10 Най-добри комплекти за избелване на зъби

За 2024

Трябва ли ви добър комплект за избелване на зъби? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Ленти и LED светлинен комплект за избелване на зъби Oral-B

Омръзна ли ви видът на зъбите ви? Oral-B Teeth Whitening Strips and LED Light Kit е нова техника, която гарантира, че ще може да премахне петна от вашите зъби, които са се наслоили за повече от десет години. Този комплект е професионален комплект за избелване, който ви позволява да получите същите резултати от комфорта на вашия дом, както бихте получили в стоматологичен кабинет, благодарение на иновативната синя LED светлина.

 • Тип продукт: Комплект за избелване на зъби
 • Комплект: Да, включва всичко необходимо за започване
 • Свойства: Избелване на зъби за безупречна усмивка
 • Основни съставки: Водороден пероксид и натриев хидроксид за ефективно и безопасно избелване
2

Комплект за избелване на зъби Zoom in-office, Philips

Philips Zoom е продукт за избелване на зъби, който може да избели усмивката ви до 8 нюанса само за 45 минути. Избелването с Philips Zoom е безопасна, бърза и ефективна процедура, която ви позволява да получите прецизна белота на вашите зъби и да защитите тяхното здраве. Този комплект е идеален за хора, които търсят максимални резултати за кратък период от време и осигурява професионално избелване, което е лесно за използване и има дълготрайни резултати.

 • Тип продукт: Комплект за професионално избелване на зъби в кабинет
 • Комплект: Да, включва всичко необходимо за две лечения
 • Свойства: Бързо и ефективно избелване до 8 нюанса по-бели зъби за 45 минути
 • Компоненти: Liquidam dental dam, светлинен водач, хирургически смукателен накрайник и др.
3

Комплект от 14 лентички за избелване на зъби Oral-B 3D White

Oral-B 3D White Whitestrips осигуряват лесен и ефективен метод, за да видите резултатите от по-бели зъби само след 5 дни употреба. Този комплект е за хора, които искат да се отърват от петна от кафе, вино и пушене, като същевременно имат красива и по-бяла усмивка, без да нараняват емайла на зъбите ви.

Спецификации:

 • Тип продукт: Лентички за избелване на зъби
 • Комплект: 14 процедури, всяка с по една горна и една долна лента (общо 28 ленти)
 • Свойства: Бързи и видими резултати след 5 дни
 • Безопасност: Безопасни за емайла, съдържат същите избелващи съставки, използвани от зъболекарите
4

Избелващо лечение у дома Philips Zoom NiteWhite 22%, 3 спринцовки, 9 нанасяния

Philips Zoom NiteWhite е вашият избор за професионално избелване на зъбите у дома. Този комплект е снабден с 3 спринцовки, които осигуряват общо 9 приложения. И отнема само една до две седмици, за да постигнете видимо по-бели зъби. Специалната му формула дава възможност да избелите зъбите си с минимални усилия и по най-удобния начин – през нощта или само за няколко часа през деня.

Zoom NiteWhite е система с тройно действие, тъй като не само придава на зъбите ярка усмивка, но също така гарантира, че зъбният емайл е по-гладък и блестящ, а също така е в състояние да контролира чувствителността на зъбите. Въпреки това съм сигурен в безопасността и ефективността на продукта, което е доказано от професионални изследвания.

 • Резултати от избелването: Максимални резултати в рамките на 7-14 дни, по-бели зъби за 3 дни.
 • Съставки: Ментол за свежест, аморфен калциев фосфат за укрепване на зъбите и 10% карбамиден пероксид (еквивалентен на 3,62% PH) за избелване.
 • Включени артикули: Кутия за създаване на персонализирана форма за избелване, спа покритие.
5

Комплект за избелване на зъби Beconfident, Simplesmile

Beconfident и Simplesmile са горди да ви предложат нов и иновативен комплект за избелване на зъби, който съдържа 10 ml избелващ гел, 3 термоформовъчни форми и апликатор. Технологията Triple Boost Max гарантира, че вашите зъби не само ще бъдат избелени, но и ще бъдат обезцветени с помощта на активни съставки като PAP, натриев бикарбонат и кокосов сулфат, без пероксид.

Този комплект е най-добрият за хора, които търсят удобството на избелването на зъбите у дома, с продукт, който е лесен за използване и безопасен.

6

Избелващо лечение у дома Philips Zoom DayWhite, 14%, 3 спринцовки, 9 нанасяния

Zoom DayWhite е друга чудесна възможност за хора, които искат да избелят зъбите си у дома, тъй като им дава шанс да имат по-ярка усмивка след седмица или две. Този комплект се предлага с три спринцовки и общо 9 приложения и ви позволява да адаптирате лечението към дневния си график, като изберете спринцовката, която ще отговаря на вашите нужди.

Подобно на NiteWhite, DayWhite е създаден не само да предлага привлекателна усмивка, но и да поддържа здравето на емайла и контрола на чувствителността. В допълнение, продуктът е доказано безопасен и ефективен и се препоръчва от вашия зъболекар и се прилага под негово наблюдение.

 • Резултати от избелването: Бързи и видими резултати за по-бели зъби в рамките на 7-14 дни.
 • Съставки: Съдържа ментол за свежест, аморфен калциев фосфат за укрепване на зъбите и карбамиден пероксид за ефективно избелване.
 • Включени артикули: Кутия за създаване на персонализирана форма за избелване, съдържаща всичко необходимо за стартиране на лечението.
7

Комплект за професионално избелване на зъби Shine

Комплектът Shine е иновативен инструмент за всички, които искат зъбите им да бъдат блестящи бели само за 15 минути у дома. Тази безжична система с високотехнологична Dual LED технология се състои от 32 светодиода и два режима на третиране – единият със студена синя светлина за по-бързо избелване и другият с червена светлина за дезинфекция и укрепване на венците. Shine предлага дълготрайни и мощни ефекти, които не са вредни за зъбите и тъканите на венците.

8

Комплект за избелване на зъби GlorySmile, 8% концентрация, Ментов аромат

GlorySmile е избелваща писалка, която осигурява безпроблемен начин за избелване на вашите зъби и минимална чувствителност на зъбите. Тази опаковка с 3 писалки, съдържащи 2 ml 8% водороден пероксид и приятен ментов вкус, е перфектна за поддържане на бели зъби или първоначално избелване. Само за 1 седмица можете да получите от 10 минути приложение на ден и можете да постигнете до 4 нюанса по-бели зъби.

9

Избелващ гел Opalescence™ PF 16% Carbamide Peroxide, Пъпеш

Opalescence PF е професионален избелващ продукт с 16% концентрация на карбамиден пероксид, който дава ефективни и дълготрайни резултати при избелване на зъбите. Процесът на избелване се улеснява чрез използването на 2 спринцовки от 1,2 ml всяка от този гел, който има нежен аромат на пъпеш, който прави процеса на избелване приятен. Създаден за тези, които искат удобството и безопасността на домашното избелване с простотата на използване.

10

Perl Weiss Избелващ гел за зъби без пероксид

Perl Weiss представя нова система за избелване на зъби без водороден пероксид. Системата гарантира незабавни и трайни резултати. Този комплект включва 10 ml избелващ гел, който се нанася лесно и гарантира до 7 нюанса по-бели зъби само след 7 дни употреба. Това е идеалният начин да се отървете от петна, причинени от ежедневието, без да увреждате зъбния емайл. Комплектът включва и два термоформовъчни флакона, които са предназначени за персонализирано прилягане и осигуряват най-добри резултати от избелващия гел. Този продукт е създаден от зъболекари.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart