10 Най-добри дронове с камера

За 2024

Трябва ли ви добър дрон с камера? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Дрон DJI Mavic Air 2S Fly More Combo

Дрон DJI Mavic Air 2S Fly More Combo
виж цената
Провери наличност

DJI Air 2S е идеален за фотографи, които искат мощен дрон с камера и автономни функции, като всъщото време е лек и преносим.

С 1-инчов CMOS сензор, DJI Air 2S е способен да заснема зашеметяващи изображения и видео. Този модел е идеален за всеки, който иска да запише и изживее своя свят със зашеметяващи детайли.

Независимо дали го взимате на разходка или на плажа, това устройство ще ви позволи да заснемете невероятни кадри, където и да отидете.

DJI Air 2S може да заснема зашеметяващи 5.4K/30fps видео, както и плавни 4K/60fps кадри. Със своята мощна камера и разширени функции, този дрон е идеален за заснемане на невероятни видеозаписи от всякакъв вид събитие или пейзаж.

Можете да уловите всеки момент с богата яснота и автентични цветови тонове, които ще ви удивят. Има способността да възприема околната среда в четири посоки: нагоре, надолу, напред и назад. Това му позволява да приема информация за заобикалящата го среда и да реагира по съответния начин.

Алгоритмите за Advanced Pilot Assistance System (APAS 4.0) са допълнително подобрени, позволявайки на DJI Air 2S автономно да избягва препятствия при по-сложни сценарии и при високи скорости.

MasterShots е усъвършенствана автономна функция, която дава на потребителите най-добрите снимки на всяко място само с едно докосване. Това е следващата еволюция на QuickShots. За да използвате тази функция, първо изберете желания обект на заснемане. След това дронът ще продължи да снима, докато изпълнява последователно десет различни маневри. Интелигентната HDR технология в този модел автоматично обединява множество снимки, за да увеличи динамичния диапазон без необходимост от последваща обработка. Това ви дава изображения с по-добро качество без допълнителни усилия.

DJI Mavic Air 2S Fly More Combo характеристики

 • Максималната скорост, която може да се постигне е 19 метра в секунда.
 • Максималната височина, на която може да лети е 5000 метра.
 • Пълното зареждане на батерията отнема 90 минути, което ви дава 30 минути време за полет.
 • Можете да го контролирате с вашия смартфон или дистанционно.
 • Оборудван е с Wi-Fi, което му позволява да се свързва с безжични мрежи и да има достъп до интернет.
 • Има вградена 20MP камера и може да записва 4K UHD видео.
 • Капацитет съхранение 8 GB
 • Слот за картата памет до 256 GB
2

Дрон с камера DJI Mavic Mini 2

Дрон с камера DJI Mavic Mini 2
виж цената
Провери наличност

DJI Mini 2 е перфектният дрон за начинаещи. Той е лесен за използване и мощен, но достатъчно малък, за да го носите със себе си, където и да отидете.

Само с няколко докосвания можете да създавате впечатляващи изпълнения, зашеметяващи изображения и креативни видеоклипове.

Около нас има повече, отколкото изглежда на пръв поглед – изследвайте нови перспективи и уловете моментите, които правят живота ви уникален.

Прегърнете приключението, опитайте нови неща и създайте спомени, които ще останат за цял живот.

Моделът DJI Mavic Mini 2 може да устои на средно силен вятър, което го прави идеален за летене по крайбрежие или високо над гора. Можете да сте сигурни, че вашите кадри ще бъдат стабилни и ясни.

Mini 2 поддържа до 10 км HD видео предаване, което ви дава възможност да виждате по-далеч и по-ясно. Освен това има отлични способности за защита срещу смущения, което ви позволява да летите по-далеч без притеснение.

DJI Mavic Mini 2 характеристики

 • Максималната скорост, която може да се постигне е 16 метра в секунда.
 • Максималната височина, на която може да лети е 120 метра.
 • Зареждането на батерията отнема 90 минути, за да летите за 31 минути.
 • Управлява се с дистанционно.
 • Това устройство е активирано за свързване към Wi-Fi мрежи.
 • Вградената камера може да заснема 4K UHD видео.
3

Дрон с камера SLX F11 PRO 4K 5G GPS

Дрон с камера SLX F11 PRO 4K 5G GPS
виж цената
Провери наличност

SLX F11 PRO осигурява зашеметяващо качество на изображението, благодарение на своята 4K Ultra HD камера. Със своя дълбок контраст и ярки цветове, този фотоапарат е идеален за заснемане на красиви пейзажи и моменти. Вижте света в зашеметяващи детайли с Ultra HD. С тази технология ще можете да виждате цветове и текстури както никога досега.

SLX F11 PRO предлага невероятна стабилност и качество на изображението, което позволява на потребителите да правят зашеметяващи 4K снимки и видеоклипове. С 4K видеозапис при 30 кадъра в секунда, SLX F11 PRO е мощен и многофункционален модел, идеален за заснемане на невероятни кадри.

Пакетът идва с батерия, която предлага време за полет до 26-28 минути. Този дрон с камера има обхват на управление до 1200 метра, като същевременно поддържа видео предаване на живо, което го прави идеален за различни приложения, като същевременно остава безопасен.

Този модел също има по-силно GPS позициониране от други модели, което му позволява да кръжи по-сигурно и да заснема по-ясни изображения. Ако е необходимо, дронът може също точно да се върне у дома.

Това е професионален 4K дрон с камера за възрастни, който е много лесен за управление. Той има отлична стабилност, така че дори и да не сте запознати с него, ще се справите много добре. Някои от по-интересните функции на този дрон включват GPS местоположение, последвай ме и полет след маршрут. Тези функции правят играта по-приятна и вълнуваща.

SLX F11 PRO характеристики

 • Максимална скорост до 30 км / ч
 • GPS сензор и висотомер
 • Тип карта с памет: Micro SD поддържа до 128 GB
 • Време на полет: ~ 26-28 минути
 • Време за зареждане на батерията на дрона: ~ 4,5 часа
 • Камера: 4K
4

SLX F3 4K 5G GPS

SLX F3 4K 5G GPS
виж цената
Провери наличност

Камерата на този дрон заснема невероятно ясни снимки и видеоклипове в 4K HD качество и ги предава обратно на вашия телефон чрез 5GHz сигнал за плавно възпроизвеждане без прекъсване.

Регулируемият ъгъл ви дава по-широк изглед на заобикалящата ви среда. Дронът е оборудван с GPS позициониране, което му позволява автоматично да следва пилота.

Той автоматично ще се върне към точката на излитане, когато загуби сигнал или захранване, или ако натиснете бутона за връщане.

Този дрон има много функции, които ще ви позволят да правите страхотни снимки, като същевременно държите ръцете си свободни. С режима Follow Me можете да настроите дрона да ви следва, за да можете да се съсредоточите върху получаването на перфектния кадър.

Можете също така да задавате точки или да проследявате обекти, така че дронът автоматично да ги заснеме вместо вас.

Батерията държи около 23 минути. Както рамената, така и витлата на дрона могат да се сгъват. Това го прави по-компактен и по-лесен за транспортиране. Този дрон е оборудван с GPS и много функции, които ще ви помогнат да правите страхотни селфита или панорамни гледки, гледащи надолу от небето.

SLX F3 характеристики

 • Автономност на полета до 23 минути
 • Максимална скорост до 30 км / ч
 • 4K камера
5

Професионален дрон JJJRC X17 6K 5G GPS

Професионален дрон JJJRC X17 6K 5G GPS
виж цената
Провери наличност

Този дрон е способен да заснема зашеметяващи 6K изображения и видеоклипове. Регулируемият ъгъл на камерата и 5G WiFi високоскоростното предаване на изображения ви позволяват да се наслаждавате на изображения и видеоклипове в реално време без забавяне.

Професионалната 6K камера е идеална за улавяне на всеки прекрасен момент с ултра висока разделителна способност. Дронът WQ X17 има мощна производителност, с максимален живот на батерията от 60 минути.

Пакетът включва 1 акумулаторна батерия, с която ще можете да се насладите до 28 минути време на летене, за да композирате перфектния кадър.

Вашите кадри ще бъдат стабилни дори когато летите по ветровито крайбрежие или над гора. Този дрон с камера е оборудван с оптичен поток и GPS позициониране за по-стабилно зависене и по-добра производителност при точно местоположение и фотография. Дронът е оборудван с вградена функция за връщане в първоначална позиция за по-безопасен полет.

Ако батерията е изтощена или сигналът е слаб, когато дронът излети извън обхвата, той автоматично ще се върне точно там, от където е излетял.

Безчетковите мотори са по-мощни и много по-тихи от традиционните и също така подобряват устойчивостта на вятър на голяма надморска височина. Те могат да останат бързи и надеждни дори при трудни метеорологични условия. Те също имат по-дълъг живот, което ви спестява пари за поддръжка в дългосрочен план.

Ако сте начинаещ, JJJRC X17 е най-добрият избор за вас. Можете да персонализирате ограничението на разстоянието на полета в режим за начинаещи, така че да не отлетите, преди да сте готови.

Той също така е оборудван с един бутон за излитане/кацане/връщане, автоматично заспиване и 3-степенен превключвател, което го прави много лесен за използване.

JJJRC X17 характеристики

 • Време на летене: 28 минути
 • Време за зареждане: 240 мин
 • Скорост на полета: макс. 30 км / ч
 • GPS Следвай ме
 • Бутон за връщане в начална позиция
 • 6K камера
 • Безчеткови мотори
6

SLX SG906, PRO 2

SLX SG906, PRO 2
виж цената
Провери наличност

Този дрон с камера е способен да лети за 26 минути. Освен това може да заснема Ultra HD 4K видеоклипове и снимки.

Има функция за автоматично връщане, Sony камера, GPS позициониране, оптично позициониране на потока, фото/видео с жестове, точков полет, интересна точка, следвай ме и функции за 50-кратно увеличение.

Сензора на дрона получава данни за изображения, които след това се използват за подобряване на плавността на полета чрез оптичен поток.

5G WiFi FPV и 4K стабилизирана камера на дрона ви позволяват да видите какво вижда вашият дрон, което го прави идеален за заснемане на определена точка или просто за проверка на заобикалящата ви среда.

WiFi 5G връзката позволява предаване в реално време до 1200 метра, което го прави идеален за заснемане на 4K изображения и видеоклипове от небето.

Стабилизиращата система на дрона гарантира, че кадрите се записват без никакви вибрации, което го прави идеален за заснемане на кинематографични кадри. Задайте конкретна сграда или място като интересна точка, вашият дрон постоянно ще се върти по посока на часовниковата стрелка около зададената точка. Дронът автоматично ще ви следва и ще улавя движението ви от определен изглед от въздуха. Обективът на камерата ще продължи да сочи към мобилния телефон и ще остане на същото разстояние от него. Усъвършенстваната GPS система е постоянно наясно със своята позиция и как се отнася към потребителя.

SLX SG906, PRO 2 характеристики

 • Време на летене: 26 минути
 • Максимална скорост: 30 км / ч.
 • Контролно разстояние: до 1200 метра
7

Дрон с камера CSJ S189 PRO 4K 5G GPS

Дрон CSJ S189 PRO 4K 5G GPS
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

GPS-сът му не е само за позициониране, но и стабилност на дрона. S189 Pro приема двурежимно многосателитно GPS позициониране. Начинаещите в дроновете няма да се притесняват да направят грешки или да се провалят.

Основни характеристики: 5G Wi-Fi FPV, 2-Axis Stabilized Gimbal, 25 минути дълго време за полет, Ultra HD 4K въздушна камера, фотография с жестове, GPS връщане в начална точка, GPS позициониране, оптично позициониране на потока, полет по точка, точка на интерес, следвай ме, и т.н.

Този дрон е оборудван с електрическо накланяне против трептене, което ефективно елиминира трептенето и подобрява качеството на изображението при въздушна фотография.

Дистанционното може да се използва за регулиране на ъгъла на камерата до 90°, което ви позволява да заснемате прекрасни кадри.

4K камера на дрона заснема невероятни снимки и видеоклипове от небето, осигурявайки кадри без вибрации.

Ако зададете конкретна сграда или позиция като точка на интерес, вашият дрон непрекъснато ще кръжи около предварително зададената точка. Това ще ви позволи да поддържате ясна видимост на района и да избегнете всякакви потенциални опасности.

Дронът ще ви следва и ще улавя движението ви с конкретен изглед от въздуха. Квадрокоптерът автоматично ще се заключи върху човешката фигура и ще продължи да проследява и снима на определено разстояние, което улеснява записването на страхотно видео.

CSJ S189 PRO характеристики

 • Време на летене: 25 минути
 • Време за зареждане: 5 – 6 часа
 • 4K камера
 • 5G wifi
8

Дрон Dji Tello

Дрон Dji Tello
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Dji Tello е страхотен малък дрон както за деца, така и за възрастни. Той е лесен за управление и много издръжлив, което го прави чудесен избор за всеки, който търси забавен и достъпен дрон. Дроновете са забавни за летене и могат да помогнат на потребителите да научат за кодиране и образование.

Летете из квартала или местния парк и вижте света от изцяло нова перспектива! С разстояние на полет до 100 метра можете да изследвате заобикалящата ви среда както никога досега.

Две антени осигуряват стабилно видео предаване, докато батерията с голям капацитет предлага удължено време на полет.

Dji Tello характеристики

 • Максималната височина, на която може да лети е 10 метра.
 • Отнема приблизително 90 минути, за да заредите батерията
 • 13 минути летене
 • Това устройство може да се управлява с помощта на смартфон или дистанционно.
 • Оборудван с Wi-Fi възможности, което му позволява да се свързва с безжични мрежи.
 • Има вграден 5-мегапикселов сензор и може да записва 720p HD видео.
9

Дрон с камера Visuo Drone XS809HW

Дрон с камера Visuo Drone XS809HW
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Visuo Drone XS809HW е многофункционален RC дрон, изработен от издръжлива и дълготрайна първокласна пластмаса. Той е в състояние да изпълнява различни функции, което го прави чудесен избор за всеки, който търси универсален и надежден дрон с камера.

Този продукт има стилен дизайн на сгъваема ръка, който го прави лесен за носене. XS809HW също е снабден с 2.0MP WiFi камера, която ви позволява да изживеете FPV в реално време от разстояние до 100 метра.

Можете да управлявате дрона с помощта на включения предавател или като изтеглите конкретно приложение на телефона си. Това приложение също ви позволява да правите снимки и видеоклипове по време на полет.

Дронът може да остане във въздуха до 10 минути, след като е напълно зареден. Той също поддържа различни функции като 3D флип, G-сензор, режим без глава и висока/ниска скорост, което ви дава приятно и запомнящо се летене.

Този модел е отличен избор за всеки, който се интересува от дронове. Той е пълен с функции и със сигурност ще осигури часове забавление.

Visuo Drone XS809HW характеристики

 • Максимално разстояние на работа: 100 метра.
 • Дистанция WiFi видео предаване: 30-40 метра.
 • Времетраене на полета: до 10 минути
 • Безжична връзка, чрез 2.4 GHz технология
10

Дрон с две камери 4K SLX SG700D

Дрон с две камери 4K SLX SG700D
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Сгъваемият дизайн на този дрон го прави лесен за носене със себе си, където и да отидете. Малкият корпус и сгъваемите рамена го правят лесен за съхранение и транспортиране и е чудесен избор за тези, които винаги са в движение.

Двойната 4K камера може да осигури висококачествени изображения и видеоклипове в 4K HD резолюция. Идеален е за заснемане на красиви пейзажи или специални моменти с висока разделителна способност.

Дронът има WiFi функция, която ви позволява да го свържете към APP или APK система, за да правите снимки и видеоклипове и да предавате изображения в реално време през телефона.

SLX SG700D характеристики

 • Време за полет: около 20 минути
 • Време за зареждане: Около 1:30 часа
 • Дистанционно дистанционно управление: около 100м
 • Разстояние на предаване: около 100 метра
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart