7 Най-добри халогенни фурни

За 2024

Трябва ли ви добра халогенна фурна? Разгледайте класацията ни с 7-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

7

Конвекторна Халогенна Фурна Cecotec Combi Grill

Конвекторна Халогенна Фурна Cecotec Combi Grill
Търси в emag.bg
Провери наличност

Халогенната фурна на компанията Cecotec ще ви позволи да приготвите вкусни и здравословни ястия по бърз и лесен начин, като същевременно запазвате всичките им хранителни вещества. Тя има максимална мощност от 1400 W и можете да я използвате вместо конвенционална фурна, микровълнова печка, тостер, тенджера или дори като електрическа скара.

Cecotec Combi Grill характеристики

 • Термостат до 250 градуса
 • Таймер до 60 минути
 • Прозрачно термо стъкло
 • Пластмасова основа и дръжка
 • Без дим при готвене
 • Здравословно и икономично готвене
 • Готви равномерно
 • Допълнителни аксесоари: Щипки, скара, пръстен за увеличаване на капацитета (до 12 литра)
 • Готвене без мазнини
2

Халогенна фурна Esperanza Quasar EKO003

Халогенна фурна Esperanza Quasar EKO003
Търси в emag.bg
Провери наличност

Ако търсите халогенна фурна на ниска цена не търсете повече, тъй като Esperanza Quasar EKO003 ще ви предложи точно това. Освен че е доста достъпна, тя разполага с всички функции, от които се нуждаете. 

Тя има 1400W мощност, която я прави много ефективна, бърза в готвенето и ви помага в спестяването на време. Има и капацитет от 18 литра, който е напълно достатъчен за малка семейна обстановка.

Посредством двата контролни бутона можете да зададете предпочитаното от вас време и температура. Забавеното изключване с таймера на тази фурна е 60 минути. Въпреки малкия си размер и компромиса с аксесоарите за по-ниска цена, този модел заслужава внимание. 

Това е добър енергоспестяващ и бързо готвещ модел, за да ви спести време и пари.

Lund, 1400 W характеристики

 • Капацитет: 18 литра
 • Мощност 1400 вата
 • Таймер: 60 минути
 • Максимална температура: 250 ° C
3

ELITE MTA-1119

ELITE MTA-1119
Търси в emag.bg
Провери наличност

4

Халогенна фурна FIRST AUSTRIA FA-5030-1

Халогенна фурна FIRST AUSTRIA FA-5030-1
Търси в emag.bg
Провери наличност

Това, което наистина ще ви впечатли при тази халогенна фурна, е голямото количеството, което можете да направите с нея, и колко бързо ще сготви храната. Определено не е от тези уреди, които ще захвърлите в кухненския шкаф след само едно използване. 

Ще се изненадате от разнообразието от рецепти, които можете да приготвите в тази халогенна фурна, това е като многофункционална машина за готвене. Тя не само ще намали половината от времето, което прекарвате в кухнята, но и ще осигури страхотни резултати, които със сигурност ще впечатлят цялото семейство.

Можете да бъдете сигурни, че храната ви ще бъде приготвена до съвършенство. Високата температура, подавана от халогенната крушка и вентилатора, гарантира, че ще е приготвена равномерно. Хранителните вещества и соковете са запазени, за да осигурят нежни и вкусни резултати с естествени аромати. Напълно подходяща за по-здравословно готвене, тъй като може да изкара мазнините от храната и не трябва да добавяте допълнителни.

FIRST AUSTRIA FA-5030-1 е чудесна алтернатива на фурната, особено ако готвите по-малки порции за един или двама души. А когато се приготвяте за празник, тя ще е идеален помощник идеален за допълнителни ястия, той може дори да побере до 17 литра. 

Можете също така да я вземете със себе си на вилата, или когато сте на къмпинг, тъй като поради компактният си размер тя не заема много място. 

Употребата ѝ не може да бъде по лесна. Всичко става посредством двата бутона за контрол разположени на капака. Просто задайте времето, температурата и затворете капака.

Тя е енергийно ефективна в сравнение със стандартната фурна и ще ви спести пари от сметката за електричество.

FIRST AUSTRIA FA-5030-1 характеристики

 • Мощност 1400 вата
 • Капацитет 17 литра
 • Променлива температура до максимум 250 градуса
 • 60-минутен таймер с аларма
5

Халогенна фурна Lund, 1400 W

Халогенна фурна Lund, 1400 W
Търси в emag.bg
Провери наличност

Променете начина на готвене с тази ефективна халогенна фурна от Lund. Ако готвите само за себе си или за двама, не е необходимо да използвате основната готварска печка. Тази халогенна фурна може да предложи много вкусни и хранителни резултати. Перфектна за здравословно и вкусно готвене

Гответе различни видове храни наведнъж с две отделни решетки. 

Тя има щедър 17-литров капацитет (12 + 5) и 60 минутен таймер, така че да не препечете храната.

Lund, 1400 W характеристики

 • 12 + 5 литра работен капацитет.
 • Мощност 1400 вата.
 • 7 настройки за нагряване.
 • Таймер: 60 минути.
 • Работна температура между 60 ° C и 250 ° C.
6

Lund, 1400 W

Lund, 1400 W
Търси в emag.bg
Провери наличност

Халогенната фурна Lund е толкова гъвкава, колкото и лесна за използване. Това многофункционално устройство може да се използва за печене, готвене на пара, пържене, препичане, затопляне и размразяване.

Капакът ѝ съдържа нагревателен елемент, който може да бъде настроен между 65 и 250 градуса. Топлината се разпределя равномерно посредством вентилатор. Това помага на месните ястия да запазят идеалната си консистенция: хрупкави отвън и сочни отвътре.

Времето за готвене може да се настрои с таймер от 0 до 60 минути. Купата е произведена от термо стъкло, което ви позволява да следите процеса на готвене. В случай, че вашето ястие се нуждае от по-дълго време можете просто да удължите времето за готвене след като 60-те минути изтекат.

Независимо дали пържите картофи с минимално количество олио, печете пиле или загрявате гювеч, халогенната фурна прави вашата работа по-бърза и е три до пет пъти по-енергийно ефективна от всяка конвенционална фурна. 

Характеристики

 • 17 литра (12 + 5) работен капацитет.
 • Мощност 1400 вата.
 • Таймер: 60 минути.
 • Работна температура между 60 и 250 градуса.
7

Халогенна фурна Rohnson R-2091

Халогенна фурна Rohnson R-2091
Търси в emag.bg
Провери наличност

Тази енергийно ефективна халогенна фурна ще сготви почти всяка храна до съвършенство. Освен това позволява и по-здравословно готвене. Тя е 2-3 пъти по-бърза от стандартните фурни – и резултатите са по-добри от готвенето с евтина микровълнова фурна. Променливият контрол на температурата означава, че е много по-малко вероятно да изгорите храната си.

Rohnson R-2091 характеристики

 • 17 литра капацитет.
 • Мощност 1300 вата.
 • 4 режима на готвене: фурна, грил, размразяване, пара
 • Таймер: 60 минути.
 • Максимална температура 250 градуса.

Какво е халогенна фурна?

Ако сте уморени от голените сметки за ток и чакате с часове храната ви да се сготви, халогенната фурна е това, което липсва на вашата еко кухня . Този многофункционален уред работи по-добре от традиционната фурна. В зависимост от марката можете да печете на скара, да печете, пържите, стъблото и дори да размразявате с помощта на това устройство. Те са бързи, спестявайки до 40% от времето ви за готвене.

Халогенните фурни също са икономични, като някои имат капацитет до 17 литра. С някои вие също ще можете да наблюдавате диетата си, тъй като можете да използвате малко или никакво масло при готвене. 

Характеристики, които трябва да имате предвид, при избора на халогенна фурна

Контрол

От контролните бутони ще зависи лесното боравене с уреда за готвене. Имайте предвид, че някои марки имат ръчен, докато други имат цифров контролен панел. Цифровият контролен панел ви предлага по-голяма гъвкавост и прецизност при използване на фурната, докато ръчният е доста лесен за използване, тъй като има само 2 въртящи бутона. 

Функции 

Какво търсите по отношение на режимите на готвене? Печене, скара, пържене, затопляне, пара или дори размразяване. Някои марки дори ще имат опция за печене. Колкото по-разнообразни са функциите, толкова по-лесно е да приготвите набор от съдове с помощта на вашата халогенна фурна. 

Материали 

Материалите, от които е произведена халогенната фурна ще ви помогнат да определите дали тя ще е издръжлива или не. Купата ще бъде или стъклена, или термоустойчива пластмаса. Ако ви е грижа за околната среда трябва да изберете стъклената купа, защото стъклото е естествен материал и не е вредно за околната среда. Поддържа се лесно, не се окислява и е устойчив на препаратите за миене на съдове. Ако изберете уред с пластмасова купа, уверете се, че тя не съдържа вредни вещества (BPA). 

Повечето модели имат подобрена пластмасова основа, която ще издържи на температурата и теглото. Също така, проверете от какви материали са аксесоарите. Най-издръжливите и устойчиви, които можете да изберете ще бъдат от неръждаема стомана. 

Мощност 

Мощността измервана във ватове показва колко бързо ще може да готви. И така, колкото по-голяма е мощността, толкова по-бързо ще готви уреда. Мощността на повечето модели варира от 1200 до 1600 вата. 

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 3.67 (3 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart