11 Най-добри абсорбатори за кухня

За 2024

Трябва ли ви добра абсорбатори за кухня? Разгледайте класацията ни с 11-те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Мнения и избор на модел

1

Абсорбатор Bosch DWA66DM50

Bosch DWA66DM50 дори има клас A за енергийна ефективност. Освен че спестявате пари от сметките си за електричество, това също ви позволи да водите по-екологичен и природосъобразен начин на живот.

Този абсорбатор е в състояние да генерира въздушен поток до 600 m³/h, осигурявайки ефективна циркулация дори в големи помещения. Освен това, нивата на шум до 71 dB(A) (работа) не позволяват на работата му да наруши спокойствието в кухнята.

Bosch DWA66DM50 предлага два режима на вентилация: изпускателна и рециркулационна. Тази гъвкавост означава, че можете сами да решите кой вариант е най-подходящият метод за вентилация за вашата кухня.

Този абсорбатор се доставя с LED светлини, които консумират енергия ефективно и осигуряват много яркост, за да осветите вашата кухня. Виждате по-добре, когато готвите, и цялото кулинарно изживяване става много по-забавно.

Връзката между панели от неръждаема стомана и извито стъкло, образувана от структурния дизайн на DWA66DM50, позволява изпаренията от пържене или дим от изгаряне да бъдат концентрирани, подпомагайки извличането им. Неговият лесен за използване контролен панел и материали го правят лесно за почистване.

2

Абсорбатор з кухня Star-Light HAD-190PRO

Абсорбатор Star-Light HAD-190PRO е с оценка B за енергийна ефективност, като предлага икономия на енергия в сравнение с моделите от C-клас. Този абсорбатор е предназначен да ви помогне да създадете екологична и рентабилна кухня.

С размери, подходящи за готварски печки със стандартен размер, Star-Light HAD-190PRO разполага с два филтъра за мазнини и форма, която осигурява голяма всмукателна площ. Това позволява ефективно почистване на вашата кухня, докато готвите.

Абсорбаторът предлага три нива на скорост, което ви позволява да регулирате мощността на засмукване според вашите изисквания за готвене. Тази гъвкавост гарантира оптимална производителност при различни сценарии на готвене.

За домове без канали, режимът на рециркулация ефективно пречиства въздуха с помощта на въглеродни филтри, премахвайки мазнините, дима и миризмите от вашата кухня. Като алтернатива можете да използвате въздуховодна тръба, за да изведете въздуха навън.

Star-Light HAD-190PRO се доставя с всички необходими аксесоари за сглобяване, включително винтове, въглеродни филтри, алуминиеви филтри за мазнини и ръководство за ръчни инструкции. Монтирането на този абсорбатор е безпроблемно и удобно.

3

Абсорбатор за кухня Whirlpool AKR 749 NB

Whirlpool AKR 749 NBK предлага мощен въздушен поток от 371 м3/ч, чрез ефективно елиминира неприятните миризми, пара и мазнини. Това ви позволява да се насладите на готвене в по-свежа среда.

Този абсорбатор е с изходяща вентилация и предлага три опции за мощност, отговарящи точно на вашите нужди и поддържайки кухнята ви свежа.

Оборудван с алуминиеви филтри, абсорбаторът улавя Whirlpool AKR 749 NB ефективно мазнини и други твърди частици. Филтрите се отделят и почистват лесно, което гарантира тяхната оптимална ефективност по всяко време.

Със своя ясен панел за управление, Whirlpool AKR 749 NB предлага интуитивно използване.

С размери 600 × 18 × 30 сm, този модел може лесно да се монтира във вашата кухня.

4

Electrolux LFC319x

Абсорбатор Electrolux LFC319x осигурява изживяване при готвене без смущения, като ефективно премахва неприятните миризми, пара и мазнини с мощния си въздушен поток от 420 м3/ч.

Electrolux LFC319x разполага с ясен операционен панел за интуитивна употреба. Неговият надежден дизайн на физически бутони осигурява дълъг експлоатационен живот. Осветлението може лесно да се включи с просто натискане, осигурявайки добра видимост за вашия котлон.

Процесът на монтаж е безпроблемен, благодарение на предоставените подробни инструкции.

5

Aбсорбатор Bosch DWB66DM50

С три нива на мощност и функция за усилване, този абсорбатор предлага мощен дебит до 580 м3/ч. Той може да се справи с всичките ви нужди за готвене и да поддържа въздуха във вашата кухня свеж и чист.

Bosch DWB66DM50 ви позволява да вентилирате въздуха навън с помощта на изходяща тръба.

Оборудван с два висококачествени алуминиеви филтъра, този абсорбатор ефективно премахва мазнините и изпаренията от вашата кухня. 5-слойният дизайн на филтрите осигурява ефективно филтриране и лесна поддръжка.

Със своя чувствителен на допир контролен панел и елегантен дизайн от неръждаема стомана, този абсорбатор Bosch DWB66DM50 добавя нотка модерен лукс към вашата кухня. LED светлините осигуряват едновременно функционалност и стил.

6

Абсорбатор за кухня TEKA DBP 60 PRO

Абсорберът TEKA DBP 60 PRO разполага със стабилен въздушен поток от 613 м³/ч, гарантирайки, че димът от готвене, неприятните миризми и мазнините се отстраняват ефективно от вашата кухня. Наслаждавайте се на готвене, без да ви притесняват миризмите.

Този абсорбатор предлага изходяща вентилация и три опции за мощност, които точно да отговарят на вашите нужди, поддържайки свежа и привлекателна кухненска среда.

Изпитайте безпроблемно управление с ясния контролен панел на TEKA DOS 60. Бутоните са надеждни, предлагат дълъг експлоатационен живот. С натискането на един бутон можете лесно да активирате осветлението, осигурявайки добра видимост за вашия котлон.

TEKA DBP 60 PRO е с размери 77 x 48 x 60 cm. и е проектиран за лесен монтаж във вашата кухня. Коминът с регулируема височина осигурява перфектно прилягане.

7

Electrolux LFV616K

Този абсорбатор за кухня Electrolux LFV616K съчетава енергийна ефективност със силна смукателна мощност. С рейтинг на енергийна ефективност клас A, той намалява консумацията на енергия с до 30% в сравнение с моделите клас C. Въпреки възможностите си за пестене на енергия, този аспиратор може да извлича до 700 м3/ч, осигурявайки свежа и чиста кухненска среда.

С дизайн на монтиран на стената абсорбатор за кухня, Electrolux LFV616K осигурява достатъчно пространство за главата ви над зоната за готвене. Ъгловата инсталация от горната повърхност подобрява както функционалността, така и естетиката.

Този модел работи тихо, което ви позволява да се съсредоточите върху вашите кулинарни творения. С максимално ниво на шум от 63 dB, той осигурява спокойна среда за готвене. Настройките с три скорости ви позволяват да регулирате интензивността на вентилацията според вашите изисквания.

Electrolux LFV616K предлага два режима на вентилация за допълнителна гъвкавост. Можете да избирате между изходящ с помощта на тръба или режим на рециркулация. Насладете се на свободата да изберете най-подходящата опция за вентилация за вашата кухня.

Със своята елегантен черен цвят и закалено стъкло, Electrolux LFV616K допълва различни стилове на декориране на кухни. Сензорните бутони на предния панел осигуряват лесна работа и добавят нотка модерност към вашата кухня.

8

Абсорбатор за кухня Bosch DWB98PR50

Кухненският абсорбатор DWB98PR50 на Bosch може да се похвали с рейтинг на енергийна ефективност клас A+, предлагащ до 40% икономия на енергия в сравнение с моделите клас C. Чрез намаляване на консумацията на енергия, този модел помага за намаляване на сметките ви, като същевременно запазва околната среда.

С три филтъра за мазнини, DWB98PR50 осигурява широка зона на покритие, което го прави подходящ за използване върху по-големи котлони в средно големи кухни. Голямата повърхност осигурява ефективна вентилация и цялостно отстраняване на миризми и мазнини от готвене.

Изпитайте освежаващата сила на DWB98PR50. Със всмукателна мощност от 843 м3/ч, този аспиратор ефективно ще освежава вашата кухня, докато готвите. Трите нива на мощност ви позволяват да персонализирате интензивността на вентилацията, за да отговаря на вашите специфични нужди.

Изберете между два вида вентилация: изходяща с помощта на изпускателна тръба или режим на рециркулация. Тази двойна функционалност осигурява гъвкавост и осигурява ефективно пречистване на въздуха.

9

AEG DVE5971HG

Аспираторът AEG DVE5971HG предлага 4 настройки на скоростта, осигуряващи допълнителна гъвкавост за адаптиране към различни нужди за готвене. Без значение какво готвите, този модел гарантира, че вашата кухня ще остане без миризми и пара.

Превключвайте между режимите на екстракция и рециркулация без усилие с просто натискане на бутон. Изберете режима, който най-добре отговаря на вашите изисквания за вентилация и се насладете на удобството, което предлага.

DVE5971HG разполага с ясно показани сензорни бутони, лесно достъпни на предния панел. С едно бързо докосване можете да регулирате степента на вентилация, да активирате аспиратора или да включите светлината. Удобният за потребителя сензорен контролен панел подобрява цялостната използваемост на абсорбатора.

Осветете вашата зона за готвене с двете LED светлини, включени в този абсорбатор. LED крушките не само осигуряват ясна видимост на вашите съдове, но също така предлагат енергийна ефективност и дълготрайна работа.

DVE5971HG се предлага с миещ се алуминиев филтър, който може лесно да се почиства, осигурявайки дълготрайна работа и поддържайки оптимална ефективност на вентилацията.

10

Star-Light HAD-190VBL

Абсорбаторът Star-Light HAD-190VBL предлага три настройки на скоростта, което го прави невероятно лесен за работа. С максимална гъвкавост можете да гарантирате, че вашата кухня остава без миризма и пара, независимо какво готвите.

Изберете между смукателна или рециркулацираща вентилация според вашите предпочитания и настройка на кухнята. Този абсорбатор ви дава възможност да изберете най-подходящия метод за вентилация за вашите нужди.

Оборудван с две LED светлини, Star-Light HAD-190VBL осигурява отлична видимост, докато готвите. Дълготрайните LED крушки осигуряват достатъчно осветление, което прави вашето готвене по-приятно.

11

Абсорбатор Star-Light HA-260SS

Star-Light HA-260SS е подходящ за използване върху готварски печки със стандартен размер. Неговите два филтъра за мазнини осигуряват голяма всмукателна площ, гарантираща ефективно отстраняване на миризмите и мазнините от кухнята.

С три нива на мощност, от които да избирате, можете да персонализирате мощността на вентилация според вашите изисквания за готвене. Тази гъвкавост ви позволява да създадете идеалната среда за готвене и да поддържате чист въздух във вашата кухня.

Star-Light HA-260SS предлага два режима на вентилация. Можете да изберете режим на рециркулация, като използвате филтри за пречистване на въздуха, което е идеално за домове без възможност за изходен отвор.

10 Обща оценка

Оценка на потребителите: No Ratings Yet!
Най-добри продукти
Logo
Shopping cart