4 Най-добри бездимни скари

За 2024

Трябва ли ви добра бездимна скара? Разгледайте класацията ни с 4-те най-добри модела, които си заслужават покупката.

Мнения и избор на модел

4

Бездимна скара HAUSBERG HB-537

Бездимна скара HAUSBERG HB-537
Търси в emag.bg
Провери наличност

Тази бездимна скара с незалепващо покритие предлага готвене без нужда от допълнителни мазнини. Изпечете вкусна храна по здравословен начин на закрито с този грил, който предлага регулиране на температурата, за да ви помогне да приготвите ястието до съвършенство и дренажни отвори между нагревателните елементи за постигане на по-автентичен вкус.

Гответе по-здравословно

С усъвършенстваното незалепващо покритие на скарата, няма нужда от много мазнина, така че осигурява по-здравословен начин за приготвяне на ястията, които обичате. От сочни пилешки гърди до перфектно приготвени зеленчуци, храната ви лесно ще се отдели от скарата, без да залепва или оставя след себе си трудно отстраними парчета. Това е по-здравословният начин за готвене, без компромиси.

Чисто и подредено

С вградена подвижна тава за събиране на излишните мазнини, тази скара няма да направи бъркотия във вашата кухня. Тя е позиционирана точно под самата скара, за да улови всичко, което се отделя от храната. След като решетката се охлади ще трябва само да извадите тавата и да я измиете с топла вода или да я поставите в съдомиялната машина. 

Почувствайте топлината

Лесният за използване вграден термостат ви позволява да изберете различна температура, което ви дава пълен контрол върху начина, по който приготвяте ястията си, така че винаги ще бъдат вкусни!

Лесно почистване

Сложете край на безкрайното търкане след като приключите с готвенето! Тавата е подходяща за миене в съдомиялна машина, а незалепващото покритие на скарата позволява лесно почистване без да се налага тъкане. Частите се разглобяват много лесно, така че можете да ги измиете и поотделно. Просто още една характеристика, която прави този модел толкова лесен за използване!

2

Бездимно барбекю LotusGrill

Бездимно барбекю LotusGrill
Търси в emag.bg
Провери наличност

Това фантастично бездимно барбекю е произведено от марката LotusGrill и е перфектен аксесоар за почивка или за готвене на открито. Това стилно барбекю е с диаметър само 32 см и е направено по такъв начин, че да печете с малко или дори без никакъв дим. Това го прави идеално за употреба на масата за хранене на открито. 

Малкият размер и лекото тегло улесняват носенето и преместването на барбекюто. Освен това, отвън поддържа приятна хладна температура, така че няма голяма опасност от изгаряне на повърхността, на която сте го сложили. Поради специалния дизайн, мазнените няма да капят върху въглищата. Барбекюто разполага с вентилатор, работещ на батерии.

Фирмата LotusGrill стана много популярна по целия свят със своите модерни, цветни барбекюта, които са много лесни за използване. Освен това LotusGrill барбекютата също са много безопасни, тъй като външната страна на корпуса не се нагрява. Тези барбекюта работят на батерии и имат изключително издръжлив дизайн.

В оживен и привличащ вниманието дизайн, който тежи под 4 кг, бездимното барбекю с дървени въглища LotusGrill е идеално за домакинства с по-малки градини или летни събирания в парка.

Как работи LotusGrill

За разлика от повечето компактни барбекюта, LotusGrill разполага с вентилатор, захранван от 4 AA батерии и готов за употреба за по-малко от 5 минути. Контейнерът за въглища може да се напълни по всяко време и е в състояние да побере до 250 грама, което го подходящо за максимум 5 души.

Можете спокойно да докоснете външната страна на барбекюто докато е запалено благодарение на неговата двуслойна конструкция, която поддържа външната страна на корпуса хладна. Щипките намиращи се отстрани на корпуса задържат решетката, контейнера за въглища и вътрешната купа заключени заедно, което позволява местенето му по време на употреба.

След като веселбата свърши, LotusGrill се демонтира лесно и решетката от неръждаема стомана и вътрешната купа могат да се почистват в съдомиялна машина.

Идеална покупка за това лято!

3

Бездимна скара HAUSBERG HB-53

Бездимна скара HAUSBERG HB-53
Търси в emag.bg
Провери наличност

HAUSBERG HB-53 е революционната бездимна скара. Ще можете да печете апетитни ястия и месо до съвършенство в удобството на вашата кухня. Насладете се на вкуса на най-доброто барбекю, без дим и без пламък. Когато е включена и загрята горната повърхност, тавата за събиране на мазнина остава хладна.

Нищо се залепва на HAUSBERG HB-53, дори и рибената кожа. Незалепващата повърхност ви позволява да готвите по-здравословни ястия, защото няма да е необходимо да използвате мазнини.

Невероятната проводимост на медното покритие готви храната по-бързо и равномерно. Нейният термостат с 5 нива на температурата ви позволява да я контролирате, когато пожелаете. Зеленчуците ще запазят естествения си цвят и ще бъдат направени до съвършенство. Традиционните барбекюта не разпределят добре топлината, някои храни изгарят, докато други са все още са сурови. HAUSBERG HB-53 разпределя топлината равномерно по цялата си повърхност и позволява равномерното изпичане на храната.

4

Enders Aurora Mirror Gold

Enders Aurora Mirror Gold
Търси в emag.bg
Провери наличност

Бездимна скара на дървени въглища Enders Aurora Mirror позволява спонтанно барбекю с приятели по всяко време. Повърхността на скарата е 37 x 25 см и предлага достатъчно място за няколко души.

Тя е изработена от висококачествена неръждаема стомана и е много лесна за пренасяне. Можете да използвате скарата на къмпинг или вкъщи на балкона. Благодарение на специална технология, вентилатора работи особено тиха и скарата създава минимално количество дим. Разбира се това не означава, че типичния вкус на скара на дървени въглища ще изчезне.

Използвайте цялата повърхност, тъй като тази бездимна скара гарантира равномерното разпределение на топлината чак до самия ръб. Двойния съд осигурява много високо ниво на сигурност, така че да не се притеснявате да го използвате на масата.

Огледалния дизайн на Enders Aurora Mirror се различава от обикновените бездимни скари. Лъскавата огледална повърхност веднага привлича погледите и се превръща в акцент на вашата маса благодарение на висококачествения си вид. Но не само уникалната повърхност създава специална атмосфера. Бездимна скара Enders има вградени LED светлини под решетката. Това създава приятна и уютна атмосфера, когато се използва вечер.

Изключителният дизайн гарантира приятно печене на скара директно на масата. Висококачественият и елегантен дизайн беше отличен с наградата Red Dot през 2017 г. 

Чугунената скара е лесна за почистване, а отделните части са подвижни и също така изработени от висококачествена неръждаема стомана, така че почистването е още по-лесно. Контейнера за въглища е с голям обем, за да осигури достатъчно време за печене. 

Компактният, ергономичен дизайн е особено лесен за използване. Благодарение на интегрираните тави и дръжки за носене, Aurora Mirror е готова за употреба за секунди и е лесна за транспортиране.

Марката Enders предлага перфектна функция и безопасност благодарение на използваните висококачествени материали и солидна изработка. Всеки модел бездимна скара Enders се тества и непрекъснато оптимизира.
Комбинацията от най-съвременно инженерство и квалифицирана изработка гарантира практичността на продуктите на производителя. Като известна марка, фокусът им е върху разработката на отлични дизайни и най-високо качеството. Всеки продукт Enders съчетава полезна функция с отличен дизайн. Скарата Enders винаги е изявление за привлекателен начин на живот на открито, независимо дали предпочитате традиционното барбекю или елегантната атмосфера на открито.

Enders Aurora се захранва от 4x 1,5 V AA батерии, които не са включени в доставката. Можете дори да свържете външна батерия към скарата. 

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 3.1 (29 гласа)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart