10 Най-добри акумулаторни коли

За 2024

Трябва ли ви добра акумулаторна кола? Разгледайте класацията ни с 10-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Електрическа кола с дистанционно Ford Ranger

Електрическа кола за деца Mappy, С дистанционно, Ford Ranger, Черна
Избери Електрическа кола за деца Mappy, С дистанционно, Ford Ranger, Черна от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Тази революционна акумулаторна кола се предлага с двуместен интериор за максимален комфорт. Нейният мултифункционален бутон за стартиране и волан с музика и звукови ефекти създават реалистично изживяване. Предните и задните светлини се включват, а вратите и предният капак и багажникът се отварят; нейните четири двигателя и две скорости осигуряват висока производителност.

Този 12V Ford Ranger е проектиран да осигури на вашите деца най-доброто шофиране, което можете да си представите. С неговите реалистични характеристики и двуместен интериор, те могат да се насладят на наистина завладяващо изживяване.

Мултифункционалният бутон за стартиране, светлините и вратите създават вълнуваща атмосфера. Четирите двигателя и двете скорости осигуряват висока производителност, а дистанционното управление, MP3 жака и USB слота допринасят допълнително за удоволствието.

Батерията и зарядното устройство са включени, така че децата ви да могат да играят със своя Ford Ranger веднага.

2

Акумулаторна кола Audi Q7

Електрическа кола с дистанционно управление за деца Mappy, Audi Q7, Черна
Избери Електрическа кола с дистанционно управление за деца Mappy, Audi Q7, Черна от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Имате ли малък шофьор в живота си, който обича коли? Тогава това 12V Audi Q7, захранвано от батерии е идеалният подарък! С тази играчка, вашето мъниче ще се почувства сякаш кара истинска кола.

Снабдена с дневна LED светлина, индикатор за захранване на батерията и отварящи се врати със сигурност ще даде на детето ви реалистично изживяване. Освен това забавлението никога не спира с бутоните за електронно озвучаване, които възпроизвеждат различни автентични ефекти.

Вашето дете може да кара напред и назад с нискорискова скорост от 4 и 8 км/ч.

С лесно за използване дистанционно управление можете да предпазите вашето мъниче, като го контролирате скорост. Така че, ако търсите забавен и безопасен начин да накарате децата си да станат от дивана и да седнат на шофьорската седалка, тогава тази акумулаторна кола Audi Q7 е идеалният подарък. Не само ще осигури часове забавление, но също така ще помогне на вашите деца да развият своите двигателни умения и координация. Накарайте ги да обикалят наоколо в тази страхотна кола днес!

3

Акумулаторна кола Audi RSQ8 Green SP

Акумулаторна кола Licensed Audi RSQ8 Green SP, Kikka boo, Червен, Бял
Избери Акумулаторна кола Licensed Audi RSQ8 Green SP, Kikka boo, Червен, Бял от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Тази детска акумулаторна кола Audi RSQ8 би била страхотна изненада! Тя е създадена, за да даде на вашите деца тръпката от шофирането в реалистична кола с някои наистина страхотни функции. Външният дизайн е реплика на Audi RSQ8, с LED фарове и задни светлини, габарити на таблото и реалистичен волан.

Колата се захранва от 12V батерия и може да достигне максимална скорост от 1,5-3 км/ч, което позволява на вашето дете безопасно да се наслаждава на шофирането. Колата също има превключвател за предна и задна предавка, което дава на вашето дете пълен контрол.

Широките гуми и предпазният колан ще пазят вашето дете
безопасно и сигурно, докато регулируемите скорости ще им позволят да го карат със собствено темпо.

Колата включва и забавни функции като MP3 плейър, клаксон и предварително инсталирани мелодии. Автомобилът разполага и със система за безопасно изключване в случай на авария.

Вашето дете ще се забавлява много, докато кара тази реалистична кола из квартала или в двора ви. Лесна е за управление и има плавна скорост на шофиране, идеална за обучение на децата ви на елементарни умения. Детската акумулаторна кола Audi RSQ8 е подходяща за деца на възраст 3-5 години и със сигурност ще донесе часове забавление и вълнение.

4

Акумулаторна кола Mercedes Benz SL500 Police

Акумулаторна кола Licensed Mercedes Benz SL500 Police Black, Kikka boo, Червен, Бял
Избери Акумулаторна кола Licensed Mercedes Benz SL500 Police Black, Kikka boo, Червен, Бял от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Това е версията SL500 на колата Mercedes Benz SL500 Kikka bo, която идва с пълния полицейски комплект. Това включва мощна 12V батерия, звуци, мигащи светлини на сирената и отварящи се врати.

Автомобилът е изцяло лицензиран от Mercedes, което означава, че включва всички оригинални дизайнерски елементи, стикери, значки и дизайнерски елементи. Родителското дистанционно управление ви позволява да поемете контрола над колата, когато пожелаете, и също така отменя контролите за безопасност. Седалката на тази кола е изключително удобна и добре проектирана, а конзолата в колата разполага с USB порт, вградена музика, дисплей за напрежение на батерията и AUX-in порт. Колата също така разполага с цялостна функционираща светлинна система.

5

Kikka boo Torero Red

Акумулаторна кола Kikka boo Torero Red, Червен
Избери Акумулаторна кола Kikka boo Torero Red, Червен от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Това детско ATV е създадено за висока производителност, с два мощни 12V мотора за голяма скорост. Широката седалка е удобна и пасва добре на формата на тялото на детето, а колелата с голям диаметър осигуряват голяма стабилност.

ATV-то също е оборудвано с технология за бавен старт за постепенно ускорение и надеждни спирачки, както и възпроизвеждане на музика, USB порт и клаксон. Светодиодните светлини и истинският звук на автомобилния двигател допълват изживяването. Това ATV е подходящо за шофиране на всякакъв терен, с устойчиви на износване колела, които позволяват на вашето дете да кара почти всяка повърхност.

6

Детска акумулаторна кола KOLINO Mercedes Benz SL65 AMG

Детска акумулаторна кола KOLINO Mercedes Benz SL65 AMG, Черен
Избери Детска акумулаторна кола KOLINO Mercedes Benz SL65 AMG, Черен от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Този KOLINO Mercedes-Benz SL65 AMG е идеалният начин да забавлявате вашето дете. Децата могат да използват волана и педалите, за да го управляват, а родителите също могат да използват 2.4G дистанционното управление.

С ярки светлини, функция напред/назад, регулируема скорост, вградена музика, MP3 плейър, регулиране на силата на звука, USB слот и Aux вход, тази детска играчка, задвижвана от батерии, предлага най-автентичен и реалистичен шофьорски опит.

Седалка за двама с регулируем предпазен колан осигурява безопасно и удобно използване, предлагайки двойно щастие. Премиум материалът и 4 качествени амортизиращи колела го правят стабилен за дълготрайна употреба.

7

Полицейска електрическа кола за деца Homcom

Полицейска електрическа кола за деца Homcom, 12 V, 110x68x52 cм, 2 места, Дистанционно, MP3 функция, Сирена, Полипропилен/Метал, Бяла
Избери Полицейска електрическа кола за деца Homcom, 12 V, 110x68x52 cм, 2 места, Дистанционно, MP3 функция, Сирена, Полипропилен/Метал, Бяла от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Полицейската акумулаторна кола за деца Homcom е идеална за вашите малки, за да задоволят мечтата си да бъдат полицаи и осигурява до 45 минути непрекъснато забавление на пътя, когато е напълно заредена.

Тя е оборудвана с набор от функции и предлага сигурно и безопасно пътуване. Така че, вземете на детето си полицейската кола Homcom и то ще бъде готово да играе на полицаи и бандити!

Благодарение на лесния за отваряне капак на автомобила, той предлага много удобство. Работните характеристики на мигащите светлини със сирена, педал за шофиране и музикален плейър означават, че вашето дете ще има автентично и приятно изживяване при каране.

Проектирана е да изглежда като полицейска кола, с функции като работещи фарове и задни светлини, сирена и полицейски светлини. Може да се възпроизвежда музика през USB, AUX. Лесно се сглобява, с акумулаторна батерия и се предлага с предпазен колан и дистанционно управление.

8

Moni A228

Детска акумулаторна кола Moni A228, червен
Избери Детска акумулаторна кола Moni A228, червен от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Тази кола е безопасна за използване от деца и е направена от първокласни материали, които могат да издържат до 25 кг. Тя може да се движи напред и назад и има функции като функционален волан, врати и фарове.

Търсите подарък за рождения ден на вашето дете, който е едновременно уникален и вълнуващ? Със своя цветен дизайн и атрактивни характеристики, тази кола ще направи времето за игра на вашето дете едновременно безопасно и приятно. Колата разполага и с електронен ускорител, който също действа като спирачка, когато детето ви свали крака от педала.

Тази акумулаторна кола е лесна за сглобяване и се доставя с 6V 7Ah батерия, която може да се презарежда с включеното зарядно устройство. Дистанционното управление ви позволява да контролирате шофирането на вашето дете, което го прави още по-безопасно.

9

Mappy Maserati Alfieri

Електрическа кола за деца, Mappy Maserati Alfieri, Черна
Избери Електрическа кола за деца, Mappy Maserati Alfieri, Черна от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Maserati Alfieri е една от най-уникалните и богати на функции детски акумулаторни коли на пазара, което я прави абсолютно задължителна за всеки, който търси най-добрата. Нейният брандиран дизайн ѝ придава автентичен вид, докато нейните седалки от кожа, MP3 вход и родителско дистанционно управление я правят пълна с функции.

10

Детска акумулаторна кола Mappy Bugatti Chiron

Детска електрическа кола, Mappy Bugatti Chiron, Син/Черен
Избери Детска електрическа кола, Mappy Bugatti Chiron, Син/Черен от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или куриерски офис!

Тази кола е лицензиран модел на Bugatti Chiron. Скоростната кутия е автоматична и колата е с максимална скорост 3-5км/ч. Колата също има максимално натоварване от 30 кг и време за зареждане от 8-12 часа. Има спирачка за освобождаване на педала и аварийна спирачка на дистанционното.

Колата разполага и със зарядно, предпазни колани, отваряеми врати, ключове и старт с бутон. Има кожена седалка, EVA джанти, 2.4Gz дистанционно управление, светлини и аудио.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart