10 Вида кафе на зърна

За 2024

Търсите ли кафе на зърна? Разгледайте класацията ни с 10-те вида, които заслужават да бъдат опитани.

Мнения и избор на модел

10

Кафе на зърна Lavazza Crema e Aroma

Кафе на зърна Lavazza Crema e Aroma
Търси в emag.bg
Провери наличност

Lavazza Crema e Aroma предлага перфектната комбинация за сутрешното ви кафе или еспресо през деня. Използвайте ги с кафемелачка или директно с кафеавтомат, за да създадете вкусна и кремообразна чаша кафе.

Тази комбинация е особено вкусна, когато се приготвя с еспресо машина, която придава уникален вкус и аромат благодарение на специалния процес на екстракция. Lavazza е синоним на качествено кафе по целия свят. Това е така поради вековната страст към кафето, опита, изследванията и иновациите.

1 кг опаковка средно-изпечено пълнозърнесто кафе Lavazza с ниво на интензивност 8. Балансирана комбинация от подбрани сортове арабика и робуста с богат вкус и нотка на шоколад, подходящо за автоматична, ръчна или филтърна машина. Lavazza Crema e Aroma предлага несравнима кремообразност. Смесено кафе със съдържание на зърна основно от Бразилия, Африка и Азия.

2

Кафе на зърна Lavazza Super Crema

Кафе на зърна Lavazza Super Crema
Търси в emag.bg
Провери наличност

Lavazza Super Crema – известната италианска комбинация, съчетаваща сладки бразилски кафета и сортове от Централна и Южна Америка със сладки и особено деликатни индонезийски вкусове.

Внос от Италия, кафе на зърна Lavazza Super Crema е чудесно всестранно първокласно кафе Lavazza, едно от най-продаваните в момента. Перфектно за използване там, където стилът, вкусът и имиджът са важни за вашия бизнес. Super Crema е особено подходящо за приготвяне на лате и капучино.

Всяка опаковка от 1 кг кафе на зърна Lavazza Super Crema е достатъчна за приготвянето на приблизително 140 единични чаши еспресо.

3

Кафе на зърна Costa Signature Blend

Кафе на зърна Costa Signature Blend
Търси в emag.bg
Провери наличност

Signature blend на Costa Coffee е перфектният баланс на деликатната арабика и силните зърна Робуста, бавно печени за плътен вкус и богат аромат.

От 1971 г. Costa усъвършенства тази комбинация от кафе на зърна, за да го предлага на клиентите в кафенета и сега можете да се насладите на любимото си кафе Costa у дома.

  • COSTA SIGNATURE BLEND: Перфектният баланс между деликатната арабика и силните зърна Робуста.
  • Смелете у дома: Използвайте Signature Blend с домашната кафемелачка или директно в автоматична кафе машина, за да приготвите перфектната чаша кафе.
  • Интензивност: Тези зърна Mocha Italia са среднo-изпечени, сила 10
4

Кафе на зърна Starbucks Blonde Espresso Roast

Кафе на зърна Starbucks Blonde Espresso Roast
Търси в emag.bg
Провери наличност

Насладете се на Starbucks у дома с това прекрасно кафе на Blonde Espresso Roast Starbucks.

  • Тази специална комбинация от зърна от Латинска Америка е внимателно изпечена, за да се получат сладки, живи нотки.
  • Меко и балансирано, кафето е предназначено за напитки с мляко, което прави класическите еспресо напитки изключително кремообразни и без горчив вкус.
  • Кафетата Starbucks Blonde са с по-леки и сладки.
  • Насладете се на STARBUCKS у дома. Кафето, което обичате без да излизате от къщата.
  • Гладки и сладки нотки, STARBUCKS BLONDE еспресо.
  • Кафе на зърна, готово за смилане. Мек и сладък вкус, това е едно от най-леките печени зърна за еспресо.
5

Tchibo Espresso Sicilia Style

Tchibo Espresso Sicilia Style
Търси в emag.bg
Провери наличност

Кафе на зърна Tchibo Espresso Sicilia Style е комбинация от най-добрите зърна арабика и най-висококачествените зърна Робуста, които са рафинирани и подчертани от богатия процес на печене Tchibo. 

Традиционният процес на печене в южен италиански стил придава на това кафе типичния сицилиански характер със силни, тъмни нотки и ароматен, плътен аромат с кадифен каймак. Може да се насладите на Tchibo Espresso Sicilia Style или като традиционно еспресо, или като основа за други специализирани кафета като капучино или лате макиато.

6

Кафе на зърна Lavazza Gran Espresso

Кафе на зърна Lavazza Gran Espresso
Търси в emag.bg
Провери наличност

Lavazza Gran Espresso е типична комбинация от южноиталиански стил с разпознаваем силен вкус. Богат и тъмен каймак на Lavazza Gran Espresso идва от неговата комбинация от чисти и натурални първокласни кафе на зърна арабика и Робуста, експертно изпечени, за да разкрият деликатния аромат и плътен вкус.

Тази смес е идеална за тези, които обичат истински италиански аромат на еспресо. Гладка, но интензивна с цяло тяло и нежно устойчив послевкус. Всяка опаковка от 1 кг е достатъчна за около 140 единични кафета.

Lavazza Gran Espresso е идеалният избор за всеки, който иска да сервира страхотно кафе.

7

Lavazza Qualita Rossa

Lavazza Qualita Rossa
Търси в emag.bg
Провери наличност

Lavazza Qualita Rossa е уникална италианска комбинация от печено, смляно кафе от робуста и зърна арабика от Южна Америка и Африка. В зависимост от подготовката, вкусът варира от слаб до силен. Можете да се насладите на кафето така, както ви харесва: ароматно и ристрето, да го приготвите с кафеварка, интензивно и лунго, или използвайки филтърна машина.

8

Lavazza Gold Selection

Lavazza Gold Selection
Търси в emag.bg
Провери наличност

Селекция Lavazza Gold – 70% арабика, включително естествена арабика от Бразилия и измита арабика от Колумбия. 30% измита Робуста от остров Ява в Индонезия. Златната селекция има същото съотношение на Арабика / Робуста като Lavazza Super Crema, но комбинацията от произход създава съвсем различно кафе.

Като еспресо, Gold selection е кафе с перфектния баланс на киселинност и сладост. Измитата колумбийска арабика осигурява киселинност, а бразилската естествена арабика допринася до сладостта в чашата. Уникалната измита Робуста добавя прекрасен ароматен вкус към еспресото.

С мляко селекцията Lavazza Gold е нежна и предлага брилянтен комбинация между кремообразно кафе и млечни шоколадови нотки. Тази смес е идеален пример за това как качествената Робуста може да преобрази чаша кафе. Тази измита Робуста въвежда нотки на богат млечен шоколад. Това добавя друго измерение към напитките на млечна основа. Селекцията Lavazza Gold е популярна комбинация от повече от 25 години.

9

Кафе на Зърна Jacobs Barista Espresso

Кафе на Зърна Jacobs Barista Espresso
Търси в emag.bg
Провери наличност

Обичате ли еспресо, капучино или лате макиато? Трябва да се опитате новото Jacobs Barista Editions Espresso – силна и ароматна смесица от южноамерикански и азиатски кафета. Зърната се подлагат на класическия процес на печене в барабан. В резултат на това те придобиват уникално наситен вкус и аромат. Комбинацията от сортове и процесът на печене допринасят за пълен и интензивен вкус и нотка на люти подправки.

10

Кафе на зърна O’CCAFFE Espresso Classico

Кафе на зърна O'CCAFFE Espresso Classico
Търси в emag.bg
Провери наличност

O’ccaffe Espresso Classico е комбинация от сортове арабика от Бразилия и Етиопия, допълнена от най-добрите сортове индийска робуста. Интензивен и ароматен, характеризиращ се с богат, отличителен вкус с нотки на шоколад и ядки. Създава богат, плътен каймак. Перфектно за приготвяне в автоматични и полуавтоматични кафе машини, кафеварки, филтриращи машини, както и традиционно. Идеално за класическо еспресо или основа за млечни кафета като капучино или лате макиато .

O’ccaffe изповядва принципа на качество спрямо количество което доведе до отличен продукт. Най-добрите зърна се избират внимателно и след това се подготвят по традиционни методи и дългогодишен опит. Казано по друг начин, кафетата O’ccaffe могат да се сравнят с хляба в магазина. Изглежда, че е същото като другите, но има нещо уникално, което го отличава от останалите.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 3.13 (8 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart