10 Най-добри апарати за радиочестотен лифтинг у дома

За 2024

Трябва ли ви добър апарат за радиочестотен лифтинг у дома? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Апарат за радиочестотен лифтинг у дома SkinTime – Premium

апарат за радиочестотен лифтинг у дома SkinTime - Premium

SkinTime – Премиум радиочестотен лифтинг уред е устройство от ново поколение, което успешно съчетава най-сложните технологии, за да донесе видимо подмладен вид. Апаратът SkinTime – Premium е оборудван с радиочестотен лифтинг, електромускулна стимулация, безиглена мезотерапия и петцветна фотонна терапия, което го прави универсален продукт за грижа за кожата.

Устройството е изработено в златист оттенък, което придава на устройството допълнително усещане за лукс и премиум качество. Ако можете да си представите професионална грижа за кожата в уюта на вашия дом, с този апарат това ще бъде като сбъдната мечта.

Методът с радиочестотен лифтинг има колагеностимулиращ ефект върху кожата, а техниката с електромускулна стимулация тонизира лицевите мускули, поради което е толкова добър в борбата със стареенето. Процедурата на безиглена мезотерапия и фотонна терапия помага за текстурата на кожата, като я прави по-гладка и сияйна.

2

Уред за третиране на лице CLD- Care Love Devotion

апарат за радиочестотен лифтинг у дома 5 режима на лечение

CLD-CLD-Care Love Devotion е устройство за третиране на лице, което цели да промени начина, по който хората се грижат за кожата си у дома.

Устройството се отличава с петте си иновативни режима на лечение, като се започне от радиочестотен и електровибрационен масаж до специализирани програми против бръчки, избелване, почистване и лифтинг, поради което може да се счита за многозадачен.

Този продукт е създаден за тези, които търсят лесен и достъпен начин да изглеждат млади и свежи, без да посещават салон. Радиочестотният масаж засилва производството на колаген и от своя страна осигурява дълбок релаксиращ ефект и подобрява кръвообращението. Това може да се види в резултат на по-гладка, тонизирана и обновена кожа, с намалена видимост на бръчките и тъмните петна.

3

Апарат за радиочестотен лифтинг у дома, преносим, Safecare

Safecare е преносим продукт, който може да се използва от всеки, който иска да получи същия резултат да поддържа кожата си млада и свежа, но без да напуска уюта на собствения си дом. Този радиочестотен лифтинг уред е най-добрият вариант за хора, които са винаги заети, но въпреки това искат бързи и видими резултати.

Поради своята преносимост, Safecare е продукт, който ви позволява да се грижите за кожата си, когато и където имате нужда. Радиочестотният лифтинг помага за възстановяване на еластичността на кожата и насърчава растежа на колагеновите влакна, което води до по-стегната и млада кожа. Уредът е удобен за употреба и е чудесно допълнение към домашния ви режим за грижа за кожата.

4

Апарат за радиочестотен лифтинг SkinTime за грижа за околоочния контур

SkinTime, Грижа за околоочния контур, RF и инфрачервена светлина

Апарат за радиочестотен лифтинг SkinTime е отговорът на професионалната грижа за чувствителната зона около очите, на която вече можете да се насладите в уюта на вашия дом.

Обединявайки високотехнологичните електромагнитни вълни (RF) с нежната инфрачервена светлинна терапия, това устройство е най-добрият продукт за всеки, който мисли за намаляване на видимите бръчки и възстановяване на младостта на околоочния контур.

Машината се бори ефективно с бръчките чрез радиочестота и инфрачервена светлина. Освен това помага за подобряване на циркулацията, което от своя страна намалява тъмните кръгове и подпухналостта. Поради това кожата в областта около очите изглежда по-стегната, по-ярка и подмладена. Този инструмент е специално създаден за деликатна грижа и е особено ефективен за една от най-чувствителните зони на лицето.

5

Karlton Electronics с EMS/Крио терапии

апарат за радиочестотен лифтинг у дома Karlton Electronics с EMS/Крио терапии

Karlton Electronics ще предефинира домашната грижа за кожата със своето устройство, което съчетава EMS (електромускулна стимулация) и крио терапии, две фотонни светлини, радиочестотен лифтинг и функции за дълбоко почистване. Тази многофункционална технология е холистичен подход към благосъстоянието на кожата, млада и чиста.

EMS терапията привежда мускулите във форма, прави контурите на лицето по-красиви, а криотерапията помага за изглаждане и стягане на кожата, намалявайки размера на порите.

Радиочестотният лифтинг дава тласък на колагена и по този начин по-млад вид, а фотонните светлини се фокусират върху специфични кожни проблеми като зачервяване и хиперпигментация.

Този уред има допълнителна функция за дълбоко почистване. Това гарантира, че кожата ви получава цялостна грижа.

6

Уред за мини хайфу SkinTime, Ултразвуков радиочестотен лифтинг, RF, HIFU, LED

Уред за мини хайфу SkinTime RF, HIFU, LED терапия

Мини хайфу устройството SkinTime е усъвършенстван продукт за домашна грижа, който може да помогне на хората да постигнат желаното подмладяване на кожата без ненужни интервенции.

SkinTime интегрира RF ултразвуков лифтинг, HIFU и LED терапия в едно малко и лесно за използване устройство, което ви предоставя всички необходими инструменти за възстановяване на младостта на кожата.

HIFU технологията е насочена към долните слоеве на кожата, стимулирайки производството на нов колаген и еластин, докато функцията на RF е да подобри тонуса и еластичността на повърхностния слой.

LED терапията е допълнителна полза, тъй като също така намалява възпалението и подобрява цвета на кожата. Това поставя устройството в собствен клас за тези, които търсят най-модерната налична грижа за кожата.

Изчистеният бял дизайн на уреда не само гарантира, че е ефективен в процеса на грижа за кожата, но и че е модерен аксесоар за вашия дом.

7

SkinTime Mini Hifu Premium

апарат за радиочестотен лифтинг у дома SkinTime Mini Hifu Premium, EMS, RF


Разработено за тези, които искат да получат най-добрите и ефективни резултати, устройството за дълбок лифтинг SkinTime Mini Hifu Premium е идеално средство за професионална грижа за лицето и тялото.

HIFU (високо интензивен фокусиран ултразвук) заедно с EMS (електромускулна стимулация) и RF (радиочестота) могат да се комбинират в това устройство. Това устройство ви позволява да постигнете отлични резултати у дома.

Skin Time Mini Hifu Premium е страхотен инструмент, който има мощна комбинация от технологии, които му позволяват да се бори с признаците на стареене, като предлага видимо повдигане и подобряване на контура на тялото както на лицето, така и на тялото.

EMS технологията помага за мускулна стимулация, докато радиочестотата е отговорна за подобряване на еластичността на кожата, а комбинацията от двете допринася за по-подмладен и младежки вид.

8

Апарат за радиочестотен лифтинг SkinTime

SkinTime апарат за радиочестотен лифтинг у дома

Устройството за радиочестотен лифтинг SkinTime е най-новата иновация в грижата за кожата, която е истинска повратна точка в индустрията за грижа за кожата.

Този апарат съчетава радиочестотен лифтинг, електромускулна стимулация и фотонна терапия в пет различни цвята, за да достави всичко за успешно и цялостно подмладяване на кожата. Такава комбинация от технологии е достатъчно силна, за да направи разлика в тена, текстурата и цялостното състояние на кожата, а също така е в състояние да се бори с признаците на стареене.

За разлика от фотонната терапия, радиочестотният лифтинг е метод, при който се укрепва мускулната структура под кожата.

9

SkinTime – апарат за радиочестотен лифтинг у дома

Уред за лице SkinTime, Грижа за очния контур, Ултразвукова терапия, Фотонна терапия в два цвята, Почистване, Розов

SkinTime продължава да разширява гамата си от продукти с нов уред, специално за грижа за околоочния контур. Този уред включва радиочестотен лифтинг, ултразвукова терапия и двуцветна фотонна терапия, както и почистваща функция, която е идеален избор за тези, които искат да изглеждат красиви и да подчертаят очите си.

Комбинацията от радиочестотен лифтинг и ултразвукова терапия, от друга страна, е отговорна за подобряване на еластичността и намаляване на бръчките около очите.

Двуцветната фотонна терапия, от друга страна, е ефективно средство за тъмни кръгове и подпухналост. Почистващата функция е допълнителна функция, която предпазва кожата от замърсяване и неприятна миризма.

10

EMS радиочестотен уред за красота

EMS, ABS, USB зареждане, 220x164x59 mm, син

Радиочестотният уред за красота EMS е неинвазивно, безболезнено и безконтактно устройство, което доставя електромагнитни вълни на кожата, за да намали бръчките, да стяга кожата и да подобри цялостния тен на кожата.

EMS радиочестотната технология е модерен и усъвършенстван подход за грижа за кожата, който помага да я поддържате млада и здрава. Изработено е от висококачествен ABS материал и има USB за лесно зареждане, това малко устройство с размери 220x164x59mm е подходящо за хора, които са винаги в движение. Предлага се в красив син цвят и е стилен и практичен вариант.

EMS технологията активира мускулите на лицето, като ги прави по-стегнати и тонизирани, а радиочестотната енергия навлиза дълбоко в кожата, стимулирайки синтеза на колаген. Уредът действа добре на кожата, като по този начин я прави по-сияйна, гладка и видимо по-млада.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 глас)
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart