10 най-добри газови котлони

За 2024

Трябва ли ви добър газов котлон? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Газов котлон Alpen

Когато поривът към природата и приключението в духа ви призовава, тогава газов котлон за къмпинг Alpen е това, от което се нуждаете за вашето готвене на открито. Този удобен модел е с една горелка, което осигурява перфектна ефективност за всички дейности на открито, включително пикници, еднодневни екскурзии, риболов и др.

Някои от отличителните му характеристики включват автоматично запалване, което го прави удобен за използване, докато емайлираната решетка осигурява лесно почистване след всяко хранене.

В комплекта има и две бутилки C2 от 410 ml, които дават достатъчно гориво за приготвяне на вкусна храна сред природата. Системата за безопасност спира касетата, за да се избегнат непредвидени инциденти, а пластмасовата кутия с дръжка улеснява както транспортирането, така и съхранението му.

Този котлон е надеждна опция, независимо дали сте решили да отидете на къмпинг със семейството или на поход с приятели.

2

Газова бутилка

Несравнимият помощник за любителите на природата и къмпинга е 3-литровото шише. Тази бутилка е оборудвана с удобна горелка с диаметър 21,5 см, която позволява да се поставят такива кухненски прибори като тигани, чайници и други върху нея. Оранжевият цвят внася динамичен акцент в къмпинг екипировката, а металната конструкция е надеждна и устойчива на атмосферни влияния.

Тъй като е автономна за 7 часа, тази бутилка е идеална за приготвяне на няколко вида храна и следователно може да се използва по време на дълги преходи.

Поради малкия си размер и тегло от 3,6 кг, котлона преносим, без да заема много място сред другото оборудване. Ето защо е безценна джаджа за всеки къмпингуващ, който иска да съчетае удобство и функционалност.

3

Газов котлон Elekom Ek Z2

Газов котлон Elekom, модел Ek Z2 е най-добрата както за готвене на открито, така и на закрито. Този уред е изработен от неръждаема стомана и има двойна горелка, което го прави издръжлив, лесен за почистване, както и гъвкав за готвене на всякакъв вид храна.

Моделът има лява горелка от 3,4 kW и дясна от 4,3 kW, което осигурява отлично разпределение на топлината с ефективно използване на газ.

Пиезо запалването е бърз и безопасен начин за стартиране на пламъка, докато налягането от 30 mbar гарантира стабилна работа.

Elekom Ek Z2 има размери, които отговарят на всяка кухня или къмпинг среда и е разумен избор за всеки, който иска качество, издръжливост при готвене. Гарантира приятна кухня навсякъде.

4

ELITE EGS-1191S

Ако искате газов котлон, който е надежден за вашите кулинарни нужди на закрито или на открито, ELITE EGS-1191S няма да ви подведе. Със своята мощна горелка от 3,5 kW, този модел е перфектен за приготвяне на всякакви видове храна по бърз и ефективен начин. Горелката, изработена от чугун, осигурява издръжливост и стабилност при готвене.

Автоматичното запалване и решетката от сплав са допълнителни функции; те правят кутлона още по-удобен за използване, както и по-лесен за поддръжка.

Размерите му са малки и следователно лесни за пренасяне и съхранение, докато нивото на налягане от 30 mbar гарантира ефективност. Сивият дизайн е модерен и много лесен за вписване във всяка кухненска обстановка, като същевременно позволява да се използва както навън, така и в сравнително аерирани вътрешни пространства. За тези, които имат нужда от качество и удобство в малък, но мощен газов котлон, ELITE EGS-119 S е идеален вариант.

5

Floria ZLN 2416

Floria ZLN 2416 е двоен газов котлон, който съчетава стил и практичност, за да осигури превъзходно удобство при готвене. Изработен от издръжливи материали като стъкло, неръждаема и емайлирана стомана, той е идеален елемент за всяка кухня или къмпинг.

Тази плоча има две силни вихрови горелки, които осигуряват съответно 2,5 kW и 3,0 kW мощност на нагряване, за да осигурят бързо и равномерно готвене на различни ястия ефективно върху повърхността на котлона.

Този газов котлон има пиезо запалване и система за защита, която гарантира безопасността при използване. Той е компактен, тежи 6,5 кг, което го прави лесен за пренасяне и съхранение с матово черно и сребристо покритие, което придава елегантност във всяка среда.

Floria ZLN 2416 е разработена за използване с LPG бутилки, което я прави перфектна за използване на открито, позволявайки свобода и гъвкавост на всяко кулинарно изживяване.

6

Rosberg Premium RP51454B

Rosberg Premium RP51454B е модерен газов котлон, който осигурява леко тегло и преносимост, което го прави подходящ за бързо приготвяне на топли ястия при всякакви условия.

Този котлон е мощен, ефективен и икономичен с мощност 3,45 kWh; дава висока производителност, като същевременно консумира много малко газ. Чугунената горелка и корпусът от неръждаема стомана го правят издръжлив, както и лесен за поддръжка.

Има различни поставки за тигани, тенджери и кана за кафе, което го прави много универсален. Автоматичното запалване и неплъзгащите се крачета добавят допълнителен комфорт и безопасност при използване.

RP51454B тежи само 2 кг, което го прави много лесен за носене и е най-подходящ за къмпинг, пикник или друга дейност на открито, изискваща бързо приготвяне на храна.

7

Газов котлон Rosberg Premium RP51454GF

Единичният газов котлон Rosberg Premium RP51454GF предлага удобството и безопасността за всяко приключение при готвене на открито. С малки размери от 20 см х 15 см и тегло само 2 кг, този модел е идеален за къмпинг или пикник, както и за всеки друг повод, когато е необходимо бързо приготвяне на храна. Освен това, 12 cm чугунена горелка е проектирана да прави разпределението на топлината равномерно; и в допълнение има функция за безопасност, когато пламъкът изгасне.

Черният дизайн придава елегантен външен вид, а две поставки – една от неръждаема стомана за тигани, друга поцинкована за тенджери плюс трета поставка, предназначена за кафемашината, позволяват приготвянето на различни ястия. Използването на автоматично запалване и механично управление прави този продукт лесен за работа, докато неплъзгащите се крачета гарантират стабилност на всякакви повърхности.

8

Газов котлон Wertcraft

Wertcraft е красиво и практично решение за готвене на места, където има ограничение на пространството или при пътуване. Този газов котлон, захранвана от една горелка, е перфектна за готвене на прости ястия на открито с лекота и удобство, като същевременно надгражда външния вид на вашата лагерна кухня до модерен дизайн, включващ безопасно стъкло.

Безопасната стъклена повърхност не само добавя нотка изтънченост, но и улеснява почистването, създавайки безпроблемна и санитарна работна среда. Кварцовото запалване осигурява надежден и практичен метод за запалване на плота, предотвратявайки ненужното използване на външни пламъци или запалки.

Дълъг е 370 мм, широк е 300 мм и е висок 80 мм. Този модел от Wertcraft тежи по-малко от един килограм, поради което може да се носи лесно по време на къмпинг или пикник. Въпреки спецификациите за 0 W мощност и 0 часа автономност, е необходимо да се спомене, че ефективността на готвене зависи от конкретен газов цилиндър тип и размер, които могат да бъдат свързани към този плот.

Wertcraft е изработен в черно и е повече от полезен инструмент, защото освен практичността, този продукт добавя стил към всяка открита кухня, където можете да намерите всичко необходимо за готвене в къмпинга.

9

ZILAN ZLN-0025

ZILAN ZLN-0025 е 2 газови горелки, които осигуряват ефективност и удобство за готвене на открито или закрито. Този газов котлон има две горелки и бутони за управление на газта, което го прави удобен за готвене на няколко ястия едновременно.

Устройството е черно емайлиран метал, което го прави издръжлив и лесен за поддръжка; компактният му размер гарантира съхранение, както и лесно транспортиране.

ZILAN ZLN-0025 е перфектен за тези, които искат надежден и ефективен газов котлон, позволяващ готвене на различни видове ястия без никакви усложнения.

10

Газов котлон JMB

JMB е преносим и удобен уред, подходящ за къмпинг или други дейности на открито, изискващи бързо приготвяне на топла храна.

Има регулируем пламък и корпус от синя пластмаса, който е лек, което го прави лесен за носене. Този газов котлон е подходящ за използване с малка бутилка от 190 мл, която осигурява до около четири-шест часа горене и може да се използва при кратки пътувания или пикници.

Трябва да се спазва безопасността и уредът да се използва само в добре проветриви помещения, недостъпни за деца. За хора, които се нуждаят от практичен и ефективен уред за готвене на открито, JMB е идеален избор.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart