11 Най-добри инкубатори за пилета

За 2024

Трябва ли ви добър инкубатор? Разгледайте класацията ни с 11-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Електрически инкубатор за яйца Cleo 5

Искате ли да стартирате собствена ферма за птици или просто да увеличите своята колекция от домашни птици? Cleo 5 е вашето идеално решение. С капацитет за 60 яйца, този инкубатор е идеален за хора, които искат да максимизират своето производство. Той е оборудван с точен термостат, който поддържа температурата на стабилни 38°C, осигурявайки идеалните условия за развитието на вашите птичи ембриони. Всеки, който иска да се занимава с развъждане на птици, би оценил лекотата на употреба и ефикасността на Cleo 5.

 • Модел: Cleo 5
 • Напрежение: 230 V
 • Капацитет: 60 яйца
 • Температура на инкубиране: 38°C
2

Инкубатор за 12 кокоши яйца с LED дисплей

Ако искате инкубатор, който е лесен за използване и подходящ за малък мащаб, тогава този модел е точно това, от което се нуждаете. В състояние да побере 12 кокоши яйца, то е подходящо за фермери хоби, както и за тези, които искат да направят своя първи опит за инкубация. LED дисплеят е интуитивен интерфейс, който се чете лесно и показва температурата. Капакът от прозрачен материал позволява наблюдение на процеса, без да пречи на условията вътре.

 • Модел: за 12 кокоши яйца
 • Дисплей: LED
 • Особености: Прозрачен капак
3

Автоматичен инкубатор с дисплей за температура, влажност и автоматично обръщане

Ако сте някой, който иска да засили процеса на инкубация, този автоматичен инкубатор е най-добрият вариант за вас. С капацитет 30 кокоши яйца, той е оборудван с функцията за автоматично обръщане на яйца, която е ключов фактор за развитието на ембриона. Той показва не само температурата, но и влажността, така че да можете да постигнете идеалните условия за инкубация. Следователно тази функция за автоматично завъртане означава, че можете да оставите уреда с яйцата в него, без да се налага да го отваряте и въртите ръчно, което намалява риска от замърсяване.

 • Модел: Автоматичен
 • Капацитет: 30 кокоши яйца
 • Функции: Дисплей за температурата
4

Автоматичен Ролков Инкубатор HDD ZT, 48 яйца

Запознайте се с иновативния HDD ZT автоматичен ролков инкубатор, който осигурява до 48 яйца наведнъж. Този модел е създаден, за да гарантира, че процесът на излюпване протича възможно най-гладко, като предоставя на ембрионите възможно най-добрите условия за развитие. HDD ZT има функция за автоматично обръщане на яйцата, която прави топлината и влажността равномерно разпределени през целия процес на инкубация, което е от решаващо значение за успешното излюпване. Мощността му е оптимизирана за най-добра ефективност, следователно има най-малко консумация на енергия, но все пак поддържа най-добрите условия за развитие на яйцата.

 • Капацитет: 48 яйца
 • Автоматично обръщане на яйцата: Да
 • Оптимизирана консумация на енергия
 • Референтен код: 8
5

Автоматичен инкубатор Tehno-Mss, MS-36 яйца

Автоматичният инкубатор Tehno-Mss е перфектен избор за малки и средни ферми, тъй като има капацитет за 36 яйца. Този модел има за цел да улесни процеса на люпене, като осигури на птиците постоянна температура и влажност, които са важни за здравето на развиващите се пилета. Електрическата му система е предназначена за работа с 220 V, което го прави подходящ за различни условия. Този модел е лесен за използване и има прост интерфейс, който ви позволява да регулирате нивата на температура и влажност.

 • Капацитет: 36 яйца
 • Напрежение: 220 V
 • Интуитивни контроли за управление на температура и влажност
6

Автоматичен инкубатор 48 кокоши яйца/132 пъдпъдъчи яйца,

Този автоматичен инкубатор предлага впечатляваща гъвкавост и ефективност, като може да побере до 48 кокоши яйца или 132 пъдпъдъчи яйца. Със своята мощност от 180w, той осигурява равномерно разпределение на топлината за всички яйца, което е от съществено значение за успешното им излюпване. Яркият жълт цвят на уреда добавя приятен естетически елемент във всяко пространство. Моделът е снабден със съвременни технологии за контрол на температурата и влажността, което гарантира, че яйцата са в идеални условия през целия процес.

 • Капацитет: 48 кокоши яйца / 132 пъдпъдъчи яйца
 • Мощност: 180w
 • Цвят: Жълт
 • Авангарден контрол на температурата и влажността
7

Инкубатор за яйца Micul Fermier GF-1257

Micul Fermier GF-1257 е перфектното решение за всеки, който иска да влезе в света на птицевъдството. С максимален капацитет от 48 кокоши яйца, този автоматичен инкубатор е проектиран да оптимизира процеса на излюпване, като осигурява точен контрол върху температурата и влажността. Със своите 180 W мощност и захранване от 230 V, той е ефикасен и икономичен избор за хоби фермери и професионалисти.

Спецификации:

 • Максимален капацитет: 48 кокоши яйца
 • Мощност: 180 W
 • Захранване: 230 V
8

Автоматичен инкубатор за яйца с дисплей

Този автоматичен инкубатор е идеален за малки ферми или хоби птицевъди. С капацитет за 12 кокоши яйца, той е оборудван с дисплей, който показва текущата температура и влажност, както и функция за автоматично обръщане на яйцата. Така се гарантира равномерно развитие на ембрионите и повишава шанса за успешно излюпване.

 • Капацитет: 12 кокоши яйца
 • Функции: Дисплей за температура и влажност, автоматично обръщане
9

Автоматичен инкубатор MS-36

MS-36 е многофункционален инкубатор, подходящ както за 220V, така и за 12V източници на захранване, като например батерия. Ето защо е подходящ за използване на различни места, като например места с нестабилно захранване. Автоматизирането на процеса на инкубация помага на потребителя в много голяма степен, като намалява необходимостта от ръчно обръщане на яйцата.

 • Захранване: 220V/12V
 • Автоматичност: Пълна
10

Vevor 24 яйца

В света на модерното птицевъдство, автоматичният инкубатор Vevor представлява революционно решение, улесняващо процеса на излюпване на яйца. С капацитет за 24 яйца, той е идеален за малки ферми или домашни любители на птици, които искат да наблюдават чудото на новия живот. Двойното захранване от 220V или 12 V DC батерия гарантира, че уредът може да работи непрекъснато, дори при прекъсване на електрозахранването, което осигурява максимална сигурност за развиващите се ембриони. Лесен за употреба, този инкубатор е снабден с автоматично обръщане на яйцата, което имитира естествения процес и спомага за равномерното развитие на плода. Ясният LED дисплей позволява лесно наблюдение на температурата и влажността вътре в уреда, като по този начин осигурява оптимални условия за излюпване на здрави и жизнеспособни птици.

 • Капацитет: 24 яйца
11

Професионален инкубатор Tehno Mss, Ms-500

За по-амбициозните птицевъди, професионалният инкубатор Tehno Mss MS-500 е верен помощник в процеса на излюпване на голямо количество яйца. Със своя впечатляващ капацитет да побере до 500 пилешки или патешки яйца, и между 256 и 336 гъши яйца, както и до 1330 пъдпъдъчи яйца, този модел е идеален за големи птицеферми. Осемте тави осигуряват лесно управление и организация на яйцата, докато мощността от 200W гарантира ефективно и равномерно разпределение на топлината. Размерите на колета – 105 см височина, 83 см дължина и 50 см ширина, при тегло от 50 кг, подчертават неговата здравина и дълготрайност. Създаден да устои на изпитанията на времето и интензивната употреба, MS-500 е надежден избор за професионалисти, търсещи висока производителност и безпроблемна операция.

 • капацитет: Пилешки яйца 500, Патешки яйца 500, Гъши яйца 256 – 336, Пъдпъдъчи яйца: 1330
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart