10 Най-добри хладилници за кола

За 2024

Трябва ли ви добър хладилник за кола? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Хладилник за кола Decakila, 45W, 12/220 V, 30 литра с Функция фризер

Това е преносим мини хладилник с функция фризер, който е подходящ за използване както у дома, така и в кола, каравана, яхта и др. Изключително подходящ е за къмпинг, риболов, лов и други дейности на открито.

Продуктът е компактен и лесен за използване, което го прави идеален за използване в тесни пространства. Има широка гама от приложения, включително като източник на светлина, вентилатор и нагревател. Освен това е издръжлив, което гарантира, че ще продължи дълго.

Decakila е с капацитет 30 литра и може да охлажда до -22 градуса или +20 градуса. Има захранване от 12 / 24 / 220 волта и номинална мощност от 45 вата. Дължината на DC кабела е 3,5 метра, а дължината на адаптерния кабел е 1,8 метра. Външните размери са 74,2 х 36 х 34 см.

Защитата от ниско напрежение гарантира, че вашия уред е защитен от колебания в напрежението.

Този продукт разполага с електронно управление и LED дисплей. Това ви позволява лесно да работите с продукта и да виждате информацията с един поглед.

Има два налични режима на охлаждане, ECO и MAX. Режимът ECO пести енергия, като същевременно осигурява адекватно охлаждане, докато режимът MAX осигурява възможно най-силната мощност на охлаждане. Изберете режима, който най-добре отговаря на вашите нужди.

2

Хладилник за кола Decakila, 55 W, 12/220 V, 60 L, Функция фризер

Този преносим мини хладилник има функция за замразяване и е подходящ за използване както у дома, така и в кола, каравана, лодка или друго място.

Този модел има капацитет от 60 литра и може да охлажда до -22 градуса или да затопля до 20 градуса. Може да се захранва от 12, 24 или 220 напрежения и има номинална мощност от 55 вата.

Този продукт е подходящ както за AC, така и за DC източници на захранване, което го прави идеален за домашни и автомобилни приложения.

Моделът има два режима на охлаждане: ECO и MAX.

3

Авто хладилник с компресор Sprinter CFR35,12V/24V/220V, 35 литра, 60W, -26°C, Дисплей

Това е професионален автомобилен хладилник, който може да охлажда до -26°C. Предлага се с цифров дисплей и възможност за регулиране на температурата. Може да се захранва от запалката на автомобила или от контакта чрез включения адаптер 220 волта. Има добра полиуретанова изолация, която позволява икономия на енергия и температури на съхранение до -26°C.

Капакът му има два отвора, по един от всяка страна, което улеснява достъпа до съдържанието от двете страни, без да се налага напълно да изваждате хладилника от мястото за съхранение.

Този модел е изработен от качествени материали и има първокласно покритие. Включва горен капак с опора за две чаши, което го прави още по-функционален. Има също лесно достъпно отделение и капак за съхранение на кабели или прибори за хранене.

Уреда включва и два USB порта, които могат да се използват за зареждане на телефони или други подобни устройства.

4

Хладилник за кола 32L 12-24V 45W Breckner Германия

Това е 32 литра хладилник за кола от Breckner Германия. Работи на 12-24V и има консумация на енергия 45W.

Тази хладилна кутия е чудесен избор за повечето хора, тъй като може да побере до 32 литра. Има стилен дизайн, а капакът може да служи и като преносима маса. Охлаждащата кутия е тиха и се задвижва от компресор, което означава, че използва минимална мощност. Освен това има вграден LCD дисплей и LED осветление, което улеснява виждането на съдържанието на кутията, дори при слаба светлина.

Това е преносим хладилник, който използва базирана на компресор охладителна система. Работи с автомобилно захранване 24V и има капацитет от 32 литра.

5

Хладилник за кола с компресор Dometic-Waeco CoolFreeze CDF 36, 31 л, 12/24V, 17 кг, Сив

Dometic-Waeco CoolFreeze CDF 36 е автомобилен хладилник с компресор, който е невероятно лек и лесен за използване. Има дръжки, които го правят лесен за пренасяне.

Супер тънък и лесен за съхранение, идеален за малки пространства. Охлажда до -18°C с минимална консумация на енергия, независимо от външната температура. Има електронен термостат с цифров дисплей за температура и LED вътрешно осветление. Освен това те обикновено е много по-тих от други модели.

6

Термоелектрическа кутия Dometic-Waeco BordBar TB 15, 15 литра

Dometic TB-15 е малък, лек хладилник за кола, който може да побере до 15 литра съдържание, което го прави идеален за носене със себе си в движение. Този термоелектрически охладител може да поддържа съдържание до 20°C под температурата на околната среда, така че можете да се наслаждавате на вашите напитки и закуски дори при топло време. TB-15 разполага и със зарядно устройство от 12 V, така че можете лесно да го поддържате включен, докато сте на път. Плюс това, с теглото си от 5,2 кг и ремъка за носене, TB-15 е лесен за транспортиране, което го прави чудесен вариант за пикник, задни врати и др.

Кутията има дизайн, който позволява да се използва като подлакътник, осигурявайки допълнителен комфорт при монтиране на задната седалка. Тази кутия се препоръчва за използване с бутилки от 1,5 литра и 2 литра.

7

Термоелектрическа кутия Mobicool-Dometic MQ 40A, 39 литра

Waeco Mobicool Q40 е 39-литров хладилник за кола, който може да се захранва от 12-волтовия контакт на запалката във вашето превозно средство, както и от електрическата мрежа, което го прави идеален избор за нощувка на къмпинг, пикник и за транспортиране храни, които трябва да се съхраняват охладени. Има компактен дизайн и е лесен за пренасяне, което го прави чудесен избор за тези, които искат да запазят храната си охладена, докато са в движение.

Waeco Mobicool Q40 Cool Box има алуминиев корпус, който му помага да се охлади до 22°C под температурата на околната среда и също така помага да се изолира вътрешността на кутията, задържайки студа вътре и топлината навън.

Има дизайн с разделен капак, който помага за ненужна загуба на охлаждане. Капакът е разделен на две секции, една за храна и една за напитки. Това ви позволява просто да отворите страната, която искате.

8

Термоелектрическа кутия MPM 28-CBM-08Y, 24 литра, 12V/220V

Това е хладилник за кола, който може да побере 24 литра. Има захранване 12V/220V и Eco функция, която го прави по-енергийно ефективен.

MPM-28-CBM-08Y може да охлажда неща до 16°C под температурата на околната среда или да ги загрява до 50-60°C. Има функция “ECO”, която пести енергия и може да съхранява бутилки изправени с вместимост до 1,5 литра.

Той е термоелектрически, има полиуретанова изолация, заключване на капака и превключвател за режим охлаждане/отопление. Има капацитет от 24 литра и може да се захранва с електричество през 12V захранване на автомобила или 220-240V ~ 50/60Hz.

9

Хладилник за кола Orion EC- 45, С дръжка и колела ,45 литра

Хладилникът за кола Orion е перфектен за съхранение на храна и напитки по време на летните ваканции. С капацитет от 45 литра и дръжка и транспортни колела за лесно пренасяне, той предлага ефективност на охлаждане между 10 – 15 градуса под температурата на околната среда.

Системата с термоелектрическа помпа охлажда и загрява храната според вашите нужди, което я прави универсален и удобен вариант за поддържане на храна и напитки при перфектната температура.

Orion също има ниска консумация на енергия, което го прави икономичен избор за охлаждане и затопляне на храна. Може да се включи в 12V контакт на кола или 220-240V контакт в хотелска стая и разполага с различни настройки за консумация на енергия за различни нужди. В режим ECO той консумира само 9 W мощност.

Този уред е идеален за поддържане на храна и напитки студени или топли, според желанието. Голямата му дръжка и въртящите се колела го правят лесен за преместване и транспортиране, докато тихата му работа е допълнителна характеристика. Опростен и лесен за използване, този уред е чудесен вариант за всеки, който се нуждае от контрол на температурата на своите храни и напитки.

10

Хладилник за кола Orion EC- 987C , 20 л

С капацитет от 24 литра и ефективност на охлаждане от 10 до 15 градуса под температурата на околната среда, хладилникът Orion е идеален за поддържане на храна и напитки охладени до желаната от вас температура.

Освен това, хладилникът се характеризира с ниска консумация на енергия, което го прави идеален за използване с 12V контакт за кола или стандартен контакт 220-240V в хотелска стая.

Ефективността на охлаждане на този продукт е 10 до 15 градуса под околната температура, докато ефективността на отопление е 50 до 60 градуса чрез зададен термостат. Изолационният материал е висококачествена полиуретанова пяна, която е екологична и не съдържа фреони.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart