10 Най-добри електрически четки за зъби

За 2024

Трябва ли ви добра електрическа четка за зъби? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10000

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10000
виж цената
Провери наличност

Една от най-препоръчваните електрически четки от много потребители, както и специалисти по света е Oral-B Genius 10000N. Тя е модерна, удобна, иновативна и не на последно място изключително ефективна. Още от първото измиване на зъбите си, ще почувствате разлика. Тя почиства всяко кътче от устата като оставя зъбите идеално бели и с до 100% повече премахната плака в сравнение с обикновена четка за чъби. С помощта ѝ измиването става изключително лесно, тъй като тя сама върши цялата работа, а от вас се изискват минимални движения. Този модел предлага 6 програми на почистване, между които може да избирате. Дълбоко или ежедневно почистване, програма за чувствителни зъби, за избелване, масаж на венците и почистване на езика. Благодарение на тях бихте могли да поддържате идеална устна хигиена, да подобрите здравето на венците си, както и самочувствието си.

В движение

Тази електрическа четка за зъби включва чанта за пътуване с вградено USB. По този начин лесно и удобно бихте могли да заредите четката си, където и да се намирате. Напълно възможно е това изобщо да не ви се наложи, тъй като литиево йонната ѝ батерия издържа около 2 седмици.

Дизайн

За дизайнът на Oral-B Genius 10000N също е помислено. Дръжката ѝ е с гумирано покритие за удобно захващане без приплъзгване. По дължината на дръжката са разположени бутоните за различните програми, а на върха е и сензор който ще ви извести, ако натискате прекалено много. Той е и с опция за променяне на цвета, според предпочианията ви. Накрайниците на четките са също разнообразни, а също така те идват с различни цветове рингове за по-лесно разпознаване. По този начин цялото семейство би могло да се възползва от тази уникална четка, като единствено сменяте накрайниците. Така инвестицията напълно си заслучава.

Свързване с телефона

Искате ли повече информация как да подобрите почистването на зъбите си? Свържете четката за зъби към телефона си с приложението на Oral-B , за да получите директно обратна връзка. То ще ви напътства как да почиствате зъбите си, къде да наблягате повече и колко време да отделите на всеки участък. За максимална ефективност и в зависимост какво искате да постигнете, подберете и приставката си. Всяка от тях е с различна функция. Използвайте CrossAction, за да почистите зъбите си възможно най-добре, Sensitive, когато имате чувствителни венци, или използвайте 3D White четка, когато искате да имате по-бели зъби.

Защитете венците си

Направете следващата стъпка в защитата на венците и свържете вашия Genius 10000 с интуитивното приложение Oral-B. Технологията за защита на венците следи къде натискате твърде силно и осигурява обратна връзка, за да можете да миете зъбите си по-внимателно.

Вграденият сензор за налягане от Oral-B предпазва зъбите и венците, тъй като ви предупреждава, когато натискате твърде силно по време на почистване. Индикаторът свети в червено, когато натиска е преклено силен и има опастност да ги нараните. Той работи както при свързване с апликацията, така и без.

Програма за избелване

Специален режим на избелване внимателно и ефективно премахва повърхностните петна още от първата употреба. За максимална ефективност, изберете и специалния накрайник за избелване.

2

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/47

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean Smart HX992447
виж цената
Провери наличност

С Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/47 можете да избирате между 5 режима на почистване, както и лесно да регулирате интензивността. Това ви позволява да настроите четката за зъби по ваш вкус. За да сте сигурни, че винаги миете зъбите си с правилния режим, тази електрическа четка за зъби разполага с интелигентна система BrushSync. 

Можете да поставите всяка приставка на Philips върху четката за зъби, тя автоматично я разпознава и избира правилния режим на почистване. Освен това BrushSync гарантира, че винаги почиствате с ефективен накрайник. Това е така, защото ще получите известие, когато е необходимо да я замените с нова. Накрайника обикновено се подменя на всеки 3 месеца, затова е препоръчително винаги да имате резервен. Искате ли да подобрите техниката на миене на зъбите си? Може да постигнете това с помощта на приложението Sonicare. То ще персонализира нуждите ви и ще ви напътства по пътя към постигането на по бели и здрави зъби.

Избор на накрайници

Електрическите четки Philips предлагат на своите клиенти и разнообразие от накрайници, които са специално изработени за да наблягат на определени зони. Всички те са нежни към венците и ефикасно почистват натрупаната плака. Накрайникът Premium Plaque Control  се отличава с меки гъвкави страни и косъмчета, които нежно обгръщат повърхността на всеки зъб, за да осигурят 4 пъти повече контакт и да премахнат до 10 пъти повече плака от труднодостъпни места.

Ако страдате от чувствителни венци, препоръчваме ви да пробвате накрайника Premium Gum Care, за да подобрите здравето на венците си. По-малкият му размер и множеството нежни косъмчета, ефективно достигат до линията на венците, където започва обикновено заболяването. Те нежно почистват натрупаната плака и предотвратяват образуването на бактерии, които са отговорни а редица заболявания в устната кухина. Клинично доказано е, че при правилно използване,тази четка спомага за 100% по-малко възпаление на венците и до 7 пъти по-здрави венци само за две седмици.

Следващия накрайник, който без съмнение ще ви е от полза е Sonicare Premium White. Той ще ви помогне в борбата с пожълтелите зъби. Специално създаден, той е насочен към почистването на повърхностните петна по зъбите. Само след няколко дни използване ще забележите разлика в усмивката си.

С програма за почистване на езика TongueCare +

Накрая, идва ред и на приставката TongueCare + , която ефективно и нежно премахва бактериите, причиняващи миризма от порите на езика ви. Той разполага с 240 специално проектирани MicroBristlеs, които влизат между всичките хребети и канали на езика ви, за да премахнат бактериите и остатъците, които водят до лош дъх. 

Philips Sonicare смарт сензор

Благодарение на интелигентния сензор за местоположение, винаги ще знаете къде сте четкали и къде не, за 100% покритие. Можете да се възползвате с проследяване в реално време при връзка с приложението Philips Sonicare, което ви уведомява, когато сте постигнали цялостно почистване. Освен това, ако вашият зъболекар е маркирал някакви проблемни области, приложението ще ги маркира на вашата 3D карта на устата и ще ви напомни да полагате допълнителни грижи.

На почивка или у дома

Тази луксозна електрическа четка идва със стилен калъф за съхранение по време на път. Той е с вградено USB за по-голямо ваше улеснение. Така бихте могли да заредите четката си в колата, лаптопа си или където намерите за добре.

Във вкъщи пък просто я поставете в елегантната зареждаща стъклена чаша, която след това може да използвате за да изплакнете устата си.

3

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius X Special Edition

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius X Special Edition
виж цената
Провери наличност

Използвайки Bluetooth и вашия смартфон, той ви позволява да видите и подобрите ежедневните си навици на четкане и да ви предостави обратна връзка в реално време за вашите навици на четкане. Приложението Oral-B безпроблемно сдвоява вашата четка за зъби Oral-B GENIUS X със смартфон и вие сте на път да почистите зъбите си, както препоръчва вашият зъболекар.

Сензорите за движение разпознават стила ви на четкане и се свързват с приложението Oral-B, като всеки път Ви водят до най-добрите резултати.

Смарт функции

360 SmartRing с LED светлини ви позволява да персонализирате изживяването си с четка с вашия избор от 12 цвята. SmartRing работи с интегрирания таймер и сензор за налягане, за да ви осигури визуална обратна връзка за времето на четкане и степента на натискане на четката. Заедно те ви помагат да си осигурите почистване за препоръчителните 2 минути, като същевременно се уверите, че миете с подходящ натиск, за да не нараните венците си.

Режими

Oral-B GENIUS X разполага с 6 режима на почистване на зъбите, така че можете допълнително да персонализирате изживяването си с четкане въз основа на вашите специфични цели за грижа за устната кухина.

Видимият контрол за прекомерно натискане на венците ви предупреждава, ако четкате твърде силно с помощта на светлинен индикатор. Така ще сте сигурни, че венците ви са защитени.

Genius X аксесоари

Зъбната четка Oral-B Genius Luxe Edition се предлага с една приставка, зарядно устройство и калъф за пътуване, които могат да зареждат вашата четка за зъби.

Направете правилния избор и изберете Oral-B, най-препоръчаната и използвана марка четки за зъби по целия свят на Oral-B!

4

Philips Sonicare Diamond Clean HX9332/04

Philips Sonicare Diamond Clean HX933204
виж цената
Провери наличност

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean HX9332 / 04 с акумулаторна чаша има нови програми за безопасно и нежно избелване на петната по зъбите. С нейна помощ ще придадете ослепителен блясък на своята усмивка. Тялото на четката се зарежда индуктивно в стъклена чаша с вградена станция за зареждане. Бихте могли да я използвате и за изплакване след измиване на зъбите. Моделът идва с луксозен калъф за съхранение по време на пътуване е снабден със стандартен USB конектор за удобно зареждане в движение. Акумулаторната четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean има 5 режима на работа, а в комплекта са включени 2 накрайника.

Philips Sonicare DiamondClean премахва до 7 пъти повече зъбна плака и особено в най-трудните области постига до 100% по-добри резултати от ръчните четки за зъби. В допълнение, тя подобрява здравето на венците в рамките само на 2 седмици.

Дълготрайно бели зъби с Diamond Clean

За перфектна усмивка, Philips Sonicare DiamondClean предлага на своите клиенти накрайник, който ефективно се справя с петната по зъбите. Благодарение на специалната композиция от гъсто подредени косъмчета във форма на диамант, тя почиства идеално натрупаната плака. Четката е нежна към венците, като масажирайки ги, подобрява кръвообращението, а съответно и здравето им.

Diamond Clean HX9332/04 е лесна за използване

Използването на тази елегантна електрическа четка е лесно и удобно. Дизайнът ѝ позволява лесно захване поради ергономичния ѝ дизайн, а главите се поставят и отстраняват с лекота. Животът на батерията при средно използване 2 пъти на ден е до 3 седмици. Също така разполага с индикатор, който ще ви информира, когато е нужно да се зареди. Така ще сте сигурни, че четката ви е винаги на разположение, когато ви е нужна.

5

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10 лилава

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 10 лилава
виж цената
Провери наличност

Експертите по устна хигиена Oral-B са пуснали на пазара удобния Genius 10000, който ще бъде вашият най-добър помощник в грижата за чистотата и жизнеността на зъбите и венците. Тази въртяща се четка може да се похвали с 48 000 импулса и 10 500 трептения в минута, което са стойности, които директно гарантират отлични резултати. Батерията издържа до 2 седмици в експлоатация, когато е напълно заредена, така че не е нужно да се притеснявате за разреждането на четката след няколко употреби.

Bluetooth връзка и приложение на Oral-B

Освен да си гарантирате в пъти по-добро измиване на зъбите, с четките на Oral-B можете да персонализирате използването ѝ. Благодарение възможността за свързване с мобилен телефон чрез  Bluetooth и приложението Oral-B, вие може да въведете данни за състоянието на зъбите си и какво бихте желали да постигнете. Приложението ще запамети данните и ще ви води към пътя на перфектната усмивка. Ще ви показва в кои участъци не сте наблегнали достатъчно, ще ви извести, ако натискате прекалено много или не държите четката в правилната позиция. Тя също така ще ви научи как най- ефикасно да измивате зъбите си като ги разделяте на секции и благодарение на вградената си памет, ще пази рекорд за всяко измиване, както и продължителността му.

Калъф за пътуване

Oral-B предлага богат набор от аксесоари. В комплекта, освен четката и самата почистваща глава ще намерите и допълнителни глави, които можете да редувате при необходимост. Със сигурност практичният и удобен калъф за пътуване, също ще ви влезе в употреба. Той позволява да зареждате четката в движение, тъй като има вградено USB. За още по-голямо удобство, той разполага с държач за мобилен телефон за по-лесно закрепване, в случай че бихте желали да използвате приложението.

В комплекта също така са включени стойка за телефон, който може да закрепите на плочките или огледалото пред вас, за да използвате приложението и компактна кутийка за съхранение на накрайници.

6

Електрическа четка за зъби Panasonic EW-DP52-K803

Електрическа четка за зъби Panasonic EW-DP52-K803
виж цената
Провери наличност

Електрическа четка за зъби Panasonic EW-DP52-K803 осигурява професионално почистване на зъбите в домашни условия. Тя е лесна за използване и с 31000 удара в минута гарантира, че ще премахне цялата натрупана плака, като остави зъбите блестящо чисти, а усмивката ви-ослепителна. Фините и нежни влакна на главата на четката перфектно почистват всеки отделен зъб далеч по-ефективно от класическата четка за зъби. Интегрираният таймер, ще ви извести, когато сте достигнали препоръчаните от всички стоматолози 2 минути продължителност на миене на зъби.

Уникалният модел от Panasonic EW-DP52-K803 е гарантирано в пъти по-ефикасен от стандартните четки за зъби. Със своите пулсации и нежно търкане, той бързо ще премахне голямо количество от проблемната зъбна плака, която причинява кариес. Благодарение на това, че главите на модела се сменят бързо и лесно, означава, че една такава четка може да се използва от цялото семейство като единствено главата на четката е индивидуална. Можете също така да закупите широка гама резервни глави за четки, така че да сте сигурни, че ще намерите тази, която най-добре ви подхожда.

За какво да следим и на какво да наблегнем за да се радваме на красива и здрава усмивка

  • Парадонтални джобове: Дълбоки парадонтални джобове е предупредителен знак за парадонтална болест. Ако венците ви се оголват, това е знак, че нещо не е наред. Препоръчваме ви да потърсите мнението на специалист.
  • Между зъбно пространство: Това е мястото, на което най-често се натрупват остатъци от храна и плака. Винаги наблягайте на тези места и се уверете, че са идеално почистени.
  • Повърхността на зъбите: Пигментите, съдържащи се в храната, остават на повърхността на зъбите. Петна от кафе, цигари, вино и други често потъмняват зъбите. С помощта на електрическа четка за зъби и подходящата приставка, бихте могли значително да избелите зъбите си.
  • Хигиена на венците: Кървенето на венците може да е признак на пародонтално заболяване. Никога не пренебрегвайте този факт, потърсете специалист.
  • Ухапващи повърхности на зъбите: Повърхностите не са равни, така че отлаганията могат лесно да се натрупват. Старателно почиствайте всяка зона от устната си кухина за да постигнете най-добри резултати.
7

Комплект 2 електрически четки за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100

Комплект 2 електрически четки за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Използвайте редовно приставката на четката W2 Optimal White, за да премахнете повърхностните петна и да разкриете по-бяла и ослепителна усмивка. Със своите плътно имплантирани централни нишки за премахване на петна, е клинично доказано, че само за една седмица ще постигнете видими резултати.

Три режима на почистване

Тази електрическа четка за зъби ви предлага три режима на почистване, които да използвате спрямо вашите нужди. Режимът CLEAN може да използвате ежедневно. Той осигурява дълбоко почистване и премахване на натрупаната плака. Режимът WHITE, ще се погрижи вашите зъби да блестят, като нежно почиства повърхностните петна и зъбите стават по бели, а усмивката ви ослепителна. GUM CARE е опцията, която е най-подходяща за хора с чувствителни венци. Програмата е нежна, но същевременно с това много ефикасна благодарение на безупречните приставки от Philips.

Безопасно и нежно използване на чувствителни зони, скоби и корони

Philips е подходяща за използване от хора с брекети, пломби, корони и фасети. Четката помага за предотвратяване на кариеси и подобрява здравето на венците.

Контрол на налягането

Много трудно човек може да прецени дали не натиска прекалено много или пък недостатъчно, когато си мие зъбите. Това е от изключителна важност, защото може да доведе до нараняване на венците и до отдръпването им от основата на зъба. За да предотвратят това и да осигурят безопасно миене на зъбите Philips са създали сензор за налягане, който ви сигнализира, ако натискът е прекалено силен.

Свързване на интелигентната дръжка на четката към накрайниците

Интегрираната чип технология позволява на дръжката да открива накрайника и да ги синхронизира. Те работят заедно, за да постигнат перфектно измити и здрави зъби.

Предупреждение за смяна на накрайника

Всички глави на четките се износват с течение на времето. Но технологията BrushSync ™ запаметява общото време на четкане и приложеното налягане. Когато дойде време за подмяна на накрайника, индикатор на дръжката и звуков сигнал ще ви предупреди за това. Така че можете да сте сигурни, че главата на четката е винаги ефективна.

Насърчава внимателното четкане

Функцията Quadpacer следи движенията и ви известява когато може да преминете на следващия участък. Така може да сте сигурни, че сте отделили достатъчно време на всяка секция и зъбите ви са старателно почистени. Функцията Smartimer от своя страна, ви уведомява кога сте достигнали препоръчаните две минути миене.

Разширена звукова технология от Philips Sonicare

Усъвършенстваната звукова технология на Philips Sonicare пулсира вода между зъбите, докато движенията на четките разбиват и след това измиват плаката.

Включени 2 калъфа за пътуване

Страхотният калъфът за пътуване ви позволява да съхранявате четката за зъби хигиенично, докато компактната основа за зареждане поддържа живота на батерията в движение. Едно зареждане позволява две седмици редовна употреба, а зарядното устройство е идеално за по-дълги пътувания.

8

Oral-B Smart 4 4500 Series Sensi Ultrathin

Oral-B Smart 4 4500 Series Sensi Ultrathin
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Ако искате да радвате себе си и околните със зашеметяваща усмивка и здрави венци, то тогава прибегнете до използването на електрическа четка за зъби. Oral-B е отвърдена марка препоръчвана от всички стоматолози по света и с покупка като тази няма как да останете разочаровани. Избрахме да ви покажем този модел, защото той е на малко по-достъпна цена от останалите, но също така ще ви помогне да подобрите устната си хигиена като се радвате на здрави и бели зъби. Oral-B Smart 4500 е с изчистен дизайн в бял цвят и е съвместим и с широка гама накрайници четки за зъби Oral-B. Можете да избирате между такива за дълбоко почистване, избелване, за чувствителни зъби и др. С тяхна помощ ще отстраните до 100% повече плака в сравнение с използването на обикновена четка.

Функции

Oral-B Smart 4500 предлага 3 програми за почистване между които да избирате. Първате е подходяща за ежедневно почистване, което ще ви осигури зъби без натрупана плака и красива усмивка. Втората програма е подходяща за хора с чувствителни венци и зъби. Тя е нежна и безопасна, но същевременно с това ефективна в почистването. Последната програма е избелващата. С нейна помощ бихте могли да премахнете повърхностното зацапване по зъбите.

Смарт технология

Свържете четката Oral-B Smart 4500 към вашия смартфон като активирате Bluetooth на телефона си. Направете пълен преглед на начина, по който се грижите за зъбите си и изградете правилните навици. Апликацията ще ви научи как правилно да миете зъбите си и на кои участъци да наблягате повече.

В комплекта са включени калъф за съхранение по време на пътувания и кутийка за накрайници.

сравнение

Съществена разлика на модела спрямо по-скъпите предложения е, че основата на четката не разполага със дисплей, който да показва на коя програма сте. За преминаване от една на друга програма трябва да натиснете отново бутона за включване,като той ги изрежда. Друга разлика е това, че дръжката на четката е пластмасова, а при по-скъпите модели комбинация от пластмаса и гума. Ако тези малки разлики са незначителни за вас, уверяваме ви че качеството на работа на четката по нищо не отстъпва от скъпите модели.

9

Електрическа четка за зъби Oral-B Smart 4 4000N Cross Action

Електрическа четка за зъби Oral-B Smart 4 4000N Cross Action
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Този модел също заслужава вашето внимание, тъй като се предлага на много достъпна цена. Той предлага същите програми, както предишния модел който ви представихме, но в комплекта не е включен калъф за пътуване. За да задоволи вкуса на повече клиенти, се предлага в 2 цвята. Може да избирате между бял и черен. В комплекта е включена една приставка, зарядно и поставка за накрайници.

Тази електрическа четка разполага със сензор за прекомерно натискане, който ще ви извести за това с помощта на светлинен индикатор. Също така моделът има вграден Bluetooth, с който може да свържете телефона си към приложението на Oral-B. Благодарение на него пълноценно ще използвате предимствата на тази невероятна четка. Съвместима е със следните приставки: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

10

Комплект Philips Sonicare AirFloss Ultra и Philips Sonicare DiamondClean HX8491/01

Комплект Philips Sonicare AirFloss Ultra и Philips Sonicare DiamondClean HX849101
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Philips Sonicare DiamondClean е комплект с иригатор и звукова четка за зъби с 5 програми за почистване, чаша за зареждане, луксозен калъф за пътуване с възможност за зареждане.

Звукови вибрации с честота 62 хиляди движенията в минута означават, че четката премахва 7 пъти повече плака от традиционните четки.

Зъбният душ използва технология, която използва въздух и малки капчици вода за почистване на пространствата между зъбите и повърхностите на венците.

Трябва ли ви най-добрата електрическа четка Oral-B? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията. Мнения и избор на …

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart