7 Най-добри хладилни витрини

За 2023

Трябва ли ви добра хладилна витрина? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Професионална хладилна витрина Liebherr MRFvd 4011 001

Професионална хладилна витрина Liebherr MRFvd 4011 001, Обем 400 л, Клас C, Височина 188.4 см, Сив
 out of stock

Liebherr MRFvd 4011 е професионална хладилна витрина, предназначена за съхранение на напитки. Той разполага със система за бързо охлаждане с въздух и цифров дисплей, разположен от външната страна на устройството. Вратата е оборудвана с вдлъбната ръкохватка за лесно отваряне и се затваря автоматично, ако се отвори под ъгъл по-малък от 90 градуса, и остава отворена, ако се отвори на повече от 90 градуса.

Тази витрина е със стандартен тип монтаж, има колела и работи на захранване 220-240V с ниво на шум 50dB. С нетен обем от 400 литра може да побере до 253 бутилки и има 5 рафта и 1 врата с 1 зона за охлаждане. Вратата е стъклена, а рафтовете са метални, като цвета на модула е сив. Класифицирана е като клас C по отношение на енергийна ефективност, с дневен разход на енергия от 1,55 kWh и годишна консумация от 566 kWh.

2

Хладилна витрина KLIMASAN S220BB

Хладилна витрина KLIMASAN S220BB Вентилатор, Черна
 out of stock

KLIMASAN S220BB охладител за бутилки с плъзгаща се двойна врата е елегантен и функционален модул, който може да се монтира под бар. Разполага с две врати, два рафта и полезен обем от 228 литра, 6 рафта, 2 врати, 1 зона за охлаждане, 1 компресор и плъзгаща се врата.

Контролният панел е механичен, като външната част и рафтовете са изработени от метал, а вратата е стъклена и се предлага в черен цвят. Този охладител е класифициран като клас E и попада в диапазона A+++ до G на енергийна ефективност. Той консумира само 800 kWh годишно и е оборудван с вентилатор, регулируеми крака, LED вътрешно осветление и механично управление с регулируем термостат.

3

Вертикална хладилна витрина Галина

Вертикална хладилна витрина Галина, 200x70x190см
 out of stock

Хладилна витрина Галина е фризер от висок клас, идеален за бизнеса. Той разполага с врата със стъклопакет за оптимална топлинна ефективност и видимост на продукта. Вратите са плъзгащи се, вътрешността е осветена с ярки светлини, а фризерът е оборудван с колелца за лесно преместване. Има и цифров термостат, който улеснява поддържането на оптимални температури.

Този модел използва извънгабаритни изпарителни и кондензаторни намотки и екологичен хладилен агент R290, което го прави едновременно ефективен и екологичен.

Витрина Галина е класифициран като енергиен клас D, с дневен разход на енергия от 7,2 kWh и годишна консумация от 2628 kWh. Оборудван е с вентилирано охлаждане, електронно регулиране на температурата.

4

Liebherr FDV4643

Професионална хладилна витрина Liebherr MRFvc 3511, Обем 347 л, Клас C, Височина 168.4 см, Бял
 out of stock

Вертикалната хладилна витрина Liebherr FDV4643 461 литра е фризер с първокласно качество, който използва най-добрите компресори, кондензатори, изпарители и други хладилни компоненти, за да минимизира консумацията на енергия и оперативните разходи. Този хладилник е монтиран на колела и работи на 240V или 220V захранване с ниво на шум от 62dB.

Има полезен обем 307 л, 4 рафта и 1 врата с 1 зона за охлаждане. Външният материал е стомана, вратата е от стъкло, а рафтовете са метални с бяло покритие. Този фризер е класифициран като енергиен клас А+ и има годишна консумация на енергия от 1452 kWh, като също така е модел No Frost.

5

Хладилна витрина Whirlpool ADN 203/1S

Професионална фризерна витрина Liebherr FDv 4643, NoFrost, 307 л, Височина 195.7 см, Бяла
 out of stock

Хладилнaта витрина Wirlpool ADN203/1S е предназначена за съхранение и излагане на храна. Има елегантен дизайн с полезен обем от 192 литра, 4 рафта и 1 врата с 1 зона за охлаждане.

Екстериорът е изработен от метал с бяло покритие, а вратата е от стъкло. Това устройство е оборудвано с вентилатор и има механично управление с регулируем термостат. По отношение на енергийната ефективност, той попада в диапазона от A+++ до D и има годишна консумация на енергия от 800 kWh.

6

Професиона хладилна витрина Liebherr FKvesf 1803

Професионална хладилна витрина за вграждане под плот Liebherr FKvesf 1803, Обем 136 л, Височина 85 см, Сребрист
 out of stock

Тази професиона хладилна витрина под плота е проектирана със система за принудително въздушно охлаждане, за да поддържа вътрешната температура постоянна.

Тази витрина и е предназначена за съхранение на напитки. Представлява фиксиран тип хладилник със захранващо напрежение 240V 220V. Нивото на шума ѝ е 47 dB. Полезният обем е 136 л, има 4 рафта и 1 врата. Броят на охлаждащите зони е 1 и има 1 компресор.

Вратата се отваря по стандартен начин, а типът на контролния панел е механичен.

Материалът на външната част е стомана, материалът на вратата е стъкло, а рафтовете са изработени от метал.

Енергиен клас C от диапазон A+++ до G има консумация на енергия от 1,85 kWh на ден и годишна консумация на енергия от 676 kWh.

Този модел има електронен термостат, механизъм за заключване на вентилатора, регулируеми рафтове и захранващо охлаждане. Размерите на този клас са 18″Ш x 16″Д x 24″В.

Размерите му са 85 см, ширината е 60 см, а дълбочината е 60 см.

7

Хладилна витрина за сухо отлежаване на месо Caso DryAged Master 63

Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 63, 63 литра
 out of stock

CASO DryAged Master 63 е е изработена е от неръждаема стомана и има стъклена врата с UV изолация.

Тази витрина е идеална за съхранение и зреене на висококачествено месо, говеждо, сирене, кашкавали и други храни.

Със своите регулируеми настройки за температура и влажност, както и с трислойно UV-устойчиво изолационно стъкло, този уред ще запази храната ви свежа и вкусна за по-дълго време. Плюс това, вграденият филтър с активен въглен и включените решетки и рамка за окачване с кука за месо (направена от неръждаема стомана) правят този уред още по-универсален и удобен.

8

Хладилна витрина Hendi ARKTIC

Хладилна витрина Hendi ARKTIC, 78 л, Температура 0 - 12 ° C, 170 W, 3 регулируеми рафта, Черен, 452 x 406x (H) 966 мм
 out of stock

Hendi ARKTIC е висококачествена хладилна витрина, която разполага с врата с двоен стъклопакет и механизъм за лесно отваряне, което гарантира, че имате бърз и лесен достъп.

Корпусът ѝ е изработен от неръждаема стомана и е боядисан в черно. Има вътрешно осветление в горната част, което осветява съдържанието за лесно разглеждане. Има три издръжливи рафта, покрити с PVC, които се регулират на височина, което ви позволява да персонализирате интериора на хладилника според вашите нужди. Цифровият контрол на температурата и дисплеят ви позволяват да поддържате температурата на хладилника на перфектно ниво, а вентилираната охладителна система гарантира, че температурата остава постоянна.

Температурният диапазон за витринния хладилник Hendi ARKTIC е 0/12°C, а използваната охлаждаща течност е R600a. Консумираната мощност на уреда е 170W, а захранващото напрежение е 230V.

Полезният обем на витрината е 78 литра. Има една врата, една охлаждаща зона и един компресор. Вратата се отваря по стандартен начин, като материалът на външната част е инокс, а материалът на вратата е стъкло.

9

Охладител за вино Haier WS171GA

Охладител за вино Haier WS171GA, 171 шишета, LED, Monozone, Клас G, H 185 см, Черен
 out of stock

Haier WS171GA е енергийно ефективен охладител за вино, който може да побере до 117 бутилки червено или бяло вино. Има една температурна зона, която може да се настрои между 5°C и 20°C, и разполага със стъклена врата, за да можете да видите дали любимите ви бутилки вино все още са на склад.

Алармата за отворена врата ви уведомява при нежелано повишаване на температурата, а UV филтърът в стъклената врата запазва ароматите на вашите вина.

Този охладител за вино има цифров контролен панел, изработен е от черен инокс и може да побере до 171 бутилки вино. Има нетен обем от 360 л. и ниво на шум от 38dB.

Дневният разход на енергия е 0,45 kWh, а годишното потребление е 164 kWh. Този продукт разполага и със звуков светодиод, който създава 3D UV защитен ефект.

Този охладител е висок 185 см, широк 59,5 см и с дълбочина 63,5 см.

10

Liebherr MRFvd 5511

Професионална хладилна витрина Liebherr MRFvd 5511, Обем 569 л, Клас C, Височина 168.4 см, Сив
 out of stock

Тази хладилна витрина е изработена от стомана и има стъклена врата. Може да съхранява напитки при температура между 1 и 15 градуса по Целзий. Вратата се затваря автоматично, така че не е нужно да се притеснявате, че е отворена. Рафтовете са здрави и издържат до 45 кг. Можете да видите температурата на цифровия дисплей.

Този хладилник е 50 dB и има полезен обем от 569 литра. Освен това има 4 рафта, 1 врата, 1 зона за охлаждане, 1 компресор и цифров контролен панел. Външната част е от стомана, вратата е от стъкло, а рафтовете са от метал.

Този продукт се счита за енергийно ефективен според европейските стандарти. Количеството енергия, което използва на дневна база е 1,466 kWh, а използва 535 kWh енергия за година.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart