10 Най-добри бензинови тримери

За 2024

Трябва ли ви добър бензинов тример? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Бензинов тример PREMIUM 1,3kW 43cc

Бензинов тример PREMIUM 1,3kW 43cc
виж цената
Провери наличност

Този бензинов тример се предлага с мощен 43 см³. 2-тактов двигател с въздушно охлаждане и голям 1,2 литров резервоар за гориво, което му дава достатъчно мощност за всяка работа.

Двигателят с мощност 1,3kW @ 7000 оборота в минута гарантира, че този инструмент е достатъчно мощен, за да се справи бързо и лесно с всяка работа.

Този модел се предлага с нож за храсти и шпула с корда. Това е универсален инструмент, който може да се използва за различни задачи, като рязане и подстригване на трева.

Предлага мощността и ефективността на традиционната ръчна коса, но с монтиран захранващ блок. Това го прави лесен за използване, независимо къде се намирате.

Компактният дизайн и мегафонни дръжки позволяват удобно позициониране и широка употреба, за да извлечете максимума от вашата машина.

Смесителят за гориво е лесен за използване, като всички необходими компоненти са включени в кутията.

PREMIUM 1,3kW 52 см³ характеристики

 • Обем на двигателя: 43 см³.
 • Обороти на празен ход: 3000 об./мин.
 • Максимални обороти: 7000 об./мин.
 • Обем на резервоара: 1,2 литра.
 • Ниво на шум: 112 dB.
2

Бензинов тример 1.85 Kw Möller

Бензинов тример 1.85 Kw Möller
виж цената
Провери наличност

Бензинов тример Möller е чудесен за обща поддръжка на дворове и градини. Той е универсален и може да се справи с различни задачи с лекота, което го прави чудесен избор за всеки, който търси достъпна опция.

Тази машина има мощен 1,8 kW 2.5 к.с. двигател, който е перфектен за косене на трева и плевели. Предлага се също с глава за подстригване с две нишки за лесна поддръжка.

Трионът включва острие с 3 зъба за гъсти храсти и корда за косене на трева.

Здравият дизайн и мощният двигател на този модел ще улеснят трудната работа по разчистване. С ширина на косене от 255 мм, той ще може да премине и през най-упоритата растителност.

Характеристиките на Möller включват мощен двигател с мощност 2.5 к.с., операции 2 в 1 на тримерна глава и стоманен нож за рязане на храсти, изместена U-образна дръжка, която е ергономична, и антивибрационен дизайн, който осигурява продължителни периоди на употреба.

Ширината на косене с корда е 230 мм, а ширината на косене с нож е 255 мм.

Превключвателят и блокировката на газта за пълен контрол осигуряват ефективна работа. Капацитетът на резервоарът е 1,2 литра, което означава, че този инструмент може да се използва дълго време, без да е необходимо да се зарежда.

Möller характеристики

 • Обем на двигателя: 52 см³.
 • Максимални обороти: 6000 об./мин.
 • Обем на резервоара: 1,2 литра.
3

Бензинов тример Einhell GH-BC 43 AS

Бензинов тример Einhell GH-BC 43 AS
виж цената
Провери наличност

Einhell GH-BC 43 AS е мощен инструмент, който може лесно да отреже здрави растения в труднодостъпни части на градината.

Двигателят е много мощен и има дизайн с ниски вибрации, което го прави удобен за използване.

Системата за бързо стартиране прави стартирането му лесно, дори след дълга пауза.

Универсално регулируемата алуминиева дръжка за две ръце в дизайн на дръжка за велосипед прави боравенето с коса лесно и прецизно.

Einhell GH-BC 43 AS може да бъде оборудван или с нож, или с корда за ефективно косене.

Мощният двигател от 1.7 к.с. от бензиновата коса се преобразува в 6000 оборота в минута на макарата на влакното с ширина на косене 42 см.

Здравата алуминиева дръжка гарантира, че косата може да издържи на голямо натоварване.

Безопасността на работниците по време на работа се осигурява от центробежен съединител, който изключва режещия инструмент в режим на празен ход. Това е предпазна мярка, ако заседне.

Разделящият се вал улеснява разглобяването на тримера на две части за лесно транспортиране и съхранение.

Einhell GH-BC 43 AS характеристики

 • Обем на двигателя: 42.7 см³.
 • Максимални обороти: 6000 об./мин.
 • Обем на резервоара: 1 литър.
4

Stiga SGT 226 J

Stiga SGT 226 J
виж цената
Провери наличност

Бензиновият тример за трева Stiga SGT 226 J има 25,4-кубиков двигател, който улеснява подрязването на трева, красти и жив плет.

Рамката може да се разглобява, за да може да се съхранява, когато не се използва и да се транспортира по-лесно.

SGT 226 J има ръкохватка с единичен контур и глава с двойна линия, която бързо освобождава линията, като просто я потупате по земята. Този тример има 38 сантиметра ширина на косене.

Stiga SGT 226 J характеристики

 • Обем на двигателя: 25.4 см³.
 • Максимални обороти: 8800 об./мин.
 • Обем на резервоара: 0.65 литъра.
5

Бензинов тример RTR MAX

Бензинов тример RTR MAX
виж цената
Провери наличност

Бензинов тример тип раница е универсален, мощен и лек, което го прави перфектен за премахване на плевели и косене на трева. Той е лесен за използване и може да постига професионални резултати, така че е идеален за потребители, които се чувстват удобно с инструментите.

RTR MAX е перфектен за справяне с тесни пространства и жилава растителност, където една електрическа косачка би се затруднила.

Този модел има мощен мотор (52 куб.м.) и 1440 вата мощност, което е чудесно за почистване на средни повърхности до 1000 квадратни метра.

Кормилото ви позволява лесно да регулирате мощността, като гарантирате, че косачката може да почиства всяка повърхност бързо и ефективно.

Двигателят разполага с въздушен филтър, който помага за намаляване на износването му и намалява нуждата от редовна поддръжка.

Системата за ръчно стартиране и електронното запалване позволява на двигателя да работи по-бързо в студено време, здравата раница намалява теглото на двигателя, а тихите блокове намаляват вибрациите и умората.

RTR MAX разполага с бензинов 2-тактов двигател, който произвежда 1,44kW при 9000 оборота в минута. Това позволява на машината да се движи лесно и ефективно, режейки клони и листа по чист и бърз начин. Резервоарът за бензин от 1,2 литра е с размерите на малък контейнер.

RTR MAX характеристики

 • Обем на двигателя: 52 см³.
 • Максимални обороти: 9000 об./мин.
 • Обем на резервоара: 1.2 литъра.
6

Nrock, NR-MT77 52cc

Nrock, NR-MT77 52cc
виж цената
Провери наличност

Nrock, NR-MT77 е отличен бензинов тример за използване както в градини, така и в дворове. Той е многофункционален и може да се справя лесно и ефективно с различни задачи.

Тримерът за трева предлага мощен двигател с мощност 2.2 kW и 52 кубика, който е идеален за косене на трева и плевели.

Мощният двигател и здравият дизайн правят тримера лесен за използване при тежки задачи по разчистване. Неговата ширина на косене от 440 мм. ще свърши кратка работа с жилавата растителност.

Тази косачка разполага с мощен двигател, операции 2 в 1 на тримерна глава и стоманен нож за рязане на храсти. Изместената U дръжка е ергономична и осигурява продължителни периоди на използване.

Антивибрационният дизайн осигурява продължителни периоди на използване, а превключвателят за спиране и блокировката на газта за пълен контрол осигуряват пълен контрол.

Доставя се и с тримерна глава с две нишки за лесно рязане. Включва тройно острие за гъсти храсти и кастрачка за коприва, тръстика и високи треви.

Nrock, NR-MT77 характеристики

 • Обем на двигателя: 52 см³
 • Максимални обороти: 9000 об./мин.
 • Диаметър на рязане: 440 мм.
 • Тегло: 17 Kg.
7

Бензинов тример за трева Ferros Tools

Бензинов тример за трева Ferros Tools
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Мощният 52 куб.м. двигател с 1850W входна мощност генерира плавни 6500 оборота за задачи като градинарство и озеленяване.

Ергономичният храсторез е удобен инструмент за плевене, рязане на реколта и косене на трева. Той е лесен за използване и може да бъде удобен за различни задачи.

Този инструмент е способен да изпълнява висококачествени задачи за градинарство и земеделие с висока скорост. Той има входна мощност от 1850 вата, така че можете да свършите работата бързо и лесно.

Мощният 2-тактов 52куб.м. двигател осигурява постоянна мощност, което ви позволява да генерирате по-висока производителност.

Може да се използва за различни задачи, което го прави идеалният избор за фермерите.

Ефективният двигател осигурява висока производителност с по-малко време, като използва стандартно съотношение на смесване бензин с масло.

Ferros Tools характеристики

 • Обем на двигателя: 52 см³
 • Максимални обороти: 6500 об./мин.
 • Диаметър на рязане: 260 мм.
8

INGCO GBC45441

INGCO GBC45441
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

С обем на двигателя от 43 см3, бензиновият тример INGCO GBC45441 е мощен 2-тактов двигател, който може да достигне максимална скорост от 9000 об./мин.

Има диаметър на рязане от 460 мм. и се предлага с глава с кабел с размери 2,5 mm x 4 М. Диаметърът на острието е 230 мм, а капацитетът на резервоара за гориво е 1200 мл. и може да работи до 30 минути, преди да се наложи презареждане.

Бензиновият тример INGCO GBC45441 е мощен и многофункционален инструмент, който може да направи бързо всяка задача за подстригване или рязане.
Той е лесен за използване и се предлага с всички необходими аксесоари. Ако търсите тример, който може да се справи с всякаква работа, INGCO GBC45441 е идеалният избор.

INGCO GBC45441 характеристики

 • Обем на двигателя: 43 см³
 • Максимални обороти: 9000 об./мин.
 • Диаметър на рязане: 230 мм.
9

Бензинов тример за жив плет O-Mac TV 1100

Бензинов тример за жив плет O-Mac TV 1100
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

O-Mac TV 1100 е компактен и лек бензинов тример за жив плет за домашна употреба, с лесни за използване функции и предимството на ниско шумен двигател.

Той е идеален за тези, които искат лесна за използване машина за жив плет, която е лека за носене.

Разполага с удобна задна дръжка, която улеснява рязането на страни и върхове на жив плет. 72-сантиметровото острие прави бърза работа при подрязване на жив плет.

Дължината на шината е 72 см, а мощността е 1 к.с.. Теглото е 5,6 кг. Нивото на звуково налягане е 107 dB, а скоростта на острието е 3100 среза/мин.

O-Mac TV 1100 характеристики

 • Обем на двигателя: 22.2 см³
 • Максимални обороти: 3100 об./мин.
 • Диаметър на рязане: 720 мм.
10

Бензинов тример за жив плет Makita EH5000W

Бензинов тример за жив плет Makita EH5000W
ВИЖ ЦЕНАТА
Провери наличност

Бензинов тример за жив плет Makita EH5000W разполага с 50 см двустранни режещи остриета с двойно действие за прецизно рязане. Освен това е оборудван с предпазител за предотвратяване на нараняване.

Този модел има задна дръжка, която може да се върти в 5 позиции, което улеснява подстригването под ъгъл.

Двигателя разполага с електронно запалване и бърз и лесен старт за гарантиран старт. Инструментът с мощност 680 W има капацитет на резервоара от 0,4 литра и антивибрационна технология, за да предпази потребителя от ненужни вибрации. Насочената напред изпускателна система изхвърля изпаренията далеч от потребителя по време на употреба.

Този тример има обърната напред изпускателна система, антивибрационна система, прецизно заточен нож със зона за безопасност, центробежен съединител и дължина на режещото острие от 50 см. Той е лесен за стартиране и има работен обем на двигателя от 22,2 кубика и капацитет на резервоара за гориво от 0,4 литра.

Предлага с 1 година търговска гаранция и 24 месеца за физически лица.

Makita EH5000W характеристики

 • Обем на двигателя: 22.2 см³
 • Резервоар: 0.4 литра
 • Диаметър на рязане: 500 мм.
10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart