10 Най-добри хладилници Side by Side

За 2024

Трябва ли ви добър хладилник Side by Side? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Хладилник Side by side Whirlpool WQ9IMO1L

Whirlpool WQ9IMO1L е просторен и изискан хладилник Side by side, идеален за семейства от 5 или повече души. С щедрите 355 литра хладилно пространство и голямото 237-литрово фризерно отделение можете лесно да съхранявате хранителни стоки, пици и др.

Технологията 6th Sense гарантира, че храната ви остава на постоянна температура, докато регулируемата влажност във фреш зоната помага да запазите вашите плодове и зеленчуци пълни с витамини.

Хладилникът разполага с 2 стъклени рафта и 7 отделения на вратите, а фризерът е с 4 отделения и капацитет на замразяване 12,5 кг за 24 часа.

Насладете се на чаша леденостудена вода или направете вкусен коктейл с удобния дозатор и никога повече не изхвърляйте храна благодарение на системата за автоматично размразяване.

2

Хладилник Side by side AEG RMB954F9VX

Американският стил хладилник с фризер AEG е задължителен за големи семейства. С просторен капацитет от 541 литра, той осигурява достатъчно място за всички ваши хранителни нужди, включително прясно месо, хрупкави продукти и напитки.

Технологията No Frost гарантира, че вътрешността остава без натрупване на лед, елиминирайки неприятностите от ръчното размразяване. Чекмеджето FreshZone е идеално за съхраняване на деликатни плодове и зеленчуци при оптимални условия, като гарантира, че вашите десерти са винаги свежи и хрупкави. Функцията за бързо замразяване бързо понижава температурата, когато се добавят нови продукти, запазвайки вкуса и хранителните вещества на вашата храна. AEG RMB954F9VX разполага с 363 литра място за съхранение, 2 рафта и 2 отделения на вратите, докато фризерът разполага със 178 литра място за съхранение и 2 отделения с капацитет на замразяване от 10 кг за 24 часа.

3

Хладилник Side by Side LG GSXV91MBAF

Впечатлете гостите си с елегантния дизайн на хладилника с фризер LG, включващ по-широкия панел InstaView™ ThinQ, който разкрива съдържанието с две почуквания и технологията NatureFRESH, която запазва храната свежа по-дълго. Диспенсърът за вода без водопровод с UVNano технология елиминира 99,9% от бактериите за чиста вода. С капацитет на хладилника 416L, две чекмеджета за салата и четири рафта, плюс 219L фризер с две чекмеджета, ще имате достатъчно място за хранителни стоки. Дизайнът без замръзване и системата DoorCooling минимизират температурните колебания, за да поддържат храната свежа. Инверторният линеен компресор работи тихо и ефективно с 10 години гаранция. Характеристиките включват също поставка за вино, LED дисплей за температурата, празнична настройка и звукова аларма за температура. Техническите спецификации включват система за охлаждане No Frost, 430 kWh годишна консумация на енергия и Т климатичен клас.

4

Samsung RS64R5302M9/EO

Американският хладилник с фризер Samsung RS64R5302M9/EO е въплъщение на стил, функционалност и простор. Той разполага с технологията Twin Cooling Plus на Samsung, която осигурява два отделни въздушни потока и прецизен контрол на температурата, за да предотврати смесването на миризми на храна, гарантирайки, че вкусът на храната ви е точно както трябва.

Функцията за интелигентно преобразуване ви позволява да преобразувате вашия фризер в хладилник според нуждите, като ви осигурява достатъчно свежо място за съхранение за специални поводи, сезонни продукти или любимите ви храни. И когато имате нужда от място във фризера, той е готов и за това.

SpaceMax е идеалното решение за тези, които се нуждаят от допълнително място за съхранение, но разплагат с ограничено пространство. По-тънките стени на хладилника позволяват по-голям вътрешен капацитет без компромис с производителността, осигурявайки ви най-доброто от двата свята.

Този модел има годишна консумация на енергия от 388 kWh, климатичен клас N SN ST T и работи на захранващо напрежение 220V до 240V. При спиране на тока има автономност от 10 часа.

Samsung RS64R5302M9/EO е с полезен обем от 417 литра и се предлага с 4 рафта и 5 рафта на врата. Разполага също със система за автоматично размразяване и отдел за зеленчуци и плодове, както и стелаж за бутилки. Фризерът е с нетен обем 218 литра и включва 2 отделения с автоматично размразяване и капацитет на замразяване 14 кг за 24 часа.

5

Хладилник Side by side Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X е идеалният хладилник за семейства от 5 или повече души. С общ капацитет от 522 литра, този хладилник Side by Side предлага достатъчно място за всичките ви седмични хранителни стоки.

Охлаждащото отделение е разположено отдясно и разполага със система за контрол на температурата, която осигурява равномерна циркулация на въздуха на всеки рафт, запазвайки храната ви свежа за по-дълго време. Независимо дали съхранявате месни продукти или риба, можете да сте сигурни, че храната ви ще бъде правилно съхранена.

Фризерното отделение вляво разполага с функцията за супер замразяване, която ви позволява бързо да замразите храна и да предотвратите натрупването на лед с технологията NoFrost. Удобно съхранявайте вашите замразени пици и други продукти в отделенията на вратата.

Изработен с качество от среден клас, този хладилник Side by Side е проектиран да издържи по-дълго от тези с основна конструкция. Насладете се на инвестицията си за години напред с Candy CHSVN 174X.

С годишна консумация на енергия от 313 kWh, този хладилник ще запази храната ви свежа и разходите ви за енергия ниски. В случай на прекъсване на захранването можете да се насладите на до 8 часа автономност.

6

Хладилник Side by side Beko GNO4331XPN

Тази хладилник Side by Side не е необходимо да бъде граден в кухненския ви шкаф. Интериорът е ярко осветен, което улеснява намирането на всичките ви хранителни стоки за миг. Двойните врати предотвратяват изтичането на студен въздух, запазвайки храната ви свежа и ефективна.

Със сила на звука от 39 dB, този уред работи тихо, а консумацията му от 287 kWh на година е средна в сравнение с други подобни устройства. С 291 литра пространство в хладилното отделение и 151 литра използваемо пространство във фризера ще имате достатъчно място за съхранение на вашите хранителни стоки и замразени стоки.

Функцията за бързо замразяване ви позволява бързо да замразявате артикули, а системата за автоматично размразяване поддържа хладилното отделение свободно от лед. Температурата на хладилника може да се регулира, докато температурата на фризера има променлива настройка.

Този комбиниран уред разполага с 4 нива в хладилната част и 6 отделения във фризерната част. Рафтовете в хладилника са регулируеми, като устройството разполага със специално отделение за зеленчуци и плодове и поставка за бутилки.

Температурата се показва цифрово, както в хладилната, така и във фризерната част. Годишната консумация на енергия е 287 kWh, а уреда има 10 часова автономност без електричество.

7

Хладилник Side by side Samsung RS66A8100S9/EF

Този хладилник Side by Side Samsung предлага голямо пространство за съхранение на храна. Ефективната изолационна система SpaceMax прави уреда с по-тънки стени, което създава повече пространство за храна.

Двете въздушни вериги и функцията Smart Convertible предлагат нови възможности за използване, в зависимост от вашите текущи нужди. Можете да изберете един от пет режима на работа, а ако имате по-малко храна, можете да изключите едно от отделенията, за да пестите електроенергия.

Двукрилният хладилник е модерен и елегантен, с плоска врата и къса дръжка. Неговата минималистична форма идеално ще се впише в декора на модерна кухня, добавяйки към нея изтънчен стил.

Уреда разполага със сензорен екран, с който можете да контролирате работата на му. Лесно достъпен е – на височината на ръката ви. Достатъчни са само няколко щраквания, за да зададете желаната температура, да изберете режим на работа или желаната функция.

Този хладилник има нетен обем от 409 литра, 4 рафта във вътрешността и 5 рафта на врата. Системата за размразяване е автоматична, като има специални отделения за зеленчуци и плодове, както и стелаж за бутилки. Рафтовете са изработени от закалено стъкло.

Фризера е с нетен обем от 243 литра и има две отделения. Оборудван е със система за автоматично размразяване и има капацитет на замразяване от 12 килограма за 24 часа.

Средната годишна консумация на енергия за този модел е 389 kWh. Може да издържи до 10 часа без електричество.

8

Хладилник Side by side Samsung RS67A8810S9/EF

Samsung RS67A8810S9/EF е проектиран да посрещне всички ваши нужди от охлаждане. С елегантния външен вид и просторния интериор можете да запазите цялата си храна свежа за по-дълго време.

Оборудван с технологията Twin Cooling Plus и дизайн SpaceMax, този хладилник предлага перфектен баланс между производителност и функционалност.

С тънък дизайн на стената, SpaceMax увеличава максимално вътрешното пространство на хладилника, което ви позволява да се запасите с повече храна.

Междувременно технологията Twin Cooling Plus гарантира, че вашата храна остава свежа за по-дълго време и запазва оригиналния си вкус, като предотвратява смесването на миризми на храна.

Samsung RS67A8810S9/EF е с полезен обем 409 литра, 4 рафта, 5 рафта на врата. Системата за размразяване е автоматична, като има специално отделение за зеленчуци и плодове. Материалът на рафтовете е изработен от закалено стъкло. Фризерът е с полезен обем 225 литра, 2 отделения, система за автоматично размразяване. Капацитетът на замразяване е 12 кг за 24 часа.

9

Whirlpool WQ9 B2L

Whirlpool WQ9 B2L е идеалният хладилник Side by Side за семейства, които искат да съхраняват хранителните си стоки за продължителен период от време.

С максимално ниво на шум от само 37 dB, този хладилник Side by Side работи тихо и ви позволява да подредите храната и напитките си в 6 отделения на вратите, 3 тави и 2 регулируеми фреш зони.

Отделението на фризера от 206 литра осигурява достатъчно място за съхранение на замразени продукти. Функцията за супер замразяване гарантира, че вашите замразени продукти запазват вкуса си.

Фризерът е с нетен обем 206 литра. Системата за размразяване е автоматична. Капацитетът на замразяване е 10 кг за 24 часа. Хладилникът е с полезен обем 388 литра. Системата за размразяване е автоматична. Има специални отделения за зеленчуци и плодове и стелаж за бутилки. Рафтовете са стъклени.

10

Хладилник Side by Side LG GSJV91MCAE

LG GSJV91MCAE е идеалният хладилник за семейства, които искат да запазят храната си свежа за по-дълъг период от време. Оборудван със свежа зона, която ви позволява да регулирате влажността, този хладилник Side by Side помага да удължите срока на годност на вашите плодове и зеленчуци.

Технологията DoorCooling и Metal Fresh на този хладилник гарантира, че студеният въздух се запазва, дори когато вратата е отворена. Диспенсърът предлага лесен достъп до кубчета лед или студена вода, а ниското ниво на шум от 36 dB означава, че хладилникът няма да ви безпокои, докато се наслаждавате любимата си дейност.

Фризерът е с полезен обем 219 литра, 4 отделения и капацитет на замразяване 12 кг за 24 часа. Хладилникът е с полезен обем 416 литра, 4 рафта, по 4 рафта на врата. Системата за размразяване е автоматична, като има специални отделения за зеленчуци и плодове, държач за бутилки и отдел за месо и риба. Рафтовете са изработени от закалено стъкло.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart