10 Най-добри фурни за вграждане

За 2024

Трябва ли ви добра фурна за вграждане? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

10

Фурна за вграждане Bosch HBG633NB1

Фурна за вграждане Bosch HBG633NB1
Търси в emag.bg
Провери наличност

Цените ли отлично качество и перфектна комбинация на дизайн и функции? Ако вашата къща е обзаведена по най-висок стандарт, това трябва да се отнася и за домакински уреди. Фурна за вграждане Bosch HBG633NB1 се отличава със страхотно качество и първокласен стил. Бързо ще оцените удобството и лесният начин работа, изненадваща скорост, ефективност и перфектни резултати.

Висококачественият преден панел ColorGlass е изработен от висококачествено стъкло в стилни нюанси, прави работната повърхност на Bosch HBG633NB1 идеално хармонично цяло. Освен това панела са устойчив на удар и лесен за поддръжка.

Bosch HBG633NB1 разполага с технология за спестяване на време и пари, особено когато се приготвят няколко ястия, които трябва да се приготвят преди пристигането на гостите. Тази функция позволява на фурната да се загрее бързо до желаната температура и след това да премине към основния режим на отопление.

Благодарение на 4D конвекция можете да поставите ястието си на всяко ниво на фурната и резултатът от печенето винаги ще бъде перфектен. Това е възможно благодарение на променливата посока на въртене на вентилатора, което помага за равномерното разпределение на топлината в целия интериор. Ето защо, когато печете до четири нива едновременно, винаги ще получите отличен резултат, както отгоре, така и отдолу.

Докато фурната работи се извършва автоматичен процес на почистване. Стените, които са със специално покритие, абсорбират мазнините и другите примеси и ги неутрализират чрез определен начин на окисляване. Всичко, което трябва да направите е да избършете дъното и вътрешността на вратата. Покритието се регенерира всеки път, когато фурната се нагрява и работи активно през целия живот на уреда.

Bosch HBG633NB1 характеристики

 • Капацитет: 71 литра
 • Мощност: 3650 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: Часовник, таймер, контрол на температурата, грил, 4D горещ въздух, самопочистване.
 • Програми: 10
 • Цвят: черен
2

Фурна за вграждане Miele H 2265-1 BP

Фурна за вграждане Miele H 2265-1 BP
Търси в emag.bg
Провери наличност

За домакинствата, които искат стил и функции в един уред, този модел от Miele ще е добър избор. Той има покритие от неръждаема стомана, което добавя модерни метални акценти и има 76-литров обем, който може да побере изключително големи семейни ястия. Тази фурна също се предлага с набор от спестяващи време функции, като бърза настройка на топлината, която позволява достигне до 180 градуса за по-малко от пет минути. 

Снабден с пиролитично самопочистване, този модел също така изгаря остатъците от храна, така че почистването става много лесно, само със забърсване с кърпа.

Фурната Miele H 2265-1 BP остава хладна от всички страни, това гарантира, че контролния панел, дръжките и съседните шкафове остават относително хладни на допир. Многослойните стъклени панели ефективно изолират вратата на фурната и осигуряват ниска температура от външната ѝ страна, осигурявайки безопасност и защита срещу изгаряния.

Bosch HBG633NB1 характеристики

 • Капацитет: 76 литра
 • Мощност: 3600 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: Часовник, таймер, контрол на температурата, грил, печене, размразяване, самопочистване.
 • Цвят: Инокс/Черен
3

Фурна за вграждане Samsung NV75N5641RS/OL

Фурна за вграждане Samsung NV75N5641RSOL
Търси в emag.bg
Провери наличност

Времето за хранене няма да се забави с тази превъзходна фурна за вграждане от Samsung. Тя може да се похвали с впечатляващия капацитет от 75 литра, който е достатъчно голям, за да приготвите вашите печени вечери за семейството и гостите си с лекота.

Можете да готвите или в горната, или в долната половина на фурната, или да ги комбинирате, за да оползотворите щялото пространство на фурната, в зависимост от това кое е най-подходящо за храната, която готвите. Гъвкавата врата може лесно да се отвори, така че да имате достъп само до горната половина на фурната, без да прекъсвате процеса на готвене в долната. Двойното готвене може да ви спести време и да ви позволи да приготвите различни ястия в отделните сектори.

Децата, които са любопитни към света и горящия интериор на фурната са изключително опасна комбинация. Функцията за блокиране на отварянето на вратата, включване на фурната и активиране на бутоните ви позволява да предпазите най-малките от въздействието на тяхната естествена любознателност, благодарение на което те могат да бъдат близо до устройството без риск.

Каталитичното самопочистване улавя и абсорбира мазнините, което означава, че вече не е нужно да прекарвате часове в търкане на фурната!

Samsung NV75N5641RS/OL характеристики

 • Капацитет: 75 литра
 • Мощност: 1600, 1200 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: Контрол на температурата, Вътрешно осветление, Заключване за деца, Часовник, ECO режим, Вентилатор, Самопочистване
 • Програми: Печене, Грил, Конвекция, Претопляне, Размразяване
 • Цвят: Инокс
4

Фурна за вграждане Whirlpool W11I OM1 4MS2 H

Фурна за вграждане Whirlpool W11I OM1 4MS2 H
Търси в emag.bg
Провери наличност

Технологията 6TH SENSE ви помага да постигнете оптимални резултати в готвенето. Свържете се с приложението 6TH SENSE Live, за да откриете нови рецепти и оставете интуитивната технология да свърши останалото. 

Този модел разполага с уникална мултисензорна сонда, която следи температурата на храната в 4 различни точки, за изключителни резултати с всяка рецепта. 

Whirlpool W11 OM1 4MS2 H се управлява с пълноцветен сензорен екран за ясна видимост и интуитивен контрол. Тази фурна за вграждане въвежда нова ера на безпроблемното готвене във вашия дом, което ви позволява да готвите повече за по-малко време с красив и вкусен резултат.

Запазете вкуса на всяко ястие. Благодарение на технологията за циркулация, горещият въздух във фурната се разпределя равномерно около съдовете, като гарантира, че вашите ястия са винаги сочни и перфектно изпечени.

Функцията Cook4 ще ви позволи да готвите до четири ястия едновременно, без да се се смесват вкусовете и ароматите на отделните ястия.

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H характеристики

 • Капацитет: 73 литра
 • Мощност: 3650 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: 6th Sense, WiFi свързаност, Сензорно управление, Контрол на температурата, Вътрешно осветление, Циркулация на горещ въздух, Самопочистване, Защита за деца. Четири сензорна сонда за температура.
 • Програми: 45
 • Цвят: Черен
5

Фурна за вграждане AEG BPE556320M

Фурна за вграждане AEG BPE556320M
Търси в emag.bg
Провери наличност

Фурна за вграждане с функция за готвене на пара в енергиен клас A +, дизайн от неръждаема стомана и 11 основни функции. AEG BPE556320M разполага с температурна сонда, която измерва температурата на храната, която готвите и осигурява перфектни резултати при печене. 

Фурната AEG BPE556320M ще ви предложи всички обичайни, традиционни функции, без които готвенето ще ви бъде трудно. Но в допълнение към тези стандартни функции, фурната е заредена с възможности, които да ви помогнат да подготвите истински кулинарни шедьоври. Една такава функция е “SteamBake”, която използва пара в началото на готвенето. По този начин повърхността на тестото се поддържа влажна, така вашите сладкиши са покриват със златиста вкусна кора, а вътрешността им остава мека и сочна. Ястията ще бъдат невероятно вкусни и здравословни от печенето по традиционния начин. Тук можете да печете не само хрупкав хляб, кексове, блатове за торти и други десерти, но и основните ястия – сочно печено пиле, ребра или вкусна лазаня.

И след като направите кулинарен шедьовър, AEG BPE556320M ще се погрижи и за чистотата. Функцията за самопочистване ще превърне всякакви замърсявания, образувани по време на готвенето в пепел. Всичко, което трябва да направите, е да почистите повърхността с леки движения и влажна кърпа. 

Разбира се безопасността не е без значение – вратата на фурната остава винаги хладна, дори ако вътрешността е изключително гореща.

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H характеристики

 • Капацитет: 71 литра
 • Мощност: 3500 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: LCD дисплей, Сензорно управление, Контрол на температурата, Вътрешно осветление, Самопочистване, Хладна врата.
 • Програми: 45
 • Цвят: Инокс / Черен
6

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 8480 S

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 8480 S
Търси в emag.bg
Провери наличност

Whirlpool AKZM 8480 S е електрическа фурна за вграждане с голям капацитет от 73 литра. 

Оборудвана е с технология за самопочистване, която използва високотемпературен цикъл за изгаряне на остатъците от храна. 

Тя също се отличава с ексклузивната 6 SENSE технология, която ви позволява да избирате от различни предварително зададени програми, които позволяват на фурната автоматично да регулира настройките за готвене, температура и време, осигуряващи отлични резултати. 

Също така, Whirlpool AKZM 8480 S разполага с иновативната функция Cook3, която ви позволява да готвите три отделни ястия едновременно, без риск от смесване на вкусовете.

Whirlpool AKZM 8480 S характеристики

 • Капацитет: 73 литра
 • Мощност: 3650 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: 6th Sense, Cook3, Сензорно управление, Контрол на температурата, Вътрешно осветление, Плъзгащи се рафтове, Самопочистване, Защита за деца. Четири сензорна сонда за температура.
 • Програми: 16
 • Цвят: Златист
7

Gorenje BO758ORAB

Gorenje BO758ORAB
Търси в emag.bg
Провери наличност

Бъдете като илюзионист в собствения си дом с иновативния модел на Gorenje, които предлага по-голям капацитет, но е със стандартни външни размери. Този модел има оптимизиран въздушен поток, който циркулира с още по-голям обем, което ви позволява да приготвяте по-големи количества храна.

Интуитивните символи на контролния панел улесняват използването на фурната и ви дават свободата да зададете всеки параметър за готвене според вашите лични предпочитания. Само с няколко правилни докосвания и вкусното ви ястие ще бъде готово!

Само с леко докосване можете да затворите вратата на фурната плавно и то без никакъв шум.

Gorenje BO758ORAB характеристики

 • Капацитет: 71 литра
 • Мощност: 3300 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: Водно почистване, функция за запазване на топлината, Еко функция, Сензорно управление, Контрол на температурата, Вътрешно осветление, Плъзгащи се рафтове, Защита за деца, сонда за температура, Предварително загряване, Автоматично печене, Размразяване
 • Програми: 12
 • Цвят: Черен
8

Hotpoint FI6 864 SH

Hotpoint FI6 864 SH
Търси в emag.bg
Провери наличност

Електрическата фурна за вграждане Hotpoint FI6 864 SH е многофункционална фурна с капацитет от 73 литра. Тя е оборудвана с усъвършенствана вентилационна система, цифров дисплей, система за почистване с хидролиза, безшумно затваряне на вратата и функция грил.

Модерна вентилационна система със заден панел е оптимизирана за оптимално разпределение на топлинния поток във фурната, без студени зони. Равномерната циркулация на въздуха във всички посоки и електронното управление гарантират равномерно готвене на храната.

Електронното управление минимизира температурните колебания, гарантирайки постоянна топлина и винаги повтарящ се добър резултат.

 Полуавтоматичните цикли предлагат основните параметри на готвене и насочват потребителя за избора на най-добрата температура и нивото, на което да постави храната, за перфектния успех на всяка рецепта.

Diamond Clean е изключителната технология, която използва силата на парата за почистване на фурната без препарати.

Технологията за меко затваряне е система, която използва панти от ново поколение, за да придържа внимателно вратата на фурната, избягвайки внезапното затваряне.

За основно почистване на вътрешността на фурната е достатъчно едно обикновено движение, за да се освободи горният нагревателен елемент и внимателно да се почисти повърхността над него.

Hotpoint FI6 864 SH характеристики

 • Капацитет: 73 литра
 • Мощност: 3650 вата
 • Енергиен клас: A+
 • Функции: Водно почистване, Контрол на температурата, вътрешно осветление, плъзгащи се рафтове, таймер, вентилация, леко затваряне, грил, печене, размразяване
 • Програми: 8
 • Цвят: Инокс
9

Фурна за вграждане Bosch HBA534ES0

Bosch HBA534ES0
Търси в emag.bg
Провери наличност

Независимо дали печете домашна торта за рожден ден или месо за вечеря, постигнете перфектни резултати благодарение на електрическата фурна Bosch HBA534ES0 и нейната 3D система за топъл въздух. Разпределяйки топлина бързо и равномерно, можете да готвите основно ястия и десерта си без да се смесват вкусовете.

Наслаждавайте се на скара дори в средата на зимата, благодарение на вградената функция грил. Пригответе вкусен обяд за всички или добавете финалните щрихи към вечерята.

Този модел е идеален за семейства с малки деца, тъй като включва защитена от деца ключалка на фурната, за да предпази любопитните ви деца от случайно изгаряне. Пригответе вечеря за цялото семейство с пълно спокойствие.

Спестете пари от сметките си за ток благодарение на ефективния енергиен рейтинг на Bosch HBA534ES0. С енергиен клас A, тази фурна ви позволява да разполагате с повече пари в портфейла си, когато платите сметките, освен това е приятелска към околната среда.

Bosch HBA534ES0 характеристики

 • Капацитет: 71 литра
 • Мощност: 3400 вата
 • Енергиен клас: A
 • Функции: Самопочистване, контрол на температурата, вътрешно осветление, плъзгащи се рафтове, таймер, вентилация, грил, печене, размразяване, заключване за деца
 • Програми: 7
 • Цвят: Инокс / Черен
10

Samsung NV70K1340BS/OL

Samsung NV70K1340BSOL
Търси в emag.bg
Провери наличност

Елегантния енергийно ефективен модел Samsung NV70K1340BS/OL разполага с гладко покритие от неръждаема стомана. Той е идеален за завършване на вашата стилна кухня.

С фантастична функция за предварително загряване, която гарантира, че фурната ви загрява по-бързо, за да ви помогне да спестите време и консумация на енергия.

С двоен вентилатор за равномерно готвене фурната ви ще бъде по-ефективна. Вентилаторите разпределят топлината равномерно във фурната, така че храната ви ще се приготвя равномерно от всички страни.

С невероятната каталитична облицовка можете да почистите фурната си лесно и бързо. Всичко, което трябва да направите е да загреете фурната до 200 ° C или по-висока и мазнината ще изгори, след което просто избършете остатъците с влажна кърпа.

С капацитет от 68 литра ще можете да готвите с лекота през цялата година.

Samsung NV70K1340BS/OL характеристики

 • Капацитет: 68 литра
 • Мощност: 3300 вата
 • Енергиен клас: A
 • Функции: Каталично самопочистване, контрол на температурата, вътрешно осветление, таймер, вентилация, грил, печене
 • Цвят: Сребрист / Черен
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 3.13 (8 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart