10 Най-добри хладилници за вграждане

За 2024

Трябва ли ви добър хладилник за вграждане? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Хладилник за вграждане MIELE KFN 37452 iDE EU1

Хладилник за вграждане MIELE KFN 37452 iDE EU1
Търси в emag.bg
Провери наличност

Поддържайте храната си охладена и замразена с хладилник за вграждане Miele KFN37452iDE.

Технологията Dynamic Cooling равномерно разпределя въздуха, избягвайки всякакви горещи точки, докато технология Duplex Cool отделно контролира температурата на хладилника и фризера, за да гарантира, че храната ви се поддържа на оптимална и равномерна температура с точност до 1 градус. Това премахва горещите точки, поддържа високото качество на храната и предотвратява смесването на вкусове и миризми.

Лесен за поддръжка и използване, всички отделения на хладилника могат да бъдат извадени и почистени в съдомиялната машина.

Никога няма да е нужно размразяване със системата No Frost. Без поддръжка без неудобството при размразяване, а също така позволява лесно отваряне на чекмеджетата на фризера по всяко време.

Ултра ниското ниво на шум от 38 dB е отлично за жилища с отворен план, специална шумоизолация и оптимизирана хладилна верига гарантира, че уредът никога няма да ви безпокои.

MIELE KFN 37452 iDE EU1 спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 191 л
 • Капацитет на фризерна част: 57 л
 • Резервоар за вода
 • Ледогенератор
 • Ниво на шум: 38 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 177 / 56 / 54,4 см
2

Хладилник за вграждане Samsung BMF BRB260030WW

Хладилник за вграждане Samsung BMF BRB260030WW
Търси в emag.bg
Провери наличност

Многостранното охлаждане гарантира, че всеки хранителен продукт ще бъде равномерно охладен. Благодарение на вентилационни отвори, хладен въздух циркулира в хладилната и фризерната част за постоянна температура, за да поддържа храната свежа и вкусна.

Опцията за бързо замразяване може бързо да понижи температурата на фризера, когато добавите нови хранителни продукти. Тази функция е най-полезна, когато току-що сте се върнали от пазар и искате бързо да замразите храната си, за да не загуби свежестта си.

Съотношението хладилник/фризер 70/30 създава допълнителен капацитет във фризера, като се възползват максимално от пространството вътре, без да заемат много място в кухнята. 

Благодарение на технологията Total No Frost няма да е нужно дори да си мръднете пръста, за да размразите хладилника си. Той поддържа равномерна температура, за да предотврати евентуалното натрупване на лед.

Цифровият инверторен компресор позволява промяна на доставената мощност пропорционално на действителните нужди на домакинството. В сравнение с традиционния компресор, той позволява спестяване на енергия до 20%, а специалното шумопоглъщащо покритие гарантира неговата безшумност.

Samsung BMF BRB260030WW спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 196 л
 • Капацитет на фризерна част: 74 л
 • Бързо замразяване
 • Режим ваканция
 • Ниво на шум: 36 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 177.5 / 54 / 55 см
3

Хладилник за вграждане ELECTROLUX IK2705BZ

Хладилник за вграждане ELECTROLUX IK2705BZ
Търси в emag.bg
Провери наличност

Контролирайте безпроблемно условията на вашия хладилник със сензорния контролен панел, който осигурява лесен достъп до настройките и функциите му. Можете да управлявате нивото на температурата чрез LED дисплея.

Съхранявайте месо и риба в идеални условия в отделението за нулева температура NaturaFresh. Това специално отделение охлажда вашата храна до почти 0 ° C, която е най-добрата температура за съхранение на месо и риба. Чекмеджето запазва естествената свежест на хранителните продукти до три пъти по-дълго.

Пренаредете вашия хладилник, както пожелаете. С FlexiShelf можете да пренаредите интериора на този хладилник, както ви е най-удобно, благодарение на подвижния стъклен рафт с по-малки размери от останалите.

Благодарение на система за меко затваряне, вратата на този хладилник с фризер винаги ще се затваря плавно, дори когато рафтовете ѝ са заредени с продукти.

Хладилник за вграждане ELECTROLUX IK2705BZ е от клас A ++, което означава, че използва до 21% по-малко енергия от моделите от клас A +. Съхранявахте храната си, като същевременно използвате по-малко енергия.

ELECTROLUX IK2705BZ спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 182 л
 • Капацитет на фризерна част: 51 л
 • Рафт FlexiShelf
 • Отделение с 0 градуса NaturaFresh
 • Ниво на шум: 38 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 177 / 55.5 / 55 см
4

Хладилник за вграждане Bosch KIS87AFE0

Хладилник за вграждане Bosch KIS87AFE0
Търси в emag.bg
Провери наличност

Висококачественото охлаждане и качеството на изработката правят Bosch KIS87AFE0 чудесно допълнение към вашата кухня. Този хладилник за вграждане има регулируема влажност, така че плодовете и зеленчуците ви остават по-дълго свежи, приятни, хрупкави и няма да се набръчкат. 

Можете да подредите хладилника си по различни начини благодарение на системата VarioZone. С регулируемите по височина и плъзгащи рафтове можете лесно да освободите място за продукти с необичайна форма. Чакате ли гости този уикенд? Няма проблеми, просто напълнете чекмеджето BigBox с продукти.

Термичните сензори непрекъснато следят температурата вътре и извън хладилника. Промените незабавно се докладват на електронната система, така че компресорът да регулира начина си на работа в съответствие с текущата ситуация.

Активирайте функцията за бързо замразяване преди да пазарувате, за да намалите температурата в хладилника за кратък период, така че вашите пресни покупки да се поддържат на правилната температура. Температурата се понижава само с едно натискане на бутон. За да предотврати ненужната консумация на енергия, функцията автоматично се превключва обратно след около 6 часа.

За размразяване на вашия фризер е нужно не само време, но и много енергия. Системата LowFrost намалява количеството лед във фризер на KIS87AFE0, за да елиминира необходимостта от често размразяване. Ако някога е необходимо размразяване, хладилниците със системата LowFrost разполагат с практичен отвор в основата на уреда за бързо, безпроблемно поправяне. Изберете фризера, който се грижи за вас и за самия вас.

Bosch KIS87AFE0 спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 209 л
 • Капацитет на фризерна част: 63 л
 • Рафтове VarioZone
 • Чекмедже BigBox
 • Бързо замразяване
 • Ниво на шум: 36 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 177.5 / 56 / 55 см
5

Whirlpool WHC18T341

Whirlpool WHC18T341
Търси в emag.bg
Провери наличност

Модерният дизайн и елегантният вид на системата Multi Flow правят хладилника да изглежда елегантно дори отвътре.

Иновативният дизайн на Whirlpool WHC18T341 ви дава необходимото пространство и гъвкавост, за да съхранявате удобно и лесно храната и напитките си.

Благодарение на специален рафт на вратата, хладилникът Whirlpool е идеалното място за съхранение на бутилки. Стъклените рафтове са проектирани да съчетават красота и функционалност за най-удобно използване.

Този фризер Whirlpool с хладилник има реверсивни врати, които могат да се отварят от дясната или лявата страна в зависимост от вашите нужди.

Аларма ви предупреждава, когато температурата в хладилника се повиши, като по този начин ви помага да предотвратите разваляне на храната.

Този хладилник за вграждане има вентилатор, който разпределя въздуха равномерно във вътрешността за по-добра вентилация. Технологията NoFrost намалява влажността във фризера и предотвратява натрупването на лед.

Кутия със специален плъзгач за контрол на влажността ви позволява да съхранявате пресни плодове и зеленчуци до 15 дни.

Whirlpool WHC18T341 спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 182 л
 • Капацитет на фризерна част: 68 л
 • 6th Sense
 • Multi Flow
 • Кутии с контрол на влажността
 • Ниво на шум: 32 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 177 / 54 / 54.5 см
6

Хладилник за вграждане AEG SCB618F3LS

Хладилник за вграждане AEG SCB618F3LS
Търси в emag.bg
Провери наличност

От пресни меса до сладкиши и торти, запасете се с всичките си любими съставки с този хладилник за вграждане от AEG. Тъй като има общ капацитет от 267 литра, той може лесно да побере до 14 пазарски торби с храна. Ако обичате да похапвате най-вече здравословна салата, 2-те прозрачни чекмеджета ще ви бъдат супер удобни – ще ви осигурят идеалното място за съхранение на плодове и зеленчуци.

Благодарение на технологията ColdSense, AEG SCB618F3LS охлажда храната до 40% по-бързо от обикновените модели. Тя открива и стабилизира вътрешните температурни колебания, като същевременно запазва оригиналния вкус на храната. 

Оборудван с реверсивни врати можете да изберете дали да се отваря отляво или отдясно, така че няма да има значение колко неудобно е оформлението на вашата кухня.

AEG SCB618F3LS спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 195 л
 • Капацитет на фризерна част: 72 л
 • LongFresh
 • ColdSense
 • Реверсивни врати
 • Ниво на шум: 35 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 178 / 54.8 / 54.9 см
7

Gorenje RKI4182E1

Gorenje RKI4182E1
Търси в emag.bg
Провери наличност

Хладилното отделение на този модел побира 189 литра, а фризерното отделение има място за 71 литра, което го прави напълно подходящ за средни домакинства.

Този хладилник е за вграждане с две отделни врати. Вижте размерите на артикулите за допълнителна информация.

Комбинацията от подобрена изолация и усъвършенствана технология във фризера ефективно намалява образуването на лед върху храната и по стените във фризера. Това помага за по-ниските сметки за електричество и не е нужно честото размразяване на фризера.

CrispZone е едно от най-големите чекмеджета за плодове и зеленчуци на пазара. Благодарение на ниската поддържана температура и възможността за регулиране на влажността, плодовете и зеленчуците остават свежи за по-дълго.

Скрито отделение “HiddenSpace” осигурява допълнително място за съхранение на консерви или газирани напитки под чекмеджето за плодове и зеленчуци.

Вратата на хладилника има голям рафт за съхранение на големи стъклени или пластмасови бутилки. Държач гарантира, че всички са стабилно поставени на място и предотвратява движението им, когато вратата се отваря или затваря.

С добро LED осветление ще имате общ преглед върху всичко намиращо се по рафтовете и лесно ще намерите това, което търсите.

Gorenje RKI4182E1 спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 189 л
 • Капацитет на фризерна част: 71 л
 • Скрито отделение HiddenSpace
 • Чекмеджета CrispZone
 • Поставка за бутилки
 • Ниво на шум: 38 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 177.2 / 54 / 54.5 см
8

Хладилник за вграждане Beko BCNA306E4SN

Хладилник за вграждане Beko BCNA306E4SN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Ако вашият хладилник издава странни звуци и работи дълго без да охлажда, време е да направите промяна. 

Beko BCNA306E4SN е комбиниран хладилник за вграждане с общ обем 284 литра, електронно управление и модерно LED осветлени, има страхотна охлаждаща система NeoFrost и метален гръб от неръждаема стомана.

Благодарение на иновативния дизайн на компресора, този модел осигурява по-бързо охлаждане с по-малко консумация на енергия и четири пъти по-тиха работа в сравнение със стандартните хладилници. Beko BCNA306E4SN се адаптира по-бързо към температурните колебания, поддържа храната по-дълго свежа и същевременно спестява от сметките за ток.

Beko BCNA306E4SN е снабден с отделение, която ви позволява да съхранявате пресни продукти при температура около 0 ° C за по-дълго. Използвайте нулевото отделение, за да съхранявате нетрайни храни, които не искате да замразявате.

Понякога е трудно да се види какво има в хладилника – особено в ъглите и в задната част на рафтовете. Благодарение на силното LED осветление, монтирана в горната част на хладилника ще можете ясно да видите съдържанието по рафтовете. Освен това е по-енергийно ефективно от стандартното осветление.

Beko BCNA306E4SN спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 215 л
 • Капацитет на фризерна част: 69 л
 • Бързо замразяване
 • Чекмеджета CrispZone
 • Поставка за бутилки
 • Ниво на шум: 37 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 193.5 / 54 / 54.5 см
9

Хладилник за вграждане Bosch KIR21AFF0

Bosch KIR21AFF0
Търси в emag.bg
Провери наличност

Едва ли ще забележите, че този хладилник за вграждане работи след като го напълните с хранителните стоки, които току що сте купили. При ниво на шум от 33dB едва ли ще забележите работата му. 

Като цяло, с капацитет от 144 литра, Bosch KIR21AFF0 е подходящ за един или двама души. Плодовете и зеленчуците удобно остават свежи за по-дълго време в кутията VitaFresh. Това чекмедже има регулируема влажност, така че продуктите ви остават свежи и пълни с витамини. 

Сензорите FreshSense поддържат хладилника на постоянна температура, а с рафтовете VarioShelf можете лесно да освободите повече място за по-големи продукти.

Bosch KIR21AFF0 спецификации

 • Капацитет: 144 л
 • FreshSense
 • Кутия за плодове и зеленчуци VitaFresh
 • Поставка за бутилки
 • Ниво на шум: 33 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 88 / 56 / 55 см
10

Beko BDSA250K3SN

Beko BDSA250K3SN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Комбиниран хладилник с фризер Beko BDSA250K3SN е енергоспестяващ модел. Уреда е с размери 54 х 144,8 х 54,5 см (Ш / В / Д). Beko BDSA250K3SN е модел за вграждане, който впечатлява със своите характеристики и предлага достатъчно място за всякакви храни.

Четирите стъклени рафта, три от които са регулируеми по височина, предлагат много място за хранителни стоки. Можете бързо да взимате и оставяте хранителни продукти в трите рафта на вратата. Освен това, моделът е снабден с голямо чекмедже за зеленчуци.

Благодарение на LED интериорното осветление можете веднага да намерите това, което търсите. 

Beko BDSA250K3SN е оборудван и с регулируеми по височина крачета за бързо и лесно нивелиране.

Beko BDSA250K3SN спецификации

 • Капацитет на хладилна част: 176 л
 • Капацитет на камерата: 44 л
 • Тава за лед
 • Рафтове Safety Glass
 • LED осветление
 • Ниво на шум: 37 dB
 • Размери (В/Ш/Д): 144.8 / 54 / 54.5 см
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 4.75 (4 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart