10 Най-добри кафемелачки

За 2024

Трябва ли ви добра кафемелачка? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Кафемелачка Bosch TSM6A011W

Кафемелачка Bosch TSM6A011W
Търси в emag.bg
Провери наличност

Отпуснете се с напитка приготвена от прясно смляно кафе в уюта на дома. Това не е просто мечта, вече можете да се насладите на прясно кафе с интензивен аромат, благодарение на компактната кафемелачка Bosch с мощност от 180 W. Благодарение на висококачествения си нож, тя смила зърната равномерно на фина смес.

Качествен материал с дълъг експлоатационен живот

Мелачката Bosh има няколко предимства две от, които са: малък размер и тегло, така че можете да я съхранявате навсякъде. Основната характеристика на цялото устройство обаче е специален нож, който гарантира, че всички видове кафе на зърна ще бъдат смлени добре и равномерно. Предимството на този тип остриета е, че кафемелачката може да се използва и за мелене на пресни билки или ядки.

Ножът, както и смесителната купа са изработени от неръждаема стомана. Този качествен материал е предназначен за дълъг живот. Кафемелачката е много лесна за употреба и материалът не е труден за почистване. Накратко, машинката е произведена така, че да имате възможно най-малко работа, когато я използвате.

Кафе точно според вашите идеи

Максималният ѝ капацитет е 75 грама, което е напълно достатъчно за приготвянето на няколко чаши прясно кафе. Ето защо вие и вашите гости ще се насладите на страхотни топли напитки само с едно мелене. В зависимост от това, колко дълго мелите, можете да приготвите кафето, както предпочитате. Ако харесвате фино кафе, оставете уреда да работи по-дълго, докато за грубо кафе е достатъчно по-кратко време за смилане.

Комфортът при използване се увеличава допълнително от функцията за безопасност, която я кара да се включва само ако капакът е поставен правилно. 

Bosch TSM6A011W спецификации

 • Консумация на енергия: 180W
 • Меленето се извършва с помощта на остри ножове
 • Капацитет 75 грама
 • Материал на корпуса: пластмаса
 • Безопасност: Работи се само затворена
2

Кафемелачка Krups GVX242

Кафемелачка Krups GVX242
Търси в emag.bg
Провери наличност

Тази машинка може да смила до 200 грама зърна наведнъж, а нейната мощност от 100 вата прави кратка работа по превръщането им в равномерно смляно кафе, като същевременно запазва богатия им вкус.

С променливо смилане можете да създадете перфектната напитка – независимо дали го предпочитате да е грубо, фино или нещо средно.

Този модел има 17 степени, от които можете да избирате, така че винаги ще получавате идеалната консистенция и ароматно кафе в стил бариста.

Стилна, професионална кафемелачка.

Черен пластмасов корпус със сребриста предна част.

Ефективната кафемелачка осигурява прецизно и равномерно смилане, като същевременно запазва максимален аромат и вкус.

17 степени за смилане.

Селекторът за финост позволява настройка за грубо или фино смилане в зависимост от личния вкус и приготвяното кафе.

Голям капацитет

200 грама затворен контейнер, за да запази зърната свежи.

Селекторът за чаши дава възможност за избор между 2-12 чаши наведнъж – смилайте само необходимото количество.

Удобство и спокойствие.

Свалящите се ножове дават възможност за лесно и цялостно почистване. Подвижен контейнер за смляно кафе със защитен капак.

Тя също така идва с 2-годишна гаранция от производителя, за да ви осигури допълнително спокойствие.

Кафемелачка Krups GVX242 спецификации

 • Консумация на енергия: 100 вата
 • Меленето се извършва с помощта на остри ножове
 • Капацитет 200 грама
 • Материал на корпуса: пластмаса
3

Кафемелачка Delonghi KG 89

Кафемелачка Delonghi KG 89
Търси в emag.bg
Провери наличност

Ключът към страхотното вкус на кафето са прясно смлените зърна и можете да имате този вкусен вкус всяка сутрин с кафемелачката Delonghi KG 89. 

Шлифовъчното колело създава еднородна текстура за консистенция и защитава маслата за максимален вкус и аромат. Просто изберете предпочитаната настройка с помощта на селектора и натиснете бутона за включване / изключване. Когато смилането приключи, просто извадете контейнера за смляно кафе и изсипете директно в кафемашината. Толкова е лесно! Ако искате точно количество смляно кафе, просто използвайте копчето за контрол на количеството и изберете желаната доза. 

Почистването също е бриз с удобната вградена четка. С тази кафемелачка няма да се тревожете за безопасността, тъй като се изключва автоматично, ако капакът или контейнерът за смляно кафе не са в правилната позиция.

Тази кафемелачка De’Longhi KG89 може бързо и ефективно да подготви вашите любими кафе на зърна за варене. Тя има консумация на енергия от 110W и капацитет от 120 грама, което е достатъчно за приготвяне на до 12 чаши кафе. Резервоара, в който се намират несмелените кафе на зърна, както и контейнерът за смляно кафе, са лесно подвижни. 

В допълнение към задаването на желаното количество въз основа на броя чаши, можете също да настроите и грубостта на смилането. Комфортната работа се осигурява от интуитивното управление, противоплъзгащи крачета и удобното място за съхранение на кабела.

Цялата конструкция, включително стоманените шлифовъчни колела са изработени от висококачествени материали, които освен перфектната функционалност придават на мелачката елегантен завършек.

Кафемелачка Delonghi KG 89 спецификации

 • Консумация на енергия: 110 вата
 • Меленето се извършва с помощта на шлифовъчни колела
 • Капацитет 120 грама
 • Материал на корпуса: пластмаса
4

Кафемелачка De’Longhi Dedica KG 521 M

Кафемелачка De'Longhi Dedica KG 521 M
Търси в emag.bg
Провери наличност

Перфектна за тези, които са запалени по доброто кафе, интелигентната и професионална кафемелачка Dedica от De’Longhi със сигурност ще бъде добро допълнение към всяка кухня.

Тази кафемелачка запазва маслата и аромата от пресните зърна кафе, докато регулируемите шлифовъчни колела с 18 степени смилат зърната до идеалната грубост или финост. Освен това можете да използвате филтъра си, за да смелите доза само за едно еспресо или контейнера, който побира до 14 дози.

Нещо повече, тази усъвършенствана мелачка е оборудвана със син LCD дисплей със осветление, който я прави лесна за използване като същевременно показва настройките за смилане, броя на чашите и предпочитанията за аромат.

De’Longhi Dedica KG 521 M спецификации

 • Консумация на енергия: 150 вата
 • Меленето се извършва с помощта на шлифовъчни колела
 • Капацитет 350 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
5

Кафемелачка SMEG CGF01CREU

Кафемелачка SMEG CGF01CREU
Търси в emag.bg
Провери наличност

Кафемелачка в ретро стил от 50-те години на Smeg е идеалният спътник на вашата еспресо машина Smeg. Закупуването на предварително смляно кафе върши работата, но наистина няма нищо общо с аромата на смилане на кафе точно преди вас.

Разглеждайки конструкцията на мелницата, знаете, че е построена, за да продължи. Метален корпус е допълнен от контейнери Tritan за цели зърна и смляно кафе. Коничната шлифовъчна мелачка с неръждаема стомана може да се похвали с 30 настройки, които Ви позволяват да постигнете съответно фино или грубо мелене. Това означава, че можете да използвате мелницата за кафе във френска преса. Антистатична система, заедно с механизма за завъртане и заключване на контейнера за зърна, ще осигурят пълна стабилност при смилане.

SMEG CGF01CREU спецификации

 • Консумация на енергия: 150 вата
 • Меленето се извършва с помощта на шлифовъчни колела
 • Капацитет 130 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
6

Cecotec SteelMill 2000

Cecotec SteelMill 2000
Търси в emag.bg
Провери наличност

Електрическа кафемелачка с елегантен дизайн от неръждаема стомана. За да мели за секунди тя има максимална мощност от 150 W.

Нейната система за смилане с шлифовъчни колела запазва целия аромат на прясно смляното кафе.

Адаптира към всички вкусове, благодарение на 17-те степени на смилане, които постига от ултрафино до грубо кафе, постигайки оптимални резултати.

Позволява ви да изберете оптимално желаното количество кафе, имате избор между 2 до 12 чаши. Оборудвана е с контейнер от 250 грама с херметичен капак, за да запази кафените зърна с целия им аромат.

Включва почистваща четка за лесно и удобно почистване. Лесно подвижен контейнер за смляно кафе, който може да се мие в съдомиялна машина.

Cecotec SteelMill 2000 спецификации

 • Консумация на енергия: 150 вата
 • Меленето се извършва с помощта на шлифовъчни колела
 • Капацитет 250 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
7

Кафемелачка DeLonghi KG 49

Кафемелачка DeLonghi KG 49
Търси в emag.bg
Провери наличност

Компактната кафемелачка De’Longhi KG49 е идеална за смилане на кафе, както ви харесва. С помощта на селектор за смилане с индикаторни светлини, тази машина ви позволява да избирате от грубо, средно или фино смляно кафе. 

Импулсният капак „натискане за смилане“ означава, че можете да усъвършенствате смилането, за да получите фиността така, както я харесвате. Прозрачният контейнер ви дава възможност да наблюдавате процеса и е напълно подвижен за улеснен достъп. 

Остриетата от неръждаема стомана са издръжливи и дълготрайни, докато вградената четка за почистване позволява правилното почистване на контейнера след употреба.

DeLonghi KG 49 спецификации

 • Консумация на енергия: 170 вата
 • Меленето се извършва с помощта на остри ножове
 • Капацитет 90 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
8

Cecotec, TitanMill 300

Cecotec, TitanMill 300
Търси в emag.bg
Провери наличност

Електрическата мелница TitanMill 300 DuoClean от Cecotec ще бъде вашият перфектен помощник за смилане на вашето кафе и подправки, както и на разнообразни храни като ядки, зърнени храни и др. Започнете деня си с приятния аромат на прясно сварено кафе и се насладете на най-интензивния му вкус.

Мелачката има корпус и резервоар от 100% неръждаема стомана и 300 W мощност. Нейните остриета имат титаново покритие, предлагащо по-голяма твърдост, като същевременно запазват заточването по-дълго от конвенционалните мелачки. 

Включва 1 съд с 2 плоски титанови остриета, за лесно смилане на сухи съставки като кафе, черен пипер, подправки, както и още 1 съд с 4 титанови остриета, които лесно накълцват съставки като ядки, билки, чесън и малки количества джинджифил, зеленчуци или месо.

Мелачката има прозрачен капак, така че можете да видите съдържанието по време на работа и система за безопасност, която предотвратява нейното активиране без капака. Лесна за използване, можете лесно да се справите с една ръка.

Cecotec, TitanMill 300 спецификации

 • Консумация на енергия: 300 вата
 • Меленето се извършва с помощта на остри ножове
 • Капацитет 90 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
9

Tefal GT1108

Tefal GT1108
Търси в emag.bg
Провери наличност

Запазете целия аромат на вашето кафе благодарение на кафемелачка Tefal GT1108. Но тя не е произведена само за смилане на кафе, можете да я използвате и за смилане на подправки, ядки или белени плодове.
Благодарение на остриетата и контейнера от неръждаема стомана, можете лесно да смилате съставките само за секунди.
Процеса е супер опростен като машината работи само с натискането на един бутон, постигайки перфектна текстура.
Нейната проста система за затваряне на контейнера ще ви позволи да постигнете максимална сигурност.

Tefal GT1108 спецификации

 • Консумация на енергия: 180 вата
 • Меленето се извършва с помощта на метални остриета
 • Капацитет 50 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
10

Cecotec TitanMill 200

Cecotec TitanMill 200
Търси в emag.bg
Провери наличност

Cecotec TitanMill 200 разполага с остриета с титаново покритие, което подобрява твърдостта и поддържа остротата по-дълго. По-ефективно, по-фино и по-бързо смилане благодарение на своите 200 W мощност. 

Тя може да смила целия резервоар за кафе за 30 секунди. Капацитет 50 g, който е достатъчен за приготвянето на 10 чаши кафе. Контейнера се почиства много лесно с помощта на малка четка. 

Компактна мелница за кафе, подправки и други храни. Без BPA, без токсични пластмаси.

Cecotec TitanMill 200 спецификации

 • Консумация на енергия: 200 вата
 • Меленето се извършва с помощта на метални остриета
 • Капацитет 50 грама
 • Материал: Метал и пластмаса
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart