10 Най-добри детски коли за бутане

За 2024

Трябва ли ви добра детска кола за бутане? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Кола за бутане Milly Mally Mercedes AMG

Колата за бутане Milly Mally Mercedes AMG е здрава, функционална играчка, която помага на вашето дете да развие уменията си за ходене. Изработена е от пластмаса и се отличава с бял и черен дизайн, дръжка за бутане и дизайн от крака до пода и четири плавно въртящи се колела. Мястото за съхранение под седалката и бутонът за клаксон с реалистични звуци допринасят за забавлението.

Тази кола за яздене има волан с бутон за клаксон, който издава реалистични звуци. Освен това има място за съхранение под седалката и държач за бутилка на дръжката за бутане.

Колата за бутане има четири плавно въртящи се колела за удобно возене и максимална товароносимост от 30 кг. Размерите са дължина: 64 см., ширина: 28 см., височина: 84 см. и седална височина: 24 см.

2

Кола за бутане Milly Mally Volkswagen T-Roc, Червен

Milly Mally Volkswagen T-Roc е кола за бутане, предназначена за деца, която перфектно улавя грубия и агресивен характер на истински SUV. С лиценза на марката Volkswagen, този автомобил е идеален както за самостоятелна игра, така и за разходки с помощта на родител.

Безопасна и сигурна, тя разполага с прибиращи се поставки за крачета и отделение за играчки под седалката.

Дръжката включва поставка за чаша, а детето може да взаимодейства с волана, който има лого на Volkswagen и клаксон. Седалката е удобна и елегантна с облегалка. Включва и защита при преобръщане и предпазен борд.

Продуктът има разнообразие от функции, които го правят топ избор за тези, които търсят кола, която отговаря на техните нужди. Тези характеристики включват висококачествена конструкция, лесни за използване контроли и разнообразие от функции, които го правят чудесен избор за различни приложения.

Интерактивният волан включва лого на Volkswagen, клаксон и мелодии. Отделение за играчки под седалката и поставка за чаша на дръжката добавят удобство. Удобната и елегантна седалка е с облегалка. Включени са защита срещу преобръщане и предпазен борд. Включени са също родителски контрол и управление на предните колела.

Подходяща за деца от 1 до 3 години, максималното тегло е 30 кг. Тя е лека с 4,3 кг и се доставя с инструкции за сглобяване и CE сертификат за безопасност. Насладете се на спокойствие с 2 години гаранция.

3

ECOTOYS Mercedes GLE 63 AMG, Интерактивен волан с мелодии, Фарове LED

Тази кола за бутане ECOTOYS, вдъхновена от Mercedes GLE 63 AMG. Вашето мъниче може или да бута колата с помощта на дръжката за бутане с детски размер, или да я бута с крачета.

Изработена от безопасни и издръжливи материали, тази кола разполага с устойчиви на износване колела и борд против падане за допълнителна безопасност.

Скритото отделение за съхранение под седалката осигурява удобно място за децата да съхраняват малки играчки, закуски или други предмети.

Удобната и просторна седалка, съчетана с мултимедиен волан с бутони за музика и клаксон, осигурява вълнуващо шофиране за децата. С натискането на един бутон фаровете се включват, което прави тази кола играчка още по-забавно и реалистично изживяване.

Колата за бутане е проектирана да бъде безопасна и издръжлива, със стабилна конструкция, която предпазва децата, докато се возят. Колата също така е проектирана да не се накланя, така че остава балансирана и не се преобръща.

Размерите и са 68 см дължина, 30 см ширина и 42 см височина, с височина на седалката 22 см и разстояние между волана и облегалката 27 см. Максималното допустимо тегло е 25 кг.

Идеална за деца на възраст 18-36 месеца, тази играчка за яздене е перфектният подарък за вашето малко ангелче.

4

Колата за бутане Moni Tiger range Q05-2, червена

Тази детска кола за яздене Moni Tiger range Q05-2 е идеалният начин вашето мъниче да се забавлява и да упражнява. Със своя яркочервен и черен дизайн, тази кола ще насърчи детето ви да ходи и да спортува, докато играе.

Широката и удобна седалка, клаксонът, мястото за съхранение под седалката и високата облегалка осигуряват достатъчно опора и комфорт по време на игра.

Облегалката също така служи и като дръжка, което ви позволява да бутате детето си с часове на забавление и ангажираност. Колата е оборудвана със спирачка за допълнителна безопасност, което я прави подходяща за деца на възраст от 3 до 5 години и с тегло до 20 кг. Накарайте детето си да се движи и забавлява с детската кола за яздене Moni Tiger range Q05-2.

5

Essenza Lamborghini

Essenza Lamborghini е многофункционална кола играчка, която предлага два режима на игра – бутане и бутане с крачета. Предназначена за деца на възраст от 12 до 36 месеца, тази стилна кола за яздене може да се използва както на закрито, така и на открито.

Родителите могат да бутат детето си с помощта на родителската дръжка за бутане, а детето може да постави краката си на прибиращите се поставки за крачета за допълнителна безопасност.

Отделението за съхранение под седалката позволява на децата да носят със себе си любимите си играчки и закуски. Когато са готови, те могат да изследват света като карат сами и премахнат родителската дръжка и предпазните парапети.

Тази кола включва звукови ефекти, дръжка за управление от възрастни и защитна облегалка за допълнителен комфорт и сигурност. С максимално тегло от 25 кг, тази кола за яздене Lamborghini е перфектен подарък за вашето малко дете.

6

Кола за бутане LORELLI Mercedes-Benz G350d, Черно

LORELLI Mercedes-Benz G350d е идеалната кола за бутане. Тя може да се използва като количка, кола за ходене или кола за яздене, като предлага лесно бутане, дърпане и плъзгане.

Сенникът предлага защита, докато реалистичният волан позволява на детето ви да се забавлява, управлявайки колата. Под седалката е разположено просторно място за съхранение, което ви позволява да транспортирате играчки, книги и др.

Колата е оборудвана с предпазен парапет и поставка за крачетата на вашето дете, заедно с поставка за чаша за напитки.

Удобната и елегантна седалка на автомобила с облегалка и предпазен борд осигурява защита при преобръщане. Металните оси на колелата и родителският контрол правят тази кола за бутане безопасна и лесна за използване, с максимално тегло от 20 кг.

Модерният дизайн и елегантните линии на колата със сигурност привличат вниманието.

7

Кола за бутане с крачета Mercedes C63 Coupe

Тази кола за бутане с крачета е перфектната играчка за приключенски настроени и обичащи колите деца.

Предлага практическо изживяване за деца на възраст от 12 до 36 месеца, за да развият своята ориентация, координация око-ръка, двигателна система и фини двигателни координационни умения.

Елегантният матов бял дизайн със сигурност ще привлече окото и ще осигури безкрайни часове забавление за вашето мъниче. Не е необходима родителска помощ, тъй като детето ви може да бута с краката си, набирайки инерция и накрая повдигайки краката си от земята.

С просторна седалка и компактен дизайн вашето дете може да се състезава из парка, градината или дори на закрито.

8

Кола за яздене с дръжка Chipolino Сафари, Жълта

Кола за яздене и дръжка и за бутане е универсален продукт, който предоставя два различни начина на игра. Вашето дете може да го използва като проходилка, бутайки колата с краката си или да бъде бутано от родителите с помощта на дръжката.

Родителската дръжка, предният капак и страничните предпазни щанги могат да бъдат премахнати, оставяйки колата подходяща за самостоятелна игра на вашето дете.

Колата разполага с удобни поставки за крачета, които лесно се свалят, както и удобна седалка с облегалка и място за съхранение отдолу.

Воланът може да се настройва, а колата се захранва с 3 батерии АА/1.5V. Продуктът е произведен в съответствие с европейските стандарти за безопасност на играчките и е подходящ за деца над 3 години.

9

Формула – 06808

Детската кола за бутане Формула – 06808 е стилна и спортна кола за каране, предназначена за деца над 3 години. Децата могат да се бутат сами с крачета или да бъдат бутани от родителите.

Здравата конструкция и лесното управление правят тази кола за бутане основен спътник при всяко пътуване. Тя е изработена от пластмаса и разполага с пластмасов тип гума и син цвят.

Помага на децата да развият ориентация, двигателна система и фини двигателни координационни умения. Детската кола за бутане Formula Kid е перфектен начин децата да се придвижват и да се забавляват, докато развиват важни умения.

10

Кола за яздене Bambino Keep Riding

Тази кола за яздене е идеална за насърчаване на въображаема игра и развиване на важни физически умения у децата. Тя е предназначена да помогне за изграждане на увереност и позволява на децата да се научат на баланс и контрол, докато играят.

Има пластмасов дизайн, който допринася за развитието на двигателните умения и баланса, а волана има бутони за забавни мелодии, активирани с 2 батерии АА 1.5V. Размерите на колата в сглобен вид са 52х25х35см.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart