда от излагане на елементите, причинявайки матово покритие, пожълтяване и окисляване, което може да доведе до загуба на видимостта до 40% през нощта.

В сравнение с други комплекти, които изискват електрически инструменти, усъвършенстваната технология на Philips осигурява отлични резултати с минимални усилия. В четири лесни стъпки потребителите могат да постигнат професионални резултати, без да са необходимостта на нищо друго.

Комплектът за възстановяване на фаровете на Philips премахва замагленото покритие и пожълтяването, възстановявайки фаровете в ново състояние и завършеност.

Комплекта осигурява всичко необходимо за почистване на два автомобилни фара:

 • Един препарат за предварителна подготовка.
 • Една бутилка почистващ препарат.
 • За защитно покритие.
 • Груба шкурка за шлайфане.
 • Шкурка със среден номер.
 • Фина шкурка.
 • 10 хартиени кърпи.
 • 1 чифт предпазни ръкавици.
3

Комплект SIAPRO VS-TV-20 за машинно полиране на фарове

Комплект SIAPRO VS-TV-20 за машинно полиране на фарове
виж цената
Провери наличност

Пластмасовите лещи могат да пожълтеят с времето, намалявайки видимостта през нощта, а смяната с нови може да бъде доста скъпа. Комплектът за полиране на фарове ви позволява да възстановявате пластмасови лещи на фарове, задни светлини и тези за мъгла.

Чрез това възстановяване, не само работата на фара се подобрява, но и външният вид на автомобила. Сега можете да постигнете професионални резултати с SIAPRO VS-TV-20. Комплектът включва всички елементи, необходими за изпълнение на задачата.

4

Комплект за възстановяване на фарове Quixx

Комплект за възстановяване на фарове Quixx
виж цената
Провери наличност

Той подновява и подобрява ефективността на светлините, като възстановява фаровете в първоначалното им състояние само за минути. Освен това премахва микро драскотини, повърхностни ожулвания и осигурява траен защитен слой, а редовното му нанасяне увеличава устойчивостта на драскотини и пожълтяване.

Повишава безопасността по време на шофиране благодарение на перфектното осветление. Комплектът включва:

 • 1 x шлайф паста (50 g)
 • 1 x финиш паста (30ml)
 • 1 x блок за шлайфане
 • 12 бр. специална шкурка
 • 4 кърпи за полиране
5
< class="mt0 mb0">Комплект за полиране на фарове Meguiar’s
Комплект за полиране на фарове Meguiar's
виж цената
Провери наличност

Използвайте комплекта Meguiar за възстановяване на фаровете, за да отстраните бързо дефектите в пластмасови фарове без покритие и да ги направите отново кристално чисти.

Подложките за фино шлайфане ви позволяват ефективно да премахнете окисляване, замъгляване, пожълтяване и повърхностни драскотини.

След това минете с PlastX и висококачествена кърпа от микрофибър, за да подобрите допълнително пластмасата и да постигнете блестяща оптична яснота. Този комплект фарове е бързо, лесно и рентабилно решение за възстановяване на фаровете ви без нуждата от специални умения.

Защо да изберете Meguiar’s?

 • Премахва окисляването, пожълтяването, матираното и фините драскотини.
 • Подновява яснотата на фаровете с кристално чисто покритие.
 • Подобрява видимостта и безопасността при нощно шофиране
 • Лесно, икономично решение за фаровете да изглеждат отново като нови.
 • Комплектът включва 3 подложки за шлайфане, кърпа от микрофибър и почистващ препарат за почистване на пластмаса PlastX Clear.
6

Two Step Headlight Restoration Kit

Two Step Headlight Restoration Kit
виж цената
Провери наличност

Двуетапният комплект Meguiar ви позволява бързо и лесно да възстановите фаровете си. Първо, почистете равномерно повърхността с помощта на почистващия разтвор и абразивната подложка за почистване, които са включени в комплекта и избършете с микрофибърна кърпа.

След това напръскайте повърхността внимателно равномерно с Headlight coating покрийте изцяло. Това ще възстанови пластмасата до кристално чисто покритие и ще осигури защита от повторно потъмняване, като поддържа фаровете ви чисти до една година. 

Този прост процес в две стъпки прави премахването на замъгляването и пожълтяването бързо и лесно, като същевременно осигурява блестяща, дълготрайна яснота на фаровете.

7

Основно възстановяване с Meguiar’s

Основно възстановяване с Meguiar's
виж цената
Провери наличност

Основният комплект за възстановяване на фаровете на Maguire бързо отстранява дефектите на прозрачните пластмаси, което прави фаровете отново кристално чисти. 

Фините довършителни подложки работят за ефективно премахване на леко окисляване, замъгляване и повърхностни драскотини. 

Нанесете Plats Clear Plastic Cleaner Polish с висококачествена кърпа от микрофибър, за да подобрите допълнително прозрачните пластмаси и да донесете блестяща оптична яснота.

Резултата е бързо и лесно решение за получаване на кристално чисто покритие без нужда от машини.

8

Комплект за пастиране и полиране 5″ 125мм Pollux

Комплект за пастиране и полиране 3 75мм Pollux
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Този продукт може да служи за полиране на фарове. Идва с адаптер за винтоверт, издръжлив и удобен за използване. 

Аксесоарите са подходящи за полиране и премахване на петна, умерено до силно окисляване и леки повърхностни драскотини. Страхотно за детайлиране на коли, мотоциклети, резервоари и възстановяване на фарове.

Широко използван за полиране на автомобили за всички видове бои, лакиране, полиране и запечатване на глазура, за да има отлична повърхност на боята.

Комплекта включва от груби до фини гъби, които отговарят на всички ваши изисквания и нужди чрез полиране на груби и малки площи.

С велкро и залепващата подложка, лесно можете да сменяйте гъбата или кечето, с което ще постигнете ефективно полиране.

Комплекта включва висококачествена гъба за полиране, кече, адаптер за бормашина, диск за закрепване за многократна употреба.

9

Кърпички Headlight Restore Kit

Кърпички Headlight Restore Kit
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Хубавото на този комплект е, че всичко, което правите е да избършете, не е нужно да използвате никаква сила или шлайфане, не е нужно да наемате професионалист за тази задача.

 1. Просто използвайте кърпичка от пакет №1 (Включени са две, за ляво и дясно) и започнете да търкате върху фара, след което забършете със салфетка или кърпа, докато изсъхне напълно.
 2. След това използвайте № 2 за нанасяне на UV защитен слой (само една е включена за, трябва да я използвайте за двата фара). Оставете този слой да изсъхне за около 30 минути без да подсушавате.
10

Полиране на фарове с нано покритие MaxMolix

полиране на фарове с нано покритие MaxMolix
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Премахва до 90% от пожълтелия слой, подобрява светлинната ефективност на фаровете и възстановява перфектния блясък, както и добавя дългосрочна защита срещу повторно потъмняване.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 4.5 (2 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart