7 Най-добри хладилни витрини

За 2024

Трябва ли ви добра хладилна витрина? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Професионална хладилна витрина Liebherr MRFvd 4011 001

Liebherr MRFvd 4011 е професионална хладилна витрина, предназначена за съхранение на напитки. Той разполага със система за бързо охлаждане с въздух и цифров дисплей, разположен от външната страна на устройството. Вратата е оборудвана с вдлъбната ръкохватка за лесно отваряне и се затваря автоматично, ако се отвори под ъгъл по-малък от 90 градуса, и остава отворена, ако се отвори на повече от 90 градуса.

Тази витрина е със стандартен тип монтаж, има колела и работи на захранване 220-240V с ниво на шум 50dB. С нетен обем от 400 литра може да побере до 253 бутилки и има 5 рафта и 1 врата с 1 зона за охлаждане. Вратата е стъклена, а рафтовете са метални, като цвета на модула е сив. Класифицирана е като клас C по отношение на енергийна ефективност, с дневен разход на енергия от 1,55 kWh и годишна консумация от 566 kWh.

2

Хладилна витрина KLIMASAN S220BB

KLIMASAN S220BB охладител за бутилки с плъзгаща се двойна врата е елегантен и функционален модул, който може да се монтира под бар. Разполага с две врати, два рафта и полезен обем от 228 литра, 6 рафта, 2 врати, 1 зона за охлаждане, 1 компресор и плъзгаща се врата.

Контролният панел е механичен, като външната част и рафтовете са изработени от метал, а вратата е стъклена и се предлага в черен цвят. Този охладител е класифициран като клас E и попада в диапазона A+++ до G на енергийна ефективност. Той консумира само 800 kWh годишно и е оборудван с вентилатор, регулируеми крака, LED вътрешно осветление и механично управление с регулируем термостат.

3

Вертикална хладилна витрина Галина

Хладилна витрина Галина е фризер от висок клас, идеален за бизнеса. Той разполага с врата със стъклопакет за оптимална топлинна ефективност и видимост на продукта. Вратите са плъзгащи се, вътрешността е осветена с ярки светлини, а фризерът е оборудван с колелца за лесно преместване. Има и цифров термостат, който улеснява поддържането на оптимални температури.

Този модел използва извънгабаритни изпарителни и кондензаторни намотки и екологичен хладилен агент R290, което го прави едновременно ефективен и екологичен.

Витрина Галина е класифициран като енергиен клас D, с дневен разход на енергия от 7,2 kWh и годишна консумация от 2628 kWh. Оборудван е с вентилирано охлаждане, електронно регулиране на температурата.

4

Liebherr FDV4643

Вертикалната хладилна витрина Liebherr FDV4643 461 литра е фризер с първокласно качество, който използва най-добрите компресори, кондензатори, изпарители и други хладилни компоненти, за да минимизира консумацията на енергия и оперативните разходи. Този хладилник е монтиран на колела и работи на 240V или 220V захранване с ниво на шум от 62dB.

Има полезен обем 307 л, 4 рафта и 1 врата с 1 зона за охлаждане. Външният материал е стомана, вратата е от стъкло, а рафтовете са метални с бяло покритие. Този фризер е класифициран като енергиен клас А+ и има годишна консумация на енергия от 1452 kWh, като също така е модел No Frost.

5

Хладилна витрина Whirlpool ADN 203/1S

Хладилнaта витрина Wirlpool ADN203/1S е предназначена за съхранение и излагане на храна. Има елегантен дизайн с полезен обем от 192 литра, 4 рафта и 1 врата с 1 зона за охлаждане.

Екстериорът е изработен от метал с бяло покритие, а вратата е от стъкло. Това устройство е оборудвано с вентилатор и има механично управление с регулируем термостат. По отношение на енергийната ефективност, той попада в диапазона от A+++ до D и има годишна консумация на енергия от 800 kWh.

6

Професиона хладилна витрина Liebherr FKvesf 1803

Тази професиона хладилна витрина под плота е проектирана със система за принудително въздушно охлаждане, за да поддържа вътрешната температура постоянна.

Тази витрина и е предназначена за съхранение на напитки. Представлява фиксиран тип хладилник със захранващо напрежение 240V 220V. Нивото на шума ѝ е 47 dB. Полезният обем е 136 л, има 4 рафта и 1 врата. Броят на охлаждащите зони е 1 и има 1 компресор.

Вратата се отваря по стандартен начин, а типът на контролния панел е механичен.

Материалът на външната част е стомана, материалът на вратата е стъкло, а рафтовете са изработени от метал.

Енергиен клас C от диапазон A+++ до G има консумация на енергия от 1,85 kWh на ден и годишна консумация на енергия от 676 kWh.

Този модел има електронен термостат, механизъм за заключване на вентилатора, регулируеми рафтове и захранващо охлаждане. Размерите на този клас са 18″Ш x 16″Д x 24″В.

Размерите му са 85 см, ширината е 60 см, а дълбочината е 60 см.

7

Хладилна витрина за сухо отлежаване на месо Caso DryAged Master 63

CASO DryAged Master 63 е е изработена е от неръждаема стомана и има стъклена врата с UV изолация.

Тази витрина е идеална за съхранение и зреене на висококачествено месо, говеждо, сирене, кашкавали и други храни.

Със своите регулируеми настройки за температура и влажност, както и с трислойно UV-устойчиво изолационно стъкло, този уред ще запази храната ви свежа и вкусна за по-дълго време. Плюс това, вграденият филтър с активен въглен и включените решетки и рамка за окачване с кука за месо (направена от неръждаема стомана) правят този уред още по-универсален и удобен.

8

Хладилна витрина Hendi ARKTIC

Hendi ARKTIC е висококачествена хладилна витрина, която разполага с врата с двоен стъклопакет и механизъм за лесно отваряне, което гарантира, че имате бърз и лесен достъп.

Корпусът ѝ е изработен от неръждаема стомана и е боядисан в черно. Има вътрешно осветление в горната част, което осветява съдържанието за лесно разглеждане. Има три издръжливи рафта, покрити с PVC, които се регулират на височина, което ви позволява да персонализирате интериора на хладилника според вашите нужди. Цифровият контрол на температурата и дисплеят ви позволяват да поддържате температурата на хладилника на перфектно ниво, а вентилираната охладителна система гарантира, че температурата остава постоянна.

Температурният диапазон за витринния хладилник Hendi ARKTIC е 0/12°C, а използваната охлаждаща течност е R600a. Консумираната мощност на уреда е 170W, а захранващото напрежение е 230V.

Полезният обем на витрината е 78 литра. Има една врата, една охлаждаща зона и един компресор. Вратата се отваря по стандартен начин, като материалът на външната част е инокс, а материалът на вратата е стъкло.

9

Охладител за вино Haier WS171GA

Haier WS171GA е енергийно ефективен охладител за вино, който може да побере до 117 бутилки червено или бяло вино. Има една температурна зона, която може да се настрои между 5°C и 20°C, и разполага със стъклена врата, за да можете да видите дали любимите ви бутилки вино все още са на склад.

Алармата за отворена врата ви уведомява при нежелано повишаване на температурата, а UV филтърът в стъклената врата запазва ароматите на вашите вина.

Този охладител за вино има цифров контролен панел, изработен е от черен инокс и може да побере до 171 бутилки вино. Има нетен обем от 360 л. и ниво на шум от 38dB.

Дневният разход на енергия е 0,45 kWh, а годишното потребление е 164 kWh. Този продукт разполага и със звуков светодиод, който създава 3D UV защитен ефект.

Този охладител е висок 185 см, широк 59,5 см и с дълбочина 63,5 см.

10

Liebherr MRFvd 5511

Тази хладилна витрина е изработена от стомана и има стъклена врата. Може да съхранява напитки при температура между 1 и 15 градуса по Целзий. Вратата се затваря автоматично, така че не е нужно да се притеснявате, че е отворена. Рафтовете са здрави и издържат до 45 кг. Можете да видите температурата на цифровия дисплей.

Този хладилник е 50 dB и има полезен обем от 569 литра. Освен това има 4 рафта, 1 врата, 1 зона за охлаждане, 1 компресор и цифров контролен панел. Външната част е от стомана, вратата е от стъкло, а рафтовете са от метал.

Този продукт се счита за енергийно ефективен според европейските стандарти. Количеството енергия, което използва на дневна база е 1,466 kWh, а използва 535 kWh енергия за година.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart