10 Най-добри хладилници с фризер

За 2024

Трябва ли ви добър хладилник с фризер? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA

Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA
Търси в emag.bg
Провери наличност

Намирането на храни в задната част на стандартен хладилник често може да бъде обезсърчителен процес. Лесно е да си представим случаен допир на торта или кисело мляко, падащо на пода. С интелигентния комплект ролки, рафта избягва тези проблеми, като осигурява бърз и лесен достъп до продуктите както отпред, така и отзад.

По-голямото отваряне на фризера улеснява организацията и достъпа до всичко, като по този начин оптимизира мястото за съхранение.

За разлика от конвенционалните компресори, които имат само два режима за включване / изключване, Samsung Digital Inverter компресор изпълнява 5 различни работни цикъла според нивото на влажност и употребата. По този начин температурата остава постоянна, компресорът се износва по-бавно и шумът се намалява до минимум.

Samsung RB31FWRNDSA има по-дълбоко място за съхранение на големи кутии с мляко и сок. Идеален за охлаждане на високи бутилки вода и други безалкохолни напитки.

Технологията True No Frost на Samsung осигурява равномерно охлаждане, като предотвратява натрупването на лед. Освен това поддържането на еднаква температура изразходва по-малко енергия. Това означава, че охлаждащата система остава дълготрайна.

Samsung RB31FWRNDSA Спецификации

 • Клас на енергийна ефективност по стандарт на ЕС: F
 • Нетен обем на хладината част: 230 литра
 • Нетен обем на фризера: 108 литра
 • Ниво на шум: 37 децибела
 • Размери: Ширина 59,5 см; Дълбочина 66,8 см; Височина 185 см;
2

Хладилник с фризер Liebherr Confort CUEL 3331

Хладилник с фризер Liebherr Confort CUEL 3331
Търси в emag.bg
Провери наличност

Вижте най-добрите хладилници Либхер

В сравнение с други модели, технологията SmartFrost на Liebherr замразява храната по-бързо и намалява натрупването на лед, правейки размразяването по-лесно и по-бързо. Той също така осигурява по-гъвкава зона за съхранение с по-голям капацитет и подобрен разход на енергия за по-ниски текущи разходи.

С FrostSafe свръхвисоките и изваждащи се чекмеджета са затворени отвсякъде. Това означава, че студът не може да се разсее толкова бързо, когато уредът се отвори. Прозрачната предна част на отделенията гарантира лесната проверка на замразените храни.

Разполага с чекмеджета и междинни стъклени рафтове под тях, които могат да бъдат удобно премахнати. VarioSpace е практичната система за допълнително място за съхранение, за да може бързо да се създаде място дори за по-големи замразени хранителни продукти.

Рафта за бутилки е решение за съхранение на напитки, което е едновременно практично и приятно за окото. Тук бутилките могат да се съхраняват така, че да спестяват място за други продукти.

Прозрачните контейнери за зеленчуци осигуряват достатъчно място за организираното съхранение на плодове и зеленчуци.

Liebherr Confort CUEL 3331 Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 212 литра
 • Нетен обем на фризера: 84 литра
 • Ниво на шум: 39 децибела
 • Размери: Ширина 55 см; Дълбочина 63 см; Височина 181,2 см;
3

Хладилник с фризер LG GBF71PZDMN

Хладилник с фризер LG GBF71PZDMN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Хладилник с фризер LG GBF71PZDMN е с ширина 59,5 см и височина 186 см. Капацитетът на хладилната част е 233, а на фризера 107 литра. Уреда е оборудван с технология Total No Frost и LED осветление. А годишният разход на енергия е 267 kWh.

Контролирайте настройките с лесен за използване електронен панел, който ви позволява бързо да изберете функциите и температурата, които искате.

Инверторният линеен компресор на LG помага да запазите продуктите си свежи за по-дълго време, като намалява температурните колебания. Компресорът има по-малко компоненти, които могат да генерират триене. Това го прави по-тих от стндартния инверторен компресор.

Насладете се на прясна храна и продукти. Зарадвайте сетивата си с вкусна храна. Технологията NatureFRESH от компанията LG включва три функции, които удължават живота на храната: FRESH Balancer, FRESH Nature, FRESH конвертор и охлаждане на вратата.

FRESHBalancer поддържа влагата на безопасно ниво, а подвижните контролери поддържат оптималната влажност за плодовете и зеленчуците, в зависимост от зададеният им режим.

Изберете оптималната температура според вида на храната. FRESHConverter поддържа идеалните условия за месо, риба и зеленчуци.

Абсолютно удобство във вашата кухня. Подвижните рафтове побират включително големи и високи предмети.

Специалният рафт за вино побира 2 бутилки. Можете удобно да ги съхранявате върху него, без да се страхувате, че ще ги счупите.

DOORCOOLING + системата охлажда с до 32% по-бързо и равномерно. Въздушните канали в горната предна част насочват студения въздух към продуктите в горните кошници на вратата. Охлаждането започва 15 секунди след затварянето на вратата.

LG GBF71PZDMN Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 233 литра
 • Нетен обем на фризера: 107 литра
 • Ниво на шум: 39 децибела
 • Размери: Ширина 59,5 см; Дълбочина 68,2 см; Височина 186 см;
4

Хладилник с фризер Whirlpool W9 821D OX H

Хладилник с фризер Whirlpool W9 821D OX H
Търси в emag.bg
Провери наличност

Whirlpool W9 821D OX H e хладилник с отделен фризер в долната част. Със своя изчистен и вечен дизайн, той се вписва перфектно във всички модерни и традиционно обзаведени кухни. Фризерът има три големи просторни кутии, така че лесно можете да съхранявате пилета, пица, кутии със сладолед и други подобни. Уредът принадлежи към енергоспестяващия клас A ++, консумира само 262 kWh годишно.

Вграденото LED осветление е изключително икономично. Независимо от това, то може перфектно да осветява всеки ъгъл на интериора, така че веднага да намерите храната, която търсите.

Разбира се, с този модел можете да сте сигурни в максималната свежест и винаги отличен вкус на съхраняваната храна. Поставете плодове, зеленчуци, студени разфасовки или сирена в специалните чекмеджета FreshBox, където се поддържа постоянна температура от около 0 ° C, за да се предотврати загубата на хранителни вещества и вкус.

Whirlpool W9 821D OX H Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 221 литра
 • Нетен обем на фризера: 97 литра
 • Ниво на шум: 42 децибела
 • Размери: Ширина 59,5 см; Дълбочина 68,8 см; Височина 188,8 см;
5

Хладилник с фризер Samsung RL4363FBASL/EF

Хладилник с фризер Samsung RL4363FBASLEF
Търси в emag.bg
Провери наличност

Samsung RL4363FBASL/EF съчетава стилен дизайн с най-новата технология за охлаждане, за да поддържа вашата храна по-свежа за по-дълго.

С общ капацитет от 458 литра, този хладилник с фризер ще осигури достатъчно място за вашите ежедневни нужди. Той има четири големи фризерни кутии, три стъклени рафта, поставка за бутилки, както и голямо чекмедже за плодове и зеленчуци и регулируеми поставки на вратите. Неговият дизайн с инокс и диспансър за студена вода също придава съвременен вид на вашата кухня.

Охлаждането с много потоци и отвори за студен въздух на всеки рафт осигуряват равномерно охлаждане и спомагат за по-бързото възстановяване на работната температура на хладилника след добавяне на нови продукти.

Технологията “no frost” предотвратява натрупването на лед, като за целта циркулира студен въздух, за да поеме излишната влага, която обикновено образува скреж. Това означава, че не е нужно да не се размразява фризера, както и да се отделят замразените храни.

Режимът за “Ваканция” гарантира, че хладилникът работи по най-ефективния начин, докато не сте вкъщи за дълъг период, но фризера остава да работи нормално. В допълнение, RL4363FBASL/EF може да се похвали с ясен и лесен за четене външен LED дисплей, предлагащ пълен контрол върху настройките.

Samsung RL4363FBASL/EF Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 304 литра
 • Нетен обем на фризера: 154 литра
 • Ниво на шум: 41 децибела
 • Размери: Ширина 70 см; Дълбочина 74 см; Височина 185 см;
6

Хладилник с фризер AEG RCB732E5MB

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MB
Търси в emag.bg
Провери наличност

Със своя изключително красив дизайн, AEG RCB732E5MB осигурява елегантен завършек на вашата мечтана кухня. С автоматичното размразяване, адаптивното съхранение и специалната кутия за съхранение на млечни продукти, няма какво да ви попречи да създадете кулинарно величие.

Поддържайки постоянен въздушен поток, благодарение на вградената технология за охлаждане 360 °, AEG RCB732E5MB умело осигурява стабилна температура в целия хладилник, предотвратявайки появата на топли места и бактерии.

Съхранението на всичките ви пресни съставки под ръка е ключово за създаването на свежи, вкусни ястия. С “CustomFlex” можете да организирате съхранението на продуктите в хладилника точно както желаете. Пренаредете рафтовете и кутиите на вратата бързо и лесно, за да увеличите максимално място за съхранение. Този хладилник се адаптира към вашите нужди, за да държите храните така, както ви е най-удобно.

За да спестите енергия, RCB732E5MB има прозрачни фризерни чекмеджета, което означава, че можете да видите съдържанието без да се налага да ги вадите.

AEG RCB732E5MB Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 208 литра
 • Нетен обем на фризера: 94 литра
 • Ниво на шум: 42 децибела
 • Размери: Ширина 59,5 см; Дълбочина 65 см; Височина 186 см;
7

Хладилник с фризер Beko RCNE560E40DZXBN

Хладилник с фризер Beko RCNE560E40DZXBN
Търси в emag.bg
Провери наличност

Хладилник Beko RCNE560E40DZXBN е широк 70 см и висок 192 см. Устройството разполага с технологията NeoFrost, която елиминира образуването на лед вътре в хладилника, и системата HARVEST FRESH, която ви позволява да поддържате плодовете и зеленчуците свежи по-дълго.

Технологията NeoFrost елиминира образуването на лед върху храната и вътре в уреда, което означава, че размразяването вече не е необходимо. Това е система с два независими изпарителя и вентилатора в едно устройство.

BEKO RCNE560E40DZXBN осигурява бързо замразяване на добавената храна по здравословен начин и не влияе на температурата на съхраняваните преди това храни.

За да разшири свежестта на плодовете и зеленчуците, Beko е проектирал новото хладилно отделение наречено Everfresh +. Благодарение на прецизното регулиране на влажността на въздуха, свежестта на съхраняваните в него зеленчуци и плодове ще се удължи до 30 дни.

Светло синьо осветление гарантира непрекъснатост на процеса на фотосинтеза на пресните плодове и зеленчуци в хладилника. В резултат на това продуктите не само остават пресни, но дори повишават хранителната си стойност.

Рафта за бутилки осигурява идеалното пространство за охлаждане на бутилките и по този начин увеличава използването на наличното пространство в хладилника.

Beko RCNE560E40DZXBN Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 352 литра
 • Нетен обем на фризера: 158 литра
 • Ниво на шум: 38 децибела
 • Размери: Ширина 70 см; Дълбочина 74,5 см; Височина 192 см;
8

Indesit XIT8 T1E X

Indesit XIT8 T1E X
Търси в emag.bg
Провери наличност

Всички вътрешни пространства са проектирани да предлагат различни конфигурации в зависимост от вида на храната, която трябва да се съхранява. Благодарение на тази голяма гъвкавост, винаги се намира подходящото място за правилно и най-добро съхранение на всяка храна. 

Хладилното отделение е оборудвано с вентилирано охлаждане, технология Aircooler, която гарантира хомогенно разпределение на студа и постоянна температура във всяка зона на хладилника. 

Състои се от 4 стъклени рафта, 1 прозрачна кутия за зеленчуци и 3 рафта на вратите. Вътрешно осветление. 

Фризера се състои от 3 отделения и разполага с No Frost система, която избягва образуването на лед.

Практичният дизайн на Open Space Freezer позволява лесното съхранение на по-големи храни във фризера, само е нужно да се премахнат двете специални чекмеджета в горната част.

Indesit XIT8 T1E X Спецификации

 • Енергиен клас: A+
 • Нетен обем на хладината част: 223 литра
 • Нетен обем на фризера: 97 литра
 • Ниво на шум: 42 децибела
 • Размери: Ширина 59,5 см; Дълбочина 65,5 см; Височина 188,8 см;
9

Хладилник с фризер Zanussi ZNLN34FX2

Хладилник с фризер Zanussi ZNLN34FX2
Търси в emag.bg
Провери наличност

С изчистен дизайн и иноксово покритие, хладилникът Zanussi ZNLN34FX2 осигурява огромен капацитет на хладилната част от 220 литра и 92 литра фризер с 3 чекмеджета. Също така е оценен като отличен A + за енергийна ефективност.

Хладилникът на Zanussi има 2 кутии за плодове и зеленчуци, 2 регулируеми стъклени рафта и 3 подвижни кутии на вратата. 

Фризера е разположен под хладилника, което прави достъпа и разопаковане след пазаруване по-лесно. Съдържа едно чекмедже с половин дълбочина и 2 дълбоки прозрачни чекмеджета. 

Функцията Quick Chill ви позволява да охлаждате или замразявате покупките на нови пресни храни по-бързо без да повишавате температурата на съществуващата си храна в хладилника.

Zanussi ZNLN34FX2 Спецификации

 • Енергиен клас: A+
 • Нетен обем на хладината част: 220 литра
 • Нетен обем на фризера: 109 литра
 • Ниво на шум: 40 децибела
 • Размери: Ширина 59,5 см; Дълбочина 64,7 см; Височина 185 см;
10

Hotpoint HA70BE31X

Hotpoint HA70BE31X
Търси в emag.bg
Провери наличност

С набор от фантастични функции, които помагат да запазят свежестта на храната, този хладилник с фризер от Hotpoint е чудесен избор. Капацитетът му е 444 литра, в който могат да се съберат до 24 торбички с хранителни стоки. Фризерът автоматично предотвратява образуването на замръзване, което означава, че никога няма да се налага да почиствате лед. 

Ако обичате сочно грозде и хрупкави моркови, отделението Fresh Zone + има удобен плъзгач, който ви позволява да контролирате влажността, за да съответства на това, което е вътре. Така любимите ви плодове и зеленчуци ще издържат по-дълго.

Вратата може да се отварят отляво или отдясно, за да отговаря на оформлението на вашата кухня.

Hotpoint HA70BE31X Спецификации

 • Енергиен клас: A++
 • Нетен обем на хладината част: 309 литра
 • Нетен обем на фризера: 153 литра
 • Ниво на шум: 43 децибела
 • Размери: Ширина 70 см; Дълбочина 76 см; Височина 195 см;
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 4 (3 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart